Adressi Israelin tueksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Israelin tueksi!.

Katriina Jäntti
Riihimäki

#1 Shalom!

11.01.2009 00:56

Nyt kaikki siunaamaan Israelia! On jollain tavalla se tuntemus, että maamme on menossa väärään suuntaan monessa asiassa. Kaiken jumalattomuuden lisäksi olemme vaarallisessa suunnassa, jos Israelia ei tueta kaikin mahdollisin tavoin. Minulle on Israel tullut rakkaaksi jo lapsuudesta saakka ja rukoilen paljon Israelin puolesta. Herra siunatkoon sinua, Israel. Jumala on teidän kanssanne, vaikka ei aina siltä tuntuisi. Meillä Suomessa on hyvin paljon teidän ystäviänne, joten ette todellakaan ole yksin. Olette todella rakkaita! Terveisin Israelin kansalle. On sanottava tämä vain suomeksi, koska en osaa muita kieliä: Rauhaa Jerusalemille ja rauhaa Israelille! Jumala on teidän kanssanne, älkää pelätkö. Maailman kristityt rukoilevat teidän puolestanne! Kuuntelen parhaillaan: www.wstw.fm Parhaillaan soi Exodus! Siunauksen toivotuksin: Katriina
Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#2 ISRAEL-TUKIMARSSIN TIISTAINA 13.1.2009 KLO 17.OO HELSINGISSÄ!

11.01.2009 02:51

Israel-Ystävyystoimikunta järjestää

ISRAEL-TUKIMARSSIN TIISTAINA 13.1.2009 KLO 17.OO HELSINGISSÄ!

Kokoontuminen Helsingin Kauppatorilla klo 16.45. Mikäli suinkin mahdollista, ilmoittakaa pikaisesti mahdollisista bussikuljetuksista yhteystietoineen omilta paikkakunniltanne e-maililla osoitteeseen rami.lehtola@icej.fi ja hän laittaa tiedon nettisivullemme (www.icej.fi).
http://www.icej.fi/showitem.php?id=73&img_id=258

Näin kaikki halukkaat saavat tiedon yhteiskuljetuksista. Israelin ja Suomen lippuja mukaan! Kuten huomaat, aikaa on niukalti, joten toimithan ripeästi! "Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat" (1 Moos.12:3)

Terveisin Juha KetolaICEJ Suomen osasto / ICEJ the Finnish BranchPuheenjohtaja / National Director

-----------------------------------------------------------------------------

Harmi, kun en pääse mukaan, kun on Jyväskylän sivistyslautakunnan ensimmäinen kokous.

Jyväskylästä tilausajo lähtee klo 12 ja palaa marssin jälkeen.
Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#3 Hyvä linkki, josta saa tietoa Israelista suoraan kuutena päivänä viikossa:

11.01.2009 03:03

Michail Jaction
Jurmaa

#4

11.01.2009 15:01

Israel saa jo aseellista tukea Yhdysvalloilta. Ei meidän tarvitse tehdä mitään.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.01.2009 17:46


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.01.2009 17:53


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.01.2009 18:09


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.01.2009 18:11


Antero Svartgård
Helsinki

#9

11.01.2009 18:21

Huomaa kyllä kuinka auttamattoman pihalla olet. Luuletko tosiaan että käsitys juutalaisten tuhansien vuosien asutuksesta alueella perustuu uskonnolliseen kirjaan? Lue vähän faktakirjoja ennen kuin alat höpöttämään että juutalaisilla ei ole koskaan ollut alueella valtiota? Et taida oikein itsekään ymmärtää kuinka naurettavaa tekstisi on!

Mihin perustuu väite että "juutalaisilla ei ole oikeutta valtioon"?

Arvasinkin että otit intialaiset ja (tarkoitat varmaan saamelaisia) saamelaiset mukaan, mutta ero on aika suuri; meillä ei ole mitään järjestöä jotka ampuvat raketteja saamelaisten poronhoitoalueille eikä järjestöä joka toimii saamelaisten tuhoamisen puolesta (kts. Hamasin toimintasuunnitelma!) - Meillä sitä vastoin on tiettyjä oikeuksia saamelaisille.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.01.2009 18:35


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.01.2009 19:31


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.01.2009 19:45


Tommi Rautio
Helsinki

#13 Luonnonlait ja ratkaisuehdotus

11.01.2009 20:26

Tekin varmaan joudutte hyväksymään kaikki Luonnon lait, jotka tällä planeetalla ja Maailankaikkeudessa ovat voimassa. Ja tiedätte varmaan, mihin Luonnon lakiin vetoan, kun ehdotan, että avataan rintama täällä Suomessakin. Se päivä lähestyy kun joku kiihkomuslimi räjäyttää ensimmäisen kunnon räjähteen Suomessa.

Nämä tällaiset kakkakikkareet, perskarvat tai kynnen palaset pitsassa tai pikkutytön liha kebabissa on vasta alkusoittoa.

Tulette kaikki valitsemaan puolenne - valitettavasti.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

11.01.2009 20:33


Katriina Jäntti
Riihimäki

#15 Tervehdys!

12.01.2009 02:16

Näköjään palstalle on ajautunut henkilöitä, jotka eivät tiedä=halua tietää todellisesta Israelin tilanteesta, sen menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. No, heidän kaltaisiaan nyt on ollut aina, mutta mitäpä siitä. Heistä ei kannata välittää muuta kuin heitä käy syvästi sääliksi, kun ovat koko asiasta täysin niin sanotusti 'pihalla'.

Me kristityt olemme olleet ja aina tulemme olemaan Israelin kansan rinnalla. Mitkään myrskyt eivät voi meitä kaataa. Meidän kanssamme on iankaikkinen, elävä Jumala, johon turvaamme. Meillä on kanssamme todellinen Voittaja, Herra Jeesus Kristus! Hän on voittanut myös saatanan. Sillä onkin nyt kamala kiire syyttää Israelia ja Jumalan suunnitelmaa Israelin kohdalla. Se syyttää kaikkea, mikä on Raamatussa, sillä se tietää, että sen, saatanan, loppu on lähellä. On ihanaa elää Voittajan, Jeesuksen Kristuksen kanssa. Hallelujaa.

Siunausta kaikille palstalaisille. Siunausta Israelille ja muillekin osapuolille. On muuten hieno kanava: www.wstw.fm Olkaa siunattuja tekin, jotka olette Jeesusta ja Israelia vastaan. Jeesus rakastaa teitäkin ja tahtoo teidätkin pelastaa. Rauhaa ja iloa kaikille marssijoille silloin tiistaina 13.1.09 klo 16.45 alkaen! Shalom!
Pirkko Roivainen-Pitkänen
Kuopio

#16 Pyhä maa

12.01.2009 02:31

Israel on palestiinalaisille luvattu maa. Kun kaikki juutalaiset ovat sinne palanneet ja kääntyneet kristityiksi, tulee Jeesus hakemaan omansa maan päältä. Ennen tätä on ahdistusta, sotia ja uskovaisten vainoja. Lukekaa Raamattua siellä nämä on kirjoitettuna.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2009 05:52


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2009 10:33


Antero Svartgård

#19

12.01.2009 16:06

Jos Jumalaa ei ole niin se mitä ***** *********** kutsuu tuskaksi, pahuudeksi ja ilkeydeksi ei olisi moraalisesti pahaa. Kangasniemi lainaa tietämättään uskonnolta moraaliarvoja. Äläkä hyvä ihminen höpötä että teisteillä ei ole perusteluja kantoihinsa! Aion antaa sinulle linkin tasapuoliseen keskusteluun http://www.youtube.com/watch?v=wRadlJH67D0&feature=related ja saat aivan itse päättää kumpi osapuoli mielestäsi oli vahvempi. Mutta lopeta nyt sentään tuollainen p****npuhuminen jookos?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2009 16:11


Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2009 17:04


Antero Svartgård
Helsinki

#22

12.01.2009 17:35

Kyllä, sanot aivan oikeasti että moraali on oikean ja väärän erottamista. Mutta kyse ei nyt ole siitä, vaan siitä että mikä *on* oikeaa ja väärää? Natsien mielestä juutalaisten joukkomurha oli oikein, sinun mielestäsi ehkä väärin. Mistä saat sen ultimaattisen moraalin että juutalaisten joukkomurha oli väärin siitä huolimatta että se natsien mielestä oli oikein? Se on nyt tämän asian ydin.

Seuraavaksi otat esille pahan ongelman. Voin antaa linkkiä taas http://www.youtube.com/watch?v=bvN-eE6k2Uk jos sinua kiinnostaa. Ellei kiinnosta katsoa niin tuskin myöskään kiinnostaa keskustella asiasta.

Sitten sanot että dokumentit jotka asettavat uskonnolliset ryhmät huonoon kuvaan antavat samalla huonon kuvan itse teismistä. Tämä argumentti on virheellinen siitä syystä että sekoitat rationalismin ja tunnepohjan keskenään. Miten se että USA'n fundamentalistikristityt harjoittavat uskontoaan kyseenalaisesti vaikuttaa mihinkään siihen että kristillinen teismi on virheellistä? Ääriateisti Pekka-Eric Auvinenhan riehui vuosi sitten koulussaan, mutta onko tämä mielestäsi riittävä syy todistamaan että ateismi on virheellistä? Niin arvelinkin.

Minä annoin sinulle linkin videoon jossa ateisti ja kristitty keskustelevat onko jumalaa olemassa vai ei käyttäen apunaan jo olemassa olevia asioita todisteena. Annoin linkin siksi että väitteesi että "teismi on perusteetonta" on täysin väärä argumentti jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

Viimeinen lauseesi on kyllä suoraan sanoen aika outo. Sanot toisin sanoen että "En lopeta virheellisten asioiden julistamista ennen kuin vastapuoleni on likvidoitu". Mitä tuohon voisi sanoa? Ehkä on parempi että annan sen seisoa siinä tuollaisenaan!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2009 17:47


Antero Svartgård
Helsinki

#24

12.01.2009 18:03

Mutta ymmärrätkö että vieläkin sekoitat rationalismin ja tunnepohjaisuuden keskenään? Sanot vieläkin ettet voi pitää uskontoja totena "niin kauan kuin ihmisiä kuolee uskonnon takia" - Se kuoleeko joku jonkin uskomuksen puolesta ei ole mitään tekemistä sen kanssa onko itse uskomus totta vai ei! Otin esille Pekka-Eric Auvisen voimakkaan ateismin ja kysyin sinulta onko hänen tekonsa hyvä argumentti sen puolesta että ateismi on epätotta. Jos vastaat "kyllä" niin myönnät tällä perusteella korkeamman voiman olemassaolon! Jos vastaaat "ei" niin miksi ihmeessä otat esille epämukavat piirteet eri uskonnonryhmistä?

Olen antanut sinulle kaksi linkkiä. Ensimmäinen on keskustelu ateistin ja kristinuskoisen kanssa jumalan olemassaolosta. En sanonut missään vaiheessa että jompikumpi osapuolista olisi vahvempi, vaan sanoin että saat aivan itse päättää sen. Pääasia on se että tajuat että teismin puolella on olemassa rationaalisia argumentteja jotka eivät perustu mihinkään tunnepohjaiseen. Toinen linkkini on vastaus esittämääsi pahan ongelmaan. Miksi ihmeessä jankutat asiasta jälleen kerran vaikka annoin sinulle puheen jonka pohjalle voit vielä jälkeenkin rakentaa oman kritiikkisi. Ja jos ei puheen kuunteleminen kiinnosta niin sinua tuskin kiinnostaa myöskään asiasi eteenpäin ajaminenkaan.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

12.01.2009 18:24


Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…