Oikeutta raiskauksen uhreille

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Oikeutta raiskauksen uhreille.


Vieras

#1

08.07.2015 11:11

tuki kuuluu raiskatulle eikä päinvastoin niinkuin nyt tapahtuu
Seppo Lehikoinen

#2 Mitä unohtui...?

08.07.2015 12:21

Erinomaisen taitavasti adressin tekijä on onnistunut "unohtamaan" erään merkittävän raiskarien ryhmän, nimittäin määrättyä "uskontoa" ja sen naisia alentavaa oppia ja profeettaa palvovat,  Suomeen luikerrelleet,  loiselätit.

Noiden roikaleiden joukolla tekemät raiskauksetkin vieraskorea, antirasistinen luuskaoikeus palkitsee ehdollisilla ns. tuomioilla!

Lucretia
Vieras

#3

10.07.2015 15:50

Olen korviani myöten täynnä näitä nollatuomioita raiskauksista.
Minusta Suomen oikeusjärjestelmä on tullut tiensä päähän tässä naisiin kohdistuvan väkivallan vähättelyssä ja sen rankaisemattomuudessa. Tapanilan tapaus jossa nuori nainen raiskattiin kolmen miehen toimesta julkisessa tilassa ja jota käräjäoikeus kommentoi ettei se ole erityisen nöyryyttävä ja jossa tekijät tuomittiin ehdollisiin rangaistuksiin, oli viimeinen pisara.


Vieras

#4

11.07.2015 17:05

Vaikka nainen kulkisi alasti kadulla, se ei oikeuta miestä raiskaamaan häntä!!!

Vieras

#5

11.07.2015 19:02

Työssäni olen aivan liian usein kohdannut raiskattuja =(

Vieras

#6

13.07.2015 16:07

Vaimoni kimppuun käytiin hautausmaalla, mutta hän pääsi karkuun

Vieras

#7

13.07.2015 17:21

Rikokselle rangaistus
PolyTruck

#8

13.07.2015 19:41

En ole oikein koskaan ymmärtänyt vasemmiston tukea raiskaajille, Suomen oikeuslaitos on vasemmistolaistunut (on siis edistyksellinen) ja on kykenemätön takaamaan kansalaisen fyysistä ja henkistä koskemattomuutta, mitä tässä tapauksessa olisi syytä tehdä? Kansalaiset vaikuttavat äänestyskäyttäytymisellään myöskin oikeuslaitoksen ja poliisin toimintaan, tämä on ymmärrettävä. Oikeuslaitokseen ei tule muutosta, kun samat edistykselliset voimat ovat oikeutta jakamassa ja yhteiskunnan perustuksia tuhoamassa "tasa-arvoisen avioliiton" kautta normaalin käsityksen ja yleisesti hyväksytyn mies, nainen ja lapset perustuksen ja perhemallin. 

Jos kerran homot, lesbot, pedofiilit, zoofiilit etc. haluavat kirkon hyväksynnän, perustakoot he itse oman kirkkonsa, ei tarvitse ängetä saastuttamaan Jumalan seurakuntaa. Kristinuskon sanoma ja moraali on jo aikaa sitten poistettu yhteiskunnasta taantumuksellisena laitoksena edistyksellisten leipäpappien ja piispojen toimesta, tulokset nähdään rikostilastoissa alati nousevana trendinä.

Raiskaaja on huorintekijä ja hänenkin elämänpuro solisee Ajattomuuden mereen synteineen ja hänen paikkansa on Helvetissä, Tulijärvessä. Raiskauksen uhrin elämänpuro solisee Ajattomuuden mereen ja joutuu synteineen Helvettiin raiskaajansa kanssa. Synnin palkka on kuolema, kaikki ihmiset ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. Jumalatonta ja syntistä kohtaa armoton tuomio Viimeisellä Tuomiolla, Ajattomaan Helvettiin, jossa on sanoinkuvaamaton viha, tuska, kauhu ja  jossa ei tuli sammu, eikä hänen miljoonat madot kuole, ne ovat himojasi ja syntejäsi, ne jäytävät hitaasti lahoavaa ja hitaasti ja vajavaisesti uusiutuvaa ruumistasi, jonka sait takaisin Kuoleman Ylösnousemuksessa sellaisena kuin se oli kun kuolit ensimmäisen kerran kaikkine himoineen, sairauksineen ja vammoineen.

Sillä ei ole merkitystä olitko eläessäsi hyvä tai paha. Vain sillä on merkitystä oletko pelastettu tai kadotettu, onko nimesi Karitsan Elämän Kirjassa tai ei.

Raiskaaja, tee pian parannus, tunnusta kaikki syntisi Jeesukselle Kristukselle ja hylkää ne ja mene pyytämään anteeksi ja sopimaan asiasi kaikkien ihmisten tykö joita vastaan olet syntiä tehnyt ja anteeksi anna kaikille niille jotka ovat sinua vastaan syntiä tehneet, niin Jumalan Suuri Armo kohtaa sinua, saat kaikki syntisi anteeksi ja Jeesuksen Kristuksen Pyhä Veri puhdistaa sinut kaikesta synnin saastasta ja uudestisynnyt Jumalan Valtakunnan kansalaiseksi, sinun syntikysymys on loppuun käsitelty.

Raiskattu, tee parannus ja tunnusta kaikki sinun syntisi Jeesukselle Kristukselle ja hylkää ne ja mene sopimaan ja pyytämään anteeksi joita vastaan olet syntiä tehnyt ja anna anteeksi kaikille niille jotka ovat sinua vastaan syntiä tehneet, niin Jumalan kirkkaus ja Armo ja Rakkaus kohtaa sinua ja saat kaikki sinun synnit anteeksi ja synnyt uudesti Jumalan Valtakunnan lapseksi ja kansalaiseksi ja Jeesuksen Kristuksen mittaamattoman kallis Pyhä Veri puhdistaa sinut kaikesta synnin saastasta, nimesi on Karitsan Elämän Kirjassa ja sinulla on osa Elämän Ylösnousemus Ajattomaan Jumalan kirkkauteen jota varten sinä olet.

Kuka tahansa olet, älä kulje etsikkoaikasi ohi, tämä voi olla sinulle viimeinen kutsu, ota kutsu vastaan, pyydän itsesi tähden. Jumala kutsuu ihmistä kahdesti tai kolmasti, jos hylkäät kutsun olet kadotettu ainiaan, olet kulkenut ohi etsikkoaikasi ja osasi on Helvetissä, älä mene sinne, pyydän sinua.

Iiva Bidee Himofemakko

#9 Lisääntynyt on ja oma vika

14.07.2015 00:53

Kun seksin ostoa suitsittiin nousi raiskaustilastot 100 prosenttia. Ruotsi missä mentiin vielä pitemälle raiskaukset lisääntyi useilla sadoilla prosenteilla. Ruotsi on nyt maailman johtava raiskaamo. Median suosikkikohde Intiassa raiskataan "ei ketään" Ruotsiin verrattuna.

Näin femakkolaki vaikutti seksikäyttäytymiseen. Sitä saa mitä tilaa. Jossain YK:nkin tuomitsemat tyhmät lait kostautuu. Femakko on tunteella elävä tyhmä olento jota ei faktat hetkauta.

HohhoijaaTaas

#10 Re: Mitä unohtui...?

15.07.2015 14:19

#2: Seppo Lehikoinen - Mitä unohtui...? 

 Niinkö?? Jännä kun "tietyssä uskonnossa" tuomio raiskauksesta on kuolema. Onpa juu tosiaan ko. rikokseen kannustavaa. 

 


Vieras

#11

15.07.2015 16:40

raiskaus on vakava rikos, jota tulisi käsitellä/rangaista paremmin kuin nykypäivänä,

Vieras

#12 Re: Mitä unohtui...?

15.07.2015 21:16

#2: Seppo Lehikoinen - Mitä unohtui...? 

 Ihan samalla tavoin se luuskaoikeus palkitsee kaikki vaaleaihoiset "kristityt" raiskaritkin. Yksikin "työmies" tulee mieleen.

Hhhh

#13 Re: Re: Mitä unohtui...?

16.07.2015 09:10

#12: - Re: Mitä unohtui...? 

 Ymmärrätkö sä itse mitä kirjoitat?? Tai näetkö jonkun logiikan sun jutuissa? 

 


Vieras

#14 Re: Re: Re: Mitä unohtui...?

16.07.2015 16:47

#13: Hhhh - Re: Re: Mitä unohtui...? 

 Ymmärrään. Sinä et.


Vieras

#15

16.07.2015 17:29

Raiskaajat saavat liian pieniä tuomioita, siksi he uusivat tekonsa, koska eivät pelkää tuomiota. Kovemmat tuomiot pitää saada, ja useimmat pitäisi kastroida.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

17.07.2015 14:58


Iso ja Paksu

#17 Re:

17.07.2015 19:05

#16: suomen mies -  

 Oikein puhut veli hopea. Ne ei ole mitään raiskauksia jos Suomalainen tosi mies ottaa naisen niinkuin miehen kuuluu. Eri juttu on jotkut anarkomarkot ituhippi kommarit ketkä ei naista saa muuten kun huumaamalla ne taju kankaalle jollain hippi huumeella. Mutta semmoset ei ole miehiä eikä Suomalaisia. Ne on mamuraiskauksia nekin.

Kaisa Varonen os. Borg

#18 Re: Mitä unohtui...?

18.07.2015 14:06

#2: Seppo Lehikoinen - Mitä unohtui...? 

 Lainaus:-”Vakituisesti maassa asuvaan väestöön kuului vuosina 2010–2011 raiskausrikoksista epäillyistä 91 prosenttia. Ensimmäisen polven maahanmuuttajat muodostivat Suomessa asuneista epäillyistä 28 prosenttia ja toisen polven maahanmuuttajat vajaan prosentin. Maahanmuuttajien väestöön suhteutettu rikollisuustaso oli raiskausrikoksissa lähes kahdeksankertainen kantaväestön kokonaisrikollisuustasoon verrattuna.”-  (OPTULA)


Vieras

#19

19.07.2015 08:09

Koska mikään ei muutu, jossei mesota!

Vieras

#20 Oletko mieleRe:

19.07.2015 08:11

#8: PolyTruck -  

 oletko mielestäsi täysjärkinen ?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

19.07.2015 10:06



Vieras

#22

23.07.2015 10:45

Oikeutta raiskatuille ja raiskaajille kunnon tuomiot eikä päähän taputusta!!

Vieras

#23

28.07.2015 12:32

Läheinen ihminen raiskattu .Yrittänyt saada elämäänsä kuntoon.On käynyt ja joutuu käymään edelleen psykiatrilla. Ei saa elämäänsä raiteillee ja kaikki koulun työn käynti yritykset ovat johtaneet lopetukseen. Tästä kärsii myös hänen pieni 3v lapsensa,kun äiti on masentunut joutuu syömään masennus lääkkeitä.Eikä äiti pysty olemään aina läsnä niinkun pitäisi.Tämä Adressi on todella tärkeää. Raiskaus voi pilata uhrin koko elämän ja hänen perheensä elämän.

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…