Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistyksen kaikki toimet tutkittava

En allekirjoita

#26 Re: Re: Hyvä

09.12.2014 09:10

#24: Sivusta seurannut - Re: Hyvä 

 Jep, kateelliset narisijat ovat päättäneet keinolla millä hyvänsä saada yhdistyksen kaadettua. Eivät vain ole ajatelleet näiden avointen kirjeiden, faceryhmien ja adressin aikaansaamia seurauksia. Suuri osa huutelijoista on lisäksi ihmisiä jotka eivät ole olleet yhdistyksen tekijöiden kanssa missään tekemisissä henkilökohtaisesti. Uskotaan vain sokeasti kaikki mitä katkerat sielut sanovat. 

nimellinenkö

#27 Re: Re: Re: Hyvä

17.12.2014 12:04

#25: Nimellinen - Re: Re: Hyvä 

samaa olet itsekin. 

Elisa

#28 Ylimielistä ja yliolkaista

17.12.2014 14:50

Kerron tässä yhden tapauksen, jossa PHSEYn puuttuva tiedottaminen herättää kysymyksiä:

http://lizthecat.blogspot.fi/2014/12/koirapuistossa-15.html

Eläinsuojeluneuvoja ei tee huostaanottoja

#29 Re: Koirista ja kissoista tykkäävä

01.02.2015 14:41

#14: - Koirista ja kissoista tykkäävä 

 No nyt taitaa mennä puurot ja vellit sekaisin. Eläinten huostaanotot ovat viranomaisten tekemiä, ja joku eläinsuojeluyhdistyksen hallituksen jäsen ei tuollainen viranomainen lähtökohtaisesti ole. Huostaanottoja tekevät siis vain poliisi ja valvontaeläinlääkäri.

MOT

#31 Re: Re: Re: Hyvä

11.02.2015 20:53

#25: Nimellinen - Re: Re: Hyvä 

 Kannattaakin kirjoittaa nimettömästi ettei joudu koston kohteeksi esim aiheeton eläinsuojeluilmoitus...

Nastolasta etelään

#32 Re: Re: Re: Re: Hyvä

21.02.2015 12:50

#31: MOT - Re: Re: Re: Hyvä 

 Juurikin niin, hevosien ja lehmien luona pitäisi käydä niin ovat rampanneet useita kertoja kaverini luona jossa eläimillä ovat asiat kunnossa. On tultu ihan poliisin kanssa soittamaan ovikelloa yllättäen.

L77

#33 Itse en

21.02.2015 12:54

Henkilökohtaisesti en lähde allekirjoittamaan tämmöistä addressia, jonka alkuunpanija haluaa pysyä nimettömänä.

Lemmikkiä haluava

#34 Hoidetaanko eläimiä hyvin?

21.02.2015 14:39

Siis mistä on kyse? Kohdellaanko eläimiä huonosti? Haluaisin lähitulevaisuudessa ostaa yhdistykseltä kissan tai kaksi. Ihmisten väliset riidat eivät minua kiinnosta, eläinten hyvinvointi on tärkeintä.

MaaritH

#35 Kissani puolesta

21.02.2015 21:25

Kissani löytäjä vei sen PHSEY:lle...kissallani on mikrosiru joka tuntuu kaulassa...mutta kissani joutui istumaan viikon pienessä häkissä, valtavan kissan kusen hajun keskellä viikon...ennenkuin oli löytynyt toimiva sirunlukija...Olisin halunnut kiittää kissani tuojaa PHSEY kautta..enpä usko että kiitos meni perille...kun menin hakemaan kissaani..tuli tunne, että kisaani oli pidetty tarkoituksella viikon verran täyshoidossa rahastus mielessä...kaippa siellä eläinlääkäri välillä pyörähtää, kun kerta on huomattava määrä sairaita ja vanhoja kissoja kotia odottamassa..tuosta olisi kyllä hieman karkea mielipide, joten jääköön sanomatta... asiaan..ei jäännyt kyllä kivaa mieltä asioinnista..Mutta Kiitän PHSEY siitä, että otitte kissani talteen ja soititte siitä minulle. Kiitos!

 

Toivottavasti asiat löytävät oikean suunnan, eikä ihmiset pelaisi valtapeliään eläinten kustannuksella, koska ihminen on se eläimistä julmin!

Sanna

#36 Meistä ei tule kissaihmisiä..

21.02.2015 22:10

Mekin haaveilimme kissasta ja kävimme katsomassa tammikuussa talon kissoja. Toimiston perällä ollut nainen kuitenkin sai meidät toisiin ajatuksiin. Tai oikeastaan meidän piti hänen sanojensa mukaan mennä kotiin kasvamaan, koska meillä on kaksi lasta. Tämä huudahdettiin peräämme kun lähdimme toimistosta pois. Mutta kissaa ei olisi tullut ilman lapsiakaan, koska meillä on koira, asumme omakotitalossa mutta emme aio rakentaa kissalle ulkotarhaa ja niin, meillä on lisäksi lapsia.

Kissoista viis mutta missä käytöstavat?

ex-maatalouslomittaja

#37 Noita ihmisiä ei lähellekkään eläimiä(eikä oikein ihmisiäkään)

22.02.2015 02:55

Tämä yhdistys pitäisi ehdottomasti lopettaa tai koko porukka vaihtoon. Aivan hirveitä ihmisiä, ja kenelläkään ei mitään ammattitaitoa, saati halua, hoitaa eläimiä. Eniten niitä kiinnostaa huutaa ja ilkeillä ihmisille.

Eräskin vaahtosi, kun joku mummo oli tuonut kaloja kissoille, että "niitä ei voi antaa, kun niissä voi olla ongenkoukkuja". Prisman kalatiskiltä ostettuja kaloja. Pikkusen pimeetä sakkia. Yhden päivän olin joskus vuosia sitten vapaaehtoisena ja se riitti. Sääliksi kävi kissat, kun siinä oli nuoria naisia, joista yksikin pelkäsi niitä niin, että yritti huitoa ja lyödä niitä kissoja. Kissaparat ihan paniikissa, kun siihen tulee vihaisia, huutavia eukkoja "hoitamaan".

Kissanpäivät

#38 Re: Hoidetaanko eläimiä hyvin?

23.02.2015 13:19

#34: Lemmikkiä haluava - Hoidetaanko eläimiä hyvin? 

Eläinten oltaviin pääsee löytöeläintalolla tutustumaan ja tilanteen pääsee itse toteamaan. Yleensä ihmiset ihmettelevät miten hyvät olot kissoilla on, suorastaan "hotellitasoa" kuten eräs vierailija totesi. Monissa löytöeläintaloissa oltavat ovat ihan toiset ja monissa paikoissa kissat myös lopetetaan 15 päivän säilytyksen jälkeen löytymisestä. Phesy etsii kissoille uudet kodit.

Elisa

#39

25.02.2015 05:41

Tänään Etlarissa juttu adressista. "Etelä-Suomen Sanomat lähetti adressin perustajalle haastattelupyynnön, mutta ei saanut vastausta tiistaihin mennessä."

Kieltäytymällä haastattelusta adressin tekijä vesittää koko jutun. Eri asia on, että jos hän ei ole saanut pyyntöä ajoissa. Silloin hänellä lienee vastineoikeus. Toivon todella, että hän käyttää sitä.

 

 

 

terveisin adressin alkuunlaittaja

#40 Ei ole tullut!

25.02.2015 06:59

Valitettavasti ei ole säköpostissa, minkäänlaista yhteydenottoa toimittajalta!

Elisa

#41

25.02.2015 08:03

Siinä tapauksessa sinulla todella on vastineoikeus. Jos jätät nyt tuon "paikan" käyttämättä, tuhoon tuomittu on koko yritys saada jotain muutosta. Jos asiat saadaan päivänvaloon, uskon, että päättäjien on pakko tehdä jotain kun vaalitkin on tulossa.

Kyseenalaistaja

#42 Kyseenalaistakaa ja ottakaa selvää

25.02.2015 16:21

Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistyksen kaikki toimet tutkittava

 

Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistys toimii mielivaltaisesti. Adressin tavoitteena on tuoda yhdistyksen hallituksen mielivaltaisesta toiminnasta näkyvyyttä. Eläinsuojelutyö  ei täyty enään sanan varisnaisen merkityksen mukaisesti  eläinten hyväksi tässä yhdistyksessä.

Tässä todetaan vaan että on mielivaltaista mutta ei kerrota että millä tavalla....

 

Yhdistyksen hallituksessa toimii maallikoita, joiden kokemus eläinten hyvinvointiin liittyy omien eläinten hoidosta, yhdistyksen suojassa olevien eläinten luovutuksista. Osalla hallituksen jäsenistä kokemus sijaishoidosta,  eläinten sijoituksesta kotiinsa. Hallituksen jäsenillä ei ole kenelläkään koulutusta eläinten hoitoon.

Näiden hallituksessa istuvien ja aktiivisesti pitkään toimineiden kokemus on karttunut osalla jopa kolmenkymmenen vuoden ajan. Uskallan väittää ettei yhdelläkään vastavalmistuneella eläintenhoitajalla tai muutaman vuoden työskennelleelä ei voi olla yhtä hyvää kokemusta ja ammattitaitoa.

 

Phesyn toiminnassa on tapahtunut paljon sellaisia asioita tämän hallituksen aikana, jotka eivät tule näkymään suurelle yleisölle. Räikeitä tapauksia eläintyössä, jopa laiminlyöntejä. Yhteistyökyvyttömyyttä. Haastamista riitaan, niin vapaaehtoistoimijoiden, kuin muunkin jäsenistön kanssa.

Näistä väitteteistä joita tässä luetellaan ei kuitenkaan esitetä mitään todisteita??? Kirjoittavatko ihmiset oikeasti tämän perusteella nimensä tähän adressiin???

 

Phesy ollut pitkään riitaisa yhdistys, jossa ei kunnioiteta kaikkien ihmisten ihmisarvoa, niin kuinka voimme luottaa, että eläimelle tarkoitettu arvo tulee toteutumaan. Joissakin tapauksissa mielivaltaisia eläin huostaanottoja, joista ei suostuta edes neuvottelemaan.

Riitoja on varmasti ollut ja tulee olemaan, toimiihan siellä isojoukko ihmisiä ja eläinasiat koskettavat ja kuohuttavat tunteita. Ei kunnioiteta ihmisarvoa.. hmm Missä tässä adressissa on todisteet tälle väitteelle?? ELÄINSUOJELUYHDISTYS EI TEE YHTÄÄN HUOSTAANOTTO PÄÄTÖSTÄ. Sen tekee poliisi tai valvontaeläinlääkäri. Jotenkin vie tämä virheelliset tiedot pohjaa tältä adressilta....

 

Riitaisuuksien johdosta, yhdistyksestä on erotettu jäsenistöä, kannatusjäseniä ja nk. varsinaisia äänioikeutettuja jäseniä. Erottamiset sen vuoksi, kun jäsenistö ei ole samaa mieltä hallituksen kanssa. Yhdistyksen omissa säännöissä sanotaan, että varsinaiseksi jäseneksi voidaan valita, sellainen henkilö, joka toimii aktiivisesti yhdistyksessä, mutta tämä ei ole toteutunut. Varsinaisiksi, äänikelpoisiksi jäseniksi on nyt valittu tämän hetkisen hallituksen jäsenten ystäviä ja sukulaisia. 

Tästäkään ei ole esitetty tässä jutussa mitään mistä nämä väitteet kukaan lukija voisi todentaa ennen allekirjoittamistaan. Yhdistyksellä on säännöt joiden pohjalta hallitus valitsee uudet jäsenet ja siellä on myös säännöt minkä pohjalat hallitus voi erottaa jäseniä. 

Yhdistyksen hallitus on erottanut puheenjohtajansa syksyllä -14, joka astui vapaaehtoistoimeen sen jälkeen, kun edellinen puheenjohtaja erosi itse kesäkuussä -13 riitojen vuoksi ja joka oli kokenut kiusaamista, erityisesti nykyisen hallituksen jäseneltä. Varapuheenjohtaja erosi yhdistyksen vapaaehtoistoimesta, heinäkuussa -13. Kesällä eronneet pj. ja varapj. vallittiin vuosikokouksessa helmikuussa -13 , jolloin valittiin yhdistykselle koko hallitus ja hallituksen varajäsenet. Myös TE-toimiston kautta tulleita työkokelijoita on kohdeltu ala-arvoisella tavalla, haukkumalla ja aliarvioimalla ihmistä. (vartalon muoto ollut haukkumisen kohde tai jokin luonteenpiirre ja jopa sairaus )

 

Tämän adressin tavoite on saada päättäjiltä huomio yhdistyksen toimiin, jotka ei täytä eettisiä arvoja, eikä normeja. Myös mahdolliset lakipykälien ja asetusten kierto ja huomioimatta jättö tulisi selvittää, joita on aiemmin osoitettu. Niin eläinten osalta kuin muidenkin asioiden, sekä yhdistyslain osoittamalta osalta. Asioita on siirretty ja siitä edelleen unohdettu. Hallituksen kokouksessa, sekä palavereissa on hallituksen jäsen käyttänyt sanontaa "eiköhän paineta tämä asia villaisella." Pieni osa jäsenistöä on pyytänyt, että kutsuttaisiin koolle ylimääräinen vuosikokous, jossa aiheena tämän hallituksen luottamus toimintaansa ja mahdollinen erottaminen.

 

Adressi tullaan toimittamaan Lahden päättäille, ympäristökuntien päättäjille. Kuntiin, joista on eläinten talteenottosopimus. TE-toimistoon, Patentti-ja rekisteröintihallitukseen, lehdistöön, sekä tarvittaessa myös muille viranomaisille.

 

liitteenä blogi ja toinen adressi, joissa käsitellään Phesyn toimintaa.

Kun tätä kirjoitusta lukee herää tunne että kirjoittaja on pohjannut kirjoituksensa kuulopuheisiin. Ei ole mikään salaisuus kenellekkään joka sosiaalista mediaa seuraa että on olemassa ryhmä ihmisiä jotka ovat sitä mieltä ettei nykyinen hallitus osaa mitään, tekevät rikoksia, ovat narsisteja, kukkahattutätejä ym ym. Ihan kaikkia nimityksiä en muista eikä sillä lienee niin välikään ole.

Mietin vaan että jos on todisteita kaikesta tässä adressissa olevasta ja niistä facessa ja blokeissa kirjoitetuista asioista, minkä takia rikosilomoitusta ja tutkinta pyyntöa ei ole jo tehty??? Vai onko kenties poliisilaitoksella jo käyty, mutta todisteiden puutteessa kukaan ei ole juttua ottanut hoitaakseen...

Useassa paikassa olen törmännyt siihen että miksi kukaan hallituksenjäsen ei kommentoi näitä juttuja ja väiteitä. Minä en sitä ihmettele yhtään. Joka kerta kun joku "puolustaa yhdistystä" tai puhuu yhtään hyvään sävyyn talon toiminnasta tai hallituksenjäsenistä hän saa niskaansa kauhean ryöpyn. Ei niillä ihmisillä siellä ole aikaa istua montaa tuntia päivästä koneella vastaamassa joka ikiseen virheelliseen tai perättömään väitteeseen.

Käyttäkää hyvät ihmiset omia aivoja, käykää talolla katsomassa näitä "laiminlyötyjä" eläimiä ja kiusattuja työntekijöitä. Näiden adressien, blokien ja facekirjoittelijoiden tarkoitus EI OLE suojella eläimiä vaan kiusata ihmisiä. Valitettavasti sijaiskärsijöinä on eläimet.

Toinen kyseenalaistaja

#43

26.02.2015 11:28

Missähän Aatua ja Benjiä voi käydä katsomassa?

xx

#44

26.02.2015 15:01

Aatu ja Benji on lopetettu yhdistyksellä. Löytyy lisää tietoa noissa linkeissä. 


Vieras

#45

28.02.2015 06:53

Kiitos Itä-Hämeessä olleen jutun, löytyi tämäkin! Tässä jos missä on järkeä! Meille luvattiin "ammattimaista ja asiantuntevaa" palvelua, lopputulos oli kuitenkin aivan jotain muuta.
Työ tällaisessa paikassa on erittäin tärkeää, jotakin tarvitsee kuitenkin tapahtua että maine saadaan puhdistettua ja ihmisten luottamus saadaan hankittua takaisin.

Vieras

#46 Miksi ei?

02.03.2015 08:09

PHESYn kaikki toimet on tutkittava. Jos mitään epäilyttävää ei ole, luulisi heidän kutsuvan ilolla viranomaiset sinne katselemaan paikkoja, sillä tämä epäluottamus ja epäluuloisuus, sekä huhupuheet syövät yhdistyksen mainetta ja imagoa. Tilanteessa kärsivät sekä ihmiset, että eläimet.

Jos korjattavaa löytyy, toivon että se korjataan pian. Sikäli kun tämän adressin allekirjoittaneet, sitä vastustavat, sekä PHESYn jäsenistö on aidosti eläinten hyvinvoinnin kannalla, niin miksi ei tutkittaisi tapausten taustoja, eläinten oloja ja niin edelleen?

 

 

Kyseenalaistaja

#47 Re: Miksi ei?

05.03.2015 12:13

#46: - Miksi ei? 

 Tarkastuksia suoritetaan jo lakisääteisesti kaikilla löytöeläintalolla. Ja sitähän minä perään kuullutin aikaisemmassa kommentissani että MIKSI ei tutkinta pyyntöä ole tehty/saatu läpi?? Ei tälläistä adressia tarvita jos on todisteet adressissa esitettyhin asioihin.