IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Kattilamaakari

#1531

13.10.2012 12:42

Vihdoinkin lukuja joista insinööri pitää. Luku on kaikille sama riippumatta aatekannasta.

Pikaisella netin selaamisella tutkimuksen tehnyt Saimaan vesi ja ympäristötutkimus Oy on Finaksen akkreditoima laboratorio. Entinen Saimaan vesiensuojeluyhditys Ry, jonka laboratoriotoiminta on eriytetty omaksi yhtiökseen, jonka yhtenä omistajana on Lappeenrannan kaupunki.
Laatujärjestelmä kattaa kansainvälisen standardin SFS-EN ISO/IEC 17025
http://www.mikes.fi/Scopes/T032_M20_2012.pdf

Kuulostaa hyvältä.

Ainoa kysymykseni tässä vaiheessa on, voimmeko pitää Saimaan vesi ja ympäristötutkimus Oy:tä luotettava toimijana, jolla ei ole ns. ketunhäntää kainalossa?
Vastaukseksi riittää Kyllä/Ei

Seuraava postaukseni riippuu yllä olevan kysymyksen vastauksesta.

Vastaukset


Vieras

#1532 Re:

2012-10-13 15:24:31

#1531: Kattilamaakari -

Ainoa kysymykseni on, voimmeko pitää Vapoa ja muita turvefirmoja rehellisinä ja luotettavina toimijoina ? Insinööri kattilamaakari kertokoon oman näkemyksensä. Toki vastaus on jo selvillä; kattilamaakari-insinööri vastaa nukkuessankin: "Kyllä".

Ehdottomasta uskollisuudesta voi vapo ehdottaa sinulle vaikka Mannerheimin ristiä.

-KN-

#1533 Re:

2012-10-13 17:05:58

#1531: Kattilamaakari -

Niin, mitenkäs se nyt vaikuttaisikin olevan lauserakentelusi perusteella kuitenkin hieman epävarmaa, että onko kaikki tutkimukset riippumattomia?

Että se kysymys kuitenkin herää, vaikka VAPOlaiset hampaat irvessä vakuuttaa omamittauksia konsultoivat pulmusiksi?

 

Kaiken kaikkiaan minulla ei ainakaan ole kyse mistään "aatekannasta"! On kyse puhtaasti siitä, että loistavan järvialueen virkistys- ja suoraan taloudellinenkin arvo on murskattu valtion firman narsistisella toiminnalla vuosikymmeniksi tai paremminkin vuosisadoiksi.

Tuo "aatteelliseksi" julistaminen ihmisistä, jotka ovat huolissaan omista alueistaan, ja rahoistaankin, on valitettavasti ylimielistä narsismia pahimmoillaan.

Tai onhan siinä aatetta, että turvekaivostelija haluaa rikastua muista välittämättä ja alueen eläjä haluaa säilyttää oman elämänsä sekä maansa rikkauden ja arvon.

Tuoreet terveiset parin tunnin takaisesta katiskoiden nostosta: Kaikki pyydykset paksun ruskean sotkevan "tahnan" peitossa, aina merkkikohojen vedenosaista osaa myöten. Kaikki pestävä ruskeasta lillusta, venettä ja vaatteita myöten. Se on sitä Pien-Saimaan tätä päivää.

 

Ei muuten näkynyt kannanottoa tuon edellisen juttuni ps. osioon? Ihan vaikka että kyllä/ei.


Vieras

#1568 Re:

2012-10-18 00:40:20

#1531: Kattilamaakari -

... menit sitten vetämään ammattikuntammekin tähän turvevelliin!!!