Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

maurijo8
Vieras

/ #51 thl:n vaarallisen kehityksen ja ymmärrysvajeen torjuntaan

04.02.2011 15:22

Huh. Jo on monet tiet suomalaisilla kuljettavanaan ja vaikeudet, kun Thl:n ylimieliset "rokote-asiantuntijat" ovat jo pari vuotta kiduttaneet ja pelotelleet aivopesumenetelmällä kevytkenkäisillä ja usein epärehellisillä verukkeilla kansaansa. Puskassa ollaan lyhytnäköisesti - sillä rokotteiden puolustelu entisajan malliin tienä on päättynyt rokotekoostumusten vallankumouksellisesti muuttuessa . . . ja vallan nanot on projektietuuksien tähden markkinaimussa pantava päälle, vaikka koemielessä, jotta voimme näyttää maailmalle, että täällä osataan olla nöyriä tai tyhmyyttään näytetään idiotismin kukkaa.
Pahin on uhkakuva - kaiketi perisynti, missä suomalaiset peruskansalaiset tarjotaan tarjottimella rokotekokeiluihin!

SIIS voiko olla näin? - Tuntemattomat uudet nanorokotteet ja termin varjolla ratsastettu “vauhtisokeus” voivat muuttaa rokotettavien hyvinvointia dramaattisella tavalla aiheuttaen solutasolla arvaamattomia tuhoja ja “laukaista” monisairauksia, narkolepsiaakin (geenivauriot voi olla mahdollisia ja suvun jatkamiselle voi ilmaantua haittavaikutuksia) ja pahimmassa tapauksessa rokotetun solut voivat toimia virusten "sylttytehtaana" levittäen vaaraa?

Luoja meitä ylimielisyydeltä ja ymmärrysvajeelta varjelkoon. Nyt on kunkin ryhdyttävä vaikuttamaan vaarallisen kehityksen ja ymmärrysvajeen torjuntaan kuin kuunaan suomalaisuusvaatimuksen vauhdittamana. Thl:n kurssi ja johto uusiksi ja pois pahan sykkyrästä ja rakennemuutos koko terveydenhuoltoa koskevaksi.

- Meissä piilee suomalainen suoraselkäisyys, "omatunto" ja sisu ... onnellisen elämän edellytysten ja kansalaisten varjeluksen vaatimus käyntiin!