Kaivokselan koulutie

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kaivokselan koulutie.

tarkentaja

#1 Tarkennusta?

28.08.2015 08:28

Näin ulkopaikkakuntalaisen silmillä katsottuna haluaisin tiedustella, että mitä tällä adressilla halutaan siis saada aikaiseksi? Hidastetöyssyt tielle? Kielto ajoneuvoille? Kuljetukset tiettyyn aikaan? Mitä asiaa tässä halutaan viedä eteenpäin?


Vieras

#2

28.08.2015 09:19

Lapsille turvallisempi koulutie,nykyään suojatie on se vaarallisin tie
Tuomo Tsupari
Adressin tekijä

#3 Re: Tarkennusta?

28.08.2015 10:13

#1: tarkentaja - Tarkennusta? 

 Kaikista paras olisi uusi tie joka kiertää koulun takaa, mutta se on liian ylioptimistinen ajatus. Eli realismia olisi sekä hidastetöyssyt ja kuljetusten/autoliikenteen ajoitus oppitunneille. Välitunnin ajaksi voi laittaa vaikka portin kiinni jos ei muu auta.


Vieras

#4

28.08.2015 13:49

Koska pelkään myös omien lasten turvallisuuden puolesta.
Lisää vapaaehtoistyötä

#5 Aikuisen apu koulumatkalle

28.08.2015 21:51

Keski-Euroopassa on tapana, että pienet koululaiset kerääntyvät sovittuihin kadunkulmiin ja vapaaehtoiset saattavat heidät kouluun huomioliivit päällä. Vanhempainyhdistys Kaivokselassa voisi huhuilla vapaaehtoisia aamuvirkkuja ja sopia kohtaamispaikat. Voi olla, että rekisteröityneen vanhempainyhdistyksen tulee pyytää vapaaehtoistyöntekijästä riskosrekisteriote Oikeusrekisterikeskukselta ennen mukaan ottamista, mutta se ei liene kynnyskysymys tai erityisen vaikeaa.

Vapaaehtoiset eivät tietenkään ole vastuussa lapsista koulumatkan aikana, ja lapsille tai perheille ei tarvitse taata, että joka aamu kadunkulmassa olisi joku saattamassa, mutta jos joku on, niin se on plussaa. Hyvän asian puolesta löytyy aina osallistujia. Jos olisin edelleen hoitovapaalla, niin osallistuisin.

Minna Kemppainen

#6 Re: Aikuisen apu koulumatkalle

29.08.2015 10:25

#5: Lisää vapaaehtoistyötä - Aikuisen apu koulumatkalle 

 Vapaaehtoisista varmasti suuri apu, nytkin vanhemmat ovat joka aamu vuorotellen saatelleet lapsia kouluun, koska reitti kouluun ei ole riittävän turvallinen. Olisi kuitenkin tärkeää ja ennen kaikkea järkevää, että lapset voisivat aina olla turvallisesti koulutiellä/koulunpihalla. On naurettavaa, että alueella on päivittäin satoja lapsia, mutta autoilevat aikuiset menevät kaiken edelle. Kouluun vievä tie ja koulunpiha niille joille se kuuluu! Miksi pitää odottaa, että jotain surullista tapahtuu?

Mummo joka on peloissaan lasten takia

#7 Re: Re: Aikuisen apu koulumatkalle

06.09.2015 10:30

#6: Minna Kemppainen - Re: Aikuisen apu koulumatkalle 

 Nythän lapset oikaisevat suuren parkkipaikan läpi jotta pääsevät sinne hiekkakentälle josta sitten oikaisevat kouluun. Parkkipaikalla on paljon kuorma-autoja ja kuljettajat ovat kauhuissaan kun pienet lapset seikkailevat siellä autojen seassa. Joten tää on kyllä järjenköyhyttä jos mikä.

Mummo

#8 Kuka tän hienon päätöksen on tehnyt?

06.09.2015 10:37

Voisiko päätöksen tekijät tai tekijän ilmoittaa myös tässä adressissa?

Tuomo Tsupari
Adressin tekijä

#9 Re: Kuka tän hienon päätöksen on tehnyt?

07.09.2015 13:58

#8: Mummo - Kuka tän hienon päätöksen on tehnyt?  

 Jos tarkoitat tätä päätöstä kiertää kentän kautta niin tuskin on yhtä päättäjää. Rehtori tod.näk on ilmoittanut että kentän kautta kierretään, mutta ei ole samaa mieltä sen järkevyydestä. Rehtori on ilmoittanut että on tästä adressista ja aikeesta muuttaa asiaa, innoissaan. Sanoi, että tehkää kaikkenne ja kerätkää paljon porukkaa mukaan. Tällä viikolla aion ottaa Vantaan sanomiin yhteyttä asiasta. Kyllä se siitä :) jouluun mennessä uskon tapahtuvan jotain.

Katri

#10 Hidastetöyssyt tulossa ensi vuonna

15.04.2016 16:14

Kiitos kaikille adressin allekirjoittaneille! Vantaan kaupunki on ilmoittanut, että koulun läheisyyteen tulee hidastetöyssyt!  http://www.vantaa.fi/uutisia/ asuminen_ja_ymparisto/101/0/123955