ADRESSI ISRAELIN JA JERUSALEMIN JAKAMISTA VASTAAN!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Male­siassa pidä­te­tyllä Timo Valto­sella vakava sydän­sai­raus – Niikko: ”Montaa päivää ei ole aikaa odottaa”!

2018-11-26 06:39:19

46495216_10156189446513542_236538086807306240_n.jpg
TIMO VALTONEN ON OLLUT TÄRKEÄ LINKKI USKON TIELLE!
 
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10156073531643262

Kansanedustaja Mika Niikko 25.11.2018 klo 18·
Saavuin eilen illalla Israelin työmatkalta. Viimepäivät, erityisesti aamuyöt Malesian aikaeron johdosta on mennyt vaalipäälliköni Timo Valtosen ryhmän pidätyksen tilanteen parissa.
 
Malesiasta omaisten kanssa hankkimamme paikallinen lakimies on ollut yhteydessä Langkawin poliisiviranomaisiin perjantaista lähtien. Kuitenkin vasta tänään olemme saaneet yhteyden kaikkiin pidätettyihin. Heidän luonaan on päässyt käymään suurlähetystön edustaja ja tavannut heidät kaikki neljä erikseen.
 
Olosuhteisiin nähden pidätettyjen mieliala on hyvä. Saamamme tiedon mukaan kenelläkään ei ole välitöntä vaaraa terveyden suhteen. Tärkein tavoitteemme on saada heidät pois maasta mahdollisimman pian.
 
Kahden vuoden vankeusrangaistuksen uhka, joka on minimi epäharmonian ja vihamielisten tunteiden aiheuttamisesta on sen verran vakava uhka, että teemme kaikkemme, jottei tuomiota lueta.
 
Seitsemän päivän tutkinta-aika päättyy tiistaina. Siihen mennessä tiedotamme lisää.
+
YK:n GCM-sopimuksen logossa on kätkettynä islamilainen viesti 23.11.2018
+
Mika Niikko menetti vaalipäällikkönsä Malesian poliisille – kehui itse muistelmissaan liimanneensa Jeesus-tarroja suurmoskeijan oveen
Nelihenkinen suomalaisseurue, jossa on mukana kansanedustaja Mika Niikon (ps, kuva oik.) vaalipäällikkö Timo Valtonen, pidätettiin viime keskiviikkona Langkawissa Malesiassa. Julkaistu: 25.11. 6:50
+
MALESIA 23.11.2018 14:38 (päivitetty 20:32)
Mika Niikko: Malesiassa pidätetyt tarvisevat nopeasti lakimiehen ja tulkin
+
Näkökulma: Suomalaisten pidätykset Malesiassa ovat kaksinaismoralismin taidonnäyte sekä muslimimailta että perussuomalaisilta Eilen 23.11.2018 klo 11:36
Neljän kristinuskoa levittäneen suomalaisen pidätykset Malesiassa toivat esiin ongelmallisen ajattelumallin, kirjoittaa Lähi-idän tutkija Alan Salehzadeh. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a47732c0-43ab-4e2b-985d-f4d2eacf951a
+
PUHEENAIHE 22.11.2018 19.00
Suomalaisten pidätys Malesiassa uhkaa vähävaraisten joulujuhlaa Korsossa – "Heihin ei ole saatu mitään yhteyttä"
+
Tässä on sharia-laki islamilaisessa maassa.
Nyt länsimaat haluavat tämän sharia-lain ja Soinin Vatikaani!
+
Pelasta meidät, Herra, meidän Jumalamme, ja kokoa meidät pakanain seasta, että me kiittäisimme sinun pyhää nimeäsi ja kerskauksemme olisi, että me sinua ylistämme!
+
Matteus 6:6: rukoillaan!!! Timo Valtonen SAA JAKAA!!! https://www.facebook.com/100010068466018/videos/811018375910437/
+
AAAMENTA! JEESUS JA EVANKELIUMI ESILLÄ! JEESUS: Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi.' Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne. Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat...Mutta ennen tätä kaikkea he käyvät teihin käsiksi ja vainoavat teitä ja heittävät vankiloihin ja vievät teidät kuningasten ja maaherrain eteen minun nimeni tähden!
 
Matteuksen evankeliumi:
28:18 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.
 
Luukkaan evankeliumi:
4:36 Ja heidät kaikki valtasi hämmästys, ja he puhuivat keskenään sanoen: "Mitä tämä puhe on, sillä hän käskee vallalla ja voimalla saastaisia henkiä, ja ne lähtevät ulos?"
 
5:26 Ja heidät kaikki valtasi hämmästys, ja he ylistivät Jumalaa; ja pelkoa täynnä he sanoivat: "Me olemme tänään nähneet ihmeellisiä."
 
7:16 Ja heidät kaikki valtasi pelko, ja he ylistivät Jumalaa sanoen: "Suuri profeetta on noussut meidän keskellemme", ja: "Jumala on katsonut kansansa puoleen."
 
Apostolien teot:
19:17 Ja tämän saivat tietää kaikki Efeson asukkaat, sekä juutalaiset että kreikkalaiset; ja heidät kaikki valtasi pelko, ja Herran Jeesuksen nimeä ylistettiin suuresti.
 
Matteuksen evankeliumi:
5:11 Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa.
 
5:44 Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat,
 
Luukkaan evankeliumi:
11:49 Sentähden Jumalan viisaus sanookin: 'Minä lähetän heille profeettoja ja apostoleja, ja muutamat niistä he tappavat ja toisia vainoavat,
 
21:12 Mutta ennen tätä kaikkea he käyvät teihin käsiksi ja vainoavat teitä ja vetävät teidät synagoogiin ja heittävät vankiloihin ja vievät teidät kuningasten ja maaherrain eteen minun nimeni tähden.
 
Johanneksen evankeliumi:
15:20 Muistakaa se sana, jonka minä teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi.' Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.
+
Male­siassa pidä­te­tyllä Timo Valto­sella vakava sydän­sai­raus – Niikko: ”Montaa päivää ei ole aikaa odottaa” marraskuu 22, 201814:12
+
Ekumenia etenee! Katolisen ulkoministerimme Timo Soinin jytkymissio ja hillotolppa maailman politiikassa jatkuu: Pekka Sartolan kirjasta S.O.S sivu 138-139:
USKONTOJEN YHDISTÄMINEN ALKAMASSA
Ensimmäinen tätä ennakoiva tapahtuma järjestettiin vuonna 2016 Jerusalemissa. Syyskuun 5-11.päivinä islamin / juutalaisuuden / kristinuskon edustajia kokoontui yhteiseen rukoukseen Jerusalemiin. Uskontojen yhteysjumalanpalvelus on osa festivaalia Mekudeshet, Siunattu Jerusalemin Kulttuurin aika.
Yhteinen projekti on yhdistetty Jerusalemin temppeli / kirkko / moskeija / kolmas temppeli!
 
sivulta 164: Heinäkuussa 2016, ja ensimmäistä kertaa roomalaiskatolisen kirkon historiassa myös koraania luettiin katolisen messun aikana. Lukijana imaami Sale Salem, paikka St. Marian kirkko Roomassa. Kunnioittaakseen islamia, kirkossa ollut MARIAN PATSA OLI PUETTU BURKAAN. Tällä haluttiin tehdä selväksi se, että Maria on merkityksellinen hahmo myös islamille. Näin todella asia onkin, sillä islamin profeetta Muhammad on maininnut Mariasta ja itsestään seuraavaa; Allah on paratiisissa antava minulle vaimoksi Marian, Imranin tyttären, faaraon vaimon ja Mooseksen sisaren. (Ibn Kathir, Qisas alal-Anbiya, s.381). Sekä toisessa hadithissa; Taivaassa, Jeesuksen äiti Maria, tulee olemaanyksi vaimoistani., (alSiyunti, 6/395).
+
Miten Soinin kuningatar suhtautuu tähän kuvioon?
Rooman Kuningatar, Islamin Kuningatar, Kaikkien Kuningatar
Maria-ilmestykset ja kaikkien uskontojen yhdistyminen
+
Mitenkähän Vatikaani ohjeistaa ulkoministeri Timo Soinia tässä asiassa? IS: Soinin avustaja kuuluu Opus Deihin
+
+
Profeetta Muhammad ja Islam - Vatikaanin luomus
Entisen jesuiittapapin, sittemmin Vatikaania vastustaneen tohtori Alberto Riveran (1935-1997) kuvakertomus profeetta Muhammadista (Muhammed), jonka hän väittää olevan Vatikaanin, roomalaiskatolisen kirkon, keksintö ja luomus. Tämä tarina on sen verran uskomaton, että sen sulattelu voi ottaa koville erityisesti niille, jotka ovat pitäneet katolista kirkkoa aitona kristillisenä instituutiona. Myös Vatikaanin masinoimat sodat pistävät virallisiin historiankirjoituksiin uskovat lujille, mutta aiheisiin liittyviä linkkejä on tekstin joukossa runsaasti - tosin useimmat viittaavat englannin kielisiin artikkeleihin.
 
Alussa Vatikaani käytti muslimeja hyväkseen sotiessaan juutalaisia ja tosi kristittyjä vastaan. Muslimit kuitenkin voimainsa tunnossa nousi Vatikaania vastaan ja julisti Paavin vääräuskoiseksi. Savi nousi valajaansa vastaan. Nyt Islam nostaa taas päätään. Se haluaa Jerusalemin ja haluaa hävittää Vatikaanin, tuon suuren porton.
 
Tosi kristitty on ihminen joka sydämmessään uskoo, että Jeesus on Herra, lihaksi tullut Jumalan Poika, joka kuoli ja haudattiin ja nousi kuolleista, istuu nyt Jumalan oikealla puolella ja on pian tuleva alas taivaasta voimassa ja kirkkaudessa tuomitsemaan tämän maailman. Mutta, joka häneen uskoo, pelastuu; se jolla on Jeesuksen todistus, se joka on uudestisyntynyt Jumalan lapsi. Ei siis riitä, että ihminen kuuluu kirkkoon, maksaa kirkollisveroja ja käy kerran vuodessa joulukirkossa.
+
TIMO VALTONEN ON OLLUT TÄRKEÄ LINKKI USKON TIELLE!
 
Olin käymässä Helsinki Missiossa elokuun lopussa vuonna 1987. Grahamin puheen jälkeen menin stadionin viheriölle. Kanssani tuli juttelemaan nuori innokas mies – entinen uusnatsi ja jengipomo TIMO VALTONEN! Hän kertoi JEESUKSESTA ja USKOSTAAN niin vakuuttavasti, että olin hämilläni ja koin, etten kyllä JEESUSTA ja USKOA noin ole koskaan kokenut.
 
Olin syntyperäinen roomalaiskatolinen ja olinhan koko ikäni (31v) käynyt kirkossa. Olin ollut messupalvelija, Raamatun lukija messuissa, olin seurakuntaneuvoston varapuheenjohtaja sekä kuuluin hiippakuntaneuvostoon. Olin ollut töissä kuusi vuotta lastentarhanopettajana Nunnalassa eli Katolisten Sisarten leikki-ikäisten koulussa. Esimieheni oli puolalainen nunna. Hän oli silloisen puolalaisen paavin henkilökohtainen ystävä....
 
Eikös minun kohdallani Uskon asiat pitäisi olla kunnossa...? Olin uskontoni mukaan uudestisyntynyt vauvana kasteessa ja minut oli konfirmoitu ja vahvistettu piispan voitelulla nuorena ja olin silloin kuulema saanut Pyhän Hengen lahjat...ELI MINUN PITI OLLA KIRKON USKOSSA!?
 
Keskustelimme Timo Valtosen kanssa. Rukoilimme. Sanoin, että jos asiat JEESUKSEN kanssa eivät ole kunnossa, niin pyysin Häntä – JEESUSTA - selvittämään asiani!
 
Sain Missiokirjat. Kotona luin ja katselin niitä. Kirjassa oli kuva, jossa oli syvä rotko, jonka molemmin puolin oli ihmisiä. Vasemmalla puolella olivat jumalattomat ihmiset ja rotkon oikealla puolella olivat pelastuneet ihmiset. Katselin seuraavaa kuvaa, jossa oli tyhjä risti rotkon välissä. Koin olevani rotkon vasemmalla puolella eli en kokenut olevani uskovainen.
 
Vaimoni oli iltapesulla ja sammutin valon ja valmistauduin nukkumaan. Yhtä äkkiä pimeä huone tuli aivan kirkkaaksi ja ihmettelin, mistä kirkkaus tuli? Yhtään valoa ei ollut päällä huoneessa. Kirkkaus oli häikäisevä. Kuulin kirkkaudesta äänen, joka sanoi minulle.”JUHANI, KAIKKI SINUN SYNTISI OVAT ANTEEKSIANNETUT!” Ihmeissäni kysyin: ”KAIKKIKO?” Kirkkaudesta kuului jälleen selvä puhe: ”KAIKKI!” Silloin koin selvästi, että minä siirryin ristin kautta rotkon oikealle puolelle! Koin Uudestisyntyneeni ja Uskon elämä avautui valtavalla tavalla ja sitä on riittänyt reilut 31 vuotta. Olin kerran nähnyt tuon kirkkauden kuin aukinaisesta oven kautta loistavana, kun vielä en ollut Uskossa – olin silloin herätyksessä ennen Missiota.
 
Heprealaiskirje 10
Sillä hän on yhdellä ainoalla uhrilla ainiaaksi tehnyt täydellisiksi ne, jotka pyhitetään.
 
Kolossalaiskirje
1:14 Hänessä meillä on lunastus, syntien anteeksisaaminen,
1:15 ja hän on NÄKYMÄTTÖMÄN Jumalan kuva, esikoinen ennen kaikkea luomakuntaa.
 
Tutkin Sanaa ja se avautui ihmeellisellä tavalla. Menin raamatulliselle Tosisukovien upotuskasteelle Israelissa Genesaretin järvessä. Apostolien teot: 2:38 Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
 
Roomalaiset 6 Kaste ja uusi elämä! Roomalaiskirje:
6:1 Mitä siis sanomme? Onko meidän pysyttävä synnissä, että armo suureksi tulisi?
6:2 Pois se! Me, jotka olemme kuolleet pois synnistä, kuinka me vielä eläisimme siinä?
6:3 Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut?
6:4 Niin olemme siis yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niinkuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman.
 
SIUNAUSTA JA VARJELUSTA JA JOHDATUSTA TIMOLLE JA SEIJALLE JA KAHDELLE MUULLEKIN!
 
Hebrealaiskirje:
13:3 Muistakaa vankeja, niinkuin olisitte itsekin heidän kanssaan vangittuina; muistakaa pahoinpideltyjä, sillä onhan teillä itsellännekin ruumis.
 
+
 
Lähe­tys­työtä tehneitä suoma­laisia pidä­tetty Male­siassa –
Malesiassa pidätetty suomalainen ehti päivittää Facebookia ennen kuin kännykkä vietiin – Ystävä: ryhmä ainakin viikon tutkintavankeudessa
Langkawin poliisi pidätti neljä suomalaista. Taustalla kuva yleisnäkymästä Langkawin saaren Cenangin rannalta.
Julkaistu: 22.11. 11:32
 
Timolla on hyviä ystäviä täällä Suomessa ja he varmasti saavat osaltaan autettua sitä. Hänellä on vakava sydänsairaus ja hän tarvitsee hyvät lääkkeet päivittäin. Uskotaan, että hän sieltä pääsee kyllä.
 
+
Kansanedustaja Mika Niikon vaalipäällikkö on yksi kristinuskon levittämisen takia pidätetyistä suomalaisista – "Joku sai seurueelta kynän ja ilmoitti heistä poliisille – tilanne on vakava"
+
Mika Niikko: ”Voit­teko kuvi­tella, että yhden kynän ojen­ta­minen voi johtaa 5 vuoden vankeu­teen?”
marraskuu 22, 2018 0:12
+
Mika Niikko puhui Malesiassa pidätetyn Timo Valtosen kanssa puhelimessa: "Timo tuo omaa uskoaan esiin joka paikassa" Kotimaa 21.11.2018 21:01
+
Kansanedustaja Mika Niikon vaalipäällikkö pidätetty Malesiassa, uhkana pitkä vankeus: ”Toteutti Jeesuksen käskyä” keskiviikko 21.11.2018 klo 17:42 (muokattu 21.11.2018 klo 18:06)
+
Malesiassa pidätettiin kansanedustaja Mika Niikon vaalipäällikkö – ”He ottivat puhelimet pois ja sen jälkeen ei ole kuulunut mitään”
Kansanedustaja Mika Niikon (ps) vaalipäällikkö pidätettiin Malesiassa.
Julkaistu: 21.11. 17:19 , Päivitetty: 21.11. 19:34
+
Malesiassa pidätettiin kansanedustaja Mika Niikon vaalipäällikkö – ”Hänellä oli kova hätä”
Julkaistu: 21.11. 17:19
+
Yksi Malesiassa pidätetyistä oli Joosua Missiosta
– järjestö on tuttu Suomi Jeesukselle -bussista
Julkaistu: 21.11. 16:15
+
Neljä suomalaista on pidätetty Malesiassa epäiltynä kristillisen materiaalin jakamisesta
MALESIA 21.11.2018 14:22 (päivitetty 14:41)
+
Neljä suomalaista pidätetty Malesiassa kristillisten vihkojen jakamisesta – joukossa perussuomalaisen Mika Niikon vaalipäällikkö - Pidätetyt olivat jakaneet kristillistä materiaalia. Muslimienemmistöisessä Malesiassa se on jyrkästi kiellettyä.
Malesia 21.11.2018 klo 10:13 päivitetty 21.11.2018 klo 13:00
+
Neljä suomalaista pidätetty Malesiassa, vuosien vankeus uhkaa – poliisi takavarikoi 336 muistikirjallista Raamatun tekstejä ja 47 kynää
Julkaistu: 21.11. 9:54
+
 
Presidentti Kyösti Kallion rukous ja puhe talvisodan aikana 1939!
Sitoudun Kallion rukoukseen:
-
FB+YSTÄVÄ!
-
TOSIUSKOVIEN UPOTUSKASTE! JEESUS: NÄIN TÄYTETÄÄN KAIKKI VANHURSKAUS! MONET OVAT KUTSUTUT, HARVAT VALITUT! Klikkaa, lue ja kommentoi:
-
David Wilkersonin näky! Klikkaa, lue ja kommentoi:
-
Kristalliyön tapahtumat - 80 vuotta 9.-10.11.2018 – Lutherin 535v-syntymäpäivä! Klikkaa, lue ja kommentoi:
-
Sionistit marssivat lauantaina Turussa – toimittaja pelkää Vastarintaliikkeen iskua
-
Kertokaa siitä lapsillenne
-
JEESUS PELASTI JA PELASTAA 31 VUODEN AJAN! KIITOS JEESUS!
-
-
SAAKO SUOMENJUUTALAINEN YHTEISÖ ELÄÄ TURVASSA SUOMESSA?
Klikkaa, lue ja kommentoi:
-
Uskova Vaimo peitätkö vai häpäisetkö pääsi -> miehesi -> Jumalanpalveluksessa rukoillessa ja profetoidessa?
-

Isänmaan asialla - ryhmä

Helsingin juutalainen seurakunta - Turvakeräys 72h - 8.10.2018 -> aikaa kerätä yhteensä 90 000 euroa!

2018-10-10 08:20:31
Helsingin juutalainen seurakunta - The Jewish Community of Helsinki 8. lokakuu kello 17.08 ·

Turvakeräys 2018 on alkanut! charidy.com/turva

30657138_1764435690284327_2092628756871396652_n2.jpgMeillä on 72h aikaa kerätä yhteensä 90 000 euroa. Jokainen lahjoitettu euro on kolmen euron arvoinen kiitos yksityisen lahjoittajan ja Patmos Lähetyssäätiön tuen. Tarvitsemme tukeasi! Voit lahjoittaa kampanjasivustolla luottokortin avulla: charidy.com/turva tai pankkisiirtona :
FI12 2185 1800 0014 64, NDEAFIHH, viite 1818
tai suomalaisen nettipankin kautta: www.jchelsinki.fi/lahjoita/turvallisuus
+
Helsingin juutalaisella seurakunnalla on Poliisihallituksen myöntämä varainkeräyslupa nro RA/2016/757, joka on voimassa kaikkialla Suomessa Ahvenanmaata lukuunottamatta 1.1.2017-31.12.2018 
Turvallisuushuoli Kampin synagogassa: Juutalainen seurakunta kerää rahaa vartijan palkkaan, vuorokaudessa saatu kokoon 30 000 euroa
Seurakuntaa toivoo saavansa yksittäisten lahjoittajien turvin kokoon noin puolet turvallisuusbudjetistaan.
Julkaistu: 9.10. 15:12 , Päivitetty: 9.10. 16:58

Isänmaan asialla - ryhmä

SUURI ISRAEL-JUHLA! JAA TIETOA KAVEREILLESIKIN!

2018-10-05 23:08:19

Suuri_Israeljuhla-20181.jpg”Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä.” 1 Mooseksen kirja 12:3
"Toivottakaa rauhaa Jerusalemille, menestykööt ne, jotka sinua rakastavat. Rauha olkoon sinun muuriesi sisällä, olkoon onni sinun linnoissasi. Veljieni ja ystävieni tähden minä sanon: olkoon sinulla rauha. Herran, meidän Jumalamme, huoneen tähden minä tahdon etsiä sinun parastasi." Psalmi 122:6-9

Isänmaan asialla - ryhmä

KUKA PUOLUSTAA PUOLUSTUSKYVYTTÖMINTÄ?! Laita kaverillesikin!

2018-09-18 19:21:07

LÄHETETTY KAIKILLE 200 KANSANEDUSTAJALLE 18.9.2018 -> ARVOISA KANSANEDUSTAJA!

KUKA PUOLUSTAA PUOLUSTUSKYVYTTÖMINTÄ?!

Katso, lapset ovat Herran lahja, ja kohdun hedelmä on anti. Niinkuin nuolet sankarin kädessä, niin ovat nuoruudessa synnytetyt pojat. Onnellinen se mies, jonka viini on niitä täynnä! Eivät he joudu häpeään, kun portissa puhuttelevat vihamiehiänsä. Psalmi 127

Ja Jumala loi ihmisen - Aadamin -  omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän - Aadamin - hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät 1 Ms 1:27. Mies on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. Nainen taas heijastaa miehen kunniaa. (1 Kor 11:7).

Daavid sanoi: "Syntiseksi minä olen siinnyt äitini kohtuun." (Ps 51:5).
Ei ainoastaan ihmiselämä ala hedelmöittymisestä vaan myös synnillinen ihmiselämä alkaa siitä.
Psalmissa 58:4 sanotaan: "Luopuneita ovat jumalattomat äidin kohdusta saakka."
Jeremiaan Jumala kutsui jo äidinkohdusta (Jer 1:5).

Johannes Kastaja hypähti ilosta (Lk 1:44) ja täyttyi Pyhällä Hengellä äitinsä kohdussa (Lk 1:15)
Jumala ei Raamatussa koskaan täytä Pyhällä Hengellä muita kuin ihmisiä. Jeesus sikisi Pyhästä Hengestä Marian kohdussa (Mt 1:20) ja Raamattu osoittaa tämän olevan Hänen inhimillisen elämänsä alku.
Psalmin 139 mukaan Jumala on jopa kirjoittanut sikiön nimen kirjaansa taivaassa (jae 16).
Syntymätön lapsi on hedelmöittymisestä lähtien täysi ihminen, niin silloin kielto "Älä tapa" liittyy myös sikiöön kuten kaikkiin ihmisiin, koska kyse on tarkoituksenmukaisesta ihmiselämän tappamisesta.

Seuraavaan on koottu raamatullisia väitteitä koskien sikiön täyttä ihmisyyttä:
1. Syntymättömiä vauvoja kutsutaan lapsiksi, samalla sanalla puhuttaessa nuorista lapsista ja vauvoista, (Lk 1:41,44; 2:12,16; 2 Ms 21:22) ja joskus jopa aikuisista (1 Kun 3:17).
2. Syntymättömät lapset ovat Jumalan luomia (Ps 139:13) kuten Jumala loi myös Aatamin ja Eevan (1 Ms 1:27).
3. Syntymättömän lapsen elämää suojellaan samalla rangaistuksella, jonka saa aikuisten vahingoittamisesta tai tappamisesta (2 Ms 21:22; 1 Ms 9:6). 4. Kristus oli ihminen (jumalihminen) hetkestä jolloin Hän oli Marian kohdussa (Mt 1:20-21; Lk 1:26-27)
5.  Ja Jumala loi ihmisen - Aadamin -  omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän - Aadamin - hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät ( 1 Ms 1:27. Mies on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. Nainen taas heijastaa miehen kunniaa. (1 Kor 11:7).
On tieteellinen fakta, että ihmisen sukupuoli määräytyy hedelmöittymishetkellä.
6. Syntymättömät lapset ovat syntisiä (Ps 51:5) ja voivat iloita (Lk 1:44), ominaisuuksia, jotka ovat ihmiselle tunnusomaisia.
7. Persoonapronomineja käytetään kuvaamaan syntymättömiä lapsia (Jer 1:5) kuten muitakin ihmisiä.
8. Sanotaan, että Jumala tuntee intiimisti ja henkilökohtaisesti syntymättömät kuten muutkin (Ps 139:15-16; Jer 1:5).
9. Jumala jopa kutsuu syntymättömiä (1 Ms 25:22-23; Tuom 13:2-7; Jes 49:1,5; Gal 1:15).

Kokonaisuutena nämä Raamatun kohdat eivät jätä epäilystäkään, etteikö syntymätön olisi ihminen, poikavauva Jumalan kuva, yhtä lailla kuin pieni lapsi tai aikuinen. Poikavauva on luotu Jumalan kuvaksi hedelmöittymishetkestä saakka ja syntymää edeltävä elämä on arvokas ja sitä suojelee Jumalan laki: "Älä tapa".
Vahingossa tapahtunut tappo ei ole raamatullisessa mielessä rikos, (4 Ms 35:11,12). Mutta tiedostettu viattoman ihmisen tappo on. Syntymätön on myös ihminen, siten syntymättömän tappaminen on väärin, on se sitten tehty pahansuovasti tai hyvin motiivein, sillä hyvätkään motiivit eivät oikeuta sitä. Tietenkään kaikki tappaminen ei ole väärin. Raamattu ei esimerkiksi vastusta oman elämän puolustamista, vaikka oli tarpeellista tappaa uhkaaja. 2 Ms 22:2 sanoo: "Jos varas tavataan murtautumasta sisään ja hänet lyödään hengiltä, surmaaja ei joudu vastuuseen hänen verestään." Käsky käännetään "Älä tapa", mutta hepreankielinen sana ei tarkoita yksinkertaisesti tappamista, vaan ennemminkin tarkoituksenmukaisesta ihmiselämän tappamisesta.

Vaikka Raamattu ei tuomitse kaikkea tappamista, se tuomitsee kuitenkin tiedostetun viattoman ihmiselämän tappamisen, vanhan tai nuoren, syntyneen tai syntymättömän. Egyptin kuningas käski tappaa kaikki syntyneet poikalapset, mutta kätilöt eivät suostuneet tottelemaan kuninkaallista käskyä ja Jumala siunasi heitä heidän myötätuntonsa ja rohkeutensa vuoksi (2 Ms 1). Ihmisen tappaminen ilman oikeutettua syytä on Raamatussa vakava rikos. Koska poikavauva on Jumalan kuva, se on hyökkäys Jumalaa vastaan. Jumala ei suhtaudu siihen kevyesti (Ilm 2), eikä meidänkään pitäisi.

ERITYISIÄ ONGELMIA, JOITA TULISI AJATELLA

Muutamat erityiset ongelmat vaativat huomiota. Ensinnäkin, vakavasti vammautuneita lapsia ei ole oikeutta abortoida, koska he ovat vammastaan huolimatta ihmisiä. Ihmiselämää tulisi suojella, oli fyysinen vammautuminen miten vakavaa hyvänsä. Jos on väärin tappaa vammautuneita lapsia ja aikuisia, niin on väärin tappaa syntymättömiäkin.

Toiseksi, entä ne lapset, jotka ovat siinneet raiskauksen kautta? Raiskaus on yksi pahimmista loukkauksista, mitä ihminen voi kärsiä. Kuitenkin täytyy muistaa, ettei ole mitään keinoa tehdä tapahtunutta tapahtumattomaksi. Lopettaessaan raskauden abortin kautta ihminen ei poista raiskausta. Raiskauksen uhri ei myöskään saa oikeutta kohdistamalla rangaistuksen syntymättömään lapseen. Kaksi väärää ei tee yhtä oikeaa. Syyllisyys oman lapsen hengen riistämisestä, raiskauksen nöyryytyksen lisäksi, ei auta äitiä. Viattoman syntymättömän lapsen tappaminen on rikos. Miksi rankaisisimme viatonta raiskauksen tulosta? Rankaistaan syyllistä, raiskaajaa. Vaikka raiskauksen tuloksena tapahtuu erittäin harvoin hedelmöittyminen, niilläkin muutamilla lapsilla, jotka ovat syntyneet raiskauksen tuloksena, on oikeus elää. Heidätkin on tehty Jumalan kuviksi (Ps 139:13-16).

Kolmanneksi, eikö naisella tulisi olla oikeus hallita omaa kehoaan? Vauva ei ole osa äidin kehoa. Se on erillinen ihmisolento, jolla on oma kehonsa. Äiti ruokkii vauva kohdussa, mutta onko äidillä oikeus lopettaa vauvan ruokkiminen sen syntymän jälkeen? Tämä olisi tappamista näännyttämällä. Samoin olisi syntymättömän lapsen ruuan saamisen katkaiseminen. Entä jos vauvan olemassaolo uhkaa äidin henkeä? Tässä kysymyksessä kristityt eroavat. Jotkut säästäisivät vauvan hengen, koska eivät saa tappaa, mutta he sallivat äidin kuoleman tässä tilanteessa. Monet ovat kuitenkin tätä vastaan, perusteenaan itsepuolustus. Heidän mukaansa äidillä on oikeus suojella elämäänsä sen uhkaajaa vastaan, vaikka toista ihmistä vastaan (2 Ms 22:2). Teknisesti tällainen teko ei olisi abortti, vaan tarpeellinen teko äidin elämän säilyttämiseksi, mikä johtaisi myös sikiön kuolemaan. Jotain lohtua voi olla siitä, että tällaisia tapauksia esiintyy hyvin harvoin. Viimeksi mainituissa kysymyksistä tekee vaikeita se, että on kyseessä kaksi ihmiselämää. Siten syntyy ristiriita molempien elämän säilyttämisintressien välille.

Lopuksi on tärkeää muistaa, että vaikeat poikkeustapaukset ovat erittäin harvinaisia. Kun esim. Suomessa nykyään tehdään n. 10.000 aborttia vuodessa, joukossa ei yleensä ole yhtään tällaista erityistapausta. Keskusteltaessa abortista tulisi ensiksi ratkaista asennoituminen niihin yli 99 % tapauksista, jotka eivät mitenkään ole luokiteltavissa poikkeustapauksiksi.

ABORTTI: SYNTYMÄTTÖMÄN LAPSEN TAPPAMINEN
- Raamatulliset perusteet aborttia vastaan

Tiedoksenne!

Kunnioittaen

Juhani Starczewski

+358 40 757 3537
juhani.starczewski@elisanet.fi
Kotisivu: http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/
Facebook: https://www.facebook.com/juhani.starczewski
Twitter: https://twitter.com/juhanistarczews

Presidentti Kyösti Kallion rukous ja puhe talvisodan aikana 1939!
Sitoudun Kallion rukoukseen:
https://www.adressit.com/presidentti_kyosti_kallion_rukous_ja_puhe_talvisodan_aikana_1939

-------- Alkuperäinen viesti --------
Aihe: Kuka puolustaa puolustuskyvyttömintä?!
Päiväys: 18.9.2018 16:14
Lähettäjä: juhani.starczewski@elisanet.fi
Vastaanottaja: eduskunta@eduskunta.fI
olavi.ala-nissila@eduskunta.fi;mikko.alatalo@eduskunta.fipertti.hakanen@eduskunta.filasse.hautala@eduskunta.fipetri.honkonen@eduskunta.fihannu.hoskonen@eduskunta.fikauko.juhantalo@eduskunta.fiantti.kaikkonen@eduskunta.fitimo.kalli@eduskunta.finiilo.keranen@eduskunta.fiesko.kiviranta@eduskunta.fitimo.v.korhonen@eduskunta.fiantti.kurvinen@eduskunta.fiseppo.kaariainen@eduskunta.fijari.leppa@eduskunta.fimika.lintila@eduskunta.fimarkus.lohi@eduskunta.fimarkku.pakkanen@eduskunta.fimauri.pekkarinen@eduskunta.fiarto.pirttilahti@eduskunta.fipekka.puska@eduskunta.fituomo.puumala@eduskunta.fijuha.pylvas@eduskunta.fiantti.rantakangas@eduskunta.fijuha.rehula@eduskunta.fimarkku.rossi@eduskunta.fimikko.savola@eduskunta.fijuha.sipila@eduskunta.fimartti.talja@eduskunta.fikimmo.tiilikainen@eduskunta.fiari.torniainen@eduskunta.fitapani.tolli@eduskunta.fimatti.vanhanen@eduskunta.fieerikki.viljanen@eduskunta.fisirkka-liisa.anttila@eduskunta.fianne.berner@eduskunta.fihannakaisa.heikkinen@eduskunta.fimarisanna.jarva@eduskunta.fianne.kalmari@eduskunta.fihanna.kosonen@eduskunta.fikatri.kulmuni@eduskunta.fieeva-maria.maijala@eduskunta.fiaila.paloniemi@eduskunta.fiulla.parviainen@eduskunta.fiannika.saarikko@eduskunta.fianu.vehvilainen@eduskunta.fimarkku.eestila@eduskunta.fiharry.harkimo@eduskunta.fitimo.heinonen@eduskunta.fiantti.hakkanen@eduskunta.fiharri.jaskari@eduskunta.fikalle.jokinen@eduskunta.fiilkka.kanerva@eduskunta.fipauli.kiuru@eduskunta.fijukka.kopra@eduskunta.fieero.lehti@eduskunta.fikai.mykkanen@eduskunta.fipetteri.orpo@eduskunta.fiwille.rydman@eduskunta.fipertti.salolainen@eduskunta.fiarto.satonen@eduskunta.fieero.suutari@eduskunta.fikari.tolvanen@eduskunta.fijuhana.vartiainen@eduskunta.fisinuhe.wallinheimo@eduskunta.fiben.zyskowicz@eduskunta.fisanni.grahn-laasonen@eduskunta.fipia.kauma@eduskunta.fisusanna.koski@eduskunta.fijaana.laitinen-pesola@eduskunta.fielina.lepomaki@eduskunta.fisari.multala@eduskunta.fijaana.pelkonen@eduskunta.fisari.raassina@eduskunta.fipaula.risikko@eduskunta.fiveera.ruoho@eduskunta.fisari.sarkomaa@eduskunta.fisaara-sofia.siren@eduskunta.fimari-leena.talvitie@eduskunta.filenita.toivakka@eduskunta.fisofia.vikman@eduskunta.fianne-mari.virolainen@eduskunta.fisimon.elo@eduskunta.fireijo.hongisto@eduskunta.fiari.jalonen@eduskunta.fikimmo.kivela@eduskunta.fikari.kulmala@eduskunta.fijari.lindstrom@eduskunta.fimartti.molsa@eduskunta.fijussi.niinisto@eduskunta.fipentti.oinonen@eduskunta.fivesa-matti.saarakkala@eduskunta.fitimo.soini@eduskunta.fisampo.terho@eduskunta.fimatti.torvinen@eduskunta.fikaj.turunen@eduskunta.fitiina.elovaara@eduskunta.fimaria.lohela@eduskunta.fianne.louhelainen@eduskunta.fipirkko.mattila@eduskunta.filea.makipaa@eduskunta.fijukka.gustafsson@eduskunta.fitimo.harakka@eduskunta.fieero.heinaluoma@eduskunta.filauri.ihalainen@eduskunta.fiilkka.kantola@eduskunta.fimika.kari@eduskunta.fiantti.lindtman@eduskunta.fiilmari.nurminen@eduskunta.fiantti.rinne@eduskunta.fijoona.rasanen@eduskunta.fiville.skinnari@eduskunta.fierkki.tuomioja@eduskunta.fiharry.wallin@eduskunta.fieeva-johanna.eloranta@eduskunta.fimaarit.feldt-ranta@eduskunta.fitarja.filatov@eduskunta.fimaria.guzenina@eduskunta.fituula.haatainen@eduskunta.fianneli.kiljunen@eduskunta.fikrista.kiuru@eduskunta.fisuna.kymalainen@eduskunta.fisanna.marin@eduskunta.firiitta.myller@eduskunta.fimerja.makisalo-ropponen@eduskunta.fijohanna.ojala-niemela@eduskunta.fisirpa.paatero@eduskunta.fikristiina.salonen@eduskunta.fisatu.taavitsainen@eduskunta.fikatja.taimela@eduskunta.fimaria.tolppanen@eduskunta.fipilvi.torsti@eduskunta.fitytti.tuppurainen@eduskunta.fijutta.urpilainen@eduskunta.fipia.viitanen@eduskunta.fijuho.eerola@eduskunta.fiteuvo.hakkarainen@eduskunta.fiolli.immonen@eduskunta.fitoimi.kankaanniemi@eduskunta.firami.lehto@eduskunta.fijani.makela@eduskunta.fimika.niikko@eduskunta.fitom.packalen@eduskunta.fimika.raatikainen@eduskunta.fijari.ronkainen@eduskunta.fisami.savio@eduskunta.fiville.tavio@eduskunta.fiville.vahamaki@eduskunta.fi;  ritva.elomaa@eduskunta.filaura.huhtasaari@eduskunta.fiarja.juvonen@eduskunta.fileena.meri@eduskunta.fi;  touko.aalto@eduskunta.fipekka.haavisto@eduskunta.fihaavisto@fin.la;  jyrki.kasvi@eduskunta.fiville.niinisto@eduskunta.fiolli-poika.parviainen@eduskunta.fijani.toivola@eduskunta.fiantero.vartia@eduskunta.fiozan.yanar@eduskunta.fiouti.alanko-kahiluoto@eduskunta.fihanna.halmeenpaa@eduskunta.fisatu.hassi@eduskunta.fiheli.jarvinen@eduskunta.fiemma.kari@eduskunta.fijohanna.karimaki@eduskunta.fikrista.mikkonen@eduskunta.fipaavo.arhinmaki@eduskunta.fimarkus.mustajarvi@eduskunta.fijari.myllykoski@eduskunta.fimatti.semi@eduskunta.fikari.uotila@eduskunta.fili.andersson@eduskunta.fikatja.hanninen@eduskunta.fianna.kontula@eduskunta.fiannika.lapintie@eduskunta.fiaino-kaisa.pekonen@eduskunta.fihanna.sarkkinen@eduskunta.fianders.adlercreutz@eduskunta.fithomas.blomqvist@eduskunta.fimats.lofstrom@eduskunta.fimats.nylund@eduskunta.fijoakim.strand@eduskunta.fistefan.wallin@eduskunta.fieva.biaudet@eduskunta.fianna-maja.henriksson@eduskunta.fimikaela.nylander@eduskunta.fiveronica.rehn-kivi@eduskunta.fi;  antero.laukkanen@eduskunta.fipeter.ostman@eduskunta.fi;  sari.essayah@eduskunta.fipaivi.rasanen@eduskunta.fisari.tanus@eduskunta.fihanna-leena.mattila@eduskunta.fipaavo.vayrynen@eduskunta.fi;  riitta.makinen@eduskunta.firaija.vahasalo@eduskunta.fimia.laiho@eduskunta.fieero.reijonen@eduskunta.fi


Isänmaan asialla - ryhmä

JATKOKIRJE PRESIDENTILLE JA KANSANEDUSTAJILLE: SAAKO SUOMENJUUTALAINEN YHTEISÖ ELÄÄ TURVASSA SUOMESSA?

2018-08-29 08:35:44

Elämän marssi 18.8.2018 Turussa klo 18. Alakuvassa uusnatsit Turun synagogan alapuolella ratsupoliisien ja poliisiautojen saattelemana klo 17.30.
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10155885000683262?notif_id=1535268189999052&notif_t=feedback_reaction_generic
blogi: http://jstarczewski.puheenvuoro.uusisuomi.fi/259375-elaman-marssi-turussa-1882018-klo-1800
video: https://www.youtube.com/watch?v=LODFxuDW3iI
---
Sionistit marssivat lauantaina Turussa – toimittaja pelkää Vastarintaliikkeen iskua
https://www.vastarinta.com/sionistit-marssivat-lauantaina-turussa-toimittaja-pelkaa-vastarintaliikkeen-iskua/

Jussi 7.8.2018 at 19.51
Hahah, Löysin tällaisen:
LÄMÄN MARSSI! ANTEEKSIPYYNNÖN JA SOVITUKSEN MARSSI JÄRJESTETÄÄN TURUSSA 18.8.2018 KLO 18.00.
Jussi 7.8.2018 at 19.59
Pitäisikö mennä marssille ”osoittamaan rakkautta ja välittämistä juutalaista kansaa kohtaan” ?
reGOREgitate 7.8.2018 at 22.51
Toivottavasti joku iPhone jyrää koko letkan yli rekalla. Säästäisi meidän hommia sitten kun valta eräänä päivänä vaihtuu.
https://www.vastarinta.com/tiedote-tulevasta-mielenosoituksesta/

Henkilörekisterioikeudenkäynti Jyväskylässä
https://www.vastarinta.com/henkilorekisterioikeudenkaynti-jyvaskylassa/

Roskauutisointia Vastarintaliikkeestä
https://www.vastarinta.com/roskauutisointia-vastarintaliikkeesta/
---
Suomessa ei ole mielipiteen- eikä sananvapautta!
Raamatun tekstien mukaan kirjoittaminen estetään! -> Vainot, luopuminen ja herätys!
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10155884986783262?__tn__=K-R

19. artikla
Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta.

Ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus

Sananvapaus on kansalaisen perusoikeuksiin kuuluva oikeus ilmaista ja vastaanottaa julkisuudessa mielipiteitään. Länsimaisissa demokratioissa sananvapauden ydinsisällöksi on usein mielletty ennakkosensuurin poissaolo.
Viime aikoina on facebook rajoittanut kirjoitteluani, melkein 40 viikkoa on fb estänyt kirjoittamasta muihin kuin kahteen omaan ryhmään ja yksittäisille fb-kavereilleni eli muihin ryhmiin, joihin olin liittynyt, en voinut kirjoittaa.
Jokin aika sitten fb esti viikon kirjoittamasta mitään ja nyt viime yönä – 26.8.2018 – päättyi 30 vuorokauden esto.
Tämä toiminto on tilapäisesti estetty 27.7 - 26.8.2018
Äskettäin tekemäsi julkaisu rikkoo Facebookin yhteisönormeja, joten sinua on tilapäisesti estetty käyttämästä tätä ominaisuutta. Saat lisätietoja ohje- ja tukikeskuksesta.
Vältät estot lukemalla Facebookin yhteisönormit ja toimimalla niiden mukaisesti.
Esto on voimassa vielä 30 päivää.
Jos olet mielestäsi saanut tämän ilmoituksen virheellisesti, kerro siitä meille.
---
Paastoa ja rukousta Suomen puolesta -ohjelmassa 23.8. luettiin seuraava Shaukat Anjamin profetia:
http://www.tv7.fi/shaukat-anjamin-profetia-paastoillassa-23-8/

Vainot, luopuminen ja herätys

Herran Henki näytti, että seuraava Suomen hallitus ja eduskunta tulevat olemaan pahempia kuin aikaisemmat, mitä tulee kristinuskoon, Jumalan Sanaan, juutalaisiin ja Israeliin. On aika kristittyjen rukoilla vakavasti ja yhdessä.
Kristittyjä tullaan vainoamaan avoimesti valtaapitävien taholta. He tulevat tekemään lakeja ja säädöksiä, joiden kautta vaikeutetaan Jumalan Sanan totuuden julistamista. Vain rukouksen kautta kristityt voivat selvitä tästä ajasta. Voimme kuitenkin rukoilla, että sellaista hallitusta ei muodosteta. Sanan opettaminen ja julistaminen tehdään vaikeaksi. Totuutta ei kärsitä. Monet joutuvat oikeuden eteen. Vankeustuomiot ovat myös mahdollisia. Kristittyjä syytetään vihanpuhujiksi, kun he puhuvat Jumalan Sanan totuutta. Kristittyjen vihaajat taas saavat helposti pilkata Jumalaa, Raamattua ja uskovaisia.
Tässä vainon aallossa monet ahdistuvat ja luopuvat uskosta. Eturivin kristittyjä paljastetaan ja he luopuvat. Herran Henki näytti, että vihollinen tekee niin paljon suljettujen ovien takana, että jotkut ovat jo tekemässä kompromisseja ja ovat pian valmiit luopumukseen.
Demokraattinen valtio ei tule suojelemaan kristittyjä samanarvoisina kansalaisina, vaan sen agenda on miellyttää niitä, jotka vastustavat Jumalaa, Hänen Sanaansa ja Hänen kansaansa. Näen paljon hengellisiä johtajia, pastoreita ja vanhimpia hämmentyneinä, koska he eivät ole valmiina tällaiseen aikaan. Rukoillaan, tehdään parannusta, valvotaan ja ollaan valmiit.
Herra näyttää myös hyviä uutisia tämän vaikean ajan kestäessä. Ne, jotka ovat kestäviä vainoissa, jotka pysyvät uskollisina ja seuraavat Herraa, tulevat myös olemaan osa herätystä. Herätyksen laajuus ei ole meidän huolenamme. Jumala antaa armonsa uskollisille kristityille tehdä työtä lujasti yhdessä ja Herra suo herätyksen ja sadonkorjuun. Näen, että tuhannet ja tuhannet vielä pelastuvat.

Kunnia Jumalalle!
Shaukat Anjam
Pihtipudas
---
Sitoudu Kallion rukoukseen ja puheeseen!:
Allekirjoita presidentti Kyösti Kallion rukous ja puhe:
Presidentti Kyösti Kallion rukous ja puhe talvisodan aikana 1939!
https://www.adressit.com/presidentti_kyosti_kallion_rukous_ja_puhe_talvisodan_aikana_1939
---
Kuva:
Puheenjohtaja Juhani Starczewskin piti puheen Israelin tueksi YK:ssa New Yorkissa torstaina 6.10.2011
-
https://www.facebook.com/notes/juhani-starczewski/puhe-israelin-tueksi-ykn-yleiskokouksen-salissa/1810744345652394/
-
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Puhe_New_York_YK_6.10.2011.htm
---
Tiedoksenne saattoi ja toimenpiteitänne odottaen!

Juhani Starczewski
+358407573537
juhani.starczewski@elisanet.fi
Kotisivu: http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/
Facebook: https://www.facebook.com/juhani.starczewski
Twitter: https://twitter.com/juhanistarczews
Isänmaan asialla - ryhmä

KIRJE PRESIDENTILLE JA KANSANEDUSTAJILLE: SAAKO SUOMENJUUTALAINEN YHTEISÖ ELÄÄ TURVASSA SUOMESSA?

2018-08-29 08:04:12

SAAKO SUOMENJUUTALAINEN YHTEISÖ ELÄÄ TURVASSA SUOMESSA?
ARVOISA SUOMEN TASAVALLAN PRESIDENTTI SAULI NIINISTÖ!
ARVOISA KANSANEDUSTAJA!

Klikkaa, lue ja toimi:
https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10155890015978262?__tn__=K-R-R

Presidentti: http://www.tpk.fi/Public/default.aspx?nodeid=44811
Kansanedustajat: https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/sivut/default.aspx

Edes 7000 nimeä ei riittänyt, jotta sisäministeri olisi vastaanottanut delegaation vetoamaan Helsingin juutalaisen srk:n puolesta.

Radio-ohjelma: 23.08.2018 15:56 Kesto: 00:26:4
https://patmos.studio24.fi/arkisto-audio/saako_suomenjuutalainen_yhteiso_elaa_turvassa/4015?p2=1&archivetype=2
---
Vetoomus Suomen hallitukselle Helsingin juutalaisen seurakunnan turvallisuuden puolesta
Helsingin juutalainen seurakunta elää jatkuvien uhkausten keskellä. 
https://www.adressit.com/vetoomus_suomen_hallitukselle_helsingin_juutalaisen_seurakunnan_turvallisuuden_puolesta

Allekirjoita tämä adressi, jotta saisimme Suomen viranomaiset heräämään ja tukemaan Helsingin juutalaista seurakuntaa sen korkeissa turvallisuuskuluissa. Suomi on ainoa pohjoismaa, joka ei tue säännöllisesti juutalaista seurakuntaa taloudellisesti turvallisuuskuluissa. Tähän on aika saada muutos.

Ole nimelläsi tukemassa tätä vetoomusta, jonka esitämme Suomen pääministerille ja Valtionneuvoston muille ministereille juutalaisen seurakunnan ja juutalaisen koulun turvallisuuden parantamiseksi.

Linkkejä artikkeleihin, joissa kuvataan Helsingin juutalaisen seurakunnan kokemia uhkauksia.https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005467809.html
http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/583172-juutalaiset-ahtaalla-helsingissa-uusnatsit-ja-israelin-vastustajat-hairikoivat
https://www.ksml.fi/kotimaa/Helsingin-synagogan-turvamenot-rajussa-kasvussa-Juutalaisvastaisia-tarroja-ja-graffiteja-huutelua-ja-fyysist%C3%A4-h%C3%A4irint%C3%A4%C3%A4/1072716
Kuvat: Helsingin synagoga Malminkadulla.
---
Juutalaiset pakolaislaivat eivät saaneet rantautua Suomen satamiin.

Suomen silloinen Sisäministeri Urho Kaleva Kekkonen, kielsi rantautumisen juutalaispakolaisia kuljettaneilta laivoilta, vaikka niillä oli kaikki maahantuloon ja tilapäiseen oleskeluun liittyvät luvat kunnossa. Laivat joutuivat kääntymään Helsingin edustalta kohti Eurooppaa ja tuhoamisleirejä siellä. Laivojen matkustajat tiesivät kohtalonsa, siksi Helsingin rannoilta oli nähty juutalaisia hyppäävän mereen laivoista. He tiesivät perheinä, että on parempi hukuttautua, kuin joutua Hitlerin keskitysleireille. Tästäkin huolimatta Jumala oli armollinen Suomelle ja antoi meille itsenäisyyden ja uuden mahdollisuuden olla kauttakulkumaana juutalaisten paetessa Israeliin.
https://eskatologia.weebly.com/
---
Holokaustin uhrien muisto ry http://www.hum.fi/tietoa.php
---
Helsingin Juutalaisen seurakunnan järjestämä muistotilaisuus
Kahdeksan natsi-Saksaan luovutetun muistomerkillä

Pääministeri Juha Sipilän tervehdys
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/Kahdeksan_natsi-Saksaan_%20luovutetun_muistotilaisuus_6.11.2016.htm
---


Isänmaan asialla - ryhmä

Jumala kehottaa rukoilemaan ja kiittämään esivallan puolesta! http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/kaskyt.htm#Esivalta#

2018-08-13 05:51:41
 
Jumala kehottaa rukoilemaan ja kiittämään esivallan puolesta! http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/kaskyt.htm#Esivalta#

Suomen tasavallan presidentti 1.3.2012 -

Sauli Väinämö Niinistö -> 1 Korinttolaiskirje 11:1-10
Mies on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. 
http://www.tpk.fi/Public/default.aspx?nodeid=44811


Suomen Eduskunta 2015 - 2019

Mieskansanedustajat -> 1 Korinttolaiskirje 11:1-10
Mies on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. 
https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/Mieskansanedustajat.aspx

Naiskansanedustajat -> 1 Korinttolaiskirje 11:1-10
Nainen taas heijastaa miehen kunniaa.
https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/Naiskansanedustajat.aspx

Kansanedustajien kuvat -> 1 Korinttolaiskirje 11:1-10
Mies on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. 
Nainen taas heijastaa miehen kunniaa.
https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/edustajakuvat.aspx

Suomen hallitus -> 1 Korinttolaiskirje 11:1-10
Mies on Jumalan kuva ja heijastaa hänen kunniaansa. 
Nainen taas heijastaa miehen kunniaa.
https://valtioneuvosto.fi/sipilan-hallitus/ministerit

 19732267_447413925622686_527781167472660633_n.jpg

 

Matteuksen evankeliumi: Matteus 6 Almut, rukous ja paasto

 
6:1 "Kavahtakaa, ettette harjoita vanhurskauttanne ihmisten nähden, että he teitä katselisivat; muutoin ette saa palkkaa Isältänne, joka on taivaissa.
6:2 Sentähden, kun annat ALMUJA, älä soitata torvea edelläsi, niinkuin ulkokullatut tekevät synagoogissa ja kaduilla saadakseen ylistystä ihmisiltä. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
6:3 Vaan kun sinä ALMUA annat, älköön vasen kätesi tietäkö, 
mitä oikea kätesi tekee,
6:4 että ALMUSI olisi SALASSA; ja sinun Isäsi, joka SALASSA näkee, maksaa sinulle JULKISESTI.

6:5 Ja kun rukoilette, älkää olko niinkuin ulkokullatut; sillä he mielellään seisovat ja rukoilevat synagoogissa ja katujen kulmissa, että ihmiset heidät näkisivät. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
6:6 Vaan sinä, kun rukoilet, mene kammioosi ja sulje ovesi ja rukoile Isääsi, joka on SALASSA; ja sinun Isäsi, joka SALASSA näkee, maksaa sinulle JULKISESTI.

6:7 Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.
6:8 Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan.
6:9 Rukoilkaa siis te näin: Isä meidän, joka olet taivaissa! 
Pyhitetty olkoon sinun nimesi;
6:10 tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi 
myös maan päällä niinkuin taivaassa;
6:11 anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme;
6:12 ja anna meille meidän velkamme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi meidän velallisillemme;
6:13 äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta, [sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen].
6:14 Sillä jos te annatte anteeksi ihmisille heidän rikkomuksensa, niin teidän taivaallinen Isänne myös antaa teille anteeksi;
6:15 mutta jos te ette anna ihmisille anteeksi, niin ei myöskään teidän Isänne anna anteeksi teidän rikkomuksianne.

6:16 Ja kun PAASTOATTE, älkää olko synkännäköisiä niinkuin ulkokullatut; sillä he tekevät kasvonsa surkeiksi, että ihmiset näkisivät heidän PAASTOAVAN. Totisesti minä sanon teille: he ovat saaneet palkkansa.
6:17 Vaan kun sinä PAASTOAT, niin voitele pääsi ja pese kasvosi,
6:18 etteivät PAASTOAMISTASI näkisi ihmiset, vaan sinun Isäsi, joka on SALASSA; ja sinun Isäsi, joka SALASSA näkee, maksaa sinulle JULKISESTI.

Katsokaat sen kaupungin menestystä, johonka minä olen antanut teitä wietää, 
ja rukoilkaat sen edestä Herraa; sillä koska hän menestyy, niin myös te menestytte. 
Propheeta Jeremia 29 luku jae 7 (Biblia 1880)

Suomen ennakkoväkiluku kesäkuun lopussa 5 516 343 (26.7.2018)

Luettelo Suomen kunnista väkiluvun mukaan 31. elokuuta 2017.
 
Helsinki (642 045)
Espoo (277 375)
Tampere (230 537)
Vantaa (221 821)
Oulu (201 124)
Turku (188 584)
Jyväskylä (139 260)
Lahti (119 395)
Kuopio (117 842)
Pori (84 779)
Kouvola (84 548)
Joensuu (75 652)
Lappeenranta (72 685)
Hämeenlinna (67 601)
Vaasa (66 876)
Seinäjoki (62 457)
Rovaniemi (62 037)
Mikkeli (54 390)
Kotka (53 730)
Salo (53 188)
Porvoo (50 203)
Kokkola (47 722)
Lohja (46 931)
Hyvinkää (46 600)
Järvenpää (42 344)
Nurmijärvi (42 191)
Rauma (39 612)
Kirkkonummi (39 183)
Tuusula (38 637)
Kajaani (37 304)
Kerava (35 457)
Savonlinna (34 829)
Nokia (33 288)
Kaarina (32 987)
Ylöjärvi (32 851)
Kangasala (31 356)
Vihti (29 109)
Riihimäki (29 058)
Raasepori (28 053)
Imatra (27 357)
Raahe (25 068)
Sastamala (24 823)
Raisio (24 340)
Hollola (23 765)
Lempäälä (22 877)
Tornio (21 939)
Iisalmi (21 675)
Siilinjärvi (21 664)
Kemi (21 297)
Kurikka (21 294)
Varkaus (21 258)
Valkeakoski (21 215)
Jämsä (21 055)
Mäntsälä (20 888)
Hamina (20 554)
Sipoo (20 302)
Lieto (19 535)
Mustasaari (19 449)
Pietarsaari (19 394)
Äänekoski (19 186)
Pirkkala (19 175)
Heinola (19 172)
Naantali (19 124)
Laukaa (19 025)
Pieksämäki (18 353)
Kempele (17 499)
Forssa (17 201)
Akaa (16 892)
Janakkala (16 698)
Kauhava (16 374)
Orimattila (16 276)
Loimaa (16 207)
Uusikaupunki (15 777)
Kuusamo (15 391)
Parainen (15 357)
Ylivieska (15 216)
Loviisa (15 140)
Kontiolahti (14 824)
Lapua (14 522)
Kauhajoki (13 678)
Ulvila (13 236)
Kalajoki (12 533)
Liperi (12 175)
Ilmajoki (12 163)
Eura (11 991)
Alavus (11 746)
Maarianhamina (11 658)
Kankaanpää (11 640)
Lieksa (11 414)
Pedersören kunta (11 108)
Nivala (10 860)
Paimio (10 695)
Hämeenkyrö (10 632)
Kitee (10 579)
Sotkamo (10 452)
Mänttä-Vilppula (10 330)
Huittinen (10 305)
Liminka (10 098)
Muurame (10 046)
Keuruu (9 953)
Alajärvi (9 890)
Leppävirta (9 828)
Lapinlahti (9 758)
Masku (9 694)
Saarijärvi (9 646)
Hattula (9 646)
Ii (9 589)
Närpiö (9 502)
Kauniainen (9 482)
Eurajoki (9 437)
Orivesi (9 313)
Somero (9 001)
Muhos (9 000)
Karkkila (8 945)
Laitila (8 611)
Hanko (8 578)
Kuhmo (8 563)
Sodankylä (8 556)
Hausjärvi (8 527)
Pöytyä (8 489)
Kiuruvesi (8 342)
Keminmaa (8 295)
Asikkala (8 280)
Pudasjärvi (8 124)
Laihia (8 098)
Suomussalmi (8 086)
Loppi (8 067)
Mynämäki (7 857)
Nurmes (7 790)
Kemijärvi (7 612)
Uusikaarlepyy (7 497)
Kokemäki (7 433)
Oulainen (7 429)
Suonenjoki (7 304)
Haapajärvi (7 291)
Harjavalta (7 189)
Ikaalinen (7 140)
Outokumpu (7 030)
Haapavesi (7 012)
Säkylä (6 921)
Virrat (6 879)
Iitti (6 870)
Inari (6 830)
Kemiönsaari (6 823)
Tyrnävä (6 720)
Kristiinankaupunki (6 671)
Parkano (6 630)
Vöyri (6 617)
Pälkäne (6 607)
Kruunupyy (6 578)
Viitasaari (6 467)
Juva (6 379)
Kittilä (6 358)
Rusko (6 211)
Siuntio (6 181)
Tammela (6 160)
Mäntyharju (6 060)
Ähtäri (5 968)
Kangasniemi (5 591)
Kannus (5 584)
Nakkila (5 534)
Maalahti (5 532)
Inkoo (5 523)
Siikalatva (5 514)
Siikajoki (5 370)
Pyhäjärvi (5 358)
Jokioinen (5 317)
Pyhtää (5 307)
Teuva (5 305)
Luoto (5 226)
Ruokolahti (5 224)
Ilomantsi (5 199)
Pornainen (5 118)
Hankasalmi (5 062)
Parikkala (5 030)
Askola (5 024)
Sievi (5 016)
Joroinen (4 984)
Juuka (4 867)
Urjala (4 866)
Jomala (4 828)
Nousiainen (4 811)
Taipalsaari (4 778)
Luumäki (4 772)
Isokyrö (4 693)
Pielavesi (4 667)
Joutsa (4 632)
Tohmajärvi (4 590)
Kärkölä (4 545)
Ruovesi (4 514)
Vesilahti (4 477)
Polvijärvi (4 429)
Kaustinen (4 302)
Karstula (4 191)
Pihtipudas (4 133)
Ylitornio (4 127)
Sonkajärvi (4 109)
Taivalkoski (4 076)
Ranua (3 996)
Aura (3 982)
Petäjävesi (3 958)
Sysmä (3 883)
Kolari (3 797)
Uurainen (3 728)
Vieremä (3 702)
Kuortane (3 655)
Salla (3 600)
Rantasalmi (3 597)
Pello (3 536)
Savitaipale (3 517)
Rautjärvi (3 495)
Paltamo (3 466)
Heinävesi (3 461)
Posio (3 367)
Rautalampi (3 292)
Veteli (3 253)
Virolahti (3 229)
Toholampi (3 210)
Pyhäjoki (3 199)
Merikarvia (3 162)
Simo (3 148)
Lappajärvi (3 135)
Kaavi (3 088)
Lemi (3 072)
Tervola (3 070)
Padasjoki (3 049)
Sauvo (3 031)
Vaala (2 997)
Vimpeli (2 986)
Punkalaidun (2 954)
Hartola (2 911)
Perho (2 866)
Reisjärvi (2 843)
Utajärvi (2 793)
Konnevesi (2 767)
Lapinjärvi (2 717)
Puolanka (2 696)
Kärsämäki (2 623)
Finström (2 616)
Alavieska (2 613)
Sulkava (2 608)
Tuusniemi (2 598)
Evijärvi (2 509)
Karvia (2 415)
Ypäjä (2 402)
Toivakka (2 396)
Koski tl (2 384)
Hyrynsalmi (2 341)
Vehmaa (2 328)
Muonio (2 325)
Keitele (2 324)
Humppila (2 303)
Kuhmoinen (2 264)
Rääkkylä (2 263)
Hirvensalmi (2 242)
Valtimo (2 240)
Puumala (2 217)
Pomarkku (2 196)
Korsnäs (2 165)
Soini (2 164)
Vesanto (2 114)
Pyhäranta (2 092)
Lumijoki (2 091)
Isojoki (2 051)
Lemland (2 012)
Miehikkälä (2 008)
Marttila (1 997)
Myrskylä (1 992)
Kihniö (1 971)
Pukkila (1 939)
Juupajoki (1 922)
Enontekiö (1 905)
Saltvik (1 879)
Jämijärvi (1 876)
Pertunmaa (1 766)
Honkajoki (1 730)
Rautavaara (1 707)
Kinnula (1 662)
Taivassalo (1 660)
Multia (1 644)
Tervo (1 600)
Pyhäntä (1 600)
Hammarland (1 522)
Siikainen (1 485)
Enonkoski (1 449)
Kannonkoski (1 397)
Oripää (1 381)
Kyyjärvi (1 347)
Karijoki (1 335)
Ristijärvi (1 315)
Kaskinen (1 276)
Utsjoki (1 247)
Halsua (1 180)
Kivijärvi (1 144)
Merijärvi (1 132)
Savukoski (1 035)
Sund (1 005)
Hailuoto (981)
Pelkosenniemi (949)
Eckerö (946)
Kustavi (925)
Lestijärvi (789)
Luhanka (734)
Föglö (552)
Geta (498)
Brändö (465)
Vårdö (428)
Lumparland (396)
Kumlinge (318)
Kökar (232)
Sottunga (92)

LAITA TÄMÄ VIESTI MAHDOLLISIMMAN MONELLE!
 
 
36587416_10214911569215916_6180029855258640384_n2.jpg

Isänmaan asialla - ryhmä

Natsit, antifasistit ja Elämän Marssi samana päivänä 18.8.2018 Turussa! Turun poliisin resurssit eivät riitä pitämään antifasisteja ja uusnatseja erillään – lisävahvistusta tulossa

2018-08-07 21:06:20
Natsit, antifasistit ja Elämän Marssi samana päivänä 18.8.2018 Turussa!

Terrori-iskun vuosipäivä tuo Turkuun kolme mielenosoitusta – Vastamielenosoituksen järjestäjät: "Natsit eivät tervetulleita Turkuun"  PAIKALLISET 6.8.2018 07.00

https://www.turkulainen.fi/artikkeli/691843-terrori-iskun-vuosipaiva-tuo-turkuun-kolme-mielenosoitusta-vastamielenosoituksen#comment-461428

Turku ilman natseja-mielenosoituksen järjestäjät Amro El-khatib ja Pekka Rantala ovat sitä mieltä, että Pohjoismainen Vastarintaliike ei ole tervetullut Turkuun. Ville Mäkilä

Turkulaiset Amro El-khatib ja Pekka Rantala ovat mukana järjestämässä Turku ilman natseja -mielenosoitusta. Se on vastamielenosoitus uusnatsistisen Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen samana päivänä järjestämälle mielenosoitukselle.

– Haluamme viestiä sitä, että natsit eivät ole tervetulleita tähän kaupunkiin, El-khatib sanoo.

Mielenosoitukset pidetään 18. elokuuta. Tasan vuotta aiemmin Turun kauppatorilla sattui Suomen ensimmäinen terrori-isku, jossa kielteisen päätöksen saanut turvapaikanhakija puukotti kymmentä ihmistä. Kaksi puukotetuista kuoli.

– Haluamme vastustaa sitä, että natsit yrittävät ratsastaa tällä päivämäärällä, Rantala lisää.

Järjestäjien mukaan tapahtuma on herättänyt kiinnostusta ympäri Suomen. Myös yhteydenottoja ulkomailta on tullut.

Mikä on tavoite osallistujamäärän suhteen?

– Ainakin kymmenen kertaa enemmän kuin natseilla. Sitten ollaan tyytyväisiä, järjestäjät vastaavat.

Tapahtuma on poliittisesti sitoutumaton ja järjestäjät ovat yksityishenkilöitä.

– Mielenosoitukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka allekirjoittavat meidän tavoitteet eivätkä tue tai sympatisoi natseja, miehet toteavat.

Mielenosoituksen on tarkoitus olla rauhanomainen protesti Vastarintaliikkeelle.

Mielenosoituksen omilla Facebook-sivuilla tapahtumaa kuvataan antifasistiseksi. Sivuilla väitetään antifasismin olevan itsepuolustusta.

Osa antifasistisista järjestöistä, kuten Antifa on tunnettu väkivaltaisesta käytöksestään. Vuoden 2016 lopussa Suojelupoliisi listasi Antifan yhdeksi Suomen turvallisuutta uhkaavaksi ryhmittymäksi.

Poliisin mukaan äärivasemmistolaisen väkivallan kohteiksi voivat valikoitua myös muut maahanmuuttovastaiset tai oikeistopopulistiset tahot.

Antifasistit ovat tervetulleita Turku ilman natseja-mielenosoitukseen, kunhan he pidättäytyvät väkivallasta. Järjestäjät eivät hyväksy väkivaltaista käytöstä keneltäkään.

– Mielestäni kaikki poliittinen väkivalta on tuomittavaa, Rantala toteaa.

Tapahtuman järjestäjät luottavat siihen, että tapahtuma sujuu rauhallisesti eikä väkivaltaisia konflikteja ilmene.

Lisää aiheesta

Turun poliisin resurssit eivät riitä pitämään antifasisteja ja uusnatseja erillään – lisävahvistusta tulossa6.8.2018 07.00
https://www.turkulainen.fi/artikkeli/691844-turun-poliisin-resurssit-eivat-riita-pitamaan-antifasisteja-ja-uusnatseja-erillaan


Ville Mäkilä

v.makila@media.fi

Politiikka ja yhteiskunta

Vastarintaliike marssii Turussa
Pohjoismainen Vastarintaliike ilmoitti heinäkuussa järjestävänsä mielenosoituksen Turussa Turun terrori-iskun vuosipäivänä 18. elokuuta 2018. Mielenosoituksella he haluavat protestoida Suomen sananvapaustilannetta, jonka järjestö katsoo heikentyneen.

Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi PVL:n lakkautetuksi marraskuussa 2017. PVL valitti tuomiosta hovioikeuteen. Hovioikeus antaa ratkaisunsa asiassa tämän syksyn aikana.

PVL:n ilmoitus mielenosoituksesta herätti voimakkaan vastareaktion.

Myös Kansallismielisten liittouma on ilmoittanut järjestävänsä 188-muistokulkueen terrori-iskun vuosipäivänä. Liittouma on avoimen maahanmuuttovastainen.


KOMMENTIT (4)
Kommentit
Josko aloitettaisiin niistä pahimmista natseista ja poistettaisiin ne Suomesta? Pahimmat ja eniten ongelmia aiheuttavat natsit: islamonatsit punavihernatsit ... Kaikkien muiden ryhmien aiheuttamat ongelmat ovat oikeita yksittäistapauksia.
Ilmoita asiaton viesti
kkj 6.8.2018 22.34
vastaa

ELÄMÄN MARSSI! ANTEEKSIPYYNNÖN JA SOVITUKSEN MARSSI JÄRJESTETÄÄN TURUSSA 18.8.2018 KLO 18.00. Kokoontumispaikka on Tuureporinkadulla, juutalaisen synagogan luona, josta marssimme Aninkaistenkadulle, edelleen Uudenmaankatua pitkin juutalaiselle hautausmaalle. Marssin pituus on noin 3,5 km. Elämän marssi on ensisijaisesti parannuksen tekoa omassa sydämessä antisemitismistä, välinpitämättömyydestä ja vaikenemisesta, mutta myös marssin muodossa julkinen anteeksiåyyntö juutalaisilta. Olemme monin tavoin osallisia juutalaisten kärsimyksiin ja myös syyllisiä holokaustin kärsimyksiin ja kuolemiin. Se ei ole poliittinen eikä evankelioiva liikehdint. Elämän marssin syntyhistoria katsottavissa TV7 arkistosta; Kuningaskunnan tuuli, jakso 47: http://www.tv7.fi/vod/player/58829/ Marssin aikana rukoilemme ja ylistämme Jumalaa hiljaa mielissämme. Tule mukaan marssimaan, murtamaan vaikenemisen muuria ja osoittamaan rakkautta ja välittämistä juutalaista kansaa, Jumalan silmäterää ja Israelia kohtaan. Päätöstilaisuus Evankeliumitalolla, Vähä Hämeenkatu 16, Turku. Ps. 133:1 Katso kuinka hyvää ja suloista on, että veljekset sovussa asuvat! Israelin ja Suomen liput mukaan marssille! TV7 TV7 Varsinais-Suomen maakuntaryhmä Mahdolliset yhteydenotot / kyselyt /: Maarit / Mauri, puh. 045-25 61 495 / 040 – 37 37 925 "AIKA MURTAA VAIKENEMISEN MUURIT!" "AIKA KITKEÄ ANTISEMITISMIN JUURET!" "AIKA ON VELJESSOVUN!" + ALLEKIRJOITA PRESIDENTTI KYÖSTI KALLION RUKOUS: https://www.adressit.com/presidentti_kyosti_kallion_rukous_ja_puhe_talvisodan_aikana_1939 +
Ilmoita asiaton viesti
Juhani Starczewski

uudet
"Osa antifasistisista järjestöistä, kuten Antifa on tunnettu väkivaltaisesta käytöksestään." Antifa ei ole järjestö, vaan yleistermi antifasistiselle liikehdinnälle. Suojelupoliisi käytti siitä termiä "löyhä verkosto" (eikä luokitellut sitä ryhmittymäksi), joka on jo paljon osuvampi kuvaus. "Antifalla", eli fasismin vastaisella liikehdinnällä, ei ole mitään hallintoa tai johtoa (ja tavoitteistakin yhtä mieltä ollaan vain fasisminvastaisuudesta), joten se ei täytä mitenkään järjestön määritelmää. Perusteltua kai olisi myös tässä yhteydessä, jos aiotaan viitata Suojelupoliisin uhka-arvioon antifasistisen liikehdinnän osalta, huomauttaa, että Supo luokitteli samassa raportissa PVLn militantiksi, vallankumoukselliseksi ääriryhmäksi ja Suomen väkivaltaisen äärioikeiston vaarallisimmaksi liikkeeksi. Suora lainaus Supolta: "Liikkeen [PVL] harjoittama katuväkivalta muodostaa kuitenkin konkreettisen turvallisuusuhkan erityisesti vähemmistöjä ja poliittisia vastustajia kohtaan."
Ilmoita asiaton viesti
juliam 7.8.2018 02.48

+++++++

ELÄMÄN MARSSI!

ANTEEKSIPYYNNÖN JA SOVITUKSEN MARSSI JÄRJESTETÄÄN TURUSSA 18.8.2018 KLO 18.00.

Kokoontumispaikka on Tuureporinkadulla, juutalaisen synagogan luona, josta marssimme Aninkaistenkadulle, edelleen Uudenmaankatua pitkin juutalaiselle hautausmaalle.

Marssin pituus on noin 3,5 km.

Elämän marssi on ensisijaisesti parannuksen tekoa omassa sydämessä antisemitismistä, välinpitämättömyydestä ja vaikenemisesta, mutta myös marssin muodossa julkinen anteeksiåyyntö juutalaisilta. Olemme monin tavoin osallisia juutalaisten kärsimyksiin ja myös syyllisiä holokaustin kärsimyksiin ja kuolemiin. Se ei ole poliittinen eikä evankelioiva liikehdint. Elämän marssin syntyhistoria katsottavissa TV7 arkistosta; Kuningaskunnan tuuli, jakso 47: http://www.tv7.fi/vod/player/58829/

Marssin aikana rukoilemme ja ylistämme Jumalaa hiljaa mielissämme. Tule mukaan marssimaan, murtamaan vaikenemisen muuria ja osoittamaan rakkautta ja välittämistä juutalaista kansaa, Jumalan silmäterää ja Israelia kohtaan.

Päätöstilaisuus Evankeliumitalolla, Vähä Hämeenkatu 16, Turku.

Ps. 133:1 Katso kuinka hyvää ja suloista on, että veljekset sovussa asuvat!

Israelin ja Suomen liput mukaan marssille!

TV7

TV7 Varsinais-Suomen maakuntaryhmä

Mahdolliset yhteydenotot / kyselyt /: Maarit / Mauri, puh. 045-25 61 495 / 040 – 37 37 925

"AIKA MURTAA VAIKENEMISEN MUURIT!"
"AIKA KITKEÄ ANTISEMITISMIN JUURET!"
"AIKA ON VELJESSOVUN!"

+

PAIKALLISET

6.8.2018 07.00

Turun poliisin resurssit eivät riitä pitämään antifasisteja ja uusnatseja erillään – lisävahvistusta tulossa
https://www.turkulainen.fi/artikkeli/691844-turun-poliisin-resurssit-eivat-riita-pitamaan-antifasisteja-ja-uusnatseja-erillaan

Poliisi on varautunut Turussa mellakoihin. Arkistokuva. Saara Vuorjoki
Poliisi varautuu Turun terrori-iskun vuosipäivän mielenosoituksiin lisäämällä poliisien määrää. Lisävahvistusta tulee muista poliisilaitoksista.

– Päivittäistoimintaresursseilla poliisi ei päivästä tule selviämään, se on aivan varma, ylikomisario Timo Malinen Lounais-Suomen poliisilaitokselta kertoo.

Poliisissa on osattu varautua tuleviin konflikteihin. Poliisi pyrkii pitämään mielenosoitukset erillään toisistaan ja välttämään fyysisiä yhteydenottoja mielenosoittajien välillä.

Esimerkiksi Malinen nostaa viime syksynä Tampereella järjestetyn Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoituskulkueen. Vastarintaliikkeen kulkue sai osakseen vastamielenosoituksia, jotka johtivat konflikteihin PVL:n kanssa.

Poliisi pyrkii pitämään Turussa yhteenotot mahdollisimman vähäisinä.

– Tässä on iso konfliktiriski ja sitä tässä haetaan. Jos nämä ryhmät eivät hakisi konfliktia keskenään, eivät ne samana päivänä Turussa marssisi. Tässä haetaan nimenomaan vastakkainasettelua.

Lisää aiheesta
Terrori-iskun vuosipäivä tuo Turkuun kolme mielenosoitusta – Vastamielenosoituksen järjestäjät: "Natsit eivät tervetulleita Turkuun"6.8.2018 07.00

Isänmaan asialla - ryhmä

ELÄMÄN MARSSI! http://www.tv7.fi/vod/player/58829/

2018-07-23 13:50:44

ELÄMÄN MARSSI! 
http://www.tv7.fi/vod/player/58829/

27657629_949695605211827_1571463297790450936_n3.jpg

ANTEEKSIPYYNNÖN JA SOVITUKSEN MARSSI JÄRJESTETÄÄN TURUSSA 18.8.2018 KLO 18.00.

Kokoontumispaikka on Tuureporinkadulla, juutalaisen synagogan luona, josta marssimme Aninkaistenkadulle, edelleen Uudenmaankatua pitkin juutalaiselle hautausmaalle.

Marssin pituus on noin 3,5 km.

Elämän marssi on ensisijaisesti parannuksen tekoa omassa sydämessä antisemitismistä, välinpitämättömyydestä ja vaikenemisesta, mutta myös marssin muodossa julkinen anteeksiåyyntö juutalaisilta. Olemme monin tavoin osallisia juutalaisten kärsimyksiin ja myös syyllisiä holokaustin kärsimyksiin ja kuolemiin. Se ei ole poliittinen eikä evankelioiva liikehdint. Elämän marssin syntyhistoria katsottavissa TV7 arkistosta; Kuningaskunnan tuuli, jakso 47: http://www.tv7.fi/vod/player/58829/

Marssin aikana rukoilemme ja ylistämme Jumalaa hiljaa mielissämme. Tule mukaan marssimaan, murtamaan vaikenemisen muuria ja osoittamaan rakkautta ja välittämistä juutalaista kansaa, Jumalan silmäterää ja Israelia kohtaan.'

Päätöstilaisuus Evankeliumitalolla, Vähä Hämeenkatu 16, Turku.

Ps. 133:1 Katso kuinka hyvää ja suloista on, että veljekset sovussa asuvat!

Israelin ja Suomen liput mukaan marssille!

TV7

TV7 Varsinais-Suomen maakuntaryhmä

Mahdolliset yhteydenotot / kyselyt /: Maarit / Mauri, puh. 045-25 61 495 / 040 – 37 37 925

"AIKA MURTAA VAIKENEMISEN MUURIT!"

"AIKA KITKEÄ ANTISEMITISMIN JUURET!"

"AIKA ON VELJESSOVUN!"

+

ALLEKIRJOITA PRESIDENTTI KYÖSTI KALLION RUKOUS:

https://www.adressit.com/presidentti_kyosti_kallion_rukous_ja_puhe_talvisodan_aikana_1939

+


Isänmaan asialla - ryhmä

JEESUKSEN SÄÄTÄMÄN AVIOLIITON TUKIMARSSI! LEVITÄ TIETOA!

2018-07-10 23:14:26

JEESUKSEN SÄÄTÄMÄN AVIOLIITON TUKIMARSSI, JOHON OSALLISTUVAT NIIN EHEYTYNEET JA SYNTINSÄ ANTEEKSISAANEET KUIN MUUTKIN JEESUKSEN OMAT!
ME KAIKKI KANNAMME SUOMEN SINIRISTILIPPUJA! 
TÄLLAINEN EHDOTUS ON NOUSSUT ESIIN!

img66714-66715-6301.jpg

Eheytyneet homot Vapausmarssillaan Washingtonissa - "Maassamme olevat valheet ja harhat alkavat murtua!"

"Miksi meillä ei voi olla kulkueita, kun kaikilla LGBT-ryhmillä ja tällaisilla on... olemme tulleet kaapista ulos niistä elämäntavoista ja haluamme kertoa tarinamme"
+
Ex-homo Amadeus Oilinki kohuhaastattelun jälkeen: �Kun jaan elämäntarinani, suvaitsevaisuus loppuu
+
Rakkauden eheyttämät entiset homot ja lesbot kertovat oman tarinansa
+
Tällaisia jotkut teistä olivat ennen
http://www.tv7.fi/vod/player/44766/

+
JEESUSJUMALA: Hän vastasi ja sanoi: "Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa 'loi heidät mieheksi ja naiseksi' ja sanoi: 'Sentähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi'? Niin eivät he enää ole kaksi, vaan yksi liha. Minkä siis Jumala on yhdistänyt, sitä älköön ihminen erottako."
Matteuksen evankeliumi: JEESUS: 19:4-6
+
IHMINEN: arkkipiispa emeritus Kari Mäkisen kuin nykyisen arkkipiispa Tapio Luoman välittämät terveiset ja siunaukset tilaisuuteen osallistuneille - mies+mies ja nainen+nainen - aviopareille: ”Olette löytäneet rinnallenne kumppanin, jonka kanssa haluatte elämänne jakaa. Onnittelen teitä tapahtumaan osallistuvia aviopareja ja toivotan teille Jumalan siunausta ja hänen hyvää johdatustaan”, arkkipiispa Luoman jättämässä viestissä luki.
+
JEESUS: Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun suljette taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä. Matteuksen evankeliumi: 23:13
+
Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät. 2.Pietarin kirje: 2:6
+
Samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta. Juudaan kirje: 1:7
+

24796502_10155915370767480_5769901335325990508_n1.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ME KAIKKI KANNAMME SUOMEN SINIRISTILIPPUJA! 
+
Laulu Suomelle by Lasse Heikkilä https://www.youtube.com/watch?v=YSAaQ9rh_vs
 
Laulu Suomelle
 
Miksi Suomi olet levoton?
Vielä turva Jumalassa on.
Vaikka sammuis tähdet, älä pelkää,
Jumala ei hylkää, siihen luota vaan.
Vesi virtaa alla routamaan.
Vesi virtaa alla routamaan.
 
Vielä kukkii koko tämä maa.
Vielä kiittää kansa Jumalaa.
Vielä veisaa västäräkki kerran
kunniaksi Herran, virren ihanan.
Ja se laulaa lailla leijonan.
Ja se laulaa lailla leijonan.
 
La la lai lai la la la la laa
La la lai lai la la la la laa
La la lai lai la la la la lai lai
La la la la lai lai
La la la la laa
La la lai lai la la la la laa
La la lai lai la la la la laa.
 
Nouse salkoon lippu valkoinen.
Piirrä pilviin risti sininen.
Se on kallein aarre isänmaamme,
merkki Kuninkaamme, liitto ikuinen.
Nouse salkoon toivo sydänten,
nouse salkoon risti Jeesuksen.
 
La la lai lai la la la la laa
La la lai lai la la la la laa
La la lai lai la la la la lai lai
La la la la lai lai
La la la la laa
La la lai lai la la la la laa
La la lai lai la la la la laa.
 
La la lai lai la la la la laa
La la lai lai la la la la laa
La la lai lai la la la la lai lai
La la la la lai lai
La la la la laa
La la lai lai la la la la laa
Nouse salkoon risti Jeesuksen.


Isänmaan asialla - ryhmäJaa tämä adressi

Auta tätä adressia saamaan lisää allekirjoituksia.

Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Facebook
Tulisiko taiteilijoita kouluttaa nykyistä vähemmän?