Keskuspuistoa ei saa supistaa

Kommentoitu viesti

Niko

#502

27.04.2016 14:42

Rumat vanhat betonibunkkerit ja puolityhjät toimistorakennukset matalaksi ja niiden tilalle tyylikkäitä asuinrakennuksia,  siinä yksi ratkaisu mahdolliseen asuntopulaan.  Ja kerrosalaa lisää vanhoihin taloihin.  Ei todellakaan viheralueiden kustannuksella uusia taloja minnekään Helsinkiin!  

Kysyisivät meiltä asukkailta suunnittelijat ja päättäjät,  eikä vain silmänlumeeksi tyyliin "vaikuta millaisessa kaupungissa haluat tulevaisuudessa asua".  

 

Ja nyt jokainen poliittinen taho ja eri puolueet ja ehdokkaat esiin kertomaan omat kantanne Helsingin rajuista rakentamishankkeista jotta me äänestäjät todellakin tiedämme mitä linjaa EDUSTATTE!  Kiitos! 

Vastaukset

Jäbä

#518 Re:

2016-04-28 20:11:34

#502: Niko -  

Kaupunkibulevardit on kyllä täydellisten ääliöiden keksintö! Ikävää todeta, mutta Vihreät (joita minäkin erehdyksissäni viimeksi äänestin)on kaavoitusasioista vastuussa. Ikävää sanoa sekin että koko Helsingin osalta Vihreät ovat vaikeuttaneet esim. liikkumista jo siinä määrin että mm. keskustan alueella se alkaa näkyä kävijämäärissä. Erehdyin Stokkalle tässä muutama päivä sitten ja oli noin kolme asiakasta 10 myyjää kohden.... järkyttävän kuollutta! Katukuva oli todella aneeminen, eipä ollut kaduilla autoja mutta eipä ollut kaduilla ihmisiäkään. Tämäkö on se tavoite?

Myös turistit ihmettelevät "kuollutta kaupunkia". Se nyt sitten vielä puuttuisi että Guggenheimilla houkutellaan turisteja kun omilla toimilla on tapettu pienten puotien toiminta. Turistit ihailevat meidän ainutlaatuista luontoa, saariamme, rantojamme, metsiämme eikä vähiten Keskuspuistoa. Ja nyt näitä ihania viheralueita ollaan taas uhraamassa rakentamisen alttarille!!! Miten näiden arvokkaiden aarteiden tuhoamista voi edes ehdottaa kehittämisen sijaan???

Rakennusmaata on runsaasti muuallakin, Malmin kentän ja Keskuspuiston, Tuomarinkylän ja Uutelan, Viikin pellot ja muut arvokkaat luontokohteet voi rauhassa jättää moninaisille harrastustoiminnoille. Niitä voisi kyllä KEHITTÄÄ edelleen kaupunkilaisten iloksi. Mutta ei rakentaa!  

Niin, muistakaa seuraavissa kuntavaaleissa....