Vastustamme Kauhavan lentosotakoulun lakkauttamista

Kommentoitu viesti

Kokoomuksen terveiset

#160 Millä peruistein?

17.02.2012 16:01

Yli 80% Kauhavalaisista äänesti kokoomuslaista presidenttiä vain päiviä ennen Kauhavan lentosotakoulun lakkautuspäätöksen julkistamista. Vain kaksi päivää ennen lakkautuspäätöksen julkistamista uusi presidenttinne lausui ääneen omansa, ja epäilemättä yleisen kokoomuslaisen perusperiaatteen:

"Solidaarisuutta on se, että jokainen hoitaa omat asiansa eikä heittäydy toisten tuettavaksi tai jätä muille ongelmaa omasta olemisesta."

Argumentoida voi, ja joskus järjen ääni voi voittaa. Alkuperäisessä muodossaan adressissa luki vain "Tälle sanomme EI!". Se on typerää, koska pelkällä änkkäämisellä päätöstä ei varmasti peruta. Nyttemmin etusivulle on lisätty vähän sisältöäkin. Miten painavia nuo huomiot ovat, siitä en ole varma. Itselläni asiaan ei suurempia intohimoja liity.

Sen asiaan liittyvän huomion halusin kuitenkin tehdä, että Niinistön huimasta äänestysprosentista voi hyvin tehdä sen johtopäätöksen, että Kauhavalaisten arvomaailmasta käsin ei paljon pitäisi itkeä: kun tulee vaikeat ajat, niin kokoomuslaisen eli kauhavalaisen solidaarisuuskäsityksen mukaan oikein on se, että heikkoon asemaan joutuvat eivät heittäydy toisten tuettavaksi ja tee omasta olemisestaan ongelmaa muille eli niille, joilla asiat ovat paremmin. Jos ei maistu, niin miettikää toki ensi kerralla mitä ja ketä äänestätte!

Ketä äänestät, sen lauluja...

Vastaukset


Vieras

#170 Re: Millä peruistein?

2012-02-18 23:56:58

#160: Kokoomuksen terveiset - Millä peruistein?

1. vaali 22.1.2012

http://www.vaalikone.fi/presidentti2012/tulos/vaali1/12/233/

2. vaali 5.2.2012

http://www.vaalikone.fi/presidentti2012/tulos/vaali2/12/233/

Toisella kierroksella oli valittava parempi presidentiksi ja samalla puolustusvoimien ylipäälliköksi.