Joensuu vapaaksi pelosta

Kommentoitu viesti


Vieras

#216 Surullista

16.01.2016 20:29

Surullista että pienen joukon, kenties 10-15 ihmisen, uho ilman yhtäkään raportoitua väkivaltatapausta saa huomattavasti suuremman joukon kaupunkilaisia pelon valtaan. Surullista että tämä pelko vaikuttaa olevan tarttuvaa ja ennen kaikkea leimaavaa, jos et ole kanssamme samaa mieltä, olet varmastikin samaa mieltä Niiden kanssa.

Itsekin kaupungin 90-luvun tapahtumat eläneenä voin kertoa teille nuorille että ei meno nyt niin kamalaa ollut. Toki torin seutu viikonloppuna aamuyön tunteina oli paikka jossa kannatti katsoen kulkea, mutta esim. yliopistolla kävi porukka ilmeisesti somalialaisia maahanmuuttajia eikä heillä ollut poliisisaattuetta mukana. Yksi koripalloilija säikähti, perustellusti toki mutta ilman fyysisiä vammoja jos muistan oikein. Varmasti poliisilla oli kiirettä mutta eipä he nykyäänkään vietä työvuoroja donitseja syöden.

Surullista on myös se että suvaitsemisen sijaan tuomitaan, täällä kirjoitettiin odinilaisista "jäsenistä ainakin osalla rikos-ja päihdetaustaa". Eikö tuomion sovittamisen jälkeen ihminen olekaan enää samanarvoinen yhteiskunnan jäsen kuin rikosrekisterittömät ovat? Tekeekö päihdetausta ihmisestä automaattisesti vaarallisen? Tietääkseni ns. punavihreissä on niitä kotikasvattajia sun muita pössyttelijöitä keskimääräistä enemmän mutta ei heidän kokoontumisvapauttaan olla viemessä.

Joku toinen kirjoitti "joten tehdään vaan maastamme paikka, jossa jokainen saa elää ja liikkua siellä". Tämä ei varmaan koske odinilaisia vai miten heidän katukävelynsä on tarkoitus estää?

Onneksi täällä on ollut muutama järkevä puheenvuoro, esim. #13. En allekirjoittanut.

Vastaukset


Vieras

#217 Re: Surullista

2016-01-17 15:54:09

#216: - Surullista 

 Todella surullista että muistisi on noin huono, skinien aikaansaannoksista löytynee poliisilta mittavat selonteot. Jos olisit lukenut noita kommentteja tarkemmin siellä kertoo vammaisen lapsen äitikin lapsensa joutuneen kaksi kertaa skinien pahoinpitelemäksi. Heille kun kelpasi väkivallan kohteiksi kaikki vähänkin poikkeava, aivan kuin natseille kuunaan.

Päihde ja rikostausta ei automaattisesti tee ihmisestä vaarallista. Tosin se nostaa pystyyn tien moniin työpaikkoihin ja kun siihen päälle vedetään sellainen liivi päälle jonka jo se kuuluisa " Sokea Reettakin" osaa yhdistää väkivaltaiseen käyttäytymiseen heitä tuskin lisäksesi kovin moni pyhäkoulupoikina pitää.

Minä allekirjoitin ja suosittelen sitä muillekin.