Koirakuiskaaja Cesar Millan pois TV:stä

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Koirakuiskaaja Cesar Millan pois TV:stä.

ZAINI
Vieras

#376 Eläkelläinen

21.03.2011 12:18

Omasta aikuisena saadusta (5v)AMSTAFFISTANI koulutin salonkikelpoisen Cesarin neuvoilla!!:)
ZAINI

#377 Re: CESAR MILAN koiraohjelma!

21.03.2011 12:27

#10: tuija sorsa - CESAR MILAN koiraohjelma!

Olen samaa mieltä, koska neuvot omalla kohdallani toimi tosin hyvin." Pääsin koirani pään sisään ja päinvastoin" osaamme molemmat lukea toistemme ajatuksia

Olav.S
Vieras

#378 Tässä asiassa ihan sama kun mitä 1984 tapahtui lastensuojelulaissa

05.04.2011 03:17

Niin sanotttu kukkahattutäti malli eli vapaa lasten kasvatus on johtanut katastrofiin jo nyt suomessa.Miksi rikollisuus alle 27 vuotiailla on nykyisin 90% rikoksissa..vastaus 1984 kiellettiin ruumiillinen kuritus laissa ja tässä nyt tulos.Lasten päätä ei kestä(mielisairauksia ja ongelmia),kun ovat tottuneet saamaan lähes kaikki ja tietävät ettei niille voida mitään lain suojellessa niitä tukka pöllyltäkin.
No varmaan kysytty mitä tällä on tekemistä Koirankuiskaaja ohjelman kanssa.No sama tulos on näkynyt koirien hyökkäyksissä ihmisten kimppuun enemmän ja enemmän niin sanotun namu ja silitys koulutuksen takia.Koira on monessa perheessä se pomo ja sitten loppuukin monelta keinot kun tajuavat että koira on ottanut vallan ja hakkaamalla paikkaavat huonoa namuilla tehtyä koulutustaan.Kun olisi alusta saakka toimittu oikein eli koira on laumaeläin eikä pikkulapsi ei olisi näin paljon ongelmia.Koiralle temppujen opettaminen onkin sitten ihan eri asia ja ne voidaan namuilla ja palkinnoilla tehdä,kun koiran perus kunnioitus laumanjohtajaa kohtaan on oikealla tolalla.

Vieras

#379 Jen

06.04.2011 22:13

Olin raivon partaalla, kun kuulin ja näin, miten moni on valmis mustamaalaamaan Cesarin! Mutta lohdutuksen sana kai on ja se on KATEUS. Molemmat kirjat lukeneena tajuaa, ettei kyse ole pelkästä koirasta vaan siitä, miten ihminen on onnistunut pilaamaan koiran oman käytöksenä vuoksi! Kirja opettaa ennenkaikkea meistä ihmisistä ja siitä, että olemme täysin ulalla siitä keitä nämä nelijalkaiset ystävämme ovat. Ne ovat monelle EGON jatke! Ja se on fakta! Lapsesta asti minulle on opetettu, että eläimiä on kunnioitettava, erityisesti niiden luontaisen käyttäytymisen takia!Ihmiset eivät tiedä mitään siitä, mistä koirat ovat polveutuneet ja miten ne luonnossa käyttäytyvät. Ihmiset eivät myöskään ymmärrä,että jokainen koiranpentu on syntyessään tasapainoinen ja villi ennen kuin ihminen sen PILAA! KOSKAAN IKINÄ EMME OPI YMMÄRTÄMÄÄN ELÄINTÄ ENNENKUIN OPIMME YMMÄRTÄMÄÄN SEN LUONTAISTA KÄYTÖSTÄ! Ja Cesar ymmärtää tämän todella tärkeän asian. Ja siksi hän osaa toimia sen pohjalta oikein, mitä luonto on opettanut. Itse olen muutamassa päivässä Cesarin neuvojen pohjalta saanut koirani vetämisen loppumaan ja se seuraa vieressäni ilman, että häntä on revittävä tai riuhdottava. Olisi kiva tietää, että minkälaiset ihmiset lynkkaavat Cesaria ja nähdä heidän koulutus metodinsa. Vaikkakaan Cesar ei kouluta vaan kuiskaa. Ja monty Robertsista sen verran, että hän kuten Cesarkin tekevät asian aivan samalla tavalla. He molemmat ovat ymmärtäneet miten suuri ja tärkeä asia on ihmisen ja eläimen välinen energia. Kaikki on lähtöisin energiasta mitä ihminen käyttää, on kyse sitten koirasta tai ihmisestä. Niiden kohdalla, jotka eivät tätä ymmärrä  energiana voidaan asia myös ilmaista "huonona ilmapiirinä" ja senhän tuntee jokainen nahoissaan, eikö vain?
KAUAN JA IKUISESTI ELÄKÖÖN CESAR. Ainakin minun energioissani.


Vieras

#380 Re: Jen

06.04.2011 22:16

suhvi
Vieras

#381 just joo

07.04.2011 14:51

ei voi kyllä muuta sanoa että ottaa päähän tälläset typerät adressit! parhaita ohjelmia mitä telkkarista tulee!
V_Ihikoira
Vieras

#382 Panta ja vauriot

10.04.2011 18:20

Pahimmat vauriot tulevat perinteisestä, säädettävästä nahkapannasta, joka laitetaan "kuin vyö" koiran kaulaan. Puoli- ja täyskuristavat pannat eivät iske niskaan tai kaulaan, niissä kiristyminen tapahtuu viiveellä eikä se nyppäys ole muuta kuin pieni ele-oikein tehtynä. Piikkipannat ja nykään käytettävät impulssipannat ovat oma lukunsa. Koiran rotu/rakenne/karvapeite myös ratkaisevat, minkälainen panta on paras.
V_Ihikoira
Vieras

#383

10.04.2011 18:45

Koirien lumoajaksi Millánia kutsutaan.
En ole nähnyt hänessä mitään erityisosaamista. Jos on koirapsykologi-eikös se ole sama kuin "ongelmakoirakouluttaja". Psykologi analysoi ongelmat ja etsii niihin sopivat metodit. Kaikki on kouluttamista/kasvatustyötä. Tempuiksi kansa lukee suunnilleen ne muka turhat temput. Turhat, koska jonkun mielestä vain pk-tottis ja toko ovat oikeita tapoja touhuta koiran kanssa. Huom. sivulle-tulo, seuraa, maahan, istu jne-ne ovat kaikki myös temppuja, niitä vaaditaan kokeissa. Mutta jalkojen välistä pujottelua tai kierimistä ja "kuolemista" jne. jne. ei pidetä kuin typerinä temppuina. Samanarvoisia kuin kisoissa vaadittavat liikkeet ja liikesarjat.

Kinaa tulee eri koulukuntien välillä ja kannattaa olla kriittinen-ottaa itselleen ja koiralleen sopivia keinoja, ei koko pakettia jonakin ainoana, oikeana tapana saada koira olemaan koira.

Suomessa kovina pidetyt ongelmakoirakonsultit ja -kouluttajat (koulutus kohdistuu enemmän omistajaan) eivät ole lainkaan kovia. Pehmeän linjan porukat taas käyttävät äärimmäisen rankkoja keinoja VIERAIDEN (siis maksavien asiakkaiden) koirien kanssa.

Koiraa en selätä ikinä-ei ole tarvetta. Kyljelleen tai maahan voin laittaa tai käskeä. Koira saa luvan heittäytyä selälleen oma-alotteisesti, ei toinen koira toista koiraa selätä.

Laumanvartijat sitten taas eivät kuulu koirapuistoihin, ehkä jokunen yksilö.

Netin tai TV:n katsomiseen perustuvat metodit ovat aika huono tapa alkaa säveltää oman koiransa kanssa, voi mennä enemmän kuin harhaan.

Jos ei ihminen luontaisesti saa pelisääntöjä koiralleen, ei sitä opi, etenkään kumartamalle yhdelle tietylle koulusuunnalle tai/ja julkisuudessa esiintyvälle koirakuiskaajalle.

César Millán käsittääkseni käyttää arkisia keinoja tietyissä tilanteissa. Ei niitä apinoida. Niitä on moni varmasti jo aiemmin käyttänyt. Elekieli, äänensävy, sihinät-mitä uutta niissä on?

Ei niitä opi jos ne ei ole ihmisessä luontaisia. Samaten elekielen tunteminen ja sen käyttäminen ja hyödyntäminen ovat mahdottomuuksia jos ihminen luontaisesti ei omaa tiettyjä kykyjä.

Jokaisessa suuntauksessa on varmasti jotakin varteenotettavaa vinkkiä oman koiran kanssa toimimiselle.

Johtajuus...no joo. Koiralle pitää antaa OIKEUS OLLA KOIRA. Muuten nurkissa ja puistoissa häärii ja ruikkii onneton koira.

Virikkeitä virikkeitä, ei aina aktivointia. Koiramaista kevättä kaikille!
vieras
Vieras

#384 vahingot

13.04.2011 20:51

ohjelmassa ei turhaa sanota ettei metodeja saa käyttää kuin ammattilaisen kanssa. Ainoa asia mitä adressissa komppaan on siis se että ihmiset rikkovat koiriaan henkisesti ja fyysisesti noilla koulutusmetodeilla. Vain murto-osa koiranomistajista oikeasti osaavat lukea sitä koiran elekieltä, joten siitä ei hyvää seuraa kun lähdetään leikkimään koirakuiskaajaa.
Babs
Vieras

#385 Cesar on nero

13.04.2011 23:04

Cesar Millan on nero mitä hänen työhönsä tulee. Hän ymmärtää paitsi koiraa myös omistajan käyttäytymistä ja tämän kaiken hän tekee *aina* itse ollessaan positiivisella mielialalla ja rauhallisena. Tämä osoittaa, että hän tietää mitä tekee. Siinä on ihan turha kenenkään naputtaa yhtään mitään.
Millanin Fani!
Vieras

#386 Just joo!

14.04.2011 15:31

"Uskomaton määrä ongelmakoirien omistajia katsoo kyseistä ohjelmaa toteuttaen siinä käytettyjä koulutusmetodeja omiin koiriinsa." Tulee tv.stä pahempaakin pskaa (esim,kaiken maailman ryöstö sun muut dokumentit) pitäisikö nekin nyt kieltää kaikilta kanavilta,ja jopa uutisista kaikki väkivalta pois ettei nyt vaan joku saa päähänsä matkia?? Kenellä muuten on aina ja kaikkialla pari kiloa makkaraa/nakkia/lihapullia taskut täynnä niin kuin victorialla,jos koira päättääkin alkaa temppuilemaan??
Kukkahattutäti
Vieras

#387 Cesar-fani Vantaan Rajatorpassa

18.04.2011 11:46

Olin menossa eilen äänestämään, kun vastaan tuli nuori mies dobermannia taluttaen. Joka kolmannella askeleella koira sai Cesarin opettaman sivupotkun kylkeen ja ja potkujen välissä taluttaja ehti vielä nykäistä reippaasti sivulle - ihan niin kuin Cesar on televiossa opettanut.

Seuraavalla kerralla tämä kukkahattutäti vetää sitä tyyppiä turpaan, jos koiran potkiminen ei lopu.
Koirakuumeinen
Vieras

#388 Re: Cesar-fani Vantaan Rajatorpassa

20.04.2011 07:49

#387: Kukkahattutäti - Cesar-fani Vantaan Rajatorpassa

Se että joku käyttää Cesarin oppeja VÄÄRIN, potkimalla koiraansa, on kyllä ihan sitten kyseisen koiranomistajan virhe, ei Cesarin. Kävisin itsekin varmasti "ojentamassa" kyseistä koranomistajaa olemaan potkimatta. Tarkoitus on vain hieman "tuupata"/koskettaa koraa niin että sen keskittyminen johonkin mihin sen ei ole tarkiotus keskittyä, herpaantuu.

Ja haluaisin korostaa, että en ole kertaakaan nähnyt Cesarin käyttävän mitään sähkö- tai piikkipantoja koulutuksessaan, ja olen katsonut varmaan 90% jaksoista. Jaksan ihmetellä mistä tämä vastustus oikein tulee? Ettei vaan sekoiteta toiseen miespuoliseen koiran"kouluttajaan" joka myös nähty telkkarissa, Brad Pattison'iin?? Tän jätkän vois mun puolesta viedä hirteen samantien.


Anonyymi

#389 Re:

21.04.2011 08:09

#7: Elsa Pohjalainen -

Minusta pelkästää opetus menetelmien eroavaisuuksien takia, ei saa kieltää toisten menetelmiä.

On aika sama jos vasen kätisiä kiellettäisiin olemasta vasen kätisiä.

Kuvasit menetelmiä joilla koira oppii käyttäytymään,

kyseiset menetelmät on nimenomaan niitä millä koiralle näytetään kuka on lauman johtaja.

Myönnän että eri tilanteet vatii eri menetelmät,

mikäli koiraa ei ole koulutettu ollenkaan, sille on pakko näyttää kuka on lauman johtaja,

muuten koira ei käytöstään muuta.

Menetelmiä on monia jolla koiran saa tottelemaan,

mutta jos kyseessä on agresiivinen koira, on se pudotettava arvo järjestyksen alimmaksi,

jolloin koira rauhoittuu.

 

ks82
Vieras

#390 Re: just joo

21.04.2011 20:33

#381: suhvi - just joo 

 

Jos ihmiset ottaisi selvää mikä on tämän hetkinen (2011) tutkittu ja käytännössäkin helposti todistettava  tieto koirista, niin

kaikki olisi varmasti samaa mieltä että cesar on täysin hukassa. Varmaan hänen tarkotuksensa on hyvä, mutta hänen käyttämät metodit ei millään tavalla ole asiallisia. Kun nykyajan tutkimuksista tiedetään että koira on kyllä polveutunut sudesta mutta tuhansia vuosia sitten alkanut koirien kesyyntyminen sudesta( siis ihminen ei ole kesyttänyt sutta vaan kun ihmiset rupesivat asumaan pysyvissä asumuksissa, niin niiltä tieenkin jäi koko ajan ruoantähteitä ja muuta jätettä asumusten lähelle.Rohkeimmat susiyksilöt, huomattuaan tämän, uskaltautui syömään niitä ja pikkuhiljaa syntyi luonnostaan vähä vähältä näille susille aavistuksen rohkeampia pentuja ja tämä johti satojen vuosien saatossa siihen että suden ulkomuoto ja luonne muokkautui tälle uudelle ympäristölle sopivaksi, eli susi ja koira ovat molemmat kyllä koiraeläimiä mutta eri laji) on muuttanut sitä. Myös susista saatu uusin tieto ( siis luonnossa tutkituista susista, ei vangituista niinkuin vanhat tutkimukset) kertoo sen että sudet elävät perheissä johon kuuluu isä, äiti ja jälkeläisiä ja susilaumassa EI OLE ARVOJÖRJESTYSTÅ! Sitä esiintyy VAIN  vangituilla susilla jotka ei pääsee käyttäytymään niille luontaisella tavalla!!  Mitä tulee koiraan, niin villikoirat(jotka on paljon lähempänä kesykoiraa kuin susi) usein elelee jopa yksin  tai vain pienissä ryhmissä eikä nilläkään ole mitään arvojärjestystä. Kesykoiralla on luonnostaan tarve miellyttää omistajaansa eli koiran alistaminen on ensinnäkin täysin turhaa puhumattakaan julmaa. Koska koira asuu ihmisten maailmassa niin tottakai sille täytyy jo pelkästään sen oman turvallisuuden takia opettaa tiettyjä asioita, ei ole kysymys siitä etteikö koiraa saisi kouluttaa ja kasvattaa ja joku tossa kirjotti että ihmiset jotka kohtelee koiraa kun vauvaa niin ei pidä näistä ceasari metodeista, niin koiran kohteleminen ihmisvauvana on myös todella väärin koiraa kohtaan ja koiraa nimen omaan täytyy kunnioittaa koirana ja antaa sen käyttäytyä mahdollisimman lajillensa tyypillisellä tavalla.

Eli ottakaa selvää koirasta eläimenä ( siis tämän päivän tutkitusta tiedosta).Suosittelen lämpimästi  esimerkiksi tuire kaimion "koirien käyttäytyminen" kirjaa. Jos kaikki koiranomistajat lukisi sen niin maailman koirat olisi paljon onnellisempia ja myös niiden omistajat!!!!!!!!!!!!!!! Sitä me kaikki tällä palstalla käyneet kuitenkin varmasti haluamme!

 


Anonyymi

#391 Re:

28.04.2011 19:45

Tuohtunut turhista syytöksistä Cesaria kohtaan.
Vieras

#392 Voi hyvät ihmiset....

29.04.2011 22:16

Kuinka monella teistä adressin kirjoittaneista edes on koira? Kuinka moni teistä on edes yrittänyt Cesar Millanin keinoja? Kai sitä nyt terve järkinen ihminen ymmärtää, että kun koira on taloudessa isännän asemassa niin siitä ei hyvää seuraa, se on monessa Koirakuiskaaja -jaksossa nähty. Cesar ei ainoassakaan jaksossa ole käyttänyt väkivaltaa koiria kohtaan, fyysistä kosketusta kyllä. Avatkaas nyt silmänne ja miettikää kaiken tuon panettelunne keskellä; mikä on väkivaltaa ja mikä ei.

Ja mitä sähköpantoihin ja piikkipantoihin tulee, milloin olette nähneet Cesarin käyttävän tuollaisia? Se, että Amerikassa sellaisia on myynnissä, ei tarkoita että Cesar Millan olisi ne keksinyt. Pistäkääs nyt aivosolunne liikkeelle ja miettikää rehellisesti onko nameilla houkuttelu hyvä ratkaisu? Ette kai te lapsiakaan kasvata tikkukaramellilla lahjomalla? Kyllä koiran tulee olla hallinnassa ilman, että se saa käyttäytymisestään nameja joka kerta. Joku roti nyt tähän touhuun! Jos ette mitään tiedä siitä, miten koiran psyyke toimii, olkaa hyvät ja seuratkaa ohjelmaa, lukekaa Cesarin kirjat ja paneutukaa vähän siihen, miten itse toimitte koirienne kanssa, meidän kaikkien hyvinvoinnin takia!
Maukka
Vieras

#393 Ei oo todellista...

01.05.2011 11:12

Mihin ihmisten terve maalaisjärki on kadonnut??? Täälläkin Millania kohtaan purnaavien kannattaisi keskittyä todellisiin ongelmiin. Tälläkin hetkellä liian vähän liikuntaa, rajoja, rakkautta ja ruokaa olevat koiruudet hyökkivät kadulla ihmisten ja toisten koirien kimppuun. Tai elävät suljettuna pieneen koppiin.. Herätkää ja paneutukaa todellisiin ongelmiin !
ihmeissään oleva

#394 Re: Tutustukaa ensin ohjelmaan ennen kuin kirjoitatte nimenne addressiin!

03.05.2011 18:23

#3: Eva Kalliala - Tutustukaa ensin ohjelmaan ennen kuin kirjoitatte nimenne addressiin!

EI HYVÄNEN AIKA!!!!!!! maailman paras koirakuiskaaja ja täällä viitsitään tällaisia adresseja kirjoittaa??????!!!!!! katsokaa jaksoja ja arvostelkaa sitten! enkä usko et teistä yksikään on saanut kouluttettua lopetukseen tuomittua koiraa säyseäksi kuin lammas!! Cesar Millan ei ikinä ole vahingoittanut koiria  joten kun ette aiheesta tiedä olkaa HILJAA!!

ÄLKÄÄ YRITTÄKÖ HANKKIA CESARIN OHJELMAA POIS TV:STÄ!!!!!!!!

Huohhhh
Vieras

#395 Re: Re: just joo

03.05.2011 18:26

#390: ks82 - Re: just joo

Sulle tietoks susilla on arvojärjestys eli ne sitte vankeudes tai ei!!!!!!! lue ja etsi tietooo ennenku väität yhtää mitää!!!

Cesar<3

#396 Re: Cesar Millan

03.05.2011 18:31

#2: Marja-Liisa Vikholm - Cesar Millan 

 Juuri niin! Eihän Cesar tappeleville/tappaville koirille voi lässyttää että älähän nyt, tule mieluummin ottamaan herkkua""

Cesar Millan käyttää täydellisiä metodeja, ja tietää mistä puhuu! Hän tietää paljon koirien JA ihmisten psykologiasta.

Kannatan Cesar Millania ehdottomasti, eikä Koirakuiskaaja ohjelmaa saa ottaa pois Livin ohjelmalistalta!!!

En kyllä yhtään ymmärrä teitä ihmiset! Tiedätte mitä hän saa aikaan, ja koirat rentoutuvat Cesarin kanssa!

 

TÄMÄ ADRESSI ON MIELESTÄNI TÄ-Y-SIN TURHA.

 

~Kiitos~


Vieras

#397 Dod whisperer

03.05.2011 19:10

Ei cesar koiria rääkkää.Luonnossa sudetkin purevat toisiaan jotta saisivat toisensa alistumaan jopa häntä on matalalla ja jos niin ei ole johtaja alistaa sen saman tien, vain johtajalla on häntä ylhäällä.Ja kun johtaja kulkee ohitse täytyy taas alistua ja ne voivat jopa tappaa toisen.Koiran puremisen siaan cesar käyttää kosketusta jotta saisi koiran huomion ja kun koira katsoo niin silloin cesar komentaa sitä äänellä. Vain silloin kun koira hyökkää niin silloin cesar pistää koiran kyljelleen. Tämä tapa on koiran alkuperäinen tapa. Onko vanha tapa aina väärä? Esim. koulussakin oli ennen kova kuri, silloin ei ollut luokassa hälinää ja nykyään väitetään että asiat osataan hoitaa mutta mitään ei tapahdu. Cesarin ja victorian ohjelmat ovat molemmat hyviä. Siinä on kaksi tapaa kouluttaa koiria.Eihän ole yhtä ja oikeaa tapaa kouluttaa koiria.
Sonja

#398 Re: Cesar Millan

07.05.2011 12:16

#2: Marja-Liisa Vikholm - Cesar Millan

Exercise, discipline, affection! Calm and assertive!

Rauhallisuus, koiran käyttäytymisen ymmärtäminen!

Tomiiii! Käytän näitä tekniikoita enkä koskaan lopeta! Mun koirani arvostaa!

Cesar on HUIPPU!

Parjaajat on kateellisia.

Lololol..

#399 Hmm..

08.05.2011 11:03

Haistakaa p*ska! Minä olen saanut oman koirani toimimaan paremmin Cesarin vinkeillä kuin Victorian! Tutustukaa ensin ohjelmaan ennen kuin rupeatte tekemään typeriä adresseja..

Vieras

#400 Re: Re: Re: just joo

08.05.2011 18:54

Nimenomaan monta vuotta koirien käyttäytymistä opiskelleena tiedän että susilla ei ole ihmisten luulemaa arvojärjestystä. Tutustu esim Kaimion tai Raymond Coppingerin kirjoihin. inä en ole tätä keksinyt vaan tutkijat... Ja mä en todellakaan väitä tietäväni kaikkea koirista, mutta esim tämä niin kovin puhuttu arvojärjestys kysymys on aika selkee kun vähän vaivautuu ottamaan selvää...