Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

oraakkeli

#6025 Re: Turhaa taisteluu..

03.04.2013 19:31

#6021: Stanya - Turhaa taisteluu..

Rakas tytär, jotenkin luulen sinua tytöksi, voin olla väärässä:)

Tottakai Jumala haluaa että me ollaan onnellisia. Mahathma Gandhikin ja Jeesuskin ovat sanoneet, että maailma tarvitsee kaikenlaisia rakastajia<3

Ihmiset, jotka toisiaan rakastavat, saavat olla yhdessä. Tai ainakin heidän pitäisi saada.

 

Tässä adressissa on kysymys avioliiton olemuksesta.

Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto, jonka tarkoitus on suojata perhettä- puolisoita ja lapsia. Avioliitolla on sosiologinen, henkinen ja juridinen ulottuvuus.

Meillä on kaikilla oma tehtävämme maan päällä. Vaikka jotkut meistä eivät ole syntyneet avioliittoa varten, ei se tarkoita, etteikö Luoja haluaisi meidän rakastavan ja olemaan intohimoisia. Tämä kyky on Luojan antama synnynnäinen lahja.

Kyllä, monet tunnetut historian henkilöt olivat homoseksuaaleja tai bissejä:)

 

Voi hyvin ja pidä lippu korkealla! Kiitos, kun haluat ymmärtää<3

Vastaukset

Stanya

#6028 Re: Re: Turhaa taisteluu..

2013-04-03 20:01:35

#6025: oraakkeli - Re: Turhaa taisteluu..

Haluan ymmärtää joo, jos ei ole turhaa moralisointia... Niin paljon ku maailmaan mahtuu ihmisiä, niin on kolme kertaa enemmän sontaa pellossa, ja siitä sentää kasvaa jtn kaunista tai hyödyllistä. Miten naiset jotka menee naimisiin, hylkää lapsensa, tai miehet jotka menee naimisiin, hakkaa lastaan tai/ja vaimoaan..? Eikai se voi olla avioliiton kriteeri et se on määritelty jossain historiankirjassa ketkä saa astua avioliiton satamaan? En ehkä nyt ymmärrä kaikkea, mut käsittääkseni avioliitto on side, jossa rakastetaan toista niin myötä-, kuin vastamäessä, ja suojellaan perhettä. Nykyään naiset hakkaa miehiä, miehet hakkaa naisia, molemmat hylkää lapsia, pahoinpitelee perhettään, eivät rakasta aidosti, vaan haluavat naimisiin koska se "lukee siinä kuuluisassa historiankirjassa", ja tulos on se et uutiset täyttyy masennuksesta, pahasta olosta, itsemurhista, jne... Jos ihminen voi olla onnellinen avioliitossa, eikös se merkkaa aika paljon.

Ja juu, nainen olen, elä hauku tyttöseks kiitos, niin paljon pahuutta nähneenä en hyväksy alentavaa ilmaisua, anteeks vaan. Mut kiitoksia huomautuksista, saan ajateltavaa, vaikken samaa mieltä olekaan.