Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

Kommentoitu viesti

Todella järkyttävää
Vieras

#3 Suomi

02.02.2011 08:11

Oli varmaankin jonkinlainen testikenttä, koska WHOilmoitti hyvissä ajoin, että adjuvantillinen rokote on testaamanton raskaana olevilla. Meillä myrkkyä työnnettiin sumeilematta raskaana oleviin miltei uhkailemalla. Me OLIMME testi. Tämä on
rikos ihmisyyttä vastaan THL:ltä. Kuka ottaa vastuun tästä WHO:n selvän informaation
vastaisesti toimimisesta.

Vastaukset

Sami Määttä
Vieras

#56 Re: Suomi

2011-02-04 18:17:14

#3: Todella järkyttävää - Suomi 

Tilanteessa on pirullinen taustansa ja tämänkin addressin teksti tietysti on hyvin rajoittunut -- silti allekirjoitin, koska haluan että jutut selvitetään perinpohjin.

Ihmettelen vastuussa olevien liikemiesten, kv. järjestöjen sekä suomalaisten virkamiesten, journalistien ja poliitikkojen vaarallista peliä. Kun rokotteiden vaikutuksista ei ole täyttä tietoa ja kriittistä keskustelua käydään, niin mikä oikeus kenelläkään on selittää aina "parhain päin" eli vain rauhoitella ja sumuttaa? Sehän tosiaan tarkoittaa valehtelua ja ihmisarvon tallaamista!

Elitismistäkin voisi puhua -- se "paras tieto" mikä kulloinkin on saatavilla taitaa olla vain valtamedian toistamaa propagandaa, johon eliitin on hyvä tuudittautua.

Mutta voiko tämä jatkua näin? Ehkä suomalaiset joku päivä heräävät ja alkavat korruptoituneiden pelurien suistamisen vallasta.