Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#2901

26.03.2013 12:05

Yhden Vanhemman Perheiden Liitto ry on lastensuojelujärjestö, jonka tavoitteena on parantaa yhden vanhemman perheiden sosiaalista, taloudellista ja oikeudellista asemaa.

http://www.yvpl.fi/etusivu/

Vieras

#2902

26.03.2013 12:06

Savolainen, Raija, Yhden huoltajan perheiden kulta-ajan lasten toimijuus : vanhoja harmeja ja uusia mahdollisuuksia.
https://jyx.jyu.fi/dspace/handle/123456789/38514

Vieras

#2903 Uskovaiset urpot herätkää!

26.03.2013 12:07

Siirtykää uskovaiset nykypäivään ja suvaitkaa älkääkä tuomitko kun ei se teille kuulu mitä kaksi tervejärkistä homoa tekee keskenään. Homouskin on muuten luonnollista. Samoin kyllä myös teidän typerät uskomuksenne ;)

Vieras

#2904

26.03.2013 12:08

"Hyi helkutti,jos mun vieressäni makaisi miehen köriläs niine alapäineen,kyllä se nainen on joka miehen viereen kuuluu."

Sinun kannattaa välttää menemästä sänkyyn miehen kanssa.

Vieras

#2905 Re:

26.03.2013 12:08

#2899: -

Voi hyvänen aika että olet idiootti? :D

En minä voi kieltää ketään hankkimasta lapsia, mutta voin vastustaa tuota lakialoitetta sen takia koska siitä on haittaa lapselle. Vaikka sinulle tai teille neljälle siitä ei ole haittaa. No tuossa tutkimuksessa on 16 ja tässä yksi lisää.

Tässä sinulle lisää luettavaa, joka aikaisemmin esiintyi tässä ketjussa:

Poliisi-TV -anonyymisti sinun artikkelissa on yhdysvaltalaistutkimuksesta:

"Yhdysvaltalaistutkimusten mukaan homoseksuaalissa suhteissa niin miehet kuin naisetkin kohtaavat väkivaltaa selvästi enemmän kuin avioliitossa vastakkaisen sukupuolen kanssa elävät. Lähes 40 prosenttia lesboista oli joutunut kumppaninsa kaltoinkohtelemaksi jossain elämänsä vaiheessa. Heteronaisista vain viidesosa oli kokenut saman. Yhdysvaltain oikeusministeriön tilastojen homomiehistä oli kokenut parisuhdeväkivaltaa reilu viidennes ja heteroista alle kymmenen prosenttia"
http://yle.fi/vintti/yle.fi/poliisitv/raportit0e0f.html?sivu=raportti_anon

Kun taas aloitteleva tutkija feministien vuoro palstalla:

"Homopariskuntien välisistä väkivallasta on hyvin vähän tutkimusta ja se on monimutkaisempaa, kuin heterosuhteissa. Suomessa ei ole olemassa tilastotietoa samaa sukupuolta olevien parien väkivallasta, mutta mm. Englannissa on tehty aiheesta laaja kyselytutkimus (Donovan et al. 2006). Kyselyyn vastasi 800 miestä ja naista (miehiä n. 40 % ja naisia n. 60 %), joista 38 % kertoi kokeneensa väkivaltaa suhteessaan samaa sukupuolta olevaan kumppaniin. Ongelmana tutkittaessa homo-, lesbo, bi- ja transsuhteissa tapahtuvaa väkivaltaa on kuitenkin, että edustavaa otosta on lähes mahdotonta saavuttaa, sillä ylipäänsä ei-heteroseksuaalisissa suhteissa elävien/jossain vaiheessa eläneiden henkilöiden määrää ei voida tarkasti määrittää. Kyselytutkimus kuitenkin osoitti ongelman olevan HLBTQ-yhteisössä [1] laaja. Naissuhteissa koettiin hieman miessuhteita useammin fyysistä väkivaltaa, kun taas miessuhteissa seksuaalinen väkivalta oli yleisempää. Väkivaltaa koettiin usein ensimmäisessä suhteessa samaa sukupuolta olevaan kumppaniin (myös Donovan & Hester 2008)."

Seksuaalivähemmistöjen on vaikea saada ylipäätään laillista tai poliisin apua järjestelmän homofobisuuden vuoksi. "Jos ei voi kertoa olevansa homoseksuaali, miten voisi kertoa partnerinsa
väkivallasta?"

 

Jeesuksen oma

#2906 Re: Re: Kansankirkon hautajaiset

26.03.2013 12:08


Vieras

#2907

26.03.2013 12:09

Sukupuolineutraali avioliittolaki läpi mennessään tulee johtamaan evankelisluterilaisen kirkon painostukseen suurella todennäköisyydellä, kuten Ruotsissa kävi. Ikävä todeta, mutta kirkon päätösvaltaa käyttävät paikallis- ja valtakunnallisella tasolla poliittisesti aktiiviset henkilöt ja puolueet, eivät uskovat. On kovin vaarallista muuttaa kirkon suhtautumista näin kriittiseen ja raamatun kanssa ristiriidassa olevaan asiaan muutaman vuoden kestäneen yhteiskunnallisen trendin perusteella. Jos kirkko ei tunnusta raamattua niin mitä se sitten tunnustaa? Putoaa aika pahasti pohja pois. Lutherin mukaan raamattu on kirkon ylin ohje. Suomessa se on seurakuntalaki.
piimää ja leipää

#2908 Re: run baby run..piispa

26.03.2013 12:12

#2851: -

Piispa Mäkinen antaa ymmärtää olevansa -Jumalan antamassa asemassa.

on siis Suoraan vastussa Jumalan Kaikkivaltiaan edessä harhasta ..johon ohjaa niitä ,joilla ei tietoa tahtoa.ymmärrystä  KUnnioittaa Jumalaa Ylistää Hänen tekojaan Ja Luomis järjestystään.

Eli relax..piispa ei Ole Herra.Taipuu ne polvet hänelläkin kerran- Korkeimman eteen.

kadottava synti on erittäin kamalaa :(.ja siihen tämä sydämeltään- pimentynyt ohjaa muitakin.

älkää uskoko häntä.Sanan mukaan on tapahtunut se pahin ,että Jumala on heidät hyljännyt tekemään kamalia ja Mäkinen on se joka suosii tekemään .eli roomalaiskirjeen eka luvun loppuosa osuu tähän henkilöön.

Kysykää Herralta Jeesukselta suoraan.Hän on luvannut vastata .kärsivällisyyden  pitkämielisyyden hyvyyden Jumala on  Seurakunnan Pomo.

Pyhä Henki on kotiopettajamme.Ilmoittaa Valtaistuimella Istuvan tahtoa .avatkaa biblia ja ammentakaa itse leipää ja vettä.ette eksy.ja valo saavuttaa sydämen:)

kurkkua kuivaa
Vieras

#2911 Re: Re: Re: Re: Kansankirkon hautajaiset

26.03.2013 12:19

#2845: tulisiko 50 000 täyteen - Re: Re: Re: Kansankirkon hautajaiset

piispan eroamiseksi kansalaisaloite.Ehdottomasti aloitettava.

ainakin sen palkka pienenee.sika kovaa liksaa saa kun pettää "firman"jota palvelee.setassa sen paikka olis.

Jumalaa tuskin palvelee.ainakaan valkeudessa.

Anteeksi jos erehdyn.vaan kun aloin nuorena tyttönä lukemaan sanaa.ja huomasin Jumalan kaikkivaltiuden myös seksuaaliasioissa ja tajusin ett Hän on tarpeeksi SUURI korjaamaan minutkin.

Olen siis nyt äiti vaimo .ja helpottunut että Pyhä Jumala on uskollinen ja sanaansa sitoutunut.


Vieras

#2912 Re: Re: Re: Re: Re: Kansankirkon hautajaiset

26.03.2013 12:26

 

vaan kun aloin nuorena tyttönä lukemaan sanaa.ja huomasin Jumalan kaikkivaltiuden myös seksuaaliasioissa ja tajusin ett Hän on tarpeeksi SUURI korjaamaan minutkin. Olen siis nyt äiti vaimo .ja helpottunut että Pyhä Jumala on uskollinen ja sanaansa sitoutunut.

eli toisinsanoen olet hyvin aivopesty.


Vieras

#2913

26.03.2013 12:26

Hyvänen aika, mikä tollo olet!

"En minä voi kieltää ketään hankkimasta lapsia, mutta voin vastustaa tuota lakialoitetta sen takia koska siitä on haittaa lapselle."

Millä tavoin tasa-arvoinen avioliittolaki edistää yksinäisten naisten lasten hankintaa?

"Tässä sinulle lisää luettavaa, joka aikaisemmin esiintyi tässä ketjussa:"

Kun kerrot valheen, kerro iso. Uudelleen ja uudelleen toistetusta valheesta tulee totta.

Vieras

#2914

26.03.2013 12:27

"piispan eroamiseksi kansalaisaloite.Ehdottomasti aloitettava."

Näillä hihhuleilla ei ole pienintäkään tietoa siitä, kuinka suomalainen yhteiskunta toimii.
Eduskunta ei valitse eikä erota piispoja, vaan evlut kirkon asioista päättää kirkolliskokous.

Vieras

#2915

26.03.2013 12:29

"http://www.sheknows.com/parenting/articles/821928/the-importance-of-the-father-daughter-relationship

http://lovelifelearningcenter.com/2012/05/06/absent-father-his-daughters-love-life/



Tuossa vielä kaksi lähdettä puoltamaan sitä miksi isä on tyttärelle tärkeä."

Kumpikaan noista kirjoituksista ei ole vertaisarvioitu tieteellinen tutkimus.

Vieras

#2916 Re: Re: Re:

26.03.2013 12:29

#2910: - Re: Re:

Ja kuten itsekin voit noista linkeistä lukea, siellä painotetaan mm. sitä, kuinka isän on hyväksyttävä tyttärensä, osoitettava rakkautensa jne.

Mietitäänpä sitten, että tässä on kyseessä jonkun teistä tytär. Hän tietää lapsesta asti olevansa lesbo ja yrittää toteuttaa itseään, mutta te tuomitsette hänet sairaaksi ja syntiseksi. Kehotatte eheytyshoitoon. Tyttären itsetunto laskee pohjamutiin ja vuosikaudet hän yrittää olla jotain muuta kuin on, miellyttääkseen isäänsä, joka ei rakasta häntä sellaisena, kuin hän on. Lopulta tyttö surmaa itsensä.

VAI sitten, että tytär kasvaa kahden rakastavan äidin kanssa. Tytär on hetero tai lesbo tai vaikka transvestiitti, niin vanhemmat hyväksyvät hänet juuri sellaisena kuin hän on ja kannustavat häntä olemaan aina rehellinen itselleen. Tytär saa toteuttaa itseään terveellisesti, vahingoittamatta itseään tai muita. Hänestä kasvaa terve ja itsevarma yhteiskunnan jäsen.

Totta kai nämä ovat kärjistetyt esimerkit, mutta osoittavat vain ja ainoastaan sen, ettei tuollaisilla artikkeleilla ole vahvaa pohjaa. Minä vihaan omaa äitiäni ja olisin onnellinen, jos olisin saanut kasvaa turvallisessa ja vakaassa ympäristössä, vaikka se sitten olisi tarkoittanut kahta isää. Kuta kuinkin mikä tahansa olisi ollut parempi kasvuympäristö. Haluanko mieluummin epävakaan ja turmiollisen äidin, joka ei koskaan ole rakastanut minua, vai sitten kaksi isää, joista molemmat olisivat odottaneet minua vuosikaudet ja olleet pohjattoman iloisia ja rakastavia minut saatuaan....? Hitsi, miten vaikea päätös.


Vieras

#2917 Re:

26.03.2013 12:30

#2914: -

piispan erottaminen ei myöskään ole minkään sortin lakialoite, eikä juuri siksi kelpaa kansalaisaloitteeksi.


Vieras

#2918 Re:

26.03.2013 12:31

#2913: -

Eihän tässä ole kyse yksinäisten naisten lastenhankinnasta vaan lesbo tai homo parien! Ja näistä perheistä puuttuu se toinen vanhempi! Ja mikä ihmeen valhe, mene sinne lähteisiin ja lue. Luuletko että nuo on valheita mitä kirjoitin?

Voi hyvänen aika miten naurettavaa. Tuossahan on yhteensä 3 täysin toisista riippumatonta lähdettä jotka kertovat että miten tärkeä isä on tyttärelle. Lesbopari = 2 äitiä EI ISÄÄ. Lisäksi tuossa on vielä kaksi toisistaan riippumatonta lähdettä jotka kertovat että väkivalta on yleisempää homo ja lesbopareilla heteroihin verrattuna.

 


Vieras

#2919

26.03.2013 12:32

Nämä fundamentalistihihhulit meuhkaavat ikivanhaksi väittämänsä ydinperheen puolesta, vaikka se perhemuoto yleistyi vasta 1950-luvulla. Nykyään viidesosaa lapsiperheistä luotsaa yksinhuoltaja, joten se siitä kristillisestä ydinperhemyytistä. http://www.kela.fi/in/internet/liite.nsf/%28WWWAllDocsById%29/1EB97D32CE4D0E3FC22574F6002CE202/$file/Sosiaalivakuutus_2_2008.pdf

Vieras

#2920 Re: Re:

26.03.2013 12:32

#2918: - Re:

kuule, homopareilla on jo tällä hetkelläkin suomessa lapsia. pitäisikö nekin lapset ottaa heiltä pois vai?


Vieras

#2921 Re: Re: Re: Re:

26.03.2013 12:33

#2916: - Re: Re: Re:

Jos meidän lapsemme olisi homo/lesbo hän olisi ihan yhtä tärkeä ja rakas minulle kuin hetero lapsi. Eihän sitä tiedä vaikka joku lapsistamme olisi. Ei sillä ole minulle mitään väliä, silti olen sitä mieltä ettei heidän tule lapsia hankkia vaikka kuinka oma lapseni olisi hetero tai homo.

 

iiiiiiiiiiiikkk

#2922 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kansankirkon hautajaiset

26.03.2013 12:34

#2912: - Re: Re: Re: Re: Re: Kansankirkon hautajaiset

Tosin aivot sai kylpeä Luojani kylvyssä ja uudistua.Hei älä pelkää se on oikeesti ihanaa vaikka joskus tekee kipeää.

Nöyrtyminen kun vaatii kokonaan suostumisen kääntymään Tietä seuraamaan.


Vieras

#2923 Re: Re: Re:

26.03.2013 12:35

#2920: - Re: Re:

Ei lasta ei pidä ottaa pois keneltäkään missään nimessä. Silti en hyväksy että niitä tietentahtoen tehdään lisää perheeseen jossa toinen vanhempi puuttuu koska se on lapselle haitallista.

 


Vieras

#2924

26.03.2013 12:36

"Eihän tässä ole kyse yksinäisten naisten lastenhankinnasta vaan lesbo tai homo parien! Ja näistä perheistä puuttuu se toinen vanhempi! Ja mikä ihmeen valhe, mene sinne lähteisiin ja lue. Luuletko että nuo on valheita mitä kirjoitin?"

Olet kieltämässä yksinäisten naisten lapsen hankintaa, joten asia kuuluu tähän keskusteluun. Miten aiot kieltää lapsen hankkimisen?
Samansukupuolisissa liitoissa on kaksi vanhempaa. Etkö osaa laskea?
Mihin lähteisiin pitäisi mennä?

"Voi hyvänen aika miten naurettavaa. Tuossahan on yhteensä 3 täysin toisista riippumatonta lähdettä jotka kertovat että miten tärkeä isä on tyttärelle. Lesbopari = 2 äitiä EI ISÄÄ. Lisäksi tuossa on vielä kaksi toisistaan riippumatonta lähdettä jotka kertovat että väkivalta on yleisempää homo ja lesbopareilla heteroihin verrattuna."

Tarjosit kolmea lähdettä, joista vain yksi oli tieteellinen. Kaksi muuta lähdettäsi eivät olleet vertaisarvioituja tieteellisiä tutkimuksia, eivätkä edes tehty Suomessa.

Vieras

#2925 Re: Re: Re: Re:

26.03.2013 12:36

#2923: - Re: Re: Re:

ja onko tästä tutkimustuloksiakin?