Säde-vauvan perheen vakuutusyhtiön pitää korvata kulut

Kommentoitu viesti

Allekirjoittanut

#15 Re:

28.07.2015 15:23

#1: -  

 Perhe on varmistanut ja tarkastanut lääkäriltä voiko matkustaa joten tuskin ajattelemattomasti on lähdetty.Eiköhän heillä ole tarpeeksi surua ja tuskaa ilman että lähdetään syyllistämään? Veikkaisin että itsesyytöksiä ja jossittelua on ilman veitsen vääntämistä haavassa. Jos tuolla periaatteella on linkki aukaistu että päästään syyttelemään vanhempia,olisi voinut jättää aukaisematta...

Vastaukset

voimia perheelle

#30 Re: Re:

2015-07-29 06:09:36

#15: Allekirjoittanut - Re:  

 Ei se lääkärikään ennustaja ole joka voi antaa vuoren varmuudella luvan ettei mitään kävisi. Valitettava esimerkki jonka odottavat äidit kai sitten tarvisti oli tämä koko tapahtumaketju avaamaan silmät ja lykkäämään moisia huvimatkoja.

Turkissa ei se ruokahuoltokaan ole niin ja näin mitä raskaana olevan kuuluu noudattaa, hygieniasta puhumattakaan, samoin lääkärissäkin pääsee hoitoon jos tosiaan on tukku rahaa.

Kyseinen perhe oli vieläpä omatoimimatkalla joten luonnollisestikaan matkaopas ei heitä juurikaan voinut auttaa.

Joten turha se on syytellä ketään.

En muuten tiedä yhtään vakuutusyhtiötä joka korvaisi noilla viikoilla syntyneiden lasten kaikkia kuluja.

Tehohoito ei ole halpaa.

Ifihän maksoi jo jotain ylimääräistäkin, ja äitylit palstalla ym muilla netissä on laittomasti sitä rahaa jo kerätty perheen auttamiseksi joten eiköhän se ambulanssilennon hinta ala jo kohta olemaan maksettu.

Aina voi jossitella ja vaikka perhe olis ollut kotona Suomessa ei voida noilla viikoilla syntyneen lapsen kohdin varmaksi sanoa olisiko siltikään selvinnyt, valitettavasti hyvin pienellä todennäköisyydellä.

Katsellaan nyt saako perhe pitää nuo laittomalla keräyksellä saadut varat (siitäkin ollut jotain juttua) toivon mukaan saavat.

Tosin kyseinen perhe ei ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinenkään joka ei osaa lukea ja ymmärtää heti kaikkia vakuutusehtoja.

Raskaus on kuitenkin niin pieni aika elämässä että toivon mukaan nyt viimeistään neuvolatkin painottaisi tätä odottaville äideille. Rantalomille kerkeää kyllä myöhemminkin.


Vieras

#39 Re: Re:

2015-07-29 09:17:45

#15: Allekirjoittanut - Re:  

 Itsehän he menivät vinkumaan lehdille, eihän me tästä muuten tiedettäisi. Ja nyt ei sitten saa olla mielipidettä asiasta, koska "syyllistämistä".

Mietis vielä

#74 Re: Re:

2015-07-30 20:27:47

#15: Allekirjoittanut - Re:  

Raskaus ei ole sairaus, mutta siihen sisältyy riskinsä ja älykäs ihminen tajuaa olla reissaamatta noin myöhäisillä viikoilla. Tuossa jutussa on niin paljon hämärää, että kiinnostaisi tietää mihin kaikki kerätty raha on mennyt ja miten totta mikään tuosta on.