Vakuutuslääkärit on asetettava totuusvelvoitteen piiriin

jaska

#626

15.05.2017 12:55

Ideana ihan kiva, mutta kun näillä adresseilla ei ole mitään vaikutusta mihinkään..

Höh

#627 Eikö tämän voisi poistaa

28.09.2017 21:27

Adressissa moitittu laki on kumottu jo vuonna 2015. Tartteeko siitä enää jauhaa? Sitä siis ei voida enää kumota, kun se on jo kumottu. 

 

Luis

#628 Re:

08.10.2017 08:29

#1: -  

 Te joilla on facebook-tunnukset niin käykääpä kommentoimassa Iltalehden juttuun Kari Suomisesta, että täällä olisi adressi allekirjoitettavana. Mieluiten linkki suoraan tänne jos sellaisen voi laittaa.

Luis

#629 Re: Eikö tämän voisi poistaa

08.10.2017 08:44

#627: Höh - Eikö tämän voisi poistaa 

 Ei ole  kumottu. Lainkohta löytyy myös uudesta 1.1.2016 voimaan tulleesta työtapaturma- ja ammattitautilaista (121 pykälä).

Ite

#630 VAKUUTUSLÄÄKÄRIJÄRJESTELMÄN SYNTY JA SYNNYTTÄJÄT

26.10.2017 13:26

VAKUUTUSLÄÄKÄRIJÄRJESTELMÄN SYNTY JA SYNNYTTÄJÄT  
Lain säätäneiden kansanedustajien nimet ja ammatit.

1. päivä heinäkuuta 2004 tuli voimaan *** tapaturmavakuutuslain 41 d § ***, jolla
luotiin vakuutuslääkärien mielivalta tähän maahan.

Järjestelmän ainoa tarkoitus oli luoda systeemi, jolla voidaan evätä sairaus-, tapaturma- ja eläkevakuutusten perusteella maksettavat korvaukset.  

Laki on edelleen voimassa, mutta uudella nimellä. Sen mukaisesti vakuutuslääkäreille ja asiantuntijalääkäreille on myönnetty oikeus, poliittisen juridiikan termein velvollisuus, asettaa diagnooseja ilman kunniaa ja omaatuntoa.

Vakuutuslääkäreille ja asiantuntijalääkäreille säädetty oikeus kirjoittaa keksittyjä, hatusta vedettyjä diagnooseja ja oikeus kirjoittaa epikriiseihin vakuutusyhtiöiden korvausvastuun poistavia satuja on kirjattu nyt voimassa olevaan Suomen lakiin

TYÖTAPATURMA- JA AMMATTITAUTILAIN §:ksi 121.  

Alkuperäinen tapaturmavakuutuslaki lakkautettiin muutama vuosi sitten, mutta vakuutuslääkäreiden erioikeutta pilkata lääkärinvalaa ei kumottu. Erioikeus siirrettiin työtapaturma- ja ammattitautilakiin.

  *   *   *

Alunperin lain laativat eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan jäsenet v. 2004, silloiset nämä kansanedustajat:    

Valto Koski    (sd), putkiasentaja      

Anneli Kiljunen    (sd),  johtava sosiaalityöntekijä      

Marjaana Koskinen    (sd),  sosiaalityöntekijä      

Arto Seppälä    (sd), ylitarkastaja, kunnallisneuvos      

Tuula Väätäinen    (sd), erikoissairaanhoitaja      

Leena Rauhala    (kd), psykiatrinen sairaanhoitaja, sairaanhoidon opettaja      

Juha Rehula    (kesk), kunnankamreeri, kunnansihteeri, hallintojohtaja      

Tapani Tölli    (kesk), kunnanjohtaja      

Sirpa Asko-Seljavaara    (kok), plastiikkakirurgiaan erikoistunut lääkäri, professori      

Paula Risikko    (kok), erikoissairaanhoitaja, hallintotieteen  kunniatohtori,  ammattikorkeakoulun vararehtori      

Raija Vahasalo    (kok), peruskoulun rehtori, kasvatustieteen maisteri      

Pehr Löv    (r), lääketieteen lisensiaatti, sosiaali- ja terveysjohtaja      

Erkki Virtanen    (vas), kunnan omistaman vuokrataloyhtiön toimitusjohtaja, yhteiskuntatieteiden kandidaatti      

Osmo Soininvaara    (vihr), valtiotieteen lisensiaatti, kirjoittanut yhteiskuntaa ja politiikkaa koskevia teoksia, poliittinen broileri

*  *  * 

Terveydenhuollon asiantuntemusta valiokunnassa todella riitti. He tiesivät tasan tarkkaan, millaiset vaikutukset lailla tulisi olemaan. Tässä tapauksessa lainsäätäjät eivät voi puolustautua kiireeseen vetoamalla, joskin lain säätämisessä pidettiin todella kiirettä.  

Vakuutuslääkärimafian perustamisessa vuonna 2004 pidettiin tavatonta kiirettä. Aikaa siihen kului vain kaksi kuukautta ja muutamia päiviä, huhtikuun lopulta heinäkuun 1. päivään. Sopivasti poliittiset toimittajat olivat siihen aikaan kuukauden-puolentoista kesäunilla.  

13 vuotta Suomen eduskunta ja kaikki tänä aikana vaikuttaneet puolueet ovat halunneet, että vakuutuslääkärien ylivalta ja mielivalta saa jatkua. Vakuutetuille ei tarvitse korvauksia maksaa, vaikka Korkeimman oikeuden päätöksen mukaan vakuutettujen maksut, joita vakuutetut ovat itse maksaneet, ovat periaatteessa vakuutettujen omaa rahaa, ei vakuutusyhtiöiden eikä edes Suomen valtion rahaa.  

Lain tarve liittyi kuntien omistamissa asunnoissa, toimistoissa ja sairaaloissa ja kouluissa ilmi tulleisiin ihmisten homesairauksiin, jotka olisivat voineet johtaa valtaviin kuntien korvausvastuisiin. Kuten lainsäätäjien ammattinimikkeistä on havaittavissa, päättäjät ovat olleet lähes kaikki kuntien edunvalvojia ja terveydenhuollon ammattilaisia.  

Lainsäätäjien ammattinimikkeitä katsoessa alkaa korvissa kiertää korvamatona vanha kansanviisaus "pukki kaalimaan vartijana”.   Pitää muistaa, että kunnilla ei yleensä ole vakuutuksia aiheuttamiensa henkilövastuiden osalta. Mahdolliset korvausvastuut maksetaan kunnan kassasta. Siten kunnat olivat ja ovat hyvin usein oman kuntansa ”vakuutusyhtiöitä”.  

Haittapuoli tapaturmavakuutuslain 41 d §:ssä oli, että se piti tehdä koskemaan tasapuolisesti kaikkia vakuutuksenantajia. Näin tapaturma- ja sairauspotilaiden väärennetyistä lausunnoista ja niiden hyödyistä piti päästää nauttimaan kaikki Suomen vakuutusyhtiöt.

Hyöty laista menee yhtäläisesti etenkin eläkeyhtiöille, mutta myös sairaus- ja tapaturmavakuutuksia myyville yhtiöille.  Onhan se ollut vakuutusyhtiöille yhtä juhlaa: vakuutusmaksut voidaan kerätä, mutta korvauksia ei tarvitse maksaa. Siitä Suomen valtio ja eduskunta ovat pitäneet ja pitävät huolen.  

Vakuutuslääkärit (asiantuntijalääkärit) keskitettiin Työterveyslaitokseen, mikä oli suuri palvelus Suomen valtiolta vakuutusyhtiöille. Kun sen lisäksi eduskunta on säätänyt lain, että vakuutusyhtiö voi määrätä korvauspotilaansa luottolääkärilleen, siis vakuutuslääkärille, niin järjestelmä on aukoton. Vakuutettu ei korvauksia saa, ellei kuulu vakuutusyhtiön sisäpiiriin tai muuhun vakuutusyhtiön omaan viiteryhmään.  

Työterveyslaitos on osa valtion järjestämää yhden luukun palvelua vakuutusyhtiöiden vapauttamiseksi mahdollisimman tehokkaasti korvausvastuista. Työterveyslaitoksessa on myös helpompi valvoa, pysyykö lääkäri lojaalina vakuutuslääkäriydelleen ja vakuutusyhtiöille. Jos ei, niin hallinnolliset rutiinit lääkärin vaihtamiseksi toiseen toimivat tehokkaasti ja nopeasti.  

On tämä hyvin lobattu systeemi. Kaikki kunnioitukseni siltä osin lobbaajille. Tosin lobbaamisen tulos on oksettavan halveksuttava.

Sama jatkuu yhä. Vakuutuslääkärit ovat inkvisiittoreita, joille vääräuskoisia ovat väärin sairastuneet vakuutetut. Varsinaista uskomuslääketiedettä on vakuutuslääketiede. Sen laativat sosiaali- ja terveystoimen korkea-arvoiset ammattilaiset, jotka omivat itsellaan vallan säätää ihmisen elämästä ja kuolemasta.

Ilmankos eduskunta sääti tänä syksynä vieraslistansa - ei vain salaisiksi, vaan peräti heti hävitettäviksi - ettei vaan näy, ketkä ovat käyneet eduskunnassa sieluja ostamassa. Se työtapa on eduskunnalta hävyttömyyden ja kieroilun huippu. Siitä ei hyvä seuraa.  

 

On ajassa jotain hyvääkin: eduskunnassa on käsiteltävänä lakimuutos Lex Ronkainen, jonka tavoitteena on asettaa loppu vakuutuslääkärimafialle.Näillä epävirallisillakin adresseilla on siis merkitystä.

Tänään 26.10.2017 jo yli 14.000 ihmistä on antanut tukensa tälle lakimuutosvaatimukselleni. Se on huomattu jo eduskunnassa ja viety suoraan eduskunnan käsiteltäväksi ilman virallista kansalaisadressia.

 

Nähtäväksi jää, mitkä puolueet yhä vielä äänestävät TYÖTAPATURMA- JA AMMATTITAUTILAIN 121 §:n säilyttämisen puolesta, ketkä pyrkivät sen kaatamaan.  

Veikkaan, että vakuutuslääkärimafialla on lukuisat suojelijansa eduskunnassa ja asian käsittely siiretään eduskuntavaalien ja totuuden jälkeiseen aikaan, hamaan tulevaisuuteen. 

Eiköhän tässä käy niin, että tehdään "poliitikan vanhanaikaiset". Asiasta päätetään keskellä kesää 2018 kansanedustajien ja poliittisten toimittajien ollessa pitkällä kesälomalla. Tätä maata hallitaan valehtelemalla.

Pessimistinä en jaksa uskoa, että yhden sukupolven aikana kansa oppii äänestämään rehellisempiä poliitikkoja ja oppii olemaan äänestämättä virkamiehiä eduskuntaan. Katso yllä lueteltuja ammattinimikkeitä, niin huomaat kyllä, miksi näin sanon.

Niin kauan, kuin työtapaturma- ja ammattitautilain 121 § on voimassa, yhteenkään lääkäriin ei voi luottaa, ennen kuin hän osoittautuu luottamuksen arvoiseksi. Siihen eivät pelkät vakuuttelut rehellisyydestä riitä.

Jotenkin lääkärin IHMISYYS on tultava näkyväksi, ennen kuin häntä voi arvostaa ja ennen kuin häneen voi luottaa. Vakuutuslääkärijärjestelmä on langettanut kaikkien lääkäreiden ylle pirun viitan.

Saksassa oli 30- ja 40-luvulla "valtion hyväksi" toimivia lääkäreitä runsaasti, varsinaisia aatteen miehiä ja naisia. Suomen vakuutuslääkärit eivät poikkea heistä mitenkään merkittävästi.

Laillistettu Suomen perustuslain ja kansainvälisten lakien vastainen, valehteluun ja väärentämiseen perustuva vakuutuslääketieteen ydinperiaate "otetaan ihmiseltä kaikki pois, ja katsotaan, mitä tapahtuu" on ollut kovin tuottoisa monen lobatun kansanedustajan viiteryhmälle. Niiden tuottojen takana on paljon inhimillistä kärsimystä ja – mitä tuota salaamaan ja keskustelussa tabuna pitämään – ruumiita, kirjaimellisesti ruumiita.

Kirjoitin tämän kaikkien omasta halustaan oman käden kautta mutta vakuutuslääkärien vuoksi pois lähteneiden muistoksi.  

 

Esko Leipälä

6 vuotta taisteltu

#631 asiaa

24.11.2017 22:03

On se kumma kun selkävammassa voi ihotautilääkäri (vak.yhtiön asiantuntialääkäri) kumota ortopedin ja fysiatrian erikoislääkärien lausunnot vedoten vakuutusoikeudessa ettei niihin tarvitse enää ottaa huomioon mukaan lukien diagnoosit...

Jenny

#632 Aikataulu ja kuka hoitaa asiaa?

03.12.2017 18:12

Millon tätä asiaa viedään eduskuntaan käsittelyyn ja kuka sen toimittaa eteenpäin? Ensimmäinen allekirjoitus on 21.11.2014 ja nimiä kerätään vielä 3.13.2017....Mihin saakka?

Peter Öström

#633 Re:

05.02.2018 15:21


Vieras

#634

25.02.2018 19:02

Vakuutuslääkärit ja vakuutuslääketiede on aivan törkeä demokraattisessa valtiossa sisällä oleva korruptiojärjestelmä.

Suomi paheksuu virallisesti korruptiota, mutta samalla on hyväksyy "vakuutuslääketieteen", joka on täyttä huijausta.
Media on myös hiljaa tästä korruptiojärjestelmästä.
MIKSI?
Vakuutuslääkärit toimivat täysin vastuuttomasti ja oikeuslaitoksemme vahvistaa huijaukset!

Itsellä on korkeimman oikeuden päätös, joka suojaa vakuutuslääkäreiden valheet, huijaukset ja petokset!

Vakuutuspäätökset perustuvat "taustatietoihin", joita ei kukaan ole löytänyt mistään, eikä kukaan ole tutkinut, eikä päätöksentekijä ole kohdetta tavannut, tiedä eikä tunne!
Korkein oikeus kuitenkin hyväksyy kaikki valheet ja epää vielä valitusluvan!




Vieras

#635

15.07.2018 20:59

Harkitsen aiheesta kirjoittamista. Jos kellään on kiinnostusta jakaa kokemuksia tai aineistoa, kirjoittakaa osoitteeseen vakuutus@luukku.com. Olisin todella kiitollinen aineistosta!