Terveet koulutilat Alangon alueelle

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Terveet koulutilat Alangon alueelle.

Nyt mitta tuli täyteen

#26 Re:

31.03.2015 15:52

#21: Läheltä asioita seuraava -  

 Kaupunginhallitukselle oli maanantaina esitetty kolme (!) uutta vaihtoehtoa saneerata tiloja

jo valmiiksi homeisiin tiloihin. Ja taas virkamiehet pantiin laskemaan.  P.Lahdenesuo ei kykene

arvioimaan aivoitustensa toimivuutta.

Tämä on täyttä farssia! Näyttää siltä, että kaupunginhallituksen "lampaat" hyväksyvät kaikki

P.Lahdensuon aivoitukset ilman minkäänlaista kritiikkiä. Mitä teemme tuollaisella "elimellä"?

Hyvät valtuutetut!  Lopettakaa jo tämä pelleily.  Meille nauraa jo koko maakunta.

 


Vieras

#27

31.03.2015 17:27

On meidän neidin tuleva koulu.

Vieras

#28

01.04.2015 06:25

meillä asuu liuhtarissa kaksi tulevaa koululaista---en halua että kulkevat koulua ympäri kylää kyhätyissä parakeissa ja vanhoissa varastorakennuksissa joissa niissäkin jo sisätilaongelmia valmiiksi---heille pitää saada kunnon koulu
Kyllästynyt

#29 muistakaa

01.04.2015 16:25

Muistakaa kun seuraavaksi on kunnallisvaalit ketä äänestät. Tämä porukka ei oo saanu mitään aikaan. Novaparkkiin laitettiin miljoonia ei paljo haitannu ja jokainen vähänkin bisnestä ymmärtävä tiesi ettei se tule toteutumaan. Nyt kun ollaan todellakin investoimassa  Lapuan tulevaisuuteen eli lapsiimme niin rahalla onkin väliä. Nämä kaverit / päättäjät jotka vastustavat Alangon hanketta ovat jäämässä vaille omaa hyötyä. Virkamies päätöksellä tämä koulu asia olis jo menossa eteenpäin hyvää vauhtia. Nyt oli hyvä jättää politiikka vähemmälle ja murehtia lastemme terveyttä.

 

..


Vieras

#30

01.04.2015 17:47

Oli nyt sitten alanko tai joku muu, niin nykyinen ei oo vaihtoehto!!! Kyllä tulee kalliiksi kaupungille näiden altistettujen lasten ja nuorten jälkihoito, joka saattaa ulettua pitkälle aikuisuuteen. Erikoissairaanhoidon maksut paukkuu ylärajoilla ja ylikin, sun muut sairasteluista aiheutuvat kulut. 

realisti

#31 Harkinta ei oo pahasta

01.04.2015 17:54

Mietin niitä jotka ovat jääneet ajatukseen, että saataisiin oma uusi Liuhtarin koulu. Niinhän minäkin ajattelin. Mutta olen joutunut homekoulukorjausten kommenttien jälkeen toteamaan, että se on epärealistinen toive. Ritamäkisille tiedoksi että Liuhtarin laajennus remontti luvattiin TODELLA kauan riittäiskö 10 vuotta ;). Tästä nyt vois kuitenkin koomisesti todeta että "säästettiinpä johonakin, kun liuhtariin ei kajottu."  Joten miettikää todella tarkkaan mikä on oma mielipiteenne. Jottei käteen ei jää muuta kuin homeiset koulut ja katteettomat lupauksen ja jonotus lapussa lukien koulu numero 3 :)

Yrittäjät voisivat kaupunkin kanssa puntaroida yhdessä ratkaisuja erimielisyyksiinsä, muulla tavalla kuin lasten kustannuksella.    


Vieras

#32

02.04.2015 04:42

Koitakaa nyt Lapuan päättäjät tehdä muutakin kuin vain vahdata omaa napaa, koska kärsijöitä on pienet ja vähän suuremmatkin koululaiset.
tyrmistynyt

#33 Re: järki käteen

03.04.2015 17:59

#11: ottakaanysejärkikäteen - järki käteen  

  ''Ei Lapualla oo varaa opettajien mieliksi rakentaa hienostokouluja!''

Voi pyhä yksinkertaisuus. Haluaisinpa tietää, missä ja koska näin on tehty! Mielestäni koulut ovat aina rakennettu oppilaita varten ja vai vielä hienostokouluja. Missähän  maailmassa tämäkin kommentin esittäjä elää!

Järki hoi

#34 Re: järki käteen

05.04.2015 17:44

#11: ottakaanysejärkikäteen - järki käteen  

Kaavasta on järjestetty tiedotustilaisuus ja siihen on tullut 9 muistutusta.

Nämä muistutukset on otettu lopullisessa kaavassa mahdollisuuksien mukaan huomioon. Lopullinen kaava on vasta tulossa kaupunginvaltuustoon 27.4.2015.  Ei ole siis mitään valituksia olemassa.

Sitäpaitsi valitusten pelko ei voi olla järkevän päätöksenteon este.

Ja näyttää siltä, että ainakin osa muistutuksista oli eräiden sooloilijoiden tilaamia!

valivali

#35 valittajat hoi!

07.04.2015 18:13

Mimmuli

#36 pienet ja lukiolaiset samassa paikassa

08.04.2015 09:42

Olen itse käynyt ala-asteen sellaisessa koulussa jossa oli ala- ja yläaste sekä lukio samassa rakennuksessa. Ei siitä mitään haittaa ollut, koska kaikilla oli oma välitunti piha ja omat sisääntulo reitit. Eli eipä siinä pieni ihminen paljon isompia nähnyt!! Alkaa kyllä olemaan mitta täynnä tätä koulujupakkaa. Sama mihin rakennetaan ja kuinka iso kunhan vaan pian alkaisi tapahtumaan asian hyväksi jotain...!!!!

Pappa

#37 Re: Re:

09.04.2015 16:40

#26: Nyt mitta tuli täyteen - Re:  

 P Lahdensuolla ei tietääkseni ole lapsia, joten hänen on turha ottaa kantaa kouluasiaan. Nyt pitää runnoa Alangon koulu läpi keinolla millä hyvänsä.  Lukio myös sinne - kuinka kauan Sedu toimii Lapualla, nytkin YT:t ovat päällä ja rakennukset ovat alueella kaikki "pommeja". 

 

Sekoilua

#38 Lisää sekoilua!!!

09.04.2015 18:12

Teppo Ylitalo sekoili tämän päivän Lapuan Sanomien jutusssa oikein rajusti. Ei ole mitään linjausta miltään päättävältä elimeltä, että myös Haapakosken ja Poutun koulut lakkautetaan ja liitetään

Alangon koulukeskukseen. Tämä on jo sekoilun huippu! Pyritäänkö Haapakosken ja Poutun sotkemisella Alangon koulukeskukseen siihen, että se näyttäisi kaikkein kalleimmalta vaihtoehdolta????

Mitä seuraavaksi kuullaan juoksupojan suusta?

Hän puhuu propagandasodasta. Mitä muuta tämä hänen puheensa on muuta kuin propagandaa?

Ylitalo totesi Lapuan Sanomissa Hellanmaan viemäriputken kohdalla, että lähellä asiat tiedetään parhaiten. Päteekö sama logiikka myös Alangon koulukeskuksen kohdalla?????  Epäilen vahvasti!

Ei ollut Lapuan kunnallispolitiikka ennen tätä valtuustokautta tällaista.

 

Kyllästynyt

#39 Niin

15.04.2015 13:20

Olisi loistavaa jos näistä asioista voitaisiin keskustella asialliseen sävyyn. Caps lock teksti ja perättömät väitteet tekevät asiallisesta adressista hyvin nopeasti täysin asiattoman. Surullista.

Kyllä se on se järki mukana

#40 Re: Re: järki käteen

15.04.2015 13:25

#33: tyrmistynyt - Re: järki käteen  

 Itse olen kyllä ymmärtänyt ettei vanhasta liuhtarin koulusta löytynyt kuin muutama toimimaton viemäri joka oli vuosia kerännyt hajuja ja mädännyt, tuollaisen korjauttaa jokusella tonnilla. Mutta kun opettajat ei suostu rakennuksessa enään opettamaan.


Vieras

#41 Re: Re: Lasten etua ajatellen

15.04.2015 13:28

#25: kannattaa tutustua - Re: Lasten etua ajatellen 

 Eikö asemakaavassa tuo alanko ole yhä teollisuusalue?


Vieras

#42 Re: Poikotoidaan

15.04.2015 13:30

#14: - Poikotoidaan 

 Niin, kukas niitä työpaikkoja tarvitsee, onhan meillä sossunluukku. Kyllä sais mennä taloustiedontunnille koko suomen maa!

voi voi

#43 Re: Re: Re: järki käteen

15.04.2015 15:11

#40: Kyllä se on se järki mukana - Re: Re: järki käteen  

 Arvoisa kirjoittaja, voit itse kysyä Lapuan kaupungilta tutkimustulokset miksi terveysviranomainen on sulkenut Liuhtarin koulun. Vanhempien tiedotustilaisuudessa viranomaiset joutuivat aikoinaan toteamaan  sädesienen löytyneet jokaisesta kolmesta kerroksesta.

elämä edessä

#44 Re: Re: järki käteen

15.04.2015 15:33

#33: tyrmistynyt - Re: järki käteen  

 Onko nyt loppumetreillä hädän tullen muka varaa vaihtoehtisesti rakentaa jokaiselle omat koulut. Tyhjiä vaihtoehtoja todella vedätystä. Uskokoon sen ken haluaa. Keskustelu kun on vuosien ajan mennyt teemalla. MIKÄ ON HALVIN VAIHTOEHTO. Siinä teille hienostokoulu ajateltavaa. Järki käteen lapset täs on tarvinnut kohta neljä vuotta itselleen koulun, koulun sanonko vielä kerran kou-lun. Voi sitä päivää kun sunkin lapsenlapsi tai lapsi sitä tarvitsee.   


Vieras

#45 Re: Re: Poikotoidaan

17.04.2015 10:20

#42: - Re: Poikotoidaan 

 Poikotointi ei ole ratkaisu mihinkään. Mutta tällä menolla Lapualta kasvaa joukko sellaisia nuoria aikuisia, jotka ovat työpaikkakyvyttömiä altistuttuaan sisäilmaongelmille. Home on myrkky, joka tekee tuhoaan hitaasti. Sossunluukulle joutuvat, mutta eivät omasta tahdostaan.