Eduskunta mukaan säästö leikkauksiin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Eduskunta mukaan säästö leikkauksiin.

pyrkimyksenä kolmetonnia kuussa

#1 Eduskunta mukaan säästöleikkauksiin

16.09.2014 18:47

Kyllä se on tosi harmillista niitä valtaosaa äänesäjistä ja kansalaisista kohtaan,jotka tekevät tuottavaa työtä ja pitävät Suomen koko talouden toimintakykyisenä.Niitä ovat tehdastyöläiset,maa-ja metsätalous töissä olevat,kaastajat ja muut yrittjät jne. Heitä rankaistaa ja kiristetään kaikin keinoin,ei vain verotuksella,vaan vihreiden tahola aina luonnonsuojelu verrukkein ja muutenkin piikitellään ja ottamalla heiltä pois ja vaikeuttamalla toimintaa.

Siellä on luontoaktivistia,urheilijaa,tyhjänpuhujaa ja muuta tyhjäntoimittajaa,pakolaisista ja mustalaisista ja muista keinottelijoista,rikollisista puhumattakaan. On lakejakin nimenomaan säädetty näitä varten ja suojelemaan heitä. Hyväpalkaisia virkoja luodaan,kuin sieniä sateella,vaikka ollaankin huonossa hapessa, eduskunnan ja hallituksen puitteissa,ei vain itselle,vaan myös kaikille muillekin kykenemättömille hoitamaan asioita. Ja sitten pajatetaan ei riitä rahaa, kun täytyy maksa näille tosi mahtavat eläkkeetkin.

Eivät he edes häpeä mitään valehdelessaan ja kerätessään pakolla lisää rahaa. Kyllä siitä on korke aikakin jo tehdä loppu ja todellakin kohtuullistaa nämä menot ensin,ennenkuin kerätään lisää mitään.


Vieras

#2

18.09.2014 15:23

Meille riittäis 100 kansanedustajaa. Ja miksi kaikilla on avustaja toisilla jopa 2. Kyllä ennenkin pystyttiin päätöksiä tekemään ilman avustajia. Ja työurien pidentämistä myös heille.Kesälomat normaalit työssäkäyvien tasolle talvilomat kertyy vasta vuoden työskentelyn jälkeen. Palkan allennusta presidentin mallin mukaan.

Vieras

#3 Re:

18.09.2014 18:13

#2: -  

 Olen samaa mieltä ja kyllä mä uskon että riittäisi 50 edustajaa 


Vieras

#4 Re: Re:

18.09.2014 22:24

#3: - Re:  

 Yksi riittää - Teuvo "kikuli" Hakkarainen.