Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

ei tälle adressille!

#6026 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 19:36

#6015: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Lue kommentti, johon tuo oli vastaus, niin sieltä löytyvät kysymykset, joihin nuo vastaavat.


Vieras

#6027 LAITETAAN VIREILLE KANSALAISALOITE: AVIOLIITTO KUULUU VAIN JA AINOASTAAN MIEHEN JA NAISEN VÄLILLE

03.04.2013 19:52

TÄMÄ KANSALAISALOITE ON ERITTÄIN TÄRKEÄ SAADA AIKAISEKSI JOTTA JATKOVAATIMUKSET LAKIMUUTOKSIIN PYSÄYTETÄÄN KUTEN LAPSIAVIOLIITOT,LAJINEUTRAALIT AVIOLIITOT YMS. VAATIMUKSET JOTTA PÄÄSTÄISIIN TODELLIEEN TASA-ARVOISEEN YHTEISKUNTAAN.

NÄMÄ VAATIMUKSET EIVÄT LOPPUISI SAMAA SUKUPUOLTA OLEVIIN LIITTOIHIN..TÄLLÄ LAILLA AVATTAISIIN VAIN TIE KAIKKIIN MUIHINKIN SAIRAISIIN HIMOIHIN JA HALUIHIN LAKIIN VEDOTEN..TASA-ARVO KUULUU KAIKILLE HALUAMISILLE PERIAATTEELLA..

MEIDÄN ON HERÄTTÄVÄ PUOLUSTAMAAN ELÄMÄN TÄRKEITÄ JA KANTAVIA ARVOJA TÄSSÄ KRISTITYSSÄ JA LÄNSIMAISESSA YHTEISKUNNASSAMME..
Stanya

#6028 Re: Re: Turhaa taisteluu..

03.04.2013 20:01

#6025: oraakkeli - Re: Turhaa taisteluu..

Haluan ymmärtää joo, jos ei ole turhaa moralisointia... Niin paljon ku maailmaan mahtuu ihmisiä, niin on kolme kertaa enemmän sontaa pellossa, ja siitä sentää kasvaa jtn kaunista tai hyödyllistä. Miten naiset jotka menee naimisiin, hylkää lapsensa, tai miehet jotka menee naimisiin, hakkaa lastaan tai/ja vaimoaan..? Eikai se voi olla avioliiton kriteeri et se on määritelty jossain historiankirjassa ketkä saa astua avioliiton satamaan? En ehkä nyt ymmärrä kaikkea, mut käsittääkseni avioliitto on side, jossa rakastetaan toista niin myötä-, kuin vastamäessä, ja suojellaan perhettä. Nykyään naiset hakkaa miehiä, miehet hakkaa naisia, molemmat hylkää lapsia, pahoinpitelee perhettään, eivät rakasta aidosti, vaan haluavat naimisiin koska se "lukee siinä kuuluisassa historiankirjassa", ja tulos on se et uutiset täyttyy masennuksesta, pahasta olosta, itsemurhista, jne... Jos ihminen voi olla onnellinen avioliitossa, eikös se merkkaa aika paljon.

Ja juu, nainen olen, elä hauku tyttöseks kiitos, niin paljon pahuutta nähneenä en hyväksy alentavaa ilmaisua, anteeks vaan. Mut kiitoksia huomautuksista, saan ajateltavaa, vaikken samaa mieltä olekaan.

Heikki

#6029 Re: Re: Re: Re: Re: KD:n politiikkaa tässä tehdään teidän "nimissänne"

03.04.2013 20:31

#5998: - Re: Re: Re: Re: KD:n politiikkaa tässä tehdään teidän "nimissänne" 

 

Muistakaa kuitata allekirjoituksenne sähköpostissa saapuvasta linkistä, jotta nimenne lasketaan mukaan listaan! Nimiä saa hakea myös ystäviltä ja tuttavilta, eikä kukaan liene kieltänyt hakemaan niitä myös muilta, jotka kunnioittavat luomisjärjestystä ja luonnollista avioliittoa. Älypuhelimet ja tablettitietokoneet mukaan, kun olette liikenteessä. Nyt kaikki puolustamaan terveitä arvoja, jotta lapsillammekin olisi vielä yhteiskunta, jossa voi elää!
Tulkki

#6030 Re: Re: Jauhetaan sitten tältäkin puolen

03.04.2013 20:33

#5680: Ei tuuliviiri - Re: Jauhetaan sitten tältäkin puolen

"uskon enemmän Jumalaan kuin ihmisiin" on ääriuskovaisten kieltä ja tarkoittaa Suomeksi: "Uskon enemmän ummehtuneeseen asenteeseeni, jolle väen väkisin haen näennäisen vahvistuksen mistä tahansa Raamatun loppumattoman ristiriitaisista lauseista muut sitä vastaan sanovat lauseet unohtaen kuin järkeen, inhimillisyyteen ja Raamatun kristilliseen kokonaistulkintaan."

Raamattutietoa Raamattuluulon sijaan

#6031 Re:

03.04.2013 20:55

#5964: -

Ihan vaan tiedoksi kerran vielä, että homoliitoista ei Raamatussa kyllä puhuta sanallakaan ja lesboista ei taida olla ylipäätään mainintaa. Homoseksuaalinen rietastelu on kyllä tuomittu, mutta niin on paljon muutakin. Paavali kiivaili mm. Jumalankuvia ja hartauden harjoittamisia temppeleitä vastaan. Onko teillä menossa Seurakunnat ulos kirkoista - kansalaisaloite....?

Kaiken kaikkiaan on ymmärrettävä Raamatussa oleva trendi parjata muita uskontoja ja niiden tapoja. Paavali tekee juuri niin mm. yllä mainitussa asiass kuten miesten keskisen seksin paheksunnassaan. Sama trendi on vallalla Vanhassa testamentissa, jossa tuomittavaksi joutuu suuri määrä naapurikansojen tapoja ja uskomuksia. Omilta taas sallitaan yhtä sun toista, kuten kähminnät suvun sisällä, jalkavaimot, rakkaus miesten kesken, joka ylittää rakkauden miehen ja naisen välillä (Daavid).

Lyhyesti sanoen Raamattua ei voi tulkita järkevästi yhtä totuutta toitottavaksi ohjekirjaksi vaan se on aina luettava kunkin ajan kulttuurikontekstia vasten. Noin toimittiin vanhimpien tekstien suhteen Baabelin vankeudesta palattaessa (mm. Mooseksen lait muotoiltiin tuolloin, joskin ilmeisesti vanhemmista aineksista) ja noin toimittiin kristinuskon alkuvaiheessa (Paavalin tekstit ja niitä selkeästi myöhemmät evankeliumit) uuden testamentin kanonisoinnissa, jolloin sekavista tekstikokoelmista valikoitiin edelleen ristiriitainen, mutta edes miten kuten looginen kokonaisuus ja uskon reformaatiossa 1500-luvulla. Mihin ajankohtaan te kiihkoilijat haluatte tulkinnan jähmettää?

Stanya

#6032 Tietoa tuli.

03.04.2013 21:07

En voi muuta sanoo, ku wau! Ja kiitos tiedoista. Asiaa oli, ja edes mä en voi ku nöyrtyy ja odottaa kuka tähän kykenee alkaa "angstaamaan". =D

Vieras

#6033 Re: Re: Re: Jepulis jee!

03.04.2013 21:33

#6014: - Re: Re: Jepulis jee! 

 Jos oisin yhtä luulevainen kuin sinä, mun isä sanoisi: -"Ootko ihan pöljä!"

Samaa sanon sinustakin. Luulo ei ole tiedon väärti. - Minäkin kannatan adressia vaikken ole KD:n kanssa missään tekemisissä. Joko riitti !


Vieras

#6034

03.04.2013 21:39

kirkollinen avioliitto on vain naisen ja miehenvälinen asia. Kirkon ei tarvitse vihkiä homopareja!
taku

#6035 Re: Re:

03.04.2013 21:43

#6031: Raamattutietoa Raamattuluulon sijaan - Re:

Raamattuhan ei itseasiassa ole kirja vaan kirjakokoelma.Jokaista kirjaa tulisi tarkastella erillisenä omaa aikakauttaan vasten myös siitä voidaan keskustella mitkäkirjat kuuluvat Raamatun kaanoniin.Huomatkaa myösse että kokokäsitettä seksuaalisuus ei ollut olemassa kuin vasta 1700-lla.Mutta kirkon näkökulmastahan kyse ei ole vaan homoudesta vaan sitä että nämä tahot haluavat korvata muutenkin Jumalan käskyt ihmisten tekemillä säännöillä

Outoa, tosi outoa

#6036 Re: Re: Re: Turhaa taisteluu..

03.04.2013 21:47

#6028: Stanya - Re: Re: Turhaa taisteluu.. 

Kuka syyttää heteroavioliittoa, jos avioparit eivät tule toimeen keskenään, riitelevät ja kinaavat pitkin ikää.

Eihän se ole avioliiton syy vaan ihmisten, jotka sen sisällä tappelee.

Ihmiset menivät vikatielle ajat sitten kääntyessään Jumalaa vastaan ja alkaessaan uskomaan vain pirua.

Ja sen näkee tämän adressin sisäpuolellakin. Sodan aloittajat hyökkäsivät naapurin aidan takaa tänne leveilemään.

Kuka teidät tänne käski ? - Pyydettiinkö teitä? Ei pyydetty, mutta tunkeilitte kuten paholainen suuta soittamaan ja päätä pieksämään ja haukkumaan syyttömiä ihmisiä.

Turha sanoa: "Hävetkää", kun  ette ole sitä edes kotonanne oppineet saati missään muuallakaan. Tuskin tiedätte, mitä se sana tarkoittaa...


Vieras

#6037 Re: Re: Re: Re: Turhaa taisteluu..

03.04.2013 21:51

#6036: Outoa, tosi outoa - Re: Re: Re: Turhaa taisteluu..

anteeksi mitä, tämä on avoin keskustelupalsta ja tänne on kellä tahansa oikeus tulla esittämään mielipiteensä, oli se sitten mikä tahansa.


Vieras

#6038 Re: Re: Re: Re: Re: Turhaa taisteluu..

03.04.2013 21:58

#6037: - Re: Re: Re: Re: Turhaa taisteluu.. anteeksi mitä, tämä on avoin keskustelupalsta ja tänne on kellä tahansa oikeus tulla esittämään mielipiteensä, oli se sitten mikä tahansa.

No nyt olet erehtynyt. Tämä on adressin kommenttiosio, jossa adressin luoneet voivat subjektiivisesti päättää mitä viestejä poistaa. Enpä kuitenkaan usko, että kukaan alkaa aktiivisesti valvomaan tuhansia viestejä. Avoin keskustelupalsta tämä ei kuitenkaan ole.


Vieras

#6039

03.04.2013 22:01

Adressin suosio on hurja.
Kohta adressi on jo kaikkien aikojen suosituimpien adressien etusivulla ja nousu sinne tapahtunut erittäin nopeasti.

Vieras

#6040 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 22:01

#5981: ei tälle adressille! - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN 

 Mutta kun Raamatussa ei niin sanota, ja sillä siisti. Mitä siinä jossittelet ?

Se, että monet miehet alistaa naisia, ei ole Jumalan eikä Raamatun syy, vaan niiden miesten itsensä. Ja se on tosi häpeä niille miehille. Ovat kääntäneet Jumalan ohjeille selkänsä.  

Olet tietenkin jättänyt uskontotunnit pois koulunkäynnistäsi ja vaihtanut elämäntapaoppiin, joten sivistyksessäsi on tosi ammottava aukko. Joten sinulta ei voi olettaakaan, että tietäisit mitkä ovat Jumalan 10 käskyä, joista yksi on: "Älä tapa!"


Vieras

#6041 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Turhaa taisteluu..

03.04.2013 22:11

#6038: - Re: Re: Re: Re: Re: Turhaa taisteluu..

eipä ole adressin luoneita juurikaan vissiin näkynyt.

jokatapauksessa, kuka tahansa voi ja saa kirjoittaa mielipiteensä tänne, tuli se sitten myöhemmin poistetuksi tai ei.


Vieras

#6042 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 22:11

#5994: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN 

 Olen samaa mieltä. -

Homojengi tuli oikein ryminällä näkyviin sellaisina kuin ovat, eivätkä voi itseään kieltää.

Piilopaikkoja ei heille ole. 


Vieras

#6043 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 22:16

#6040: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Oletkohan itse lukenut raamattua käskyjä enempää?
Onko tämän ideana mielestäsi tehdä 11. käsky - älä ole homo?

Vastaus

#6044 Re: Re: Re: Re: Re: KD:n politiikkaa tässä tehdään teidän "nimissänne"

03.04.2013 22:22

#5998: - Re: Re: Re: Re: KD:n politiikkaa tässä tehdään teidän "nimissänne" 

 Jollei kukaan muu vastaa, niin minä vastaan:

"Mitä se SULLE kuuluu !"

Pysy nahoissasi - kärsi uteliaisuuden pirusta itseksesi. Meitä ei yksinkertaisesti kiinnosta !

Första du ! Did you understand ? - ja mitä vielä?  Takken tikken ölömölö vikken ! - Kysy tätäkin, kun uteliaisuushimo sua vaivaa. Mutta älä odota vastausta. Sitä ei tule, koska tyhmiä kysymyksiä on maailma pullollaan. Ja jos et saa vastausta, mieti, oliko hiljaisuus jo vastaus, kun et muuta saanut. Oisko kenties syytä katsoa peiliin... 


Vieras

#6045 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 22:31

#6040: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

"Olet tietenkin jättänyt uskontotunnit pois koulunkäynnistäsi ja vaihtanut elämäntapaoppiin, joten sivistyksessäsi on tosi ammottava aukko."

Eli 6-7 vuotias lapsi (helposti johdateltavissa ja aivopestävissä oleva), jolle aletaan kertomaan satujen muodossa vain ja ainoastaan yhdestä uskonnosta seuraavan yhdeksän vuoden ajaksi, on mielestäsi sivistynyt, verraten tuota lapseen, jolle kerrotaan yleisesti kaikkien maailman eri uskonnoista sama kyseinen aika?


Vieras

#6046 Re: Lauma vahvistaa kritiikittömyyttä

03.04.2013 22:41

#5983: - Lauma vahvistaa kritiikittömyyttä 

 Näin on käynyt - ja ensimmäinen partaradikaali oli E. Tuomioja vanhaa eli perinnäisarvoja vallatessaan rymysakkinsa kera.

Siitä alkoi varsinainen moraalin alamäki, vapaat suhteet, vanhempien tottelemattomuus, seksi, seksi, seksi ja seksi .. parinvaihto ja mitä vielä. Toisena osapuolena oli I. Taipale, varsinainen uskovien vainooja. Vaimo myös kuului nuorena huumehippijengiin. 

Seuraava pirun askel oli pitkäaikainen demariletkis vallassa, joka mahdollisti mainitsemasi asiat. Punapää etunenässä. Hän vei sivuraiteelle koko Suomen, samoin moppitukka, joka ex-vaimonsa kanssa ajoi kiivaasti kristillisiä kouluja alas. Todella rappeutavaa hirviösakkia. Sinä aikana Seta pääsi aivopesemään pieniä lapsia kouluissa ja päiväkodeissa. Eipä ihme että hanakasti päiväkoteja halusivatkin - ainoana päämääränään harhauttaa lapset kyllin varhain, joista suurin osa on jo aikuisia - tälläkin palstalla riehuvia setalaisia.


Vieras

#6047 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 22:44

#6045: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN verraten tuota lapseen, jolle kerrotaan yleisesti kaikkien maailman eri uskonnoista sama kyseinen aika?

Miten voi verratakaan lasta, joka kasvatetaan arvotyhjiöön lapseen, jolla on vahva arvopohja? Kun oma arvopohja on vahva, on paljon helpompi ymmärtää toisia samalla tavalla ajattelevia.


Vieras

#6048 Re: Hohhoi

03.04.2013 22:59

#51: Blaa - Hohhoi 

 Puhut omasta puolesta "me muodossa". Puhuit vain itsellesi tai huutojengille.

Aurinkomme ylös nousi!

#6049 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 23:00

#5973: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Hei Taku!  mietit varhaiskristillisen seurakunnan arvopohjaa.  Etsi apostolien teot, jossa on muuten menoa ja meininkiä. Seurakunnan vainoojista ahkerimmasta tulee kertalaakista sen palavasieluisin lipunkantaja,  joka kirjoittaa kahleistaan käsin  suurimman ilon kirjeensä.(FIL.KIRJE) Apostolien teot vyöryttää esiin jännitteisiä tilanteita etupäässä Paavalin ja fariseusten kesken. On juuri alkanut levitä tieto, että juutalaisen kansan messias-odotusten täyttymys, Jumalan Voideltu, on tullut koko maailmaa varten."

Alkuseurakunnan elämänvirtaa katsellessa tulee selväksi, ettei Nasaretilaisen lisäksi voi millään hankkia lisävaikutteita "rinnakkaisuskonnoista". HÄN TÄYTTÄÄ JOPA KAIKKEUDEN LÄSNÄOLOLLAAN. Jeesus valloittaa sydänten tasolla ihmisen, siitä puhkeaa uusi ulottuvuus, joka on hengellinen ja  sen etiikka on rakkauden  ja sovituksen sävyttämä, ja sen keskeinen eettinen ohje on lähimmäisen rakkaus.   Näiden äärettömän arvon näet kuitenkin vasta sitten kun katselet ihmiselämää muiden suurten maailmanuskontojen ehdoilla.   Niin paljon orjuutusta, kurjuutta ja sortoa ne kantavat mukanaan sukupolvesta toiseen, esim Sharialaki ja nainen, Kastittomien, leskien ,tyttölapsien, lapsivaimojen ja tyttövauvojen (osa) äärettömän julma kohtelu. Sekä näiden totalitääristen uskontojärjestelmien ankara vaino toisinajattelijoita kohtaan.  Islamilaistenmaiden yhteistyöjärjestö onkin naisia koskien sanoutunut 90-luvulla irti YK:n ihmisoik.sopimuksesta (Kairo declaration) ja julkisesti sitoutunut noudattamaan sharia-lakia.

Olemme täällä niin keskellä vielä jälkikristillisen ajan helppoutta, ettemme ymmärrä mistä ihmisarvossa on todella kyse!!

Anteeks, tuli liian pitkä!

Myös kristitty

#6050 Re: Re: Re: Re: Re: Tämä on paras adressi mitä on olemassa

03.04.2013 23:05

#5990: kristitty - Re: Re: Re: Re: Tämä on paras adressi mitä on olemassa  

 Ja minä Perussuomalaisia.

Olen äänestänyt muitakin, mutten koskaan vihreitä enkä sdp:ää. Niitä kartan kuin ruttoa.