Pidetään Suomi turvallisena

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pidetään Suomi turvallisena.


Vieras

#1

28.01.2015 09:34

Suomen pitäisi jo herätä ja reagoida tähän vaaraan. En ymmärrä miksi Räsänen ei koe, että Suomi on vaarassa, kun Supon tietojen mukaan 50 hullua on lähtenyt murhaamaan ihmisiä. Pitääkö odottaa oikeasti, että jotain tapatuu, jotta reagoitaisiin tähän huolestuttavaan radikalismiin? Uskonnonvapaus on perusoikeus, mutta jos aivopestään nuoria ja levitetään vihaa länsimaita kohtaan, niin eikö se ole rikos? ISIS on kehoittanut juuri seuraajiaan toimimaan länsimaissa, mikä tekee Suomesta immuunin?
hyvin menee rintamamalla suomipoika kaataa miestä kuin merenmutaa

#2 Niin sinne asti ainakin, kun alkaa paukkuu

28.01.2015 12:12

Monet ovat edelleenkin siivä uskossa ja luottaneet maahanmuuttaja pakolaisten olevat vilpittömällä maahanmuutto asialla. Suomalaiset ovat jakaneet rahaa aivan avokätisesti ja auttaneet vihollistaan, kuten aina suomalaisilla on ollut tapana. Sitten itse on mukana sodassa, niinhän on taas kerrankin käynyt ne tulleen suomalaiset käyvät sotaa kaikkialla maailmassa vääräuskoisia vastaan. Oikei hieno homma,niin sitä pitääkin, pieni sota piristää.

Vastuuseenkin voisi tietenkin asettaa päätöksentekijät Suomen turvallisuudesta.

Myös verorahojen käyttämisestä pakolaisten hyväksi tuomita.


Vieras

#3

28.01.2015 13:40

Oikeus tapahtukoon Suomen kansan puolesta.Kantaväestön "sorsiminen" myös tässä on motiivina tässä addressissa. Maassa maan tavalla tai ulos.Sekä Suomen turvallisuutta ajatellen tämä addressi on kannattamisen arvoinen.

Vieras

#4

28.01.2015 15:23

Terrori isku tapahtuu suomessa,
Täällä on liian löysät lait.!!!

Meidän ministerit eivät luo turvallisuuden tunnetta.



Vieras

#5

28.01.2015 15:24

Terrori isku tapahtuu suomessa,
Täällä on liian löysät lait.

Meidän ministerit eivät luo turvallisuuden tunnetta.

Vieras

#6

29.01.2015 21:51

Ei kukaan välitä suomen asioista, sen jäkeen kun pakolaisille ja maahanmuutille rajat pantiin levällee, on Suomi muuttunut pysyvästi tuevatomaksi. Ei suvaitsevaisuudella,humalla turvallista maata tule, vaan turpansa sillä saapi "ai että mikä raukka" ja siloin losahtaa. Jätkät on jätkiä ja islamistit islamisteja, pommiakat kantaa pommeja sen minkä sielu sitää.

Paljon tyhmemmänkin luulisi ymmärtävän asioiden todellisen puolen

#7 Tyyntä vain oa aina myrskyn edellä

31.01.2015 13:01

On  turhaa kuvitella turvallisena maana. Aivan naurettavaa nykymenolla. Turvallisuus on jokaisen henkilökohtainen juttu ja sen takaa vain vahva ja uskottava itsepuolustus, samoin kuin asian laita on Soumen koko puolustuksen kohdalla. Siihen perustuu koko turvallisuutemme, yksikin pieni tekijä voi laukaista, koko valtakuntaa koskettavan vaikkapa pyhän sodan. Sitä käydäänkin sitten  esim. kuin Syyriassa, riippuen voimatasapainosta. Afganissa ovat monen monet valtiot käydä sotaa, Venäläiset kärsivät karvaan tappion, eikä siellä muutkaan ole sen paremmin pärjänneet, eivätkä kuulema tule pärjäämäänkää, niin paljon ja enempikin sikiää sotilaita tilalle, etteivät ne koskaan lopu.

Ainoa mikä voisi tehdä selvää jälkeä olisi atomipommitus, voittoon ja johtaa islamistien lopulliseen tappioon ja tuhoon.

On aivan väärin kuvitella, etteikö ole Suomelle käymässä vastaavanlainen kuohunta päällä.


Vieras

#8

31.01.2015 13:05

Harva joulupukkiinkaan luottaa tai uskoo.

omamaa mansikka muumaa mustikka,ennen sanoivat

#9 Mutta naapurimaa Ruotsin tilanne kauhistuttaa,kuinka selviävät,jos valta vaihtuukin

31.01.2015 13:59

Ruotsi josta jäljitelmiä tulee, on suuri maa ja vauras, ottanut runsaati maahanmuutajia,ylpeilee määrillä. Kun aikanaan syttyy sota Ruotsin ja Suomen kesken, pyhää sotaa. Niin Venäläiset ovakin jo olleen kaukoviisaita ja ovat heti paikalla, kuin suber-huuppu salaisessa Ameriikkalaisessa Manhattanin projektissa.

 

ora pro nobis

#10 Rauhaa, turvaa

31.01.2015 18:02

keskustalaisena pidän yksilön ja yhteiskunnan turvallisuutta koskevia arvoja äärimmäisen tärkeänä asiana. Varsinkin nyt kun ulkoinenkin turvallisuus on uhattuna, on syytä valtiojohdon tarkasti miettiä kansan turvallisuuden perusarvoja.

työttömyyden, syrjäytymisen, taloudellisen hyvinvoinnin ja palvelujen , myös lähipalvelujen kehittäminen on , on lasten, lapsperheiden hyvinvoinnin ja turvallisuustunteen näkökulmasta mitä tärkeintä.

ihminen, terveys ja rauha ovat työn ja yrittämisen, toimeentulon turvallisuustekijöitä arvojärjestelmän kärjestä.

Ihminen on tärkein välittämisen yhteisössä. Ystävät läheltä ja jos vihollisia pitää olla, olkoon ne kaukaa.

Suomalainen

#11 Jos et sopeudu yhteiskuntaan, tiedät missä ovi on!

02.02.2015 00:29

Se on rasistisuudesta ihan turha puhua kun vähän ottaa selvää mimmoista sakkia nämä Muslimit ovat. Juu onhan se oikein kiva että ollaan keskivertoja uskovaisia... paitsi siinä kohtaa kun 99% näistä keskiverto uskovaisista on sitä mieltä että KAIKKI mitä koraanissa lukee on Allahin tahto ja tulisi toteuttaa maan päällä SANANMUKAISESTI! Mukaan lukien kivittäminen jos olet pettänyt, uskosta eroaminen=kuolema välittömästi, et kuulu uskoon=käänny tai kuolema valittömästi, "vääräuskoiset" eivät ole ihmisiä ja tulee tappaa mitä hirveimmällä tavalla rangaistukseksi, sharia lain naisten lasten ja eläinten pahoinpitelyt, raiskaukset, vapauden riistot sekä muu hiukan lievästi sekava idealogia mitä kirjaan on painettu vuohipaimenten ajoilta, jolloin tämä planeetta oli lievästi barbaarinen ja tulivuoria palvottiin jumalina.

Jos ei kelpaa täällä olla maassa maan tavoilla ja haluaa luoda Suomesta Islamistisen valtion, sotia pyhiä sotia mailmaa vastaan ja lopullisesti tehdä koko mailmasta yhden suuren Islami valtion, jota johtaa uskonnollinen kalifaatti, niin on sanomattakin selvää ettei henkilöllä ole asiaa tähän maahan enää vaan tulisi vähintään departoida välittömästi, sanoi ihmisoikeus järjestöt mitä tahansa!


Jos haluaa nähdä millaisia keskiverto Islamisti on niin vilkaiskaapa videolta!
https://www.youtube.com/watch?v=aEir8ORIks0

Joukki Nännä

#12

25.02.2015 10:26

Pahin turvallisuusuhka on viinan juonti.Niin juojalle kuin ympäristölle.

Kari Lindberg

#13 Pakoloisia mokomat

22.04.2015 18:29

Suomessa notkuvilla pakoloisilla tulisi olla takaaja joka vastaa suosikkikuukerinsä edesottamuksista kaikilla olemassaolevilla varoillaan siltävaralta että muslimisika tekee jotain suomen lakien vastaista. Tälläisiä takaajia voisi värvätä vihreistä ja vasemmistolaisista. Taitaisi olla henkilökohtaisen vastuun ottajia harvassa. Muutenkin näiden elättien maassaoleskelun pitäisi olla määräaikaista ja jatkosta pitäisi neuvotella uusittaessa, mitään rikkeitä ei saa sallia.


Vieras

#14

02.09.2015 16:27

mulle riittää!

Vieras

#15

06.09.2015 13:40

Tää nykynen politiikka on niin hanurista

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

06.09.2015 13:45



Vieras

#17

21.09.2015 07:41

Asia on ajankohtainen

Vieras

#18

21.09.2015 21:22

Haluan että Suomi säilyy turvallisena maana, jossa voi lapsensa laittaa koulutielle pelkäämättä raiskaajia ja pahantekijöitä.

Vieras

#19

05.10.2015 22:47

Hyvin selkeästi esitelty ja tavoitteet realistisia.

Vieras

#20

08.10.2015 09:38

Se on täyttä asiaa!

Vieras

#21

20.10.2015 07:58

Asian tärkeydenvuoksi

Vieras

#22

26.10.2015 17:10

Mielestäni tärkeää että kunnioitetaan suomalaisia perusarvoja , kulttuuria sekä kristillistä uskontoa.Maassa maan tavalla tai maasta pois!

Vieras

#23

26.10.2015 17:37

Olen todella huolissani kotimaani tilanteesta joten asioihin täytyy tulla muutoksia

Vieras

#24

28.10.2015 17:52

Olen huolissani Suomen tulevaisuudesta.Jo nyt välillä melkein voin pahoin kun, ajattelen Suomelle ja meille suomalaisille lisääntyviä uhkia.Ne ovat todellisia ja turhauttaa kun, osa meistä ei sitä tajua/näe.
Amazon

#25 Hälytys!

15.11.2015 00:27

Nyt Pariisin terrori-iskun jälkeen eurooppalaisten silmien luulisi vihdoin avautuvan. Eurooppa on avannut johtajiensa päätöksellä ovensa sisäiselle viholliselle. Seuraavaa iskua voitaneen odotella kristittyjen suuren juhlan joulun tietämillä jossakin suurkaupungissa elleivät tiedustelupalvelut kykene tätä estämään.

Todella surullista, että isänmaamme, jota isovanhemmat puolustivat tunkeutujaa vastaan, on nyt vapaasti tunkeutujien tallattavissa. Islam on länsimaisen kulttuurin ja arvojen kannalta vaarallinen uskonto ja oppi. Tämä pitää nyt vihdoin ymmärtää ja vaatia oleskeluluvan saaneilta parempaa vastinetta oleskelulleen. Ja toisaalta, kaikki rikoksia tekevät tai terrorismikytköksiä omaavat, pitää passittaa pois Suomesta. 

Islam on myös naisvihamielinen uskonto, jota sovelletaan naisten kannalta hirvittävin seurauksin useissa islamilaisissa maissa. Joukkoraiskauksia, puukotuksia on jo nähty Suomessa useita tämän tulijavyöryn seurauksena. Mitä pitäisi tehdä? Jos ei maan johto laita stoppia tulijavirralle, ei naisilla liene muuta vaihtoehtoa kuin hakeutua itsepuolustuskursseille, ja kantaa jonkinlaista asetta mukanaan jatkuvasti, vähintäänkin turvasumutetta tai hiuslakkaa. Nuorten tyttöjen puolesta tunnen erityistä huolta.

Nyt on aika alkaa arvostamaan omaa kulttuuria ja länsimaista demokratiaa tavalla, joka mahdollistaa myös itsepuolustuksen. Ei pidä olla sinisilmäinen hölmö.