Bertalle lämmin ja asianmukainen hoitotila.

Kommentoitu viesti

Ihminen

#31 Ihmisten ilkeys on kuvottavaa

15.02.2015 06:45

Mikä teitä ihmisiä oikein vaivaa? Onko kateudella enää mitään rajoja?
Kadehditte taloon rakennettavaa hoitotilaa pienelle sairaalle lapselle. Hävetkää jos osaatte.

Jokainen normaali vanhempi varmasti peittelisi terveen lapsen illalla nukkumaan vaikka yksiön kerrossänkyyn, jos lapsi olisi terve. Painotan sanaa normaali.

Hoitotilan järjestäminen perustuu vammaispalvelulakiin. Tässä ei ole nyt kyse mistään huutokaupasta, missä rupusakki päättää, kelle mitäkin kustannetaan. Viranomaiset ovat antaneet yksiselitteisen tuomion, että kunnan tulee maksaa hoitoon tarvittavan tilan rakennuskustannuksista. Tämä päätös on vielä käytetty hovioikeudessakin, ja määräys siellä vahvistettu.

Missä loppuu käsityskyky, siellä alkaa näppäimistö laulaa. Jos ette ymmärrä yksinkertaisia faktoja, leikatkaa näppäimistöstä lähtevä johto poikki, ettei kaikkien tarvitse kärsiä tyhmyydestänne. Vaihtoehtoisesti liimatkaa pikaliimalla molempien käsien etusormet käytettävään laitteeseen kiinni.

En voi ymmärtää ihmisten empatian puutetta. Tärkeysjärjestyksessänne maailmassa on perheen taloudellinen hyöty, kuka on huolissaan vanhempien jaksamisesta jatkuvan huolen alla? Eipä näytä olevan monellekaan kommentoijalle edes mielessä käynyt. Se se vasta kunnalle kalliiksi tulee, jos vanhemmat sortuvat taakkansa alle.

Eikö riitä huoli sairaasta lapsesta, vieläkö pitää kivityksen kohteena olla? Häpeän teidän kaikkien ruikuttajien puolesta.



Vastaukset

mummo

#33 Re: Ihmisten ilkeys on kuvottavaa

2015-02-15 21:37:03

#31: Ihminen - Ihmisten ilkeys on kuvottavaa 

 En voi ymmärtää empatian puutetta lähimmäisiltä. Torniossa on jopa talotehdas ja riuskoja rakennusmiehiä. Kolehti vaan seuroihin. Myöhemmin voi laskuttaa kaupunkia. Paperisota vain venyttää ja Bertta ehtii jo kouluun...

Judas

#35 Re: Ihmisten ilkeys on kuvottavaa

2015-02-17 20:04:46

#31: Ihminen - Ihmisten ilkeys on kuvottavaa 

 Tässä "huutokaupassa" onkin kyse siitä että RUPUSAKKI  yrittää adressilla saada yhteiskunnan vastuuseen  yksittäisen perheen ylenpalttisesta lisääntymisenhalusta. Sairaita lapsia on PALJON muitakin ja muut perheet ovat ottaneet elatusvastuun hieman vakavammin,  ja täten saanut  tarvittavat neliöt itse hankittua niinkuin vastuuntuntoisen vanhemman kuuluukin. Uskonto ei ole johtanut muuhun kuin sotiin ja muuhun sontaan,  kääntykää nyt sinne rakkaan seurakunnan puoleen keräämään  kolehti perheen talon laajennukseen. Jeesus sai 2 kalaa ja 5 leipää riittämään 5000, joten uskomalla tästäkin selvitään, eikös???