Ei pakkorokotuslaille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei pakkorokotuslaille.

Vieras
Vieras

#26 Re: Rikoslain 44 luvun 2 §: Terveydensuojelurikkomus

01.12.2010 21:07

#8: rokote - Rikoslain 44 luvun 2 §: Terveydensuojelurikkomus 

Eräässä lähes totalitaarisessa Euroopan maassa voi äiti, joka ei anna lastaan rokotuksiin saada maksimissaan kolmen vuoden vankilatuomion - ja lapsi rokotetaan kuitenkin.

Auts
Vieras

#27 Mengele toimintaa...

01.12.2010 21:08

Ihmistestausta ja lääketehtaitten liikevaihdon lisäämistä :(
Vieras
Vieras

#28 Re: "Eli tarkoittaako tämä, että jos vastustaisin pakkorokotusta saisin sakkoa tai vankeutta?"

01.12.2010 21:10

#9: rokote - "Eli tarkoittaako tämä, että jos vastustaisin pakkorokotusta saisin sakkoa tai vankeutta?" 

Valittaisiinko mierontie - kaikki vastustajat kaduille maleksimaan Helsinkiin ja näyttämään, että meitä on monta


Vieras

#29 Näihin kysymyksiin ei ole vastattu! Avoin kirje peruspalveluministeri paula risikolle 11/11/2009

01.12.2010 21:12

Tutkija yves delatten kirje paula risikolle

——-

avoin kirje peruspalveluministeri paula risikolle
sosiaali- ja terveysministeriÖ
helsinki

a-h1n1 epidemia ja rokotuskampanja sitÄ vastaan

arvoisa ministeri!

Kaikella kunnioituksella teitä kohtaan koemme välttämättömäksi nostaa esiin joitakin seikkoja, joihin haluamme saada julkisen ja selkeän selityksen:

1:- ”fogerty international center proceedings -julkaisussa (nro 15) suositellaan suorittamaan geneettisiä ihmiskokeita ”ehkäisevien rokotteiden” varjolla (s. 1102–1103). Yksi tämän dokumentin allekirjoittaneista on nobelisti jean dausset.

2:- 9.3.2009, kaksi kuukautta ennen kuin nk. A-h1n1 epidemia puhkesi, rokotevalmistaja sanofi-aventis alkoi rakentaa uutta, 100 miljoonan arvoista tehdasta meksikoon. Siinä valmistettaisiin ”uutta rokotetta uutta pandemiaa vastaan, kun uusi virus ensin on tunnistettu…”. Tämä viittaa siihen, että ”epidemia” oli etukäteen suunniteltu ja tarkoitus on tällä rahoittaa koko projekti.

3:- who:n kokouksessa roomassa vuonna 2006, kun kausi-influenssaa ja muita influenssoja oli tutkittu 37 vuotta, cochrane-raportissa todettiin, että rokotuksista ei ollut minkäänlaista hyötyä influenssaa vastaan. Rokotteet eivät pysty estämään sitä eivätkä vähentämään iäkkäiden ihmisten kuolleisuutta.

4:- koska tämä uusi virus sisältää sian, linnun ja ihmisen influenssavirusgeenejä, on mahdotonta, että se olisi luonnollinen. Se ei voi olla mitään muuta kuin laboratoriossa luotu virus (teoria, jonka venäläisen tiedeakatemian professori leonid ivachov on vahvistanut), uusi virusantigeeni, jota todennäköisesti on levitetty eri väestöryhmiin eri paikoissa hepatiitti-b-rokotuskampanjan varjolla (mikä esim. Fogerty-julkaisun mukaan on mahdollista).

5:- yhtäkään tutkimusta rokotteiden tehoa voimistavien aineiden (adjuvanttien) myrkyllisyydestä ei ole tehty, tai jos on tehty, tuloksia ei ole koskaan julkaistu. Minkä tahansa rokotteen adjuvantti voi olla lasten diabeteksen, leukemian, autismin tai jopa sekä lasten että aikuisten psyykkisten ja fyysisten sairauksien aiheuttaja.
Runsaasti mediatilaa saaneet, rokotuksen ottaneet julkisuuden henkilöt, ovat rokotteen sijasta lähes poikkeuksetta saaneet plaseboja.

6:- suomen ja 140 muun nk. Sivistysvaltion allekirjoittamassa vuoden 1948 nürnbergin sopimuksessa on kansanmurhan (genocide) kieltävä laki, jossa sanotaan: ”minkäänlaisia lääketieteellisiä toimenpiteitä ei saa tehdä kertomatta potilaalle kaikista mahdollisista sivuvaikutuksista ja haitoista eikä ilman potilaan tai hänen edustajansa kirjallista suostumusta”.

Vaadimme, että käynnistetään välittömästi julkinen, puolueeton ja kansainvÄlinen tutkinta, jossa selvitetään tämä ”pandemia” juuria myöten. Vastuussa olevat, olivat he keitä tahansa, täytyy asettaa kansainvälisen tuomioistuimen eteen ja heille on annettava asianmukainen rangaistus väärinkäytöstä, väärien tietojen antamisesta, korruptiosta, julkisten varojen ja veronmaksajien rahojen väärinkäytöstä sekä kansanmurhasta.

Lasten ja äitien terveyttä ja lääketeollisuuden intressejä ei saa sekoittaa keskenään.

Yves delatte
tutkija
pl, fi-20320 turku "

"HUOMATKAA, että kirje on lähetetty marraskuussa 2009. Media ja viranomaiset olivat ”yllättyneitä” ja ”järkyttyneitä” narkolepsiakohusta, koska tällaista ei osattu (viranomaisten) taholla "odottaa". Hmm."

"paula.risikko@eduskunta.fi
Vieras
Vieras

#30 Re: Re: Rikoslain 44 luvun 2 §: Terveydensuojelurikkomus

01.12.2010 21:14


Vieras

#31 Otteita adressista "Vaatimus kansalaisturvallisuuden selvityksistä ja nostamisesta"

01.12.2010 21:18

Nämä saattavat päteä myös ajatukseen pakkorokotuksista,

Määrää rokotukset toimeenpantavaksi sitten Valtioneuvosto ja THL, tai sitten WHO jo allekirjoitetun kansainvälisen sopimuksen nojalla.
("194 maata, Suomi muiden mukana, on allekirjoittanut IHR-sopimuksen (International Health Regulations). Artiklat 21 ja 22 sallivat pakkorokotukset väestölle, kun WHO antaa pandemiamääräyksen. Suomi on yksi sopimuksen allekirjoittaneista maista.
SAGEn kokoonpanon ollessa nykyisen kaltainen, pandemiamääräys on helppo antaa. Liian helppo.")

Adressista:
"Mielestämme Terveyden ja hyvinvoinnin laitos ei ole nykyisellään riippumaton, luotettava ja läpinäkyvä taho, joka voisi antaa kansallisia lääketieteellisiä ohjeistuksia otettuaan vastaan rokotetutkimusrahaa huomattavan suuren summan monikansalliselta lääkeyhtiöltä.

Lisäksi yllämainitun lakiesityksen esille tuominen sekä H1N1-pandemian villi mediatiedotus on asettanut kyseenalaiseksi nykyisen Sosiaali- ja terveysministeriön toimintakyvyn.

3. Miten kansalaiset ovat suojattuja mahdollisia bioaseita vastaan, esimerkiksi vaarallisten virusten ja nanoteknologian myötä.
Haluamme kuulla oleelliset toimenpiteet, joita tällä hetkellä on aktiivisessa käytössä ja miten kansallista turvallisuutta näiltä osin voidaan lisätä.

5. Kenen tai keiden henkilöiden päätöksellä Pandemrix-rokotetta on suositeltu tutkimattomana alle 3-vuotiaille ja raskaavaoleville ja millä tosiasiallisilla perusteilla. Miksi ihmisiä ei informoitu rokotusten aloituksen yhteydessä, että suojatehoa voi joutua odottamaan 42 päivää tämän ollessa viranomaisten tiedossa.

6. Haluamme riippumattoman selvityksen WHO:n kaikista rahoittajista

Me allekirjoittaneet kansalaiset koemme kansalais- ja kansallisturvallisuuden uhatuksi valtion hallintomme toimintakyvyn heikkouden ja läpinäkymättömyyden vuoksi sekä median aiheuttamien tietovääristymien ja suhteettoman kuolemanpelon lietsomisen johdosta.

Vaadimme valtion hallintoon monikansallisista yhtiöistä ja valtapoliittisista tavoitteista riippumatonta väliaikaista kontrolloivaa elintä, jossa mukana on myös sitoutumattomia kansalaisaktivisteja sekä kansalaisjärjestöjen että pienpuolueiden edustajia.
Vieras
Vieras

#32 Re: Kuuluisia esimerkkejä eettisiä kysymyksiä herättäneistä ihmiskokeista

01.12.2010 21:19

#17: PLF - Kuuluisia esimerkkejä eettisiä kysymyksiä herättäneistä ihmiskokeista 

Kokeita on ollut ja tulee aina olemaan. Luepa kirja Spring without Bees, jossa kerrotaan presidentin allekirjoittaneen sopimuksen, jolla annetaan narkkariäitien suihkuttaa hyttysmyrkkyä joka ilta lasten makuuhuoneeseen. Varustukseen kuului mm. videokamera, jolla äiti voi kuvata lapsensa muutoksia jatkuvan altistusen seurauksena. Homma peruutettiin, kun vastuuntuntoinen virkamies paljasti sen ajoissa. Joskus voitamme. Kyse on toisen maailmansoan aikaisista hermokaasuista, joilla maanviljelijämme saavat syövän. Miltei kaikki golfkenttien työntekijät kuolevat syöpään. Siellä käytetään 9 kertainen määrä hermokaasuja. Vaikka seuraavalla tontilla olisi lasten päiväkoti. Sillai meillä ja muualla. Mehiläisongelmaa ei ole maissa, jotka eivät salli hermokaasun käyttöä tuholaistorjuntaan, kuten Tanska, Ruotsi ja Norja. Mehiäiset palaavat jo espanjaan ja Ranskaan. Milloinkahan meillä joku herää?  


Vieras

#33 Loukkaako tämä laki

01.12.2010 21:27

yksilön vapautta, itsemääräämisoikeutta tai oikeutta koskemattomuuteensa ja kehoonsa?

Ei saa itse kantaa vastuuta terveydestään ja valita miten sitä hoitaa?

Onko pakko antaa ruiskuttaa kehoonsa erilaisia aineita, jotka jokin taho on (puolueettomasti?) todennut turvallisiksi välittömiltä ja pitkäaikaisvaikutuksiltaan?
oo
Vieras

#34 hah

01.12.2010 22:26

Itse en ota ainuttakaan flunssapiikkiä koska niissä on kaikkea paskaa. Hyvin on selvitty ilman. Ja mitä tapahtuisi jos tämä laki menisi läpi? Sehän olisi jo vapaudenriistoa, väkisin rokottaa kansalaiset. Kuvitteleeko joku että kansalaiset kävelee vapaaehtoisesti lääkäriin ottamaan pakkopiikin, ja jos ei tulla niin poliisit hakee? Siinäpä kova työllisyys hakea n. 0,5-1 miljoonaa kansalaista (arvio) yksitellen.
Saa jo perustuslakia lähteä muuttamaan jos meinaa tän yrittää saada läpi.
Jari T
Vieras

#35 persetti

01.12.2010 22:47

Mitään pakkoja tartte. Ihmisillä oikeus päättää itse ottaako rokotukset!
Vieras
Vieras

#36 muutos

01.12.2010 23:03

#34: oo - hah 

Ilmeisesti tämä laki on ilmeisesti jo olemassa,

muutoksella ilmeisesti muutetaan ainoastaan toimivallanjakoa sosiaali- ja terveysministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen välillä. Noita pakollisia rokotuksia on mahdollista järjestää ihan nykyisenkin lain mukaan.

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1986/19860583

Pykälässä siis muutetaan vain sitä, että valtioneuvoston on ennen päätöksen tekemistä pyydettävä lausunto kansanterveyslaitoksen sijaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitokselta, joksi laitoksen nimi muuttui kun se yhdistettiin Stakesin kanssa tms. Noita pakollisia rokotuksia on voitu määrätä siis ainakin vuodesta 1986, eikä ilmeisesti kertaakaan ole vielä määrätty.

Mutta lisäksi:

194 maata, Suomi muiden mukana, on allekirjoittanut IHR-sopimuksen (International Health Regulations). Artiklat 21 ja 22 sallivat pakkorokotukset väestölle, kun WHO antaa pandemiamääräyksen. Suomi on yksi sopimuksen allekirjoittaneista maista.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

01.12.2010 23:13


cxfgnfgj
Vieras

#38 tuolla adressissa on ainakin 30 hatusta vetästyä tyyppiä :)

01.12.2010 23:26

joten oiekasti allekirjoittaneita ei ole vielä paria sataakaan
sdfbdfn
Vieras

#39 onkohan oikeasti esim. sen nimistä kuin Ilse Palmunoksa?

01.12.2010 23:27

dfvd

Vieras

#40

01.12.2010 23:32

niin, mitäköhän hyötyä on laittaa joku hassu nimi.. voishan sen vaan laittaa et oma nimi ei näy, tai sitten vaan esim. muodossa J. Virtanen, Helsinki.

Mutta kai oikeita nimiä on jo 200 ?
vcbn cvnb
Vieras

#41 no tuolla alkupäässähän noita hörhönimiä mahtaa olla

02.12.2010 00:48

ellei ole jo poistettu, mutta kai joku on halunnut niitä ihan muiden huvitukseksi pistellä. Tuskin adressin vastaanottajat ainakaan Poris Jeltsinin tai Aleksanteri Suuren mielipidettä hyväksyy. Vaikka mikäpä siinä vaikka nuo meniskin läpi eikä sensorit huomais niissä mitään erikoista. Tämäntyyppisissä adresseissa ei ole koskaan liikaa nimiä:)
Minna Hietanen
Vieras

#43 Pakko

02.12.2010 09:11

Kaikki mikä on pakollista, ei tee hyvää.
Huolestuttava suunta todella.
Timo Heimonen
Vieras

#44 Pakollinen rokotus ja seuraukset.

02.12.2010 11:55

Hei,

Vaikka nämä rokotukset tulisivat pakollisiksi, niin en todellakaan ota niitä.
Ai miksi, no tästä sikainfluenssasta on varmaan opittu se että,
1. Rokote oli kiireellä tehty ilman mitään kunnon testauksia
2. Rokote aiheuttaa huomattavia sivuoireita.

Ennemmin istun vankilassa vaikka sen vuoden muiden terveiden kieltäyjien kanssa kuin otan rokotuksen!

Ystävällisin terveisin,
Timo Heimonen
Kirkkonummi
Siru Heiskanen
Vieras

#45

02.12.2010 13:26

Ei ihmisiä voi pakottaa ottamaan lääkkeitä tai rokotuksia, se jos mikä on sairasta..! Ja miten ihmeessä tällaista ollaan edes päädytty ajattelemaan sikainfluenssarokotteen aiheuttaman kohun jälkeen?
Ihmiskoekaniinit
Vieras

#46 Ihmiskoekaniineja jonossa?

02.12.2010 16:58

Tämä on ihmiskoekaniini laki. Tämä laki sallii vielä enemmän ihmiskoekaniinit. Tämän lain nojalla ihmisiltä ei kysytä haluavatko he ottaa vaiko eivät vaan heidät pakotetaan ottamaan tavalla tai toisella.

Tämä laki pitää ihmisiä ihmiskoekaniineina, joille saa tehdä mitä vain.

Tämä laki tukee bioaseiden testausta ihmisiin ennen niiden sotakäyttöä.
välikevennys
Vieras

#47 Mutta eikös nyt tässä tilanteessa vois vedota

02.12.2010 18:00

siihen että ihmiset on oikeestaan vain yksi eläinlaji ja eläinkokeet on kiellettyjä. Ja toiseksi onhan eläineläimillä nykyisin suorastaan enemmän oikeuksia kuin ihmiseläimillä. Ja eläinlajina ihminen on aika helvetin halvinainenkin vielä (vain viisi miljardia) kun vertaa meitä vaikkapa mailmassa elävään paksusuolibakteeripopulaatioon. ihminen on siis niin harvinainen eläinlaji että sitä pitäisi suojella
Matti Aladin
Vieras

#48 SIkainfluensa rokotus

03.12.2010 02:12

Olin viisipäivää tosi sairaana ja valvoin. Sitten ruumiin lämmön säätely oli sekaisin pidempään, välillä kylmä vaikka ei mitään syytä.
Ei kiitos uudestaan mitään testaamatonta rokotetta.
arto huttunen
Vieras

#49

03.12.2010 02:59

Kansalaisella oikeus päättää mitä elämällään tekee...

Vieras

#50 Eletäänkös me kohta jossakin "kommarimaassa"???!!

03.12.2010 06:05

Tulin juuri 1 kk kestäneeltä Vietnamin reissulta - ja pohjois Vietnamissa oli ihan "kommarimeininki"..Ihmiset heräteltiin kovaäänisen pauhinaan, valot sammutettiin (sähköt pois, että ihmiset menee ajoisssa nukkumaan) illalla..yms. "ISO veli valvoo" systeemiä..Alkaakos täällä Suomessakin olla samanlaista = PAKKO VALVONTAA?!!!KAMALAA!!!!