Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

Kommentoitu viesti

Sami Määttä
Vieras

#56 Re: Suomi

04.02.2011 18:17

#3: Todella järkyttävää - Suomi 

Tilanteessa on pirullinen taustansa ja tämänkin addressin teksti tietysti on hyvin rajoittunut -- silti allekirjoitin, koska haluan että jutut selvitetään perinpohjin.

Ihmettelen vastuussa olevien liikemiesten, kv. järjestöjen sekä suomalaisten virkamiesten, journalistien ja poliitikkojen vaarallista peliä. Kun rokotteiden vaikutuksista ei ole täyttä tietoa ja kriittistä keskustelua käydään, niin mikä oikeus kenelläkään on selittää aina "parhain päin" eli vain rauhoitella ja sumuttaa? Sehän tosiaan tarkoittaa valehtelua ja ihmisarvon tallaamista!

Elitismistäkin voisi puhua -- se "paras tieto" mikä kulloinkin on saatavilla taitaa olla vain valtamedian toistamaa propagandaa, johon eliitin on hyvä tuudittautua.

Mutta voiko tämä jatkua näin? Ehkä suomalaiset joku päivä heräävät ja alkavat korruptoituneiden pelurien suistamisen vallasta.

 

Vastaukset

Sinka Viisala
Vieras

#106 Re: Re: Suomi - Kyllä Suomen kansa heräsi jo!

2011-02-08 02:34:11

#56: Sami Määttä - Re: Suomi 

Toivoit Sami, että Suomen kansa joskus heräisi ja antaisi  korruptoituneille vallanpitäjille kyytiä (tekstisi siis noin vapaasti tulkittuna). Ollaan Sami huoletta: kyllä Suomen kansa ON jo suurelta osin herännyt ja kohta loputkin unisilmät saavat rähmät silmistään  - niin kauan valheiden ja vääryyksien harmaassa hetteikössä kansaa pidetty, että kansa alkanut kaivata VALOON. Eli aikansa kutakin. Kansamme ollut vuosisatoja yltiökuuliainen ja herranpelkoinen, mutta se tie on kuljettu nyt loppuun. Meitä on kusetettu oikein kybällä.... jos suoraan sanotaan. Ja sanotaankin. Nyt on suoran puheen aika.

Se kansan herääminen näkyy varmasti kevään ek-vaaleissa. On tullut monia raikkaita, uusiarvoisia puolueita (mm. Muutos 2011 ja IPU) ja niihin sellaista väkeä, joitka EIVÄT hamua  valtaa vallan itsensä vuoksi vaan ASIAN ja SUOMEN KANSAN hyvinvoinnin vuoksi!!! Itse lukeuden myös heihin - ikänä ei ole politiikka vetänyt puoleensa, mutta nyt alkoi Isänmaan etu kutsua, koska meno mennyt vallan tavattomaksi. (voit lukea lisää ajatuksistani ja vaalilupauksistani -  mm. tähän surulliseen rokotustapaukseen ja pakkorokotuslakiin liittyen -  osin jo auki olevilla sivuillani http://sinkaviisalavaalisivut.nettisivu.org

Muistetaan lähimmäiset: TOTUUS VOITTAA AINA LOPULTA!!!! Se tietoisuus sydämessämme tämä kaottinen maailmanaika on helpompi kestää. Arvot murtuvat ja muuntuvat jylisten ja lopputulemana on puhtaampi / rehellisempi /  ihmisarvoisempi huominen. Ylimenokauden tyrskyt on vain kestettävä. Kokonaisuuden ymmärtäminen auttaa kestämisessä. (Mutta sitä kokonaisymmärrystä meille ei hevin suoda.... "kiitos" sensuroivan ja valikoivan mediamme!)

Voimaa murroskauden tyrskyihin kaikille: Sinka-"valoemonen", valonsoturi, hyvinvointiyrittäjä, Muutoksen airut jne