Vetoomus evlut kirkon tunnustuksen ja yhtenäisyyden puolesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#2

06.12.2014 16:54

Näin tulee käymään mikäli laki toteutuu.
https://www.youtube.com/watch?v=bSXFb6ULsCg

Vastaukset

Jukka Kivimäki

#4 Re:

2014-12-08 08:30:02

#2: -  

Tässä vetoomuksessa ei niinkään oteta kantaa Suomen eduskunnan säätämään avioliittolakiin, vaan kirkkolakiin ja kirkkojärjestykseen ja erityisesti niistä ilmenevään luterilaiseen tunnustukseen.

Luterilaisen opin mukaan valtion ja kirkon avioliittokäsitys voivat poiketa toisistaan. Kirkon asiana ei ole säätää mitään siviilivihkimyksen edellytyksistä.


Vieras

#16 Re:

2015-01-18 19:05:07

#2: -  

 No jopas! 5minuuttia videosta riitti jo antamaan tarpeeksi kattavan ymmärryksen että tämähän on loistavaa! Missä ongelma? Jos laissa päätetään että homo avioliitto on lain mukaista tulisi nuorille myös opettaa että tämä on normaalia. En nää tässä mitään ongelmaa. Jenkeissä tämä homma nyt on ehkä hiukan viety pidemmälle, mutta toisaalta siellä onkin sitten näitä huru uskovaisia sekopäitä jotka ajavat omaa kristillistä iltasatuansa eteen vielä kovemmin keinoin. Tähän nähden tuo oli informatiivista ja asiallista tiedon jakamista.

Niille joilla on henkisiä ongelmia homoavioliiton kanssa, voisitte vaikka lukea sen kirjasenne läpi ihan kunnolla kerrankin ja huomioida kaikki "pikku" virheet ja ristiriidat. Jos tällä tavalla saataisiin tämä kärhämä ratkaistua.. käyttämällä kerrankin järkeä.