Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#2899

26.03.2013 12:03

"Miten aiot estää näitä naisia hankkimasta lasta? Yritätkö saada voimaan raamatulliset kivitystuomiot?

Edelleen tässä ei ole kyse niistä naisista ollenkaan! Tässä on kyse jostain muusta, sitten kun taistellaan tuosta niin sanon mielipiteeni yhtä selvästi ääneen."

Juurihan kielsit yksinäisiä naisia hankkimasta lasta.


"Niin eli jos me kärsineet lapset jolta puuttuu isä sanomme että meillä on huono olla niin sitä ei uskota jos ei ole tieteellistä tutkimusta???? Ihan naurettavaa että ette ota kuuleviin korviin meidän sanoja jotka todistaa että meille on haittaa!!! No tuossa on yksi"

Itsekin olen kasvanut yhden huoltajaäidin perheessä, eikä minulla ollut siinä mitään ongelmia. Samaa sanovat kolme muuta naista, joille on käynyt samoin.

Vastaukset


Vieras

#2905 Re:

2013-03-26 12:08:32

#2899: -

Voi hyvänen aika että olet idiootti? :D

En minä voi kieltää ketään hankkimasta lapsia, mutta voin vastustaa tuota lakialoitetta sen takia koska siitä on haittaa lapselle. Vaikka sinulle tai teille neljälle siitä ei ole haittaa. No tuossa tutkimuksessa on 16 ja tässä yksi lisää.

Tässä sinulle lisää luettavaa, joka aikaisemmin esiintyi tässä ketjussa:

Poliisi-TV -anonyymisti sinun artikkelissa on yhdysvaltalaistutkimuksesta:

"Yhdysvaltalaistutkimusten mukaan homoseksuaalissa suhteissa niin miehet kuin naisetkin kohtaavat väkivaltaa selvästi enemmän kuin avioliitossa vastakkaisen sukupuolen kanssa elävät. Lähes 40 prosenttia lesboista oli joutunut kumppaninsa kaltoinkohtelemaksi jossain elämänsä vaiheessa. Heteronaisista vain viidesosa oli kokenut saman. Yhdysvaltain oikeusministeriön tilastojen homomiehistä oli kokenut parisuhdeväkivaltaa reilu viidennes ja heteroista alle kymmenen prosenttia"
http://yle.fi/vintti/yle.fi/poliisitv/raportit0e0f.html?sivu=raportti_anon

Kun taas aloitteleva tutkija feministien vuoro palstalla:

"Homopariskuntien välisistä väkivallasta on hyvin vähän tutkimusta ja se on monimutkaisempaa, kuin heterosuhteissa. Suomessa ei ole olemassa tilastotietoa samaa sukupuolta olevien parien väkivallasta, mutta mm. Englannissa on tehty aiheesta laaja kyselytutkimus (Donovan et al. 2006). Kyselyyn vastasi 800 miestä ja naista (miehiä n. 40 % ja naisia n. 60 %), joista 38 % kertoi kokeneensa väkivaltaa suhteessaan samaa sukupuolta olevaan kumppaniin. Ongelmana tutkittaessa homo-, lesbo, bi- ja transsuhteissa tapahtuvaa väkivaltaa on kuitenkin, että edustavaa otosta on lähes mahdotonta saavuttaa, sillä ylipäänsä ei-heteroseksuaalisissa suhteissa elävien/jossain vaiheessa eläneiden henkilöiden määrää ei voida tarkasti määrittää. Kyselytutkimus kuitenkin osoitti ongelman olevan HLBTQ-yhteisössä [1] laaja. Naissuhteissa koettiin hieman miessuhteita useammin fyysistä väkivaltaa, kun taas miessuhteissa seksuaalinen väkivalta oli yleisempää. Väkivaltaa koettiin usein ensimmäisessä suhteessa samaa sukupuolta olevaan kumppaniin (myös Donovan & Hester 2008)."

Seksuaalivähemmistöjen on vaikea saada ylipäätään laillista tai poliisin apua järjestelmän homofobisuuden vuoksi. "Jos ei voi kertoa olevansa homoseksuaali, miten voisi kertoa partnerinsa
väkivallasta?"