PELASTA KOIRAPUISTO!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista PELASTA KOIRAPUISTO!.

Roskaa puhut

#26 Re:

30.07.2015 19:50

#11: ROSKAJOUKKOA OLETTE -  

Koiraveron maksaminen ei ole tae siitä, että omistaja ei tekisi noita mainitsemiasi asioita. Täällä Tampereella kukaan ei maksa koiraveroa, edes minä, ja kyllä tunnen olevani vastuullinen koiranomistaja. Kerään jätökset, pidän koirani aina kiinni, en vie sitä kenenkään vieraan lähettyville, eikä se edes hauku. Lisäksi en, usko tai älä, koskaan ota puhelinta mukaan lenkeille. Tuo röökaaminen ei vaikuta koiranpitoon millään lailla, mutta voin sanoa mieliksesi, että en minä sitäkään tee.

Näinollen uskotko, että koiraveron maksaminen tekisi meistä vielä jotenkin parempia käytökseltämme?

Nimenomaan kissas haisee

#27 Re: ääliöitä

30.07.2015 19:54

#19: kissaon ihana - ääliöitä 

 Ainakaan rakit eivät tee tarpeitaan sisälle kuten kissat. :)

veronmaksaja

#28 Re:

30.07.2015 21:32

#24: Alana -  

 Kakarat ovat tulevia veronmaksajia toisin kuin iso joukko koiranomistajista.Ei tunnetusti maksa veroa.Jos haluatte todistaa,että olen väärässä,voitte esittää tilisiirron täällä,jonka lähetitte   kaupungin talousosastolle.

kissaonihana

#29 iRe: Re: ääliöitä

30.07.2015 21:35

#27: Nimenomaan kissas haisee - Re: ääliöitä 

Kissa on siisteimpiä eläimiä.Siitä on tutkittua tietoa.Kissa pesee itseään karhealla kielellään, ei haise,ei myöskään haise loota,johon kissa pissaa ja vääntää papanat. Samaa ei voi sanoa koirasta.  

kissaonihana

#30 Re: Re:

30.07.2015 21:43

#26: Roskaa puhut - Re:  

Et voi hirveästi vaatia koirapuistoja Tampereelle,kun et edes maksa veroa. Aion tehdä kaikkeni,että Helsingin-ja Tampereen kaupunki alkavat valvoa koiraveron maksamista. Kiitos,kun kerroit tämän tosiasian. Jos sun mielestä tupakointi ei häiritse koiraa,olet väärässä kybällä. Koiran hajuaisti on mieletön samoin kissan,joten koskapa ihminen ärsyyntyy tupakansavusta ja hajusta,koirat ja kissat kärsii todella paljon. Huomaa,että koirayhteisö pitää yhtä,olkoon kuinka selvä tapaus tahansa. Mutta ei voi moittia kavereita kun niillä on  monella niin söpö koira.Joku voi vaikkapa tunnistaa,ettet pitänyt yhtä köyttä.Säälittävää.On poikkeuksiakin joukossa mutta ei ainakaan tässä porukassa.     

kissaonihana

#31 Re: Re:

30.07.2015 22:03

#18: koiratonIHANIA!! - Re:  

 Teidän ongelma on just,että te ette kuuntele järkipuhetta.On meinaan yritetty.10 sekunnin päästä saa  vastauksen mm.tyyliin:tämähän on koirapuisto !  Eli saa tehdä mitä tahansa koska tahansa jne. Se siitä asiallisesta keskustelusta. Viranomaiset,poliisi,virkamiehet antavat koiraihmisten tehdä mitä lystäävät.Koiria ulkoilutetaan kytkemättömänä. Poliisi ei viitsi tehdä sillekään asialle mitään,kunnes silmä poskella jollakin koiralla tai ihmisellä.Eli ennalta ehkäisevä toiminta ja valistus puuttu. Suomen Kennel-pelleliitolta sitä ei voi odottaa.Rahanhimo päällimmäisenä siilläkin.Samoin häiritsevä käytös koirapuistoissa. Siellä on sääntö-kyltti,jota suuri osa ei edes ole lukenut. Ai mikä kyltti ? En mä ainakaan oo nähnyt! Koira autossa uutisointi saa kaikki toopet aukomaan päätä.Ja poliisi ajaa pillit ulvoen paikalle.  Koiraharrastajia on poliisissa,joten pidetään taas niin yhtä söpösti ja lynkataan joukolla.Kaikki taukit=tyhmät saa hankkia koiran ja tässä on lopputulos. Koiraharrastus on laajentunut jo älyttömyyksiin.Sen tietää moni fiksu koiranomistaja ja ammattilainen,joita alkaa kohta olemaan harvassa. Katsokaa peliin ! 


Vieras

#32

31.07.2015 06:41

Koirapuisto on tarpeellinen. Jos haukkuminen häiritsee naapuristoa, voitanee sopia käyttöajoista.

Vieras

#33

31.07.2015 18:26

Koirapuistot ovat osa Helsinki-kuvaa, jossa Helsingissä kävijöille erotumme eduksemme kansakuntana, jolla on myös muita arvoja kuin rahanteko ja kerskarakennukset. -- Kiitos muuten tapaamisesta Engelinaukiolla!
osa tajuaa osa ei

#34 Re:

01.08.2015 21:37

#32: -  

 Ensimmäinen henkilö,joka ainakin ymmärtää asian.Mutta siitä on jo sovittu.Se kyltti portissa kertoo yksiselitteisesti,miten aitauksessa toimitaan. Mutta sitä kun ei viitsitä noudattaa.Eikä ketään kiinnosta valvoa noudattamista edes 0200 aikaan,kun mennään puistoon ja heitellään palloa.Voihan sinne puistoon mennä ja olla siellä vaikka aamuun asti mutta koskapa osa just on tätä taukki porukkaa,joiden koirat ei koskaan opi,koska omistaja on kykenemätön.Mä haluan korostaa ,että koiranomistajia on paljon sellaisia,joilla homma on hallussa.Se tässä onkin ongelma,että mä joka pidän kaikista eläimistä,myös lokeista ja valkoposkihanhista ,alan pikku hiljaa olla koiravastainen kybällä. En haluaisi mutta niin se vaan menee. Koiran syytä nämä ongelmat  ei ole.Eräs omistaja kutsui edellä puistoon juttelemaan.Sen tietää jo miten siinä käy. Eräs neiti heitteli palloa ja koira räksytti  jatkuvasti,kertoi omalla tavallaan,jotta heitäpä taas.  Nti. ei suostunut ymmärtämään,että aitaukseen ei viedä omia leluja,palloja jne. Kyltistä voi lukea kaiken,jos viitsii. Poliisille soitti heti kohta,kun sanoin ottavani pallon pois. Ei kuulemma voi kun se on heidän pallo. Mitä muuta silloin voi tehdä.Poliisi ei tule ottamaan sitä palloa eikä opastamaan mutta neidin soiton jälkeen olisi luultavasti tullut. Ja112 porukalla tuntui olevan paljon aikaa rupatella neidin kanssa. 

osa tajuaa osa ei

#35

01.08.2015 21:53

Meidän nurkilla,itse asiassa samassa talossa asuva sähkötupakkaa poltteleva klvoni ulkoiluttaa koiraansa,joskin suht.pienikokoista kytkemättömänä ja on niin toiminut jo vuosia.Vastaavia lainrikkojia on paljon. Kesällä lokin poikasia on talojen nurkilla.Tämä klovni antaa koiransa juoksennella vapaana ja lokin poikanen voi vallan hyvin joutua koiran hampaisiin. Vielä en ole sellaista nähnyt,onneksi.Pulujen etsiessä syötävää,silmuja ja mitä lie löytävät nurmikolta, klovnin koira syöksyy salamana pulujen kimppuun. Toistaiseksi ei ole yhtään saanut hampaisiinsa mutta sekin päivä koittaa vielä. Jätkä ei tee mitään estääkseen tämän kiusaamisen.Sama tyyli on usealla koiran omistajalla,joskin hihnan ollessa kiinnitettynä,vaara ei ole suuri.Mutta olevinaan eläinrakkaita nämä koiraihmiset, kuitenkin antavat koiran häiritä pulujen ruoan etsintää kuin myös muiden siivekkäiden.Voi varsin hyvin kysyä milta omistajasta tuntuisi,jos minä koiran lähestyessä karjuisin ja juoksisin hulluna koiran kimppuun. Saattaisi kakka tulla yllättäen.


Vieras

#36

03.08.2015 09:36

Mihin lemmikit pääsisivät telmimään jos ei tavalliseen puistoon niin omaan tietenkin ☺
osa tajuaa osa ei

#37 Re:

04.08.2015 08:18

#36: -  

 VOIHAN SIELLÄ TELMIÄ VAIKKA AAMUUN ASTI MUTTA PITÄKÄÄ HUOLTA KESKUUDESSANNE,ETTÄ EPÄKELPO AINES,JOKA EI OTA MUITA HUOMIOON,RÄKSYTYTTÄÄ KOIRAANSA TUNTITOLKULLA SAATAISIIN KURIIN. KOIRAVASTUSTUS JOHTUU MM. TÄSTÄ. MÄ AINAKIN PIDÄN YKSITTÄISISTÄ KOIRISTA MUTTA PIKKU HILJAA ALKAA NYPPIÄ KOHTA KOKO YHTEISÖ,JOS EPÄKELPO AINES OMISTAJIA KASVAA JA SE KASVAA VARMUUDELLA.JOS TYYLI EI MUUTU,SITÄ SAA MITÄ TILAA,,,,   

Tyst ny

#38 Re: Saattaisi kakka tulla yllättäen.

07.08.2015 16:20

Iltapulun otsikko 8.8.2015: 

Koira juoksi pulua kohti - yksi avohoitopotilas loukkaantui

 


Vieras

#39

12.08.2015 06:51

Aika usein ulkoilutan tyttäreni labbista ja mikä riemu kun koira pääsee koirapuistoon vapaasti juoksemaan ja tekemään tuttavuutta toisten koirien kanssa.Olen aika monesti kävellyt Lapinlahden puistikon koirapuiston ohi ja aina siellä on ollut koira/koiria ulkoilemassa.Minusta puisto on tarpeellinen.

Vieras

#40

15.08.2015 00:14

Mitä sen koirapuiston tilalle muka tulisi?
verotmaksettava

#41 Re:

16.08.2015 08:21

#36: -  

 MAKSAAKO NE LEMMIKIT MYÖS KOIRAVERONSA. JOS EI MAKSA EI OLE PALJON VARAA VAATIA PUISTOJA. KUKAAN EI OLE TODISTETTAVASTI VIELÄ ESITTÄNYT KUITTIA,JOSTA SELVIÄÄ,ETTÄ VERO ON MAKSETTU.TSOP TSOP KUITTIA ESIIN.

vastuutontaporukkaa

#42

18.08.2015 07:25

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015081720190841_uu.shtml

 

Tässä taas ! VASTUUTTOMAN koiraharrastuksen satoa.Turha kenenkään väittää,että harrastus ei olisi levinnyt käsistä.Samaa roskajoukkoa on tässä allekirjoittaneiden joukossa varmaankin 90 %. 

koiraonihana!

#43 Sekopää

20.08.2015 16:16

kyllä tää yks sekopää jaksaa meuhkata täällä. On vielä niin munaton ettei uskalla tulla sanomaan päin naamaa vaan haukkuu ja nimittelee jossain nettipalstalla :D sä oot SÄÄLITTÄVÄ. Ja sä et saa niitä koiraverokuitteja sen takia koska SE EI KUULU SULLE että ollaanko me maksettu se maksu vai ei. Hanki pelle elämä.

rakithaiseejaomistajat

#44

22.08.2015 15:19

Täällä allekirjoittaneiden suuri enemmistö ei osaa käsitellä,kouluttaa koiraa millään tasolla.

 2 Lainausta artikkelin kommenteista.Suurin osa koiranomistajista toimii just niin väärin kuin kommenteissa kerrotaan.Kukaan tuskin myöntää täälläkään mitään eli olevansa täysiä nollia koiranomistajina. Edelliselle  koiraonihana klovnille tiedoksi,että tuun vaikka heti juttelemaan mutta ongelma on,että teidän kanssa ei voi keskustella asiallisesti. Te ette pysty siihen.

 Daven Aki

21.8.2015 11:07

No just.

Tää on taas niin höpöhöpöä kuin olla ja voi. Jos joku onkin onnistunut kouluttamaan Labbiksen makupaloilla täydelliseksi, niin sama metodi ei välttämättä toimi luupäisen Bullin kohdalla joka kuvittelee olevansa perheen tuleva kuningas.

Kasvatusmetodit koiran persoonan mukaan, eikä mitään yksioikoista tapaa jota pitäisi kaikkiin soveltaa. Täysin koiria ymmärtämätön ja tasapäistävä asenne.

Yhtä tuubaa koko ohje, kuin Mannerheimin Lastensuojeluliiton vastaavat lasten kasvatusohjeet, jotka täysin suoraan paljastavat että joku Pirkko on kiltin pikku tyttönsä kasvattanut kunnon kansalaiseksi vain kehumalla, ja luulee että samoilla konsteilla itseriittoisesta ja kaikentietävästä pikkuriiviö Nikosta kasvaa myös kunnon kansalainen kun vain heristelee sormea aina kun se heittää kiven naapurin ikkunasta läpi tai haistattaa pasxkat opettajilleen.Juuri tällaisen ajattelumallin takia, jossa ei oteta tapauskohtaisesti huomioon erilaisia persoonia, niin meillä on niin paljon terrosristikoiria ja nuoria.

21.8.2015 13:08

Meidän naapurilla on neljä Shelttiä. Ne saataxxsta tuodut karvakasat ei tee mitään muuta kuin haukkuu joka suuntaan ja yrittää näykkiä kaikkia jotka kulkee alle kahden metrin päästä. Ne on kasvatettu makupaloilla, lepertelemällä ja voivottelulla. Omistajansa on niiden silmissä täysi pelle, ja sitä sekä reviiriä pitää koko ajan herkeämättä suojella, koska koirarassukat ovat saaneet tehtäväkseen homman joka todellakaan ei niille kuulu. Omistajan kuuluisi olla koirilleen laumanjohtaja, ja sellainen yliolento joka on niin voimakas ja mahtava että niiden ei tarvitsisi edes lenkillä pelätä ketään vastaantulijaa tai muita koiria.Siihen tilanteeseen pääsy todellakaan ei vaadi koiran lyömistä, vaan koiran/suden laumapsykologian ymmärtämistä ja auktoriteettia sekä kovaa ääntä oikeissa tilanteissa. Eikä kova ääni ole mitään falsetissa kiljuntaa, vaan mahdollisimman matalaa karjuntaa kun pitää tehdä rajat selviksi.

Tuottaa kieltämättä mielihyvää nähdä meidän Bullin istuvan verkkoaidan vieressä pää kallellaan ihmettelemässä suu vaahdossa toisella puolella räksyttäviä piskejä, ja heidän omistajansa ihmettelyä "miten ihmeessä te olette tuosta noin hyvin käyttäytyvän saaneet", mutta sitten taas kun ne klo 23 aloittaa seinän takana yhteisräksytyksen koska joku käveli talon ohi, niin tekis mieli hakea h......

Makupaloja ja rapsutuksia sekä kehuja tietysti aina kun hommat menee sillä tavalla kuin halutaan, mutta kyllä varsinkin alkuaikoina on hyvä pitää huoli siitä että lauman marssijärjestys ja komentoketju on selvä.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/104263-vakava-viesti-koiranomistajille

rakithaiseejaomistajat

#45

22.08.2015 15:23

kissaonihana

#46 Taaperokin hallitsee koirankoulutuksen

24.08.2015 12:57

http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/201508240103559_v0.shtml

Tässä teille ääliöille erimerkkiä kuinka koiraa käsketään. Ei peukalo suussa kuten te osaamattomat nyhveröt.

Alussa mainos,jota kannattaa myös seurata tarkasti.Tupakoinnin lopettaminen.Kysykää koiraltanne kuinka pahalle haisette rööki suussa koirapuistossa ja kotona.Oksettavaa porukkaa. 


Vieras

#47

26.08.2015 20:48

Koirallemme tämä on tärkeä taukopaikka, kun hän viettää toisinaan päiviä omistajansa toimistolla keskustassa. Lemmikit lisäävät omistajiensa hyvinvointia ja kuuluvat myös kaupunkiin, ja siksi niille on oltava siellä tilaa!
surullistajasairasta

#48

11.09.2015 12:24

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015091020329217_uu.shtml

 

Kiva yhteisö tuo koirayhteisö.Kaikkea ne keksiikin.Jos päässä ei hölsky yhtään ,henkilö on täys kusipää.Aika laajasti näin voi todeta koirayhteisön edustajista.

kannatetaan

#49 Löytyi netistä fiksu omistaja,joka toivoo rakkinsa kuolevan

12.09.2015 11:46

Hyi fan

#50

06.10.2015 23:09

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100620479068_uu.shtml     hyi fan ! ilmankos niitä rakkeja on niin paljon. selvis sekin asia.