Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

Vieras
Vieras

#26 Re: Rokoteteollisuus - eettinen tiede?

03.02.2011 17:38

#23: naturmamma - Rokoteteollisuus - eettinen tiede? 

Kiitos naturmamma hyvästä linkistä blogiisi. Sinä kiteytit vallan mainiosti sen miten minä tätä nykyä meidän terveydenhuoltojärjestelmästämme ajattelen. Mitä laajemmalti tilannetta tarkastelee tulee oikeasti mieleen se, ettei terveydenhuollon tarkoituksena ole terveet ihmiset, vaan jatkuvaa hoitoa tarvitsevat ihmiset. Parannettu sairaus kun ei tuota enää yhtään rahaa ko. järjestelmälle. Onneksi näyttää siltä, että asiat tulevat muuttumaan. Vaikkakin muutos olisi hidas, tuo muutos on jo alkanut :)

Tässä samalla toivon paljon voimia jokaiselle narkolepsiaan sairastuneille.

Juha Hyvärinen
Tuusula

#27 samat henklöt jotka tekivät mokan tutkivat mikä sen aiheutti

03.02.2011 17:44

Aika outoa ja varmaan suomalaista kulttuuria sekin, että THL saa rahoitusta lääkeyritykseltä, sitten tilaa sitä kaikille suomalaisille, sitten vielä mainostavat ja suorastaan painostavat suomalaisia ottamaan rokotuksen. Kun juttu menee mönkään ja tulee tämä narkolepsia seurauksena rokotteen ottamisesta, niin nämä samat henkilöt selvittävät mikä meni mönkään. Missään muussa länsimaassa kuin Suomessa tämä ei olisi mahdollista. Käsittämätöntä toimintaa. Tässä pitäisi erota kyllä muutkin, kuin nämä THL:n rokotuksesta vastaavat lääkärit. Vähintäänkin sosiaali- ja terveysministerin tulisi erota. Parempi olisi jos koko hallitus eroaisi. Suomalaiset ovat aivan liian suvaitsevaisia ja kärsivällisiä tällaisten jääviystapausten suhteen, ovat tottuneet siihen, kun se on ollut maan tapa.

jaakko palola
Vieras

#28 Vihdoinkin!

03.02.2011 21:26

Tätä hetkeä olen odottanut useita vuosia!
Avoimuutta kehiin
Vieras

#29 Huomioita

03.02.2011 22:07

Päättäjät, viranomaiset ja terveydenhoitovirnaomaiset alkoivat toimia vasta kun narkolepsiavanhemmat määrätietoisesti jaksoivat ajaa asiaansa. Tämä kaikki julkisuus pakottaa ministerinkin toimimaan, mutta jotenkin vaikuttaa niin tekopyhältä hänen toimintansa nyt. Tämäkin skandaali olisi mielellään haudattu ratkasiemattomana jollei kansalaisaktiivisuus olisi ollut niin intensiivinen. Terveydenhoolto on tilassa jossa kansalaiskeskustelu on välttämätön. tähän saakka Pekkka Puska on ollut diktatorinen besserwisser jonka tutkimuksiet ovat olleet ainoanan määräävänä ravintosuosituksissa ja ne ovat osoittautuneet täysin fiaskoksi. Meni vähän sivuun mutta tästä henilöstä on kysymys tässäkin adressissa.
adjuvantti

#30 adjuvantti

03.02.2011 23:24

Muistatteko keskustelua atuubi yle fi:ssä??

"SUOMESSAA ANNETTAVA ROKOTE KIELLETTY USA:ssa: AIHEUTTAA PERSIANLAHDEN SYNDROOMAA
Kirjoittanut: Huolestunut lääkäri 31.10.2009 - 17:31
Yleiset keskustelut

GlaxoSmithKlinen Suomessa käytettävä rokote sisältää Squalene ja Thimerosal nimisiä adjuvantteja. Nämä molemmat vedettiin pois myynnistä vuonna 2004 Yhdysvalloissa. Eli Suomeen tuotava rokote on tällä hetkellä myyntikiellossa Yhdysvalloissa.

Syy myyntikieltoon: Squalene nimisellä aineella on ilmeisen suuri yhteys yhteys Persian lahden sodan syndroomaan, jossa noin 25% 697 000 terveelle aikuissotilaalle aiheutettiin huomattavan voimakkaita ja pitkäkestoisia ongelmia.

GlaxoSmithKline on suurin yksittäinen taloudellinen tukija Terveyden- ja hyvinvoinninlaitokselle Suomessa.

GlaxoSmithKlinen toteuttamat keuhkokuumeen rokotoskokeet vuonna 2009 Argentiinassa ovat herättäneet tyrmistystä, niistä aiheutuneiten lapsikuolemien johdosta.

Astra Zeneca myy adjuvantitonta suihketta."
Anu Lindroos
Vieras

#31 Re: En ole samaa mieltä

04.02.2011 00:32

#16: raastin -  

Pandemrix + muut tekijät = narkolepsia

Tuolla logiikalla kun yhtälöstä poistetaan Pandemrix, poistuu myös narkolepsia

Vaikka `muita tekijöitä` ei koskaan saataisi selville, se ei poista sitä tosiasiaa, että pian rokotusten jälkeen lapset sairastuivat erittäin rajuin oirein. He mitä ilmeisimmin olisivat normaaleja, energisiä lapsia ja nuoria ilman `turvallista ja tehokasta rokotetta`.

Missään ei ole sellaista dataa, mikä osoittaisi sen, että rokote on suojannut yhtään ketään niin missäänpäin maailmaa. Maat, joissa ei tehty päätöstä rokottaa, ei ole kuolleisuutta enempää. Eikö tämä todista sen, että rokote ei ole pelastanut ihmishenkiä.

Väittäisin kuulemani perusteella lähipiiristä, että rokotteen haittana on ollut ihmishenkien menetyksiä ja erityisen paljon lapsia kohduissa on kuollut. Mistä ihmeestä voisi saada keskenmenojen tilastointia tuolta ajalta muutamaa viikkoa jälkeen rokottamisen?

Anu Lindroos

#32 Re: adjuvantti

04.02.2011 00:37

#30: adjuvantti - adjuvantti 

Loistava postaus aiheesta...juuri näitä muistelin.

Ehdottaisin, että kirjoitamme ylläoleville henkilöille ehdotuksen tutkia skvaleenin vaikutusta narkolepsian synnyssä! Miten? En tiedä, ainakin fretit saisivat slaakin.

Aina kannattaa toimia. Jos moni tekee niin, ei tiedä, mikä paine muodostuu ja tuntee tehneensä Jotakin

tämän kansan yhteisen tragedian puolesta, yhden ihmisen osuuden.

Kansalaisaktivismin nimissä:

paula.risikko@stm.fi

terhi.kilpi@thl.fi

pekka.puska@thl.fi

Marjali
Vieras

#33 Vastuuta!

04.02.2011 02:04

On paljon sairauksia joita ei näillä rokotteilla pois saa, ruokavalio on ensisijainen, miksi ei ihmisiä valisteta oikeasta ruokavaliosta vaan kaikkeen täytyy olla rokote. Me suomen kansa kuljetaan talutusnyörissä eikä osata ajatella enää omilla aivoilla. Viljat..keinotekoiset rasvat...maitotuotteet..vääränlaistet lihajalosteet..eläintuotteet (syötetty sopimattomolla aineilla, jotka ei sovellu eläimille) kaikella on syynsä sairauksiin, jotka parantuisivat oikella ravitsemuksella. Kuka ottaa vastuun???

Vieras

#34 Nyt olisi

04.02.2011 07:29

aika puhua myös vaihtoehtohoidoista, jotka lääkemafia on mitätöinyt.
Tinde
Vieras

#35 Vaihtoehtohoidot

04.02.2011 08:33

Niin, suosittelisin kaikkia rokotteen haittavaikutuksista kärsiviä etsimään asianosaavan vaihtoehtohoitajan käsiinsä. Akupunktio, homeopatia, vyöhyketerapia, siinä ainakin muutamia mahdollisuuksia lähteä korjaamaan tulleita vaurioita. Voimia kaikille rokotteesta kärsiville!

Ja ero on nyt vähintä mitä näiden tulisi tehdä. Nyt vaan kansalaiset painetta kehiin, että saadaan heidät vastuuseen!
RAIJA KALEVA
Vieras

#36 PAULA RISIKON,TERHI KILVEN SEKÄ PEKKA PUSKAN ERO

04.02.2011 11:25

NYT IHMISTEN ON KORKEIN AIKA VAATIA LÄPINÄKYVYYTTÄ ASIAYHTEYKSIEN VÄLILLÄ.MEIDÄN TERV.HUOLLON JA FIMEAN PÄÄTÖKSIÄ SÄÄTELEE ISO RAHA JA KORRUPTIO/ VOITON MAKSIMOINTI,SAMAAN AIKAAN IHMISILTÄ EVÄTÄÄN JA JOPA KIELLETÄÄN ITSEHOITO RAVINTOLISILLÄ JA JOTKA HUOM!! EIVÄT OLE KOSKAAN AIHEUTTANEET TERV.HAITTOJA EIVÄTKÄ KUOLEMIA!
Maaton miekin
Vieras

#37 Mikä maa mikä valuutta

04.02.2011 11:31

Näin siinä aina lopulta käy kun virkaan valitaan sopivin eikä pätevin hakija. Nyt niitä sattui sopivasti päättäjien jonoon useampi perätysten ja tulos on tämä. Allekirjoitetaan sopimus lääketehtaan kanssa vaikka valmistajakaan ei uskalla itse vastata tuotteensa turvallisuudesta, mutta molemmilla osapuolilla on mahdollisuus voittaa jos tuote toimii. Nyt ei kaikki "saletisti natsannut" mutta Risikkohan lupasi kantaa vastuun ja Kilpi ja Puska jatkanevat sopivina edelleen viroissaan ja maassa kaikki hyvin taas.
Korvaukset lankeavat taas kansan maksettavaksi. Kohtahan on vaalit ja äänestämällä voisi vaikuttaa vaan taitaa se äänestäjä äänestää taas kuten ennenkin kunhan vallanpitäjät aloittaa taas pelottelukampanjansa kuten rokotusasiassa. Olisiko nyt aika ajatella ihan itse.
Heikki Lätti
Vieras

#38 Eikö viranomaisilla ole mitään moraalia!

04.02.2011 11:41

Puska ja Eskola siirtävät vastuuta alemmaksi päin.
Ihmisiä sairastutetaan ja he vain pakenevat vastuuta.Emme voi antaa lahjottujen virkamiesten jatkaa ihmisten sairastuttamista.
P. Harju
Vieras

#39 kolme viatonta

04.02.2011 12:07

Paula Risikko, Terhi Kilpi sekä Pekka Puska "kirjoittivat nimensä" Suomen historiaan
Pirkko Heikura
Vieras

#40 Merkillinen sopimus

04.02.2011 12:44

4.2.2011 television tekstiuutisissa sanottiin, että THL on lääketehtaan kanssa tehnyt sopimuksen, jonka mukaan lääketehdas pääsee kokonaan vastuusta rokotteen haitoista. Jo sen pitäisi täyspäiselle ihmiselle kertoa, että kaikki ei ole ok rokotteessa, mutta että sellainen sopimus vielä allekirjoitetaan ja veronmaksajilla maksatetaan koko rokotussirkus.
Ei ol ollenkaan väärin, että näin holtittomalla tyylillä hoidettuun sopimustouhuiluun osalliset kantavat vastuuta.
Jos on vallitsevaan käytäntöön uskominen, ko henkilöt varmaankin palkitaan jossakin vaiheessa.
Jani Rönn
Vieras

#41

04.02.2011 13:15

Tuo keskenmenoista käytävä keskustelu olisi tärkeätä käydä. Yhdysvalloissa keskenmenot kasvoivat 900% niissä osavaltioissa, joissa pakkorokutuslain varjolla rokotettiin kaikki raskaana olevat, ei liene sattumaa?? Muutenkin olisi hyvä keskustella siitä, kun arvoisa rouva tasavallan presidentti allekirjoitti viime vuoden lopulla sen pakkorokotus lain, joka astui voimaan tämän vuoden alussa.
hirvizio8
Vieras

#42 EIHÄN NÄIN VOI JATKUA

04.02.2011 14:02

Onko Thl muuttanut johdollaan roolia, miksi kansan mielessä on nyt mielikuva pahasta mustasta karhusta, pahan olon aiheuttajasta ja kiduttavasta vahinkoa tuottaneesta kansalaisten aivopesu- ja mentaalivaimennusrenkaasta?

JÄRKYTTÄVÄÄ luettavaa, ymmärrysvajeista "kevytasiantuntemusta", epäsovinnaisuutta, valehtelua ja kansalaisten petkuttamista. Totuuden muuntaminen, hätävalheet heidän tarkoitusperiään palvelevaan suuntaan on tätä päivää ... viranomaisena tapahtuva julkinen valehtelu on muuttanut muotoaan lisävalheilla ja saman alan tukiverkoston lausuntoja on pyydetty hätiin. Ministeriön päällikkö ei valitettavasti myöskään osannut asioitaan tai sitten osallistui meneillään olevaan vehkeilyyn, mikä on todella kuvottava asia.   
Julma tosiasia on, että Thl EI edelleenkään myönnä käyttäneensä vajavaisia (epäpätevää) perustetta sikaflunssarokotekampanjansa yhteydessä. Muunneltu totuus taas kuvassa mukana - että sillä lailla voitaisiin panna villasella.

Ihmisten terveydellä leikittely on Thl:stä edelleen jatkuvaa uhmaa. Onko totta, että Tampere on koekenttä uusien rokote/nanorokoterintamalla? Totta on ainakin se, että suomalaiset ovat kiltteydellään oiva lääkejättien koekenttä rokotekokeiluihin kuten on jo kulutuselektroniikan saralla. Ja rokotekokeiluihin ei tarvita lääkkeille ominaisia mittavia ennakkotestejä - ne kaiketi pannaan sitten villaisella, jos hätä tulee.

Huonomuistisuutta tv-esiintymisissä poteva johtaja voisi olla jo peruste jättää suosiolla tehtävänsä. Onhan hänellä jo vakavia riippuvuussuhteita rasvateollisuuden mannekiinitoiminnassa, WHO:ssa, lääkejäteissä ja epäeettisissä tahoissa.

MIKÄLI Thl osalliset jäävät sanktioitta, niin voi olla odotettavissa muitakin valtaapitävien kansalaisanarkiaa "maan-tapa" hyväksyttävän - missä rosvojen päätä silitellään ja palkkioita jaellaan verorahoista. Tämä voi aiheuttaa vastavaikutuksena sellaista yhteiskunnallista kypsymätöntä toimintaa, mikä ei ole toivottavaa ja tuhoaa meille arvokkaan inhimillisyyden.

Toisaalta Thl:n em. johtajat ovat toimillaan vääristäneet yleistä lainkuvaa ja näyttäneet julkisesti sen, mitä kaikkea voi Thl:n suojista tehdä lain koskematta heitä ollenkaan, vai onko näin, että laissa on Thl:n johto määritelty vähintäinki TABUksi? - Huomatkaa, että matkijat tulevat ilman muuta perästä, vääryysuskonto ja Thl-kultti on paha asia!

raastin
Vieras

#43

04.02.2011 14:04

"Joo, mutta viranomainen ei voi mainostaa rokotetta täysin turvalliseksi, varsinkaan uutta rokotetta jonka haittavaikutuksia ei tiedetä. Siitä tässä on kysymys. Hyvä uskoista kansaa sumutettiin silmään ja läpi meni monella."

Kuten jo sanoin, rokote kehitettiin H5N1-rokotteen pohjalta. Tätä rokotetta on jo vuosia käytetty eikä ole mitään ongelmia ollut. miksi siis olisi pitänyt testata uudelleen?

Eihän autotehtaatkaan testauta eri värisiä autoja törmäystesteissä. Vain tietty malli testataan.

"Voisitko selittää miksi Suomessa rokotettiin adjuvantillisella rokottella raskaana olevia ja lapsia. WHO nimenomaan kertoi, että sitä EI OLE TESTATTU nällä ryhmillä joten hälytyskellot olisi pitänyt lääkärin tasoisissa aivoissa soida. Tämä oli törkeätä. Ja se on oleellista. Siis sitä todellakaan ei ollut testattu tietyillä ryhmillä, eikö sitä nyt sitten saa tuoda esiin mielestäsi. Mikä on motiivis tulla trollailemaan väärillä faktoilla tänne."

JA mitähän faktaa itse täälä jaat? Annapa lähde tuolla, että WHO olisi noin sanonut. Itse en tuota ole mistään lukenut ja vaikka olisikin niin mitä sitten? Tehosteaineita on käytetty ennenkin. Tuossapa taas tuore tutkimus AS03-adjuvantillisen (H1N1)rokotteen vaikutuksesta 6-35kk lapsiin.

"Immunogenicity and safety of AS03-adjuvanted 2009 influenza A H1N1 vaccine in children 6-35 months."
Carmona A, Omeñaca F, Tejedor JC, Merino JM, Vaman T, Dieussaert I, Gillard P, Arístegui J.

"Aha, ai mielestäsi narkolepsia on "sivari""

Kyllähän kaikkien tuttu Burana aiheuttaa väestössä mm. munuaisten vajaatoimintaa. Mikä tuo munuaisten vajaatoiminta mielestäsi on ellei lääkkeen (Buranan) sivuvaikutus?

"Tuo kommenttisi on täyttä fuulaa,Puolassa ei rokotettu ketään ja siitä huolimatta siellä ei kuollut ketään,selitä se ole hyvä!"

Miten kommenttini on fuulaa, tarkentaisitko?
Ja anna sinä ystäväiseni LUOTETTAVA lähde, mieluimmin tieteen standardit täyttävä tutkimus siitä, että todellakaan kukaan ei kuollut sielä Puolassa H1N1-virukseen? Ja vaikka ei olisikaan kuollut niin mitä sitten? Ei se muuta sitä faktaa, että virusten käyttäytymistä on vaikea ennakoida ja aina kannattaa varautua pahimpaan.

Rokotusinfo.fi ei sitten käy lähteenä. Aivan järkyttävää lukemista täynnä.

"Haluaisin nähdä keskenmenotilastot tämän epidemian ajalta. Pitäisi myös tutkia kenet oli rokotettu ja ketä ei oltu rokotettu. Keskenmenojen lisääntymisestä rokotteiden jälkeen on moneltakin taholta kuultu, hoitohenkilöstöiltä yms. Tämä asia olisi kiireellisesti selvitettävä. KELA:n pitäisi julkaista tilastot."

Ainakaan THL:n suunnalta ei ole mitään kuulunut. Kyllähän nuo on hyvä aina tarkistaa.
Vieras

#44 Re: adjuvantti

04.02.2011 14:21

Syy myyntikieltoon: Squalene nimisellä aineella on ilmeisen suuri yhteys yhteys Persian lahden sodan syndroomaan, jossa noin 25% 697 000 terveelle aikuissotilaalle aiheutettiin huomattavan voimakkaita ja pitkäkestoisia ongelmia.i 

Juu, paitsi että

1) Persianlahden sotilaille annetussa rokotteessa ei edes ollut skvaleenia

2) Skvaleenin löytyminen sotilaista perustui huonoon testausmenettelyyn eikä myöhemmin tehdyissä kokeissa ole onnistuttu löytämään sotilaista enempää svaleenia kuin muistakaan.

3) Ihmiset itsessään tuottaa svaleenia ja sitä on esim. sormenpäiden ihossa, mikä aiheuttikin sen että tuo alkuperäinen "hälyttävä" testitulos saatiin.

 

Wikipedia:

here have been attempts to link squalene to Gulf War Syndrome mainly due to the idea that squalene might have been present in an anthrax vaccine given to some military personnel during the 1991 Persian Gulf War. One study found that deployed Persian Gulf War Syndrome patients are significantly more likely to have antibodies to squalene (95 percent) than asymptomatic Gulf War veterans (0 percent; p<.001);[15] however, the study concludes with the following statement: "It is important to note that our laboratory-based investigations do not establish that squalene was added as adjuvant to any vaccine used in military or other personnel who served in the Persian Gulf War era." However, a committee of the US Institute of Medicine stated that "The committee does not regard this study as providing evidence that the investigators have successfully measured antibodies to squalene", since the authors did not perform the normal scientific controls needed show that their test was specific to anti-squalene antibodies.[16] It has also been determined that the anthrax vaccines given to those US military personnel did not use squalene as an adjuvant.[17][18][19] The vaccines were also tested for squalene, and none was detected with standard methods.[20] A much more sensitive method was then developed, which again found no squalene in 37 of the 38 lots tested. One lot contained traces of squalene, at less than ten parts per billion, which is about 30-fold less than the level found in human blood.[21] The FDA stated that this trace of squalene probably came from a fingerprint, since the oils on human skin contain enough squalene to send these extremely sensitive tests "off the chart".[22]

A later study reported that about one in ten people have squalene antibodies in their blood, regardless of whether or not they received squalene from a vaccination.[23] A later study confirmed this result, and also showed that vaccination with squalene-containing vaccines do not alter the levels of these naturally-occurring antibodies.[17] A third study showed that these naturally-occurring antibodies were no more common in Gulf war veterans than in the general population.[24]

Vieras
Vieras

#45 Re:

04.02.2011 14:23


Rokotusinfo.fi ei sitten käy lähteenä. Aivan järkyttävää lukemista täynnä.

Kyllä! Rokotusinfo.fi:tä vastaan pitäisi nostaa syyte ihmisten terveyden vaarantamisesta aivan järkyttävällä hömppäinformaatiolla.

Epäilevä
Vieras

#46 R EI OLLUT SYYTÄ EPÄILLÄ?

04.02.2011 14:27

#16: raastin -  

- Kun päätös rokotteiden hankinnasta tehtiin, ei ollut mitään syytä epäillä, että rokotteella olisi normaalista poikkeavia sivuvaikutuksia. Miksi siis kenenkään pitäisi erota? Kukaan ei tehnyt virheitä.

 

Miksi ei ollut syytä epäillä?

Epäilihän jopa rokotteen valmistajakin, ja hankki suojan mahd. tulevien tapahtumien varalta.

Monet muutkin epäilivät!

Vain vastuulliset henkilöt eivät epäilleet???

Vieras
Vieras

#47 Re: R EI OLLUT SYYTÄ EPÄILLÄ?

04.02.2011 14:29

#46: Epäilevä - R EI OLLUT SYYTÄ EPÄILLÄ? 

Jos firmalla on tuote jota ei ole ehditty kunnolla testata, minkä tahansa firman lakimiesosasto vaatii sopimukseen lausekkeen käytä omalla vastuulla. Tämä ei ole merkki salaliitosta vaan tervettä järkeä.

raastin
Vieras

#48

04.02.2011 14:53

Nyt puhun mutu-tuntumalta, mutta tietääkseni suurin osa näistä lääkevalmistajien syytesuojilta on perusteltua siksi, että esim. rokotteissa tulee AINA jonkinlainen sivuvaikutus. On se sitten vain käden punoitus, lihaskipu tai anafylaktinen shokki niin eihän siitä tulisi mitään jos joka jantteri alkaisi hakea korvauksia pienimmästäkin lihaskivusta.

Sitten vähän asiaa:

Tämän hetken tiedon mukaan näyttäisi siltä, että narkolepsiapotilaat, jotka saivat rokotteen jakavat yhden saman DQB1*0602 alleelin.

http://en.wikipedia.org/wiki/HLA-DQ6

Taitaa olla kaikista yleisin muoto ja öbaut 17% suomalaisista kantaa tätä.

Jos siis tämän koko ilmiön takana on yksinkertaisesti Rokote + Geeni niin silloinhan pitäisi olla sairastuneita enemmän. Itse asiassa tosi paljon enemmän. Vaikka ikäjakaumat eivät ikinä mene tasan niin suuntaa antavaa:

4-19 -vuotiaiden rokotettujen joukko Suomessa on noin 668 000 yksilöä.

668 000 * 0,17 = 114 000.

Nyt tapauksia on n. 50 ja jos rokote suoraan aiheuttaisi narkolepsiaa niin tällöin tapauksia tulisi olla siis 114 000. Nyt ei ihan mee kohdalleen.

Ainoa siis mikä todellakin viittaa siihen, että rokote olisi osallisena, on se, että narkolepsiaan sairastuneiden joukossa 90% oli rokotettuja, kun rokotekattavuus tässä 4-19 -vuotiaiden ikäryhmissä oli 70%.

Varmastikin tuolle on väliraporttia tehtäessä suoritettu jokin tilastollinen testi, että kyse ei kuitenkaan ole sattumasta?

Maailmassa on tällä hetkellä n. 90 miljoonaa Pandemrix:illa rokotettuja ja tähän asti ilmi tulleita narkolepsia tapauksia on 132

http://www.mediuutiset.fi/uutisarkisto/article573460.ece

Joka tapauksessa tutkimus jatkuu ja kaikkea hyvää narkolepsiaan sairastuneille ja heidän perheilleen. Toivottavasti tämänkin sairauden mekanismit raottuisivat vähän lähitulevaisuudessa.
hirvizio8
Vieras

#49 OLETETTAVAT RÖTÖSKYTKÖKSET TUTKINTAAN

04.02.2011 14:57

MIKSI Puska, miksi? - THL:stä on tullut julkinen emävalheiden levityslaitos? Onko palkka ja etuudet poljettu vai missä mättää?

Olen sitä mieltä, että mainittujen henkilöiden kytkökset, osakeomistukset, omaisuus olisi välittömästi pantava tutkintaan ja hukkaamiskieltoon. Huomaa, että Puska on toiminut aiemmin mm. Sveitsissä WHO, vau!
maurijo8
Vieras

#50 Väärinkäytöksistä ei Puska muistanut mainita

04.02.2011 15:03

Oikean ja väärän toiminnan tunnistaminen on Thl:n johdolla rankasti kadoksissa. Kärsimystä ja rokotuspakoteaivopesu (sotilastermi) -hysteriaa lietsomalla Thl on saattanut lukuisia kansalaisia uuvuksiin ja erilaisiin kärsimystiloihin. - MANIPULOINTI Thl:n kapea-alaisten "kevytasiantuntijoiden" toimesta on ollut hirvittävää (n.2v.) ja perustuslain vastaista aiheuttaen yleistä turvattomuutta, ainakin ikäihmisille uupumissairauksia ja nuorille keskittymiskyvyn herpaantumista, terveydenhoitohenkilöstölle aivopesu on tehnyt jo tehtävänsä, missä oman ajattelukyvyn puute on hälyyttävästi vallitseva olotila.

EPÄLUOTETTAVUUS - on Puskan ja Kilven toimien yhteinen nimittäjä!
- valehtelu myös on tuomittavaa, nimittäin parhainta olemassaolevaa tietoa EI ole Thl hyödyntänyt. Monet suomalaiset asiantuntijatahot, keksijät, moniosaajat, professorit ja lääkärit eivät ole yhtyneet Thl:n järjettömiin tekoihin, eikä heitä ole haluttu kuunnella ennen rokotusohjelman alkua, vaan heitä on ennemminkin vähätelty ja pilkattu.
- Thl:n etupiirit ovat olleet ohjeiden muodostumisen takana, amerikasta ja projektirahalla on ollut ylivertainen merkitys. Sovitusti suomalaiset ovat oiva "koekenttä" nanorokotekokeiluille ja ne ovat kiltimpiä kuin muut ja ovat hiljaa sekä innostuvat sokeasti kaikesta ilmaisesta!
Nyt on meidän pelastettava mitä pelastettavaa vielä on, ja suomalainen tervejärkisyys kunniaan? THL pitää hoitaa kuntoon moniosaajien kautta arvoiseensa toimeen ilman vauhtisokeuteen ja projektirahahanoihin sekä ihmiskokeiluihin mieltynyttä Puskaa ja sen Kilpeä.

- Meissä piilee suomalainen rehelllisyys, omatunto ja sisu - ja suoraselkäisyys!