Vaadimme Paula Risikon, Terhi Kilven sekä Pekka Puskan eroa!

Kommentoitu viesti

raastin
Vieras

#43

04.02.2011 14:04

"Joo, mutta viranomainen ei voi mainostaa rokotetta täysin turvalliseksi, varsinkaan uutta rokotetta jonka haittavaikutuksia ei tiedetä. Siitä tässä on kysymys. Hyvä uskoista kansaa sumutettiin silmään ja läpi meni monella."

Kuten jo sanoin, rokote kehitettiin H5N1-rokotteen pohjalta. Tätä rokotetta on jo vuosia käytetty eikä ole mitään ongelmia ollut. miksi siis olisi pitänyt testata uudelleen?

Eihän autotehtaatkaan testauta eri värisiä autoja törmäystesteissä. Vain tietty malli testataan.

"Voisitko selittää miksi Suomessa rokotettiin adjuvantillisella rokottella raskaana olevia ja lapsia. WHO nimenomaan kertoi, että sitä EI OLE TESTATTU nällä ryhmillä joten hälytyskellot olisi pitänyt lääkärin tasoisissa aivoissa soida. Tämä oli törkeätä. Ja se on oleellista. Siis sitä todellakaan ei ollut testattu tietyillä ryhmillä, eikö sitä nyt sitten saa tuoda esiin mielestäsi. Mikä on motiivis tulla trollailemaan väärillä faktoilla tänne."

JA mitähän faktaa itse täälä jaat? Annapa lähde tuolla, että WHO olisi noin sanonut. Itse en tuota ole mistään lukenut ja vaikka olisikin niin mitä sitten? Tehosteaineita on käytetty ennenkin. Tuossapa taas tuore tutkimus AS03-adjuvantillisen (H1N1)rokotteen vaikutuksesta 6-35kk lapsiin.

"Immunogenicity and safety of AS03-adjuvanted 2009 influenza A H1N1 vaccine in children 6-35 months."
Carmona A, Omeñaca F, Tejedor JC, Merino JM, Vaman T, Dieussaert I, Gillard P, Arístegui J.

"Aha, ai mielestäsi narkolepsia on "sivari""

Kyllähän kaikkien tuttu Burana aiheuttaa väestössä mm. munuaisten vajaatoimintaa. Mikä tuo munuaisten vajaatoiminta mielestäsi on ellei lääkkeen (Buranan) sivuvaikutus?

"Tuo kommenttisi on täyttä fuulaa,Puolassa ei rokotettu ketään ja siitä huolimatta siellä ei kuollut ketään,selitä se ole hyvä!"

Miten kommenttini on fuulaa, tarkentaisitko?
Ja anna sinä ystäväiseni LUOTETTAVA lähde, mieluimmin tieteen standardit täyttävä tutkimus siitä, että todellakaan kukaan ei kuollut sielä Puolassa H1N1-virukseen? Ja vaikka ei olisikaan kuollut niin mitä sitten? Ei se muuta sitä faktaa, että virusten käyttäytymistä on vaikea ennakoida ja aina kannattaa varautua pahimpaan.

Rokotusinfo.fi ei sitten käy lähteenä. Aivan järkyttävää lukemista täynnä.

"Haluaisin nähdä keskenmenotilastot tämän epidemian ajalta. Pitäisi myös tutkia kenet oli rokotettu ja ketä ei oltu rokotettu. Keskenmenojen lisääntymisestä rokotteiden jälkeen on moneltakin taholta kuultu, hoitohenkilöstöiltä yms. Tämä asia olisi kiireellisesti selvitettävä. KELA:n pitäisi julkaista tilastot."

Ainakaan THL:n suunnalta ei ole mitään kuulunut. Kyllähän nuo on hyvä aina tarkistaa.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#45 Re:

2011-02-04 14:23:34


Rokotusinfo.fi ei sitten käy lähteenä. Aivan järkyttävää lukemista täynnä.

Kyllä! Rokotusinfo.fi:tä vastaan pitäisi nostaa syyte ihmisten terveyden vaarantamisesta aivan järkyttävällä hömppäinformaatiolla.