Suomeen uusi puolue työttömien, eläkeläisten yms. asialle

Esko Sutela

#1 Hyvä muistutus kuolevaisuudesta...

25.08.2014 10:40

Tämä adressi toimii hyvänä muistutuksena myös siitä, ettei valtapuolueidemme ole syytä unohtaa niin työttömien, eläkeläisten kuin pienempienkään erityisryhmiemme edunvalvontaa.

Marja-Leena Koivikko

#2 Re: Hyvä muistutus kuolevaisuudesta...

25.08.2014 10:48

#1: Esko Sutela - Hyvä muistutus kuolevaisuudesta... 

Kiitos, en olisi itse osannut paremmin kommentoida. Näpäytystä ja herättelyä nuo puolueet joka tapauksessa tarvitsevat.


Vieras

#3 Re: Re: Hyvä muistutus kuolevaisuudesta...

02.09.2014 08:51

#2: Marja-Leena Koivikko - Re: Hyvä muistutus kuolevaisuudesta... 

 Nyt vaan pitäis saada jotain kättä pidempää. Esim listoja mihin voisi tuolla kadulla alkaa keräämään nimiä. Olisin ihan valmis moiseen puuhaan kun ei tässä muutakaan tekemistä ole.


Vieras

#4

06.10.2014 11:12

Olisi aika tosiaan puolueelle joka vilpittömästi ajaisi yhteiskunnan heikoimpien asiaa.
Mökin mummo

#5

06.10.2014 18:50

Kyllä heti allekirjoittaisin. Perussuomalaiset petti. Ne unohti vähäosaiset saman tien kun pääsivät eduskuntaan ja jäivät jumittamaan kaikenlaiseen maahanmuuttoänkyröintiin. Se ei meitä auta pätkääkään.


Vieras

#6

26.09.2015 04:12

400 000 työtöntä ja lisää tulee. Erilaisissa aktivoivissa toimenpiteissä, jotka eivät tilastoissa ??? Työmarkkinatuella "korotetulla lisäosalla" eli alle 5 euroa/pv "töissä" - kuinka monta ihmistä??? Pääsevätkö yli 53-vuotiaat koskaan saamaan työstä palkkaa jäätyään työttömäksi?? Vastaus: Erittäin harvoin.

Vieras

#7

09.02.2016 15:18

Jaa miksikö? Eläkeläisten verotus ja kohtelu on tänä päivänä niin ala-arvoista, että olisi hyvä saada asioihin korjausta ja pian

Vieras

#8

03.04.2016 14:36

Itse olen eläkeläinen ja kannatan ehdottomasti asioitamme ajavan puolueen perustamista. Ihme, jos ei eläkeläisten puolueen perustamiselle löydy kannatusta! Luulisi, että nykyinen riistomeininki saisi ikäihmiset liikkeelle. Eläkeläisten kustannuksellahan harjoitetaan häpeämätöntä politiikkaa; joka käänteessä ollaan ottamassa heiltä osoittaen tällä toiminnalla, että he ovat arvoton, yhteiskunnallinen riesa. Hintojen jatkuvasti noustessa eläkkeet on jätetty junnaamaan paikoilleen, ja jo ennestään korkeata eläkeläisten verotusta ruuvataan aina vain kireämmälle.

Yhteiskunta kerää varoja "parempiin taskuihin" pakottamalla vanhukset selviämään kodeissaan, halusivatpa he sitä vai eivät, tai huolimatta siitä, millaisessa ahdingossa he siellä joutuvat jokapäiväisten askareidensa kanssa kamppailemaan. Tässä tilanteessahan olisi loogista suunnata laitoshoidosta säästyviä varoja vanhusten kotona selviämiseen. Vanhukset tarvitsevat selviämisensä tueksi kotiapua, kyyditystä asioille mennessään, asianmukaisia apuvälineitä, lääkkeitä, virikkeitä- sanalla sanoen ihmisarvoista elämää!

Myös vanhuksilla ja vanhenevilla on ihmisoikeudet, joita heidän pitää itse alkaa puolustaa. Laajemmin ajatellen olisi jo moraalisestikin aika päästä eroon tästä "kansallisesta" häpeästä, vanhojen ihmisten ala-arvoisesta kohtelusta, jota muualta maailmasta tulleetkin lähes poikkeuksetta hämmästelevät.

Vieras

#9

09.06.2016 16:08

Työttömien pitää pitää puolensa maapallon antimien jaossa. Maat eivät sitä pidä, eikä kukaan yksinäisille vaatioille anna. Kaikki ei vaan voi koneiden ohjaksissa olla ja meidän yhteisellä energialla ne liikkuu!