Eläkkeensaajan asumistukea ei saa laskea yleisen asumistuen tasolle

Kommentoitu viesti


Vieras

#150

01.06.2015 08:29

Ostaisin mielelläni lisänäkyvyyttä addressile, mutta kun köyhällä ei todellakaan ole varaa, tilanteeni on vielä nyt siedettävä mutta tulee olemaan painajaismainen kun muutokset tulevat voimaan. Pakko alkaa suunnittella muuttoa rakkaasta kodista ja lääkkeistä luopumista, se on enää ainoa mistä voisi säästää, vaikka ovatkin välttämätön menoerä. Tai sitten pitää ottaa kaikki lääkkeet kerralla. Tämä on todellinen hätä varmasti tuhansille, ja tiedän että minulla on asiat silti paremmin kuin monilla. Köyhien kyykyttämistä tosiaan, hävetkää miljonääripäättäjät, itse häpeän omaa asemaani niin että kehtaan kirjoittaa tämän vain anonyymisti.

Vastaukset


Vieras

#1622 Re:

2015-08-06 17:18:45

#150: -  

 Jos leikkaukset tulee voimaan ja joutuu sinnittelemään 300e /kk mietin samaa asiaa. Vaikean sairauden kanssa elämänlaadussa ei ole kehumista. Jos vielä joutuu näkemään nälkää ja luopumaan osasta lääkkeitä niin ei elämässä enää sitten motiivia ole , kun vielä nuorempana sairaseläkkeelle joutunut.

 

Soitin erääseen sairausjärjestöön ja kysyin suoraan miksi vammaisjärjestöt ja sairausliitot tee mitään, kysyin että mitä hyötyä näistä järjestöistä ja liitoista on kun eivät tee mitään, vastaus oli että on siitä ollut puhetta, sanoin että puhumalla asia ei parane vaan vaaditaan tekoja, sanoin että tehkää asia näkyväksi ja yhteydenotto niihin tahoihin jotka voi vaikuttaa  tämän leikkauspäätäksen seurausten laajaan julkisuuteen tuloon. Myös tehtävä selväksi että "eläkeläinen" ei tarkoita vanhaa mummoa tai pappaa vaan leikkaus koskee myös erilaisten työkyvyttömyyden aiheuttaneiden sairauksien kanssa sinnnitteleviä nuorempia henkilöitä.