Bertalle lämmin ja asianmukainen hoitotila.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Bertalle lämmin ja asianmukainen hoitotila..


Vieras

#26 Re:

13.02.2015 19:50

#25: hullua hommaa -  

 Lisäsiipi yhteiskunnan varoilla? Entä tosiaan sitten jos heille laajennus myönnetään ja parin vuoden päästä he toteavat talon taas liian pieneksi? Nyt faktat pöytään että kuinka iso nykyinen asunto on ja milloin siihen muutettu? Ja miten alunperin vanhemmat on meinannut saada nykyiset tilat riittämään koko ajan kasvavalle perheelle?


Vieras

#27 Re:

13.02.2015 19:53

#3: -  

 Teidän kummityttönne on yksi tuhannesta,miksi hänen pitäisi saada muita enemmän?

Pirun tusina

#28 Re: Yksilön vastuu..

14.02.2015 11:56

#4: Järki käteen.. - Yksilön vastuu.. 

 Kirjoitat asiaa, sairaaloissa on valmius hoitaa tämäkin potilas. Olisi varmasti kuitenkin kaikille helpompi ratkaisu luopua kotona tapahtuvasta hoidosta.

Mulla toimii aivot

#29 Re: Re: Yksilön vastuu..

14.02.2015 15:39

#28: Pirun tusina - Re: Yksilön vastuu.. 

 Voi teitä torvia. Pieni tyttö pitäisi siis hoitaa vanhusten seassa. Kas kun ei mielisairaalassa (joka sekin Torniossa), niinkuin ennen kehitysvammaiset lapset, iästä huolimatta.

Tuli vain mieleen,

#30 alkoholistikin sai asunnon

14.02.2015 19:26

kun asui parakissa, ja ihan oli vastaavanlainen kuin tällä Bertalla. Kunta oli velvollinen järjestämään tälle ihmiselle asianmukaisen asunnon parakin tilalle. Verorahoista kai sekin meni, ihan kunnon vuokrakämpän sai. Tällaista seurasin eräässä toisessa kunnassa muutama vuosi sitten.

Jos faktoja tahtoo lukea voi kaivaa eilisen Pohjolan Sanomat esiin. Siellä on asunto koosta ja siitä miksi parakkiin on päädytty kotiasumisen sijaan. En väitä että kaupungin pitäisi koko hommaa kustantaa, mutta kyllä tuntuisi itsestä kamalalta laittaa oma lapsi aina yöselkään vain siksi kun hän on muiden mielestä "erilainen".

Ihminen

#31 Ihmisten ilkeys on kuvottavaa

15.02.2015 06:45

Mikä teitä ihmisiä oikein vaivaa? Onko kateudella enää mitään rajoja?
Kadehditte taloon rakennettavaa hoitotilaa pienelle sairaalle lapselle. Hävetkää jos osaatte.

Jokainen normaali vanhempi varmasti peittelisi terveen lapsen illalla nukkumaan vaikka yksiön kerrossänkyyn, jos lapsi olisi terve. Painotan sanaa normaali.

Hoitotilan järjestäminen perustuu vammaispalvelulakiin. Tässä ei ole nyt kyse mistään huutokaupasta, missä rupusakki päättää, kelle mitäkin kustannetaan. Viranomaiset ovat antaneet yksiselitteisen tuomion, että kunnan tulee maksaa hoitoon tarvittavan tilan rakennuskustannuksista. Tämä päätös on vielä käytetty hovioikeudessakin, ja määräys siellä vahvistettu.

Missä loppuu käsityskyky, siellä alkaa näppäimistö laulaa. Jos ette ymmärrä yksinkertaisia faktoja, leikatkaa näppäimistöstä lähtevä johto poikki, ettei kaikkien tarvitse kärsiä tyhmyydestänne. Vaihtoehtoisesti liimatkaa pikaliimalla molempien käsien etusormet käytettävään laitteeseen kiinni.

En voi ymmärtää ihmisten empatian puutetta. Tärkeysjärjestyksessänne maailmassa on perheen taloudellinen hyöty, kuka on huolissaan vanhempien jaksamisesta jatkuvan huolen alla? Eipä näytä olevan monellekaan kommentoijalle edes mielessä käynyt. Se se vasta kunnalle kalliiksi tulee, jos vanhemmat sortuvat taakkansa alle.

Eikö riitä huoli sairaasta lapsesta, vieläkö pitää kivityksen kohteena olla? Häpeän teidän kaikkien ruikuttajien puolesta.



tympääntynyt!

#32 Re: Re: Yksilön vastuu..

15.02.2015 15:38

#10: Teetu - Re: Yksilön vastuu.. 

 Lisätilahan tulisi VAIN Bertan ja hoitajan käyttöön!
Sehän tehtäsiiin nimenomaan tähän tarkoitukseen, eikä kasvavan lapsiperheen lisäsiiveksi.
Lopettakaa kadehtiminen! Tässä ei takuulla ole mitään mitä kadehtia ja pelätä, että joku saa liikaa!
Järkyttäviä kommentteja!

Tornion kaupungilla on varaa mitä ihmeellisimpiin tempauksiin, kunhan se tulee oikeasta suunnasta, eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, että tarviiko ko. henkilö apua. pelkkää ahneutta vain. Nyt kun on lapsen edusta kyse, niin jopas pannaan hanttiin ja lujaa! 

mummo

#33 Re: Ihmisten ilkeys on kuvottavaa

15.02.2015 21:37

#31: Ihminen - Ihmisten ilkeys on kuvottavaa 

 En voi ymmärtää empatian puutetta lähimmäisiltä. Torniossa on jopa talotehdas ja riuskoja rakennusmiehiä. Kolehti vaan seuroihin. Myöhemmin voi laskuttaa kaupunkia. Paperisota vain venyttää ja Bertta ehtii jo kouluun...

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.02.2015 14:56


Judas

#35 Re: Ihmisten ilkeys on kuvottavaa

17.02.2015 20:04

#31: Ihminen - Ihmisten ilkeys on kuvottavaa 

 Tässä "huutokaupassa" onkin kyse siitä että RUPUSAKKI  yrittää adressilla saada yhteiskunnan vastuuseen  yksittäisen perheen ylenpalttisesta lisääntymisenhalusta. Sairaita lapsia on PALJON muitakin ja muut perheet ovat ottaneet elatusvastuun hieman vakavammin,  ja täten saanut  tarvittavat neliöt itse hankittua niinkuin vastuuntuntoisen vanhemman kuuluukin. Uskonto ei ole johtanut muuhun kuin sotiin ja muuhun sontaan,  kääntykää nyt sinne rakkaan seurakunnan puoleen keräämään  kolehti perheen talon laajennukseen. Jeesus sai 2 kalaa ja 5 leipää riittämään 5000, joten uskomalla tästäkin selvitään, eikös???

Iskariot

#36 Re: Re: Re: Yksilön vastuu..

17.02.2015 20:11

#29: Mulla toimii aivot - Re: Re: Yksilön vastuu.. 

 Onkos vanhukset sitten jotenkin vaaraksi lapselle? Haukut muita torviksi ja silti itse samaistat vanhukset mielisairaisiin?


Vieras

#37 Re: Re: Re: Ihmisten ilkeys on kuvottavaa

17.02.2015 20:17

#34: - Re: Re: Ihmisten ilkeys on kuvottavaa 

 Joo, ei löydy empatiaa/sympatiaa asiansa vastuttomasti hoitaneille vanhemmille, lapsi kärsii vanhempien tyhmyydestä...todella ikävä fakta.


Vieras

#38 Re: Re: Re: Yksilön vastuu..

17.02.2015 20:24

#32: tympääntynyt! - Re: Re: Yksilön vastuu.. 

 Juu... ja sitten kun perhe myy talon isomman kaipuussa niin laajennusrahat palautetaan kunnalle? Muahahaa!!! Vegasin tyylinen vedätys!!!!


Vieras

#39 Re: alkoholistikin sai asunnon

17.02.2015 20:39

#30: Tuli vain mieleen, - alkoholistikin sai asunnon 

 No pistäpä sieltä Pohjolan Sanomista ne luvut pöytään kun kaikki eivät ole tilanneet maan JOKAISTA sanomalehteä. Itselle riittää oma paikallinen lehti ja adressia kerätessä pitäisi varmaan kysymyksiin vastata?

täh

#40 Re: Re: Re: Re: Ihmisten ilkeys on kuvottavaa

18.02.2015 21:46

#37: - Re: Re: Re: Ihmisten ilkeys on kuvottavaa 

 Mitä ihmettä tarkoitatte vanhempien omien asioidensa sotkemisesta? Itsekkö vanhemmat ovat onnistuneet aiheuttamaan Bertan sairauden? Kätevää tulonhankkimista. Kaitpa ne sitten, kun lisäosa on taloon saatu, osaavat sairauden parantaakin. Mihin me suomalaiset emme innovaatiovimmassamme pystyisi? Nobelin lääketieteenpalkintoa sitte vain hakemaan, kun asia on Bertan kohdalla loppuunkäsitelty ja tyttö terve.

Jään odottamaan.


Vieras

#41 Re: Re: Re: Re: Re: Ihmisten ilkeys on kuvottavaa

21.02.2015 18:05

#40: täh - Re: Re: Re: Re: Ihmisten ilkeys on kuvottavaa 

 

Ei kukaan muu ole vastuussa perhekoon kasvamisesta suhteettoman isoksi kuin perhe itse. 13 lasta on millä tahansa mittapuulla helvetillisen kokoinen katras joka vaatii todella paljon tilaa, rahaa ja aikaa, ennenkaikkea pitäisi olla aika hyvä tuuri että jokainen olisi terve äidistä puhumattakaan sillä noin monta raskautta on jo äidillekin korkea riski.
jansu#

#42 #justme

28.02.2015 11:33

 Miten voi aikuiset ihmiset puhia pienestä lapsesta näin rumasti?! Jotkut kommentit on siis niin sydäntäsärkevää luettavaa. Ei vaan ihmiset osaa laittaa itseään Bertan äidin kenkiin. Oli niitä lapsia sitten 1,3, tai vaikla 13 , sillä ei ole mitään tekemistä sen asian kanssa että Bertta tarvitsee asianmukaiset hoitotilat/paikat. Olisi ihanaa kun ihmiset miettisi asiaa että jos minun lapseltani olisi nostettu suolet mahan päälle 5 krt, mahaan tehty lukuisia reikiä, joutuisit käydä hyvästelemässä lapsesi peräti 3 kertaan. Etkö taistelisi asian puolesta mitä tornion kunta on luvannut tehdä?! Joka lukee mustava valkoisella : " parakki on vain väliaikainen ratkaisu". Mutta silti ei näytä olevan mitään kiirettä saada bertta pois sieltä. Bertta ei ole spesiaali. Hän on vain apua tarvitseva 2 vuotias joka ei edes tiedä mitä törkeyksiä ihmiset hänestä puhuu " luin aikasemman kommentin jossa sanottiin : speciaali , lapsi ylitse muiden?! Helvetti kun tekee vihaseks. Tietyillä ihmisllä ei ole sitä empatiaa jota kaivattais. Mutta onneksi tuntuu että meitä empatian omaavia on sitäkin enemmän. <3 olen puhunut bertan äidin kanssa puhelimessa ja asiat mistä hän kertoi on paljon suurempia kuin tämä lehti juttu. Se oli vain jäävuoren huippu.

matemaatikko

#43 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ihmisten ilkeys on kuvottavaa

02.03.2015 18:11

#41: - Re: Re: Re: Re: Re: Ihmisten ilkeys on kuvottavaa 

Tällä mittapuulla mitaten, kaikkien pieniin perheisiin syntyvien lastenko pitäisi olla terveitä?
Ikävä kyllä tiedän monta 1 ja 2 lapsista perhettä, joissa ei ole syntynyt "täydellisiä" yksilöitä.

Itte

#44 Re: #justme

05.03.2015 15:54

#42: jansu# - #justme 

 "Ei voi kauhalla vaatia, kun on lusikalla annettu".
Muuta ei voi todeta, kun näitä älyvapaita kirjoituksia lukee. Mutta annappa olla, kun itselle tulee joku hätä, niin kylläpä ollaan yhteiskunnan varoja ja apua kiljumassa.