Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

Kommentoitu viesti

raastin
Vieras

#16

03.02.2011 00:23

Käsittämäntöntä, että näitä samoja vanhoja legendoja täälä viljellään:

- "rokotetta ei ole testattu"
- "keskenmenot ovat lisääntyneet" yms.

- Rokote kehitettiin H5N1-rokotteen pohjalta, vain yksinkertaisesti vaihtamalla viruksen pinta-antigeenit. Tätä H5N1-rokotetta oli testattu jo melko laajasti.

- Kun päätös rokotteiden hankinnasta tehtiin, ei ollut mitään syytä epäillä, että rokotteella olisi normaalista poikkeavia sivuvaikutuksia. Miksi siis kenenkään pitäisi erota? Kukaan ei tehnyt virheitä.

- JA JOS LUKISITTE KAIKKI tuon THL:n väliraportin niin huomaisitte, että ROKOTE EI OLLUT SUORAAN AIHEUTTANUT narkolepsiaa, vaan se ilmeisesti altisti muiden tekijöiden kanssa narkolepsialle. Nyt todellinen tutkiminen vasta alkaa.

Sairastuneiden kohdalla ei voi sanoa muuta kuin että huono säkä. Mitään tällaista ei voitu ennakoida. Silti aina kun rokotetaan suuri määrä ihmisiä kerralla niin aina jonkinlaisia "pahempia" sivareita tulee.

Luulevatko ihmiset oikeasti, että lääkkeillä/rokotteilla ei olisi sivuvaikutuksia?

Tämähän on kaikki alusta asti ollut vain hyötyjen ja haittojen puntaroimista. Kukaan ei ajattele, että MONTAKO IHMISHENKEÄ ROKOTUKSET PELASTI?

Vastaukset

Vieras
Vieras

#17 Re:

2011-02-03 07:45:48

#16: raastin -  

Joo, mutta viranomainen ei voi mainostaa rokotetta täysin turvalliseksi, varsinkaan uutta rokotetta jonka haittavaikutuksia ei tiedetä. Siitä tässä on kysymys. Hyvä uskoista kansaa sumutettiin silmään ja läpi meni monella.

Vieras
Vieras

#19 Re:

2011-02-03 08:46:53

#16: raastin -  

Aha, ai mielestäsi narkolepsia on "sivari" 

Vieras
Vieras

#20 Re:

2011-02-03 08:55:32

#16: raastin -  

Tuo kommenttisi on täyttä fuulaa,Puolassa ei rokotettu ketään ja siitä huolimatta siellä ei kuollut ketään,selitä se ole hyvä!

Anu Lindroos
Vieras

#31 Re: En ole samaa mieltä

2011-02-04 00:32:51

#16: raastin -  

Pandemrix + muut tekijät = narkolepsia

Tuolla logiikalla kun yhtälöstä poistetaan Pandemrix, poistuu myös narkolepsia

Vaikka `muita tekijöitä` ei koskaan saataisi selville, se ei poista sitä tosiasiaa, että pian rokotusten jälkeen lapset sairastuivat erittäin rajuin oirein. He mitä ilmeisimmin olisivat normaaleja, energisiä lapsia ja nuoria ilman `turvallista ja tehokasta rokotetta`.

Missään ei ole sellaista dataa, mikä osoittaisi sen, että rokote on suojannut yhtään ketään niin missäänpäin maailmaa. Maat, joissa ei tehty päätöstä rokottaa, ei ole kuolleisuutta enempää. Eikö tämä todista sen, että rokote ei ole pelastanut ihmishenkiä.

Väittäisin kuulemani perusteella lähipiiristä, että rokotteen haittana on ollut ihmishenkien menetyksiä ja erityisen paljon lapsia kohduissa on kuollut. Mistä ihmeestä voisi saada keskenmenojen tilastointia tuolta ajalta muutamaa viikkoa jälkeen rokottamisen?

Epäilevä
Vieras

#46 R EI OLLUT SYYTÄ EPÄILLÄ?

2011-02-04 14:27:07

#16: raastin -  

- Kun päätös rokotteiden hankinnasta tehtiin, ei ollut mitään syytä epäillä, että rokotteella olisi normaalista poikkeavia sivuvaikutuksia. Miksi siis kenenkään pitäisi erota? Kukaan ei tehnyt virheitä.

 

Miksi ei ollut syytä epäillä?

Epäilihän jopa rokotteen valmistajakin, ja hankki suojan mahd. tulevien tapahtumien varalta.

Monet muutkin epäilivät!

Vain vastuulliset henkilöt eivät epäilleet???

Vieras
Vieras

#114 Re:

2011-02-10 00:49:07

#16: raastin -  Tämähän on kaikki alusta asti ollut vain hyötyjen ja haittojen puntaroimista. Kukaan ei ajattele, että MONTAKO IHMISHENKEÄ ROKOTUKSET PELASTI?

 Meidän perheessä ketään ei rokotettu eikä rokoteta jatkossakaan näissä THL:n turhissa rokotuskampanjoissa. Tarpeelliset otetaan, mutta miksi ihmeessä pitäisi riskeerata ihmisten hyvinvointi lääkefirmojen hyvinvoinnin kustannuksella.