Vetoomus Päihdepalvelujen säilyttämisestä A-Klinikalla Kotkassa

Kommentoitu viesti


Vieras

#113 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4

21.04.2016 18:16

#111: Hätä ja huoli ei ole aiheeton! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4  

 Kirjoittaja tosiaan tietää että Kotka on ollut päihteiden kärkikaupunki ja Kuuluisa nimenomaan siitä! Katsos nyt kuitenkin asia on niin ettei keneltäkään klinikan asiakkailta olla viemässä mitään lääkkeitä pois. Vaan. Ne vaihdetaan niihin josta on lääkekliinisesti enemmän vastetta vaivaan. A klinikka on aivopessyt ihmiset uskomaan että bentsot on ainoita lääkkeitä jotka auttavat ahdistuneisuuteen, sillä se siellä on hoidettu..paniikkikohtauksista puhumattakaan!! A klinikka on täynnä ihmisiä joilla on kaksoisdiagnoosi. Kirjoittaja tarkoittanee unilääkkeellä nyt Tenox lääkettä..siinähän on nukahtamislääkkeen ohella toisena vaikuttavana aineena..hupsis, mikäs muu kuin bentsodiatsepiini. Ei ois ikinä voinut arvata..muita nukahtamislääkkeitä tai unilääkkeitä sen lisäksi ei olekaan. No. Nyt ei oikeesti voi tuomita a klinikan ent. asiakkaita,ei. He eivät voi mitään sille miten asiat on klinikalla hoidettu ja tarkoitan tässä nyt nimenomaan lääkityksiä. Toki sielläkin on toimittu paljossa hyvin,ärsyttää vain tuo kritisointi ettei päihdeongelmaiset saisi enää apua kun klinikkaa ei ole. Ketään ei ole tarkoitus jättää ominensa asian suhteen,tavoitteena on enemmänkin että ihmiset ottaisi vastuuta omasta itsestään. Huokaus.

Vastaukset

paikalla

#114 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4

2016-04-26 10:50:17

#113: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4  

 edellinen kirjoitus on täyttä tuubaa. a-klinikalla on hoidettu hyvin ja suositusten mukaisesti. Nyt Miepä-keskusksessa yritetään pärjätä uskontoon hurahtaneen lahkolaisen ammattitaidottomalla hoidolla. hoitajat ovat aivan sekaisin kun kukaan ei tiedä mitään eikä mistään ole sovittu. päihdelääkäriä ei tavoiteta puhelimitse eikä muutenkaan. a-klinikalla sentään sai hoitoa. oliko se 60 vuoden kokemuksella?

kemppisen "huokaus"

#116 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4

2016-05-14 04:05:05

#113: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #4  Vastaus Kemppisen kirjoitukseen.

Ei sinulla ole pätevyyttä,osaamista arvostella A-Klinikan hoitavaa lääkäriä ,tosin olet niin tehnyt.Epämääräisiä vihjailuja,valehtelua,asiatonta käytöstä kaiken kaikkiaan,se on Kemppisen malli mikä on julkisuudessa tuotu esiin,vastaanotot jo poikivat valviraan kantelun (kimppa kantelu).Varsin hyvin tiedät miten perusteltua on A-Klinikan hoitavan lääkärin lääkemääräykset,tieteellinen näyttö jota sinulta ei löytynyt ei miltään alalta ja lääketiede käsittääkseni perustuu tieteelliseen näyttöön.On pelottavaa jos ei lääkäriin mennessä voi ajatella lääkärin haluavan auttaa parhaalla mahdollisella tavalla vaan narsistisesti toteuttaa omaa "visiota"piittaamatta tippaakaan lopputuloksesta,ota tai jätä on sanatarkasti sinun yksilöllinen arviointi .Kyllä sinä lääkketä määräät ja ne vasta kalliita ovat ,SSRI ym vastaavat mm pysyvää impotenssia aiheuttavia lääkkeitä määräät oikein mielelläsi ja jos ei nukuta niin Leponexia unilääkkeeksi,siinä äkkiää muuttuu bentsot buranaksi on sinulla sen verran kovat ropit.Kuinka monelle miehelle olet SSRI lääkkeitä määrätessä kertonut haittavaikutukset ja että ne ovat pysyviä,kemiallinen lobotomia,kastraatio ovat ilmeisesti asiat mitä haet lääkitykselläsi? Ekö ole potilaan edun ja maalaisjärjen mukaista määrätä lääkkeet tarpeen mukaan ja päihdelääkärinä ymmärrät miten saadaan sitoutumaan hoitoon,vai ymmärrätkö?huokaus.