Kiteen uuden terveyskeskuksen vastaanotto ajat!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kiteen uuden terveyskeskuksen vastaanotto ajat!.

Sulo

#1 Mahdotonta

04.07.2014 13:00

Järetöntä. Myös labran ja röntgenin pitäisi silloin toimia viikonloppuisin.
Vileeni

#2 Re: Mahdotonta

04.07.2014 15:53

#1: Sulo - Mahdotonta

Kerrotko Sulo millä perusteella ja minkä lain mukaan lääkäri vastaanotto vaatii labran ja röntgenin?


Vieras

#3

04.07.2014 18:22

Todella hyvällä asialla :)
Lääkäri

#4

04.07.2014 18:30

Sulolle ja Vileenille tiedoksi, että kukaan eikä mikään määrää miten kunta lääkäri vastaanottonsa järjestää ja milloin. STM puhuu vain lääkäripäivystyksestä, joka on eri juttu kuin vastaanoto mitä tuossa adressissa näköjään esitetään vaihtoehtona perinteiselle päivystysvastaanotolle.
Juhani

#5

04.07.2014 19:48

Kuinka vielä löytyy ihmisiä jotka välittää kuntalaisten todellisista tarpeista. Olen jo kauan sitten menettänyt toivoni, mutta tämä antaa uskoa tulevaisuuteen. Ehkäpä kuntapäättäjät heräävät näistä mielipiteistä ja miettivät asioita tärkeysjärjestykseen kun se vielä on mahdollista. Kiitos teille jotka panette itsenne likoon kuntalaisten puolesta!
Pirjo
Vieras

#6

04.07.2014 20:21

Missä päättäjät käy lääkärissä? Yksityisillä johon heillä on varaa. Kaikilla ihmisillä ei ole sitä mahdollisuutta. Ajatelkaa vanhuksia ja lapsiperheitä sekä pienipalkkaisia. Kylä tyhjenee tätämenoa. Itse olen asunut täällä 5 vuotta ja palvelut ovat pienentyneet siinä ajassa huomattavasti. Harmi!

Labratta pärjätty ennenkin lauantaisin!

#7 Re: Mahdotonta

04.07.2014 21:29

#1: Sulo - Mahdotonta

Sulo kerro ihmeessä mihin tuo sinun kommenttisi perustuu. Vai oletko vaan "niin perusteellisen" kovasti ajamassa Kiteeläisten ja Keski-Karjalaisten ihmisten elinmahdollisuuksia alas, että et edes keksi tuolle perättömälle kommentillesi mitään järkevää selitystä?


Vieras

#8

05.07.2014 07:11

Pitäs olla klo:20.00 asti arkisin vähintään.
Mie vaan

#9 Käsittämätön touhu jatkuu vaan

05.07.2014 16:46

Lidl ei tullut Kiteelle, vaikka asia oli jo valmisteltu hyvinkin pitkälle kiinteistön paikkaa ja jopa myymäläpäällikön valintaa myöten. Mikä/kuka lienee sen takana, ettei Lidliä saatu (monikin sen tietää muttei asiasta puhuta ääneen)? Vai onko Lidl-ketjulle maksettu siitä, että se pysyy Kiteeltä pois jatkossakin?
Jo perusruoka on kallista ostaa täällä, niin olisi todella tarpeen että joku tulisi lisäämään kilpailua hinnoissa...
Kenellä olisi pontta ottaa selvää Lidlin saamisesta Kiteelle ja perustaa esim. adressi asian puolesta ja toimittaa se sitten Lidlin? Laittaisin takuulla nimeni siihen, niin kuin varmasti moni muukin. Lidl vetäisi Kiteelle ostoksille varmasti osan niistä venäläisistä, jotka nykyisin suuntaavat suoraan ohi Joensuuhun. Asiakkaita tulisi kukaties naapurikunnista ja myös Kiteen ohi matkaavista kulkijoista.

Eihän tänne kukaan tule edes työn perässä kun palveluita ei ole ja ne jotka tänne joskus ovat eksyneet, muuttaavat pois jos muualta saa töitä.

Pienemmät koulut lopetetaan ja oppilaat ängetään ns. keskustaan yhteen isoon kouluun, eikä edes muisteta että siellä on jo ennestään ahdasta.

Uimahalli ja kuntosali on kiinni kesän ajan, eikä työttömillä, eläkeläisillä ja pienipalkkaisilla ole mahdollisuutta jatkaa kuntoilua (avainkortti maksaa 100 €/3 kk + 30 € pantti avaimesta - normaali työttömän kertamaksu salille on 3.30 € - tuo 130 € on monelle iso raha kertaheitolla pienistä tuloista ja niin itelläkin oli pakko jättää sali kesätauolle)... No ehkäpä niitä potilaita riittää paremmin sinne terveyskeskukseen sitten syksyllä, kun kesällä ei ole kuntoilun jatkaminen onnistunut...

Syrjäkylillä ei enää pärjää jos ei ole omaa autoa, kun eihän täällä kulje edes niitä koululaisbusseja millä asioille pääsisi.

Kiteen kaupungin alasajo jatkuu vaan, ei siitä mihinkään pääse.

Jaska

#10

05.07.2014 17:27

Kiteellä on vallassa sellaiset piirit, joille vain oma napa on tärkeää. Kuntalaisista viis veisataan. Oletko sinä nämä piirit äänestänyt valtaan ?
Järki käteen tollot

#11

05.07.2014 20:06

Ulkopaikkakuntalaisena olen aikoinaan saanut lomalla hyvää palvelua Kiteen päivystyksestä; tilanne oli akuutti, oli paikka, mihin mennä. Entäpä tänään? Tämä keskustelu on niin naurettava, että täytyy jopa toivoa päivystyksen vastustajille jotain tosi kiperää tilannetta, jossa lasketaan minuutteja (matkalla Joensuuhun tai muualle) kun hätä on suuri ja palveluja ei ole omalla paikkakunnalla. Juu; eipä pääkaupunkiseudullakaan ole joka kaupungissa päivystystä, mutta täällä välimatkat ovatkin vähän toisenlaiset. Järki käteen vastustajat: tekin olette VAIN ihmisiä ja saatatte ITSE tarvita jonain päivänä ihmisille suunnattuja lääkäripalveluja päivystyksen muodossa.


Vieras

#12

06.07.2014 07:26

Allekirjoita Sinäkin tämä adressi!
Kiitollinen

#13 Arvokas asia

06.07.2014 18:42

Iso Kiitos adressin julkaisijoille, on jo aikakin Kiteellä ajaa näin tärkeää asiaa.
Mieleeni herää kysymys, onko tämä netti ainoa keino allekirjoittaa adressi, kun kuitenkin moni kuka palvelua tarvitsee ei omista nettiä? Onko adressia kaupoissa tms?

Aatun valinta on paras

#14 Re: Käsittämätön touhu jatkuu vaan

07.07.2014 00:26

#9: Mie vaan - Käsittämätön touhu jatkuu vaan

Totta tuo Lidli touhu, itsekin jo tiesin kenet on valittu myymäläpäälliköksi...

 

Ja lisää vettä myllyyn, Lidl järjestää muualla suomessa ilmaisia bussikuljetuksia sellaisilta paikkakunnilta joissa ei Lidliä ole lähimpään kaupunkiin josta myymälä löytyy, maksimissaa kuulemma 30min/suunta saa matkaa tulla, eli vähän pyöristämällä miksei Kiteeltä ole kuljetusta Joensuun myymälään?!

Herätkää päättäjät todellisuuteen

#15 Re: Olen aivan samaa mieltä kirjoittajan kanssa pääkaupunkilaisena kesäasukkina täällä

07.07.2014 06:16

Ihmisläheinen

#16 Onneksi eläinlääkäri päivystää 24/7

07.07.2014 06:41

On se hyvä että keskusta on vallassa ja pitävät huolta kotieläimistä ja lemmikeistä enemmän kuin omista äänestjistään. Eläinlääkärin saa kiinni aina jos on tarve. Toki onhan lehmä ja muut kotieläimet arvokkaitakin jos jotain ikävää sattuu.
yks tympääntynyt...

#17 Jep jep...

07.07.2014 10:49

... alkaisi olla aika tämänkin lapsiperheen jättää uppoava laiva, olisi pitänyt jo aikoja sitten...
Kyllästynyt

#18 Tuhlaajat vastuuseen

07.07.2014 17:59

On se kummaa tämän kaupungin virkamiesten ja päättäjien rahankäyttö. Perusasioita ja -palveluita ollaan kyllä lopettamassa. Mutta kuinka ollakaan, rahaa kyllä löytyy ja riittää tällaisena aikana jonnekin AIMOON useita satoja tuhansia kaavateihin sekä kunnallistekniikkaan joita ei KOSKAAN saada takaisin. Vähintään, jopa enemmän sijoitetaan muutaman tontin takia Oriveden rantaan, joita ei saada edes kaupaksi.
Osmo Pirhonen (adressin tekijä)

#19

08.07.2014 11:02

Näinhän se on valitettavasti tapahtunut, mutta kehitystäkin pitää tietysti vaalia näillä harrastus paikkojen tukemisella. Olet oikeassa, että järjestyksessä pitäisi ensin olla nämä kaikkia kuntalaisia koskettavat peruspalvelut, joita tälläkin adressilla tuodaan keskusteluun.
Valitettavan monet valtuutetut vähät välittää näistä asioista, kun ne eivät juuri nyt satu heitä koskettamaan oman elämäntilanteensa johdosta. Se vaan on niin, että kaikki me jossain vaiheessa tullaan näitä tärkeitä terveyspalveluja tarvitsemaan, halusimmepa tai emme. Eniten näillä on vaikutusta lapsiperheiden elämään, kun lapsilla vaan on usein erilaisia tarpeita lääkärissä käynnille. Jos sitä joutuu Joensuusta saakka hakemaan, niin helposti tulee mieleen muuttaa lähemmäs asumaan jos siihen on mahdollisuus. Toivotaan että keskustelu ja kanansalaisten tuleminen mukaan adressiin muuttavat riittvän monien mielen, että saamme ajat palautettua myös ensi vuodelle.
sentin venytystä euroiksi.fi

#20

13.07.2014 15:00

Vai että lidl kiteelle. Ompa otsaa edes vaatia sitä. Eiköhän jo tarpeeksi kaupoilla mene rahaa ja veroeuroja ulkomaille kun mahdollisuus on kannattaa paikallista yrittämistä ja tukea yritysten olemassa oloa. Ei se ulkolainen ruoka tule sen halvemmaksi ostatko sen sokkarilta tai lidilistä. Kannattaa opetella kulkemaan kalja ja limppari hyllyn ohi jos hinta ketuttaa. Perusruokaa saa tarjouksesta ostettua pakastimeen ja keskivartalo kiittää kun outokumpu ei kasva navan ympärille. Nytkin söin itsetehdyn pitzan tarvikkeet kiteeltä ja hinnaksi tuli ilman lidiliäkin vain 3 ekeä.
Pennitön

#21

15.07.2014 13:29

Ajatus on kiva , mutta mistä löytyisi eurot . Verotus on jo nyt tarpeeki kireätä , taitaa holjoaja olla jo porstuasssa , tulemassa isännäksi !!!!!

Vieras

#22 Ihmettelen

15.07.2014 15:47

Musikka Sinikka on ollut tekemässä tätä adressia vaikka äänesti tuota päivystystä vastaan?
Sentitön

#23

15.07.2014 17:27

Pennitön, älä vääristele asiaa kun mm tässä adressissa esitetyistä virka-ajan ulkopuolisista ajoista illat 16-18 eivät tuo lisää kustannuksia. Kaiketi korvasi olivat auki kun perusturvajohtaja ja henkilöstöpäälikkö tämän lausuivat ihan ääneen. Vaikka joku "pennitön" yritti kokuksessa muuta väittääkin. Samoin eräs "pennitön" väitti aiemmin suureen ääneen, että lääkärien aktiivivapaiden takia lauantain kustannus kaksinkertaistuu. Sekin väite oli ihan täyttä shittiä, jonka tämä "pennitön" sitten myöhemmin tunnusti pienenä virheenään.
Olemme tehneet monia vastaesityksiä säästöiksi pitkin valtuustokautta, mutta kun Kitee on "sitoutunut" pitämään tiettyjä turhakevirkoja yllä (jotkut sanovat jopa suojatyöpaikaksi), niin sinne hukkuu melkoinen määrä rahaa, jolle olisi ihan oikeaa tarvetta mm nyt tässä kaikkien kuntalaisten tarvitsemassa vastaanottopalvelussa iltaisin ja lauantaisin. Musikka ei tietääkseni ole ollut kertaakaan äänestämässä tästä asiasta kun on ollut ns jäävi. Mutta kantaa voi ottaa kun asia on tärkeä mm tässä adressissa. Samoin viime vuosina on jaettu rahaa sumeilematta sinne ja tänne ja siitä on nämä 12000000€:n alijäämät joita nyt sitten peruspalveluita karsimalla yritätte kuitata.
?

#24 Re: Ihmettelen

15.07.2014 17:58

#22: - Ihmettelen

Lukaseppas tuosta osoitteesta kuka äänesti ja mitä!!!

http://webdynasty.pohjoiskarjala.net/Dynasty/Kitee/kokous/201410262-7-12.PDF

Musikka Sinikka ei ole äänestänyt!

 

 

jaska

#25 Re: Re: Ihmettelen

16.07.2014 15:54

#24: ? - Re: Ihmettelen

Niinhän sentitön tuossa kertoikin, mutta ihmetyttä kauhiasti mikä saa pikallisen tunnetun kukkakauppiaan lähtemään vastustamaan peruspalveluita. Herää kysymys onko hän isojen poikien kumileimasimena valtuustossa?