Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

maurijo8
Vieras

#51 thl:n vaarallisen kehityksen ja ymmärrysvajeen torjuntaan

04.02.2011 15:22

Huh. Jo on monet tiet suomalaisilla kuljettavanaan ja vaikeudet, kun Thl:n ylimieliset "rokote-asiantuntijat" ovat jo pari vuotta kiduttaneet ja pelotelleet aivopesumenetelmällä kevytkenkäisillä ja usein epärehellisillä verukkeilla kansaansa. Puskassa ollaan lyhytnäköisesti - sillä rokotteiden puolustelu entisajan malliin tienä on päättynyt rokotekoostumusten vallankumouksellisesti muuttuessa . . . ja vallan nanot on projektietuuksien tähden markkinaimussa pantava päälle, vaikka koemielessä, jotta voimme näyttää maailmalle, että täällä osataan olla nöyriä tai tyhmyyttään näytetään idiotismin kukkaa.
Pahin on uhkakuva - kaiketi perisynti, missä suomalaiset peruskansalaiset tarjotaan tarjottimella rokotekokeiluihin!

SIIS voiko olla näin? - Tuntemattomat uudet nanorokotteet ja termin varjolla ratsastettu “vauhtisokeus” voivat muuttaa rokotettavien hyvinvointia dramaattisella tavalla aiheuttaen solutasolla arvaamattomia tuhoja ja “laukaista” monisairauksia, narkolepsiaakin (geenivauriot voi olla mahdollisia ja suvun jatkamiselle voi ilmaantua haittavaikutuksia) ja pahimmassa tapauksessa rokotetun solut voivat toimia virusten "sylttytehtaana" levittäen vaaraa?

Luoja meitä ylimielisyydeltä ja ymmärrysvajeelta varjelkoon. Nyt on kunkin ryhdyttävä vaikuttamaan vaarallisen kehityksen ja ymmärrysvajeen torjuntaan kuin kuunaan suomalaisuusvaatimuksen vauhdittamana. Thl:n kurssi ja johto uusiksi ja pois pahan sykkyrästä ja rakennemuutos koko terveydenhuoltoa koskevaksi.

- Meissä piilee suomalainen suoraselkäisyys, "omatunto" ja sisu ... onnellisen elämän edellytysten ja kansalaisten varjeluksen vaatimus käyntiin!

raastin
Vieras

#52

04.02.2011 15:39

Siis kertokaa rokote-salaliitto-jantterit, että mikä on teidän määritelmänne sanalle Nanorokote?

Eihän nano-partikkeleita voi nähdä silmällä, mutta eihän rokotteista ole ennenkään voinut silmällä erottaa eri osia.

Tämä rokotteen osien koko on se mikä häiritsee?
Alkaa jo riittää
Vieras

#53 Terhi Kilpi

04.02.2011 16:02

vätitää, että Vrion, Puolan ja Tsekkoslovakian tilastoihin ei voi luottaa sikainfluenssatapausten johsota. (Näissä maissa ei rokotettu siinä määrin kuin SuomessaB. Ei niiät saanut yksityislaboratorioissakaan testata. Miksi?
Ja sitten vielä: Tsekkoslovakia oli semaa, joka ensimmäisenä tiedotti Baxter lääkefirman levittäneen tapaavaa rokotetta Eurooppaa jaettavaksi kausiflunssarokotteen muodossa.
Vieras
Vieras

#54 Erottava...

04.02.2011 16:27

#1: Tepi -  

kyllähän heidän pitää erota mutta missä on lääkeyhtiöiden rikastumisen vastuu. ei missään heidäthän tässä myös pitää naulita seinään.

siellä on niin sikamaista touhua että sinne miljoonien korvausvastuut ja sillä selvä.

 

jaksamista kaikille sairastuvien äideille ja isille.

ei oo varmaan helppoa.

 

A. Saarinen
Vieras

#55 Mikä on se vastuu jota nämä kantaa? Jos kansa maksaa kustannukset!

04.02.2011 17:38

Kyllä nyt 'vastuunkantajia riittää'... jopa itse päätekijät ja mahdollisen myynnistä (ostoista) seuranneen boonuksen jakaa THL:n mokaajat? Vaikka kaikki kiistetään, mutta käytäntö on tämä, ja lahjukset erikseen tutkintan!
Mutta mitä on tämä "vastuu" mitä nyt Kokoomuksen peruspalveluministeri Risikkokin alkaa kantaa!?
Todellinen ja kansalaisia kunnioittava vastuunkantaja eroaisi virastaan, kuten nyt vaadimme että sekä Terhi Kilpi ja Pekka Puska ym.- jotka ampuvat 'puskista' ja suosiuttavat kansalaiset ottamaan rokotteen jne. henkensä uhallakin!
Risikon aika on vähissä vaalikausi loppu, ja uskottavuus on mennyttä!
Toivotaan ettei edes kehtaa asettua enää kevän vaaleissa ehdolle misssään ja ainakan pohjanmaalla!
Sami Määttä
Vieras

#56 Re: Suomi

04.02.2011 18:17

#3: Todella järkyttävää - Suomi 

Tilanteessa on pirullinen taustansa ja tämänkin addressin teksti tietysti on hyvin rajoittunut -- silti allekirjoitin, koska haluan että jutut selvitetään perinpohjin.

Ihmettelen vastuussa olevien liikemiesten, kv. järjestöjen sekä suomalaisten virkamiesten, journalistien ja poliitikkojen vaarallista peliä. Kun rokotteiden vaikutuksista ei ole täyttä tietoa ja kriittistä keskustelua käydään, niin mikä oikeus kenelläkään on selittää aina "parhain päin" eli vain rauhoitella ja sumuttaa? Sehän tosiaan tarkoittaa valehtelua ja ihmisarvon tallaamista!

Elitismistäkin voisi puhua -- se "paras tieto" mikä kulloinkin on saatavilla taitaa olla vain valtamedian toistamaa propagandaa, johon eliitin on hyvä tuudittautua.

Mutta voiko tämä jatkua näin? Ehkä suomalaiset joku päivä heräävät ja alkavat korruptoituneiden pelurien suistamisen vallasta.

 

JT
Vieras

#57 Pohjoiskarjala projekti

04.02.2011 18:47

Pekka Puska voisi myöntää myös, että Pohjois-Karjala projekti epäonnistui, oli kuin olisi hypännyt kulkevaan junaan. Ja ottaisi eron THL:n johdosta, niin voisin harkita anteeksiantoa.
Elina Salonen
Vieras

#58 Vastuun kantaminen eroamalla

04.02.2011 21:43

Mielestäni tämä on sen tason töppäys, että vastuun kantaminen vaatii että nämä henkilöt tunnustavat töpänneensä ja kantavat vastuun eroamalla tehtävistään.
Lähimmäisen rakkauttako...?
Vieras

#59 Voidaanko laskea rahassa.....?

04.02.2011 22:02

Voidaanko laskea rahassa se kärsimys,minkä rokote aiheutti sairastuneille lapsille
ja nuorille?Ihmisille,joiden elämä on tuhottu totaalisesti,entä se vanhempien tuska
vammautuneista lapsistaan.Entä raskaana olleiden äitien tuska,kun menettivät lapsensa
keskenmenossa.Kaikki tämä,vain muutamien "voideltujen"takia.Mutta uskon,että koittaa
päivä,jolloin nämä henkilöt joutuvat vastaamaan tekosistaan Jumalan edessä.
#44 Re: adjuvantti

#60 virusrokote

04.02.2011 22:34

Otitte esille Wikipediasta ettei Persianlahden sotilaille annettu adjuvanttia (tehostetta) sisältävää rokotetta, eli Pandemrix-rokotetta ei voisi rinnastaa em. haittavaikutuksiltaan.

Jo ennen syksyä-09 kuitenkin monien lääkäreiden, esim. Amerikka/Tri Mercola ja Eurooppalaisia lääkäreitä kertoivat netillä Persianlahden sotilaille (v.1991) annetun Pernaruttorokotetta, joka sisälsi MF59 adjuvanttia. Tämä MF59 adjuvantti on öljypohjainen, kuten Pandemrix:ssä käytetty AS03 adjuvanttikin.
Amerikassa, vuonna 1976, rokotettiin sikainfluenssaa vastaan myös MF59 adjuvanttia sisältävällä rokotteella.
Näiden rokotteiden jälkeen Amerikalaisissa todettiin neurologisia sairauksia ja autoimmuunisairauksia enenevästi.

Englannin taitoiset löytävät Googlella helposti kyseisten rokotteiden haittavaikutusten tiedot.
Vieras

#61 Re: virusrokote

04.02.2011 22:47

#60: #44 Re: adjuvantti - virusrokote 

Dr. Mercolan höpinöihin uskominen on sama kuin uskoisi joulupukkiin. On käsittämätöntä, että Rokotusinfossa käytetään lähteinä Dr. Mercolan _mainospuheita_. Dr. Mercolan ainoa intressi on myydä luontaistuotteita, eikä siinä puuhassa etiikka paina vaakakupissa. Dr. Mercola promoaa sivustollaan väärinymmärrettynä nerona mm. kuolemantuottamuksesta tuomittua ja lääkärinoikeutensa menettänyttä huijaria Tullio Simoncinia, jonka mielestä syöpä on sieni ja se kukistetaan ruiskuttamalla syöpään ruokasoodaa. Mercolan syy tukea moista huuhaata on selvä, Mercolan kaupasta löytyy kirjallisuutta ja luontaistuotteet joilla moinen fungus poistetaan elimistöstä.

Kaikki rokotukset ovat riski
Vieras

#62 JÄRKYTTÄVÄ UUTINEN

04.02.2011 23:01

Suomeen Pndemrix- sikainfluenssarokotetta toimittanut lääkeyhtiö GlaxoSmithKline (GSK) on kehittänyt lääkkeen narkolepsian hoitoon. Toukokuussa 2009 julkaistussa tutkimusartikkelissa todetaan, että toteutetut kaksoissokkotutkimukset puhuvat sen puolesta, että GSK189254 saattaa olla tehokas lääke narkolepsian hoitoon. Tuorein lääkkeeseen liittyvä patentti on myönnetty GlaxoSmithKlinelle 12.5.2010. Patentti kuulutettiin lainvoimaiseksi Suomessa 31.8.2010.

Nyt herää kysymys, oliko Suomen tulleessa rokoteterässä mahdollisesti ujutettuna, kahdenlaista rokotetta, kun muissa maissa ei narkolepsiaa ole ilmennyt? Toinen samaa mitä muillakin ja toinen erä sitä, joka aiheuttaa narkolepsiaa?

Käyttikö GSK tilaisuutta hyväkseen ja testasi jotakin uutta rokotemallia Suomessa, koska THL vapautti valmistajan rokotevastuusta. Käytettiinkö Suomalaisia härskisti lääketehtaan kokeiluerän koekaniineina? Suomalaisiahan on helppo saada lääke ja rokotekokeiluihin, toisin kuin muiden maiden kansalaisia. Nyt näillä sairastuneilla Suomalaislapsilla on helppo testata uutta narkolepsia lääkettä. Narkolepsiaan käytetyt lääkkeet maksavat yli 1000 euroa kuukaudessa. Suomalaiset veronmaksat joutuvat nyt maksumiehiksi, kun THL tyri.
Mirjaleena Isoaho

#63 Re: virusrokote

04.02.2011 23:11

#60: #44 Re: adjuvantti - virusrokote 

Pandemrixin ja narkolepsian yhteys tuo aivan uuteen valoon Persianlahden syndrooman. Pandemrixin AS03 ja tuon Persianlahti-rokotteen MF59 ovat molemmat nanoteknologiarokotteita, samankaltaisia, mutta ei verrattavissa keskenään. Nanoteknologia tuo täysin arvaamattomat haittavaikutukset, jotka ovat riippuvaisia kaikista ympäristöön ja ihmiseen liittyvistä tekijöistä -arvaamattomasti ja niin ettei niitä yhteyksiä pystytä todentamaan.

Toivon kaikkien tekevän työtä tämän adressin eteen eli jakaen sitä tutuille ja tutun tutuille sekä vieraille.

 

Mirjaleena Isoaho

#64 Re: Re: virusrokote

04.02.2011 23:14

#61: Vieras - Re: virusrokote 

 Entä uskotko siihen, mitä Riikka Söyring tai allekirjoittanut on blogissaan kirjoittanut, olisi ihan hauska tietää?


Vieras

#65 Ei S-Postia

04.02.2011 23:17

Ikävää, etten voinut allekirjoittaa Adressia, koska minulla ei ole sähköpostia.
Onko tämä Adressi tosiaan tarkoitettu vain sähköpostin omistajille??
Ja skeptismikäyrä senkun nousee, mitä enemmän tutustuu
Vieras

#66 Niin

04.02.2011 23:46

Kenenkään ei kannata uskoa suoralta kädeltä mitä rokotusinfossa lukee. Siellä on suloisena sekasotkuna oikeaa asiaa ja mitä hirveintä huuhaata ja kaikkea siltä väliltä. Käyttökelvoton tieto on naamioitunut hienoksi sellaisilla lauseilla kuin "amerikkalaisen tohtorin Hulda Clarkin tutkimusten mukaan.."

Se mikä jää mainitsematta on että Hulda ei viime vuosinaan ollut kovin amerikkalainen, koska joutui pakenemaan Meksikoon maan käydessä Usassa liian kuumaksi jalkojen alla. Hulda puolestaan oli sitä mieltä, että syöpä on parasiitti, josta on mahdollista päästä eroon viidessä päivässä tappamalla parasiitin. Ja kas vain, onneksi Huldalla oli tarjota sekä parasiittiskannereita että pariittizappereitä, jotka eivät nyt kuitenkaan sitten onnistuneet hänen omaa syöpäänsä kukistamaan. Että näin.


Vieras

#67 EI PAKKOROKOTUSLAILLE

05.02.2011 00:04

Raastin
Vieras

#68

05.02.2011 01:40

Mirjaleena:

Ole hyvä ja kerro minulle omin sanoin, mikä on nanorokote ja miksi se on vaarallinen?

1976 tosiaan rokotettiin 48 miljoonaa amerikkalaista sikainfluenssaa vastaan. Rokotevastustajien lobbauksesta rokotukset lopetettiin, koska niillä oli muka yhteys Guillain-Barren syndroomaan.

Myöhemmin kun asiaa useissa eri tutkimuksessa tutkittiin, ei yhteyttä ole löytynyt.
Autismiin on yhdessä tutkimuksessa saatu yhteys. Tätä tutkimusta rokotevastustajat toitottavatkin aina väittelyissä. Sääli vain, että kyseinen paperi on vähintäänkin kyseenalainen, sillä se perustuu Rokotusten haittailmoitus-tietokantaan. Sinnehän voi kuka tahansa heebo kirjoittaa mitä ikinä haluaa.
P. Harju
Vieras

#69 Hmm

05.02.2011 05:26

en ottanut kyseistä rokotetta vaikka kuuluin "riskiryhmään" ikäni ja pahan astmani vuoksi.
Sikainfulenssaa en kuitenkaan saanut vaikka kuljin normaalisti ihmisten seassa
on eletty hongkongilaiset ja kaikenmaailman pelotellut lintuinfulessat ym.

54 ikävuoteen saakka on eletty ilman mitään lapsuuden ja armeijan ajan rokotuksia

Minusta nuo pelottelut tälläkin sikainfulenssa pandemialla oli silkkaa potaskaa, kuinkahan paljon esim. Terhi Kilpi sekä P.Risikko, P. Puska nettosi paniikin lietsomisellaan (eikös tällä T. Kilvellä ollut kytköksiä kyseiseen lääkefirmaan josta rokote ostetiin) nyt sitten A-talk:ssa 3.2.2011 sanomansa mukaan "tutkii" rokotteen yhteyttä narkolepsiaan rokotteenvalmistajan laskuun...onkohan tulossa T. Kilveltä puolueeton lausunto turtkimuksistaan...epäilen suuresti kuten varmaan kaikki.
Riitta Saari
Vieras

#70 Vastuu

05.02.2011 11:49

Nämä rokotuksen käyttöönoton siunanneet tahot, joitten takana ovat tietenkin ASIANTUNTIJAT, hokevat ottavansa vastuun tekemisistään.
Mitä se tarkoittaa?
Simo Myllykoski
Vieras

#71 Yritettiin

05.02.2011 12:58

tyrkyttää rokotetta 66-vuotiaalle minulle. En ikinä ole muihinkaan flussiin saati tähän kesyyn versioon ottanut. Terv.hoitaja sanoi että "ei pidä uskoa niitä ennakkovaroituksia", olin samaa mieltä mutta päinvastaisessa merkityksessä. Siis en ottanut, eikä kukaan perheestämme. Mielestäni en ole jälkiviisas, vaan kaukonäköinen kuten ne muutkin, jotka eivät ottaneet.

Siis nuo HARHAANJOHTAJAT PITÄISI EHDOTTOMASTI EROTTAA, elleivät itse älyä erota.
Raastin
Vieras

#72

05.02.2011 14:24

P. Harju:

Olet siis sairastanut lintuinfluenssan? Sinulla on sitten ollut myös onnea matkassa:

Avian influenza: update.
Adams S, Sandrock C.

"Since 2003, there have been a total of 436 cases and 262 deaths due to H5N1 infections"

Eli jos saat H5N1-virus tartunnan, todennäköisyys selviytyä on 40% eli ei mikään mukava tauti, jos sellaisen saa.

Riitta Saari:

Vastuun ottaminen tässä tapauksessa tarkoittaa sitä, että he kantavat vastuun tehdyistä päätöksistä. Mikään ei viitannut, että rokote aiheuttaisi narkolepsiaa (eikä viittaa vieläkään, ainakaan suorasti), joten päätökset oli siinä suhteessa oikeat.

Mä en oikein ymmärrä tätä ihme hämmästelyä "kytköksistä" lääkevalmistajiin. Ainahan asiantuntijat tekee yhteistyötä.

Erittäin suuri osa lääketutkimuksesta koko maailmassa on lääkeyhtiöiden rahoittamaa. Jos lääkeyhtiöt ei panostaisi tutkimukseen ollenkaan, olisi täälä kuolleisuus syöpiin ja aids:iin paljon suurempaa.

Lääkefirmat satsaa vuosittain satoja miljardeja lääketutkimukseen. Valtiot ei niihin satsaa hirveitä summia.

Mitä todisteita teillä oikeasti on siitä, että lääkefirmat ovat pahoja mörköjä ja kaikki thl:n asiantuntijat ovat heihin kytköksissä ja vain rahan perässä?

Vieras

#73 Jälkiviisaus on helppoa.

05.02.2011 15:38

Tähän mennessä allekirjoittaneita on alle 500.
Tarkoittanee, että vaatimattomat 99,9999%:a Suomalaisita edelleen luottaa ko henkilöihin. Kuten minäkin.
Vieras
Vieras

#74 Re:

05.02.2011 17:58

Erittäin suuri osa lääketutkimuksesta koko maailmassa on lääkeyhtiöiden rahoittamaa. Jos lääkeyhtiöt ei panostaisi tutkimukseen ollenkaan, olisi täälä kuolleisuus syöpiin ja aids:iin paljon suurempaa.

Lääkefirmat satsaa vuosittain satoja miljardeja lääketutkimukseen. Valtiot ei niihin satsaa hirveitä summia.

Mitä todisteita teillä oikeasti on siitä, että lääkefirmat ovat pahoja mörköjä ja kaikki thl:n asiantuntijat ovat heihin kytköksissä ja vain rahan perässä? 
 

 No juuri näin. Maailma nyt ei vaan toimi niin että taivaasta laskeutuu ihmiskunnan iloksi täydellinen rokote, joka ei 100 % varmuudella aiheuta ikinä kenellekään odottamattomia sivuvaikutuksia. Tai ainakaan tämä ei toteudu ennenkuin ruvetaan kloonaaman ihmisiä ja lopetetaan kaikki geneettinen monimuotoisuus. Niin turvallista ainetta ei ole olemassakaan, etteikö se voisi olla jollekulle haitallinen. Yhteen pähkinäänkin on kuoltu.  

Ja tosiaan olisi kyllä ihan parasta, jos minä voisin nyt tässä päättää että haluan rokotteita, joita on tutkittu ihan hirmu paljon, mutta ei ainakaan millään ihmisillä, ja jos ihmisillä niin sitten jollain afrikkalaisilla, joilla ei niin kauheesti ole väliä. Ja sitten haluaisin että kehitettäisiin uusia tosi turvallisia rokotteita, mutta ainakaan se ei tapahtuisi sillä lailla että käytettäisiin rokotteissa uusia aineita. Lisäksi vaadin että maailma toimii niin, että lääketehtaat laittaa tuotekehitykseen ja tutkimukseen miljardeja dollareita, mutta toisaalta ei missään tapauksessa ainakaan saa tuotteita myydä ja voittoa tuottaa, jolla tällainen rahoitettaisiin, koska se olisi kauheeta riistoa. Ja lopuksi ihmetettelen suuresti, miten ei voida sekä tutkia rokotetta kymmenen vuotta että käyttää sitä tällä viikolla epidemiaan, joka ei odota kymmentä vuotta.

Vieras
Vieras

#75 Re: Tyrkyttäjän sukulainen

05.02.2011 18:47

#72: Raastin -  

sairastui halvaukseen, kuulin, kun oli ottanut rokotteen. Ei se vastuu noilla firmoilla mitään merkitse. Pääasia, että rahaa virtaa tilille.......

Aikanaan oli hyvä esimerkki se talidomidikausi. Sitä syötettiin myös Suomessa, ennenkuin huomattiin seuraavaa:

"Tuhansien lasten epäonneksi talidomidin oli myös havaittu helpottavan odottavien äitien raskauspahoinvointia. Jos naiset ottivat lääkettä 3.-8. raskausviikolla, seuraukset olivat kohtalokkaat, sillä talidomidi häiritsee ihmisalkioille tuolloin kehittyvien elinten muodostumista. Vauvojen käsien ja jalkojen pitkät luut olivat lyhyitä tai puuttuivat kokonaan.

Usein kämmenet sormineen ja jalkaterät varpaineen olivat normaaleja, jolloin raajat muistuttivat hylkeen eviä. Lisäksi monet lapsista olivat sokeita tai kuuroja ja heillä saattoi olla epämuodostumia sydämessä, munuaisissa, ruoansulatuskanavassa ja sukupuolielimissä."

Sitten niitä lääkkeitä alettiin viemään kehitysmaihin; MISTÄHÄN SYYSTÄ? Olisikohan niin, että lääkefirmojenkin johdossa on vallalla linkolalainen ajattelutapa: MEITÄ ON LIIKAA! Kotikunnassani oli koulussa samaan aikaan lasteni kanssa tynkäkätinen ja -jalkainen, mutta muuten hyvin fiksu oppilas.

Että sellaisia lääkkeitä sitä ennenkin markkinoille laskettiin, näkyy jatkuvan....