Suoraman kirjasto säilytettävä

Kommentoitu viesti

Kansu

#14

25.10.2014 18:28

Päättäjät rakastavat pienten koulujen, kirjastojen, neuvoloiden ym sulkemista ja perustelevat sitä säästösyillä. Tällä hetkellä talous on kurjassa jamassa, mutta Suoraman kirjaston lopettaminen on todella lyhytnäköistä. Osoittaa päättäjien kyvyttömyyttä nähdä asiat kokonaisuutena. Kirjasto ja koulu muodostavat yhtenisen kokonaisuden.

On hyvä, että tällainen adressi sivusto on olemassa ja ihmiset voivat näyttää mielipiteensä ja allekirjoittaa adressin. Itse asuin aikanani perheeni kanssa Suoramalla, nyt asumme Vaasan naapurikunnassa Mustasaaressa, mutta Suoraman asiat koskettavat vieläkin. Täällä Vaasanseudulla kerätään nimiä keskussairaalamme sydänkirurgian ja erikoissairaanhoidon säilyttämisen puolesta. Täälläkin vedotaan säästöihin ja tulevaan sotu-ratkaisuun.

Aika näyttää kuinka Suoraman kirjaston ja Vaasan sydänkirurgian käy. Suoraman kirjaston säilyttäminen on todella hyvin perusteltu.

Vastaukset

Mervi Luukkanen

#15 Re:aika on nyt

2014-10-26 09:54:38

#14: Kansu -  

Hienoa, Kansu, että olet vielä kiinnostunut Kangasalan asioista! Olen täysin samaa mieltä kanssasi, eritoten tästä kirjaston ja koulun yhtenäisestä kokonaisuudesta. Suoraman kirjaston kohtalo ratkaistaan 17.11. valtuuston kokouksessa, vielä ehtii houkutella kirjaston ystäviä allekirjoittamaan adressin sekä ottamaan yhteyttä valtuutettuihin! Paperiadresseihin on kertynyt tähän mennessä  arviolta 2000-2500 allekirjoitusta - ja lisää tulee koko ajan. Allekirjoittajat Suoramalla, muualla Kangasalla ja kauempana pitävät kirjaston olemassaoloa valtavan tärkeänä.

Kiitos adressivinkistä Vaasan sydänkirurgian puolesta, kävinpä katsomassa ja allekirjoittamassa:) Sydämen asiat täytyy pitää lähellä!