Lukiota ei saa viedä pois Tikkakoskelta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Lukiota ei saa viedä pois Tikkakoskelta!.

lakkautetaako suomalainen yhteikuntakin

#1 Lukiota ei saa viedä pois...

11.01.2012 12:55

Talouselämän tärkeimpiä asioita ovat säästöt ja tehokkuus.Sosialismilta ovat rahat loppuneet.Monikulttuuri ja globalisaatio ovat avainasemassa.Eihän Halonen kertonut,sanoi vain oltava suvaitsevaisia,tarkoittaen suomalaisia.Maahanmuuttoon ja pakolaisongelmaan suomalaisten suhtauduttava myönteisesti.Suureksi paisunut sosialismin valtakoneisto pyörii jo valtakunnassa täysilläkin.Lihoiksi pannaan,myydään jopa luonnonsuojelualueetkin ja veroja korotetaan.
Kreikan ja toisten valtioiden rahoittaninen vie rahaa miljardeja,ulkomaan velkoihin suomelta menee miljardeja.Kun mentiin EU:n puhuttiin vain kuinka paljon esim. tarvitaan rahaa Kreikan muinaisten kaupunkien raunioiden kaivauksiin ja erittäin arvokkaiden jäännösten entisöintiin.
Suomessakin rakennetaan oopperataloja,museoita,jäähalleja ja moskeijoita maahanmuuttajille.
Pakolaiset haluavat vain suurissa yhteisöissä kouluttautua herroiksi suomeen ja rukoilla hienoissa moskeijoissaan allahia.
Eikä pienet palkatkaan herroille tule kysymykseenkään.Siinä etunenässä tasavallan presidentit Koivistosta alkkaen.Panssaroidut autot,myös pääministeri lipponen halusi."ja sitten sotaan ja jälleen rakentamaan".
Työtä riittää,tekijöistä on vain pulaa puhutaan,mutta ei viitsitä tehdä.
Sijoittajat täytyy muistaa ja sijoittajan vastuu ja jos rahat loppuvat pankeista täytyy ryhtyä pääomittamaan,etteivät pankit kaadu.
Mutta miten voi euro ja velkojen käy.Niinistö on sanonut,että velkaa voi maksaa inflaatiolle,no kyllähän sen kaikki tietävät.esim. kun huoneiston ostaa sadallatuhannella ja miljoonalla myy.
Joskus tuntuu maallikosta,että tuomarit puhuvat palturia täyttä soopaa,mutta kyllähän tuomarit ovat aina sataprosettisesti oikeassa.Sen kyllä huomaa palkkioistakin ennen ne olivat tuhat markkaa
tapaus,nyt jopa kymmenestä tuhannesta eurosta miljooniin euroihin (ylärajaa ei varmastikaan ole).
Monessa kohtaa köyhä kansa ja varsinkin suomalaisten on pakko nöyrtyä.


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

11.01.2012 13:31


Tikkakosken parhaat

#3 Lukion lakkauttaminen

11.01.2012 13:41

Perussuomalaiset voisivat auttaa suomalaisia asiassa.Kukaan muu ei välitä suomalaisten asioista,kuin suomalaiset itse.Jokaisen täytyy hoitaa ja pystyä hoitamaan vain omia asioitaan.Muussa tapauksessa asiat varmasti pääsevät karkaamaan käsistä.Siis ottakaamme ohjakset tiukasti omiin käsiimme jos mieli pärjätä tässä kovassa globaalissa kehityksessä.Siinä vain kilpailukyvykkäin ja vahvin voittaa,on luonnon laki,jota ei miksikään voi suvaitsevaisuudella muuttaa.

Vieras

#4

11.01.2012 13:49

Juu pistetään tääkin liian löyhän maahanmuuttolain pikkiin! Herää...
Free Palestine

#5 Re:

11.01.2012 14:12

#4: -

Itse sen sijaan olen kuullut huhuja, että tämä lopettamiskäsky olisi annettu Israelista. Vieläkin katkeria, koska Hitler?

heppa96

#6 pois waa

11.01.2012 14:55

ei oo näköjään tikkakosken lukiossa opetettu tuota oikeinkirjoittamisen jaloa taitoa xD

Vieras

#7 Re: pois waa

11.01.2012 14:59

#6: heppa96 - pois waa

Niinno, sentään osataan käyttää isoja alkukirjaimia, me Tikkakoskelaiset.


Vieras

#8 Re: Re: pois waa

11.01.2012 16:22

#7: - Re: pois waa

Itseasiassa tikkakoskelaiset kirjoitetaan pienellä :). Mutta Tikkakoski sen sijaan kirjoitetaan isolla.

Monni

#9 Nimiä vaa alle (:

11.01.2012 16:41

http://www.yle.fi/alueet/keski-suomi/2012/01/jyvaskylan_lukioita_viedaan_jattikampuksiin_3160634.html "- Pohdinnassa on kahden tai kolmen lukion malli Jyväskylän keskustassa. Tikkakosken kohdalla on kaksi esitystä, se joko lakkautetaan vuonne 2013, tai sitten sillä on kehittämisvuoden 2012-2015. Tänä aikana Tikkakosken pitäisi päästä nollatukokseen. Lukiomallia ei määrää mikään yksittäinen asia vaan kokonaisuus, hän sanoo.
Koulutuksen jatkaminen Tikkakoskella edellyttäisi 180 opiskelijaa."

Vieras

#10

11.01.2012 17:01

joo
Iloinen positiivisuus kantaa

#11 Näpit irti - Lukiota ei kannata viedä pois Tikkakoskelta

11.01.2012 18:34

Muutamia faktoja vapaasti kaikkien levitettäväksi:
Jo kauan sitten Tikkakosken lukio halusi profiloitua siihen, joka on kylän luonnollinen kovan kansallisen tason vahvuus - ilmailuun.
Täällä Tikkakoskella on asukkaita yhtä paljon kuin Hankasalmen kunnassa - ei mikään lilliputti.
Kylällä on korkea-asteen opetusta: Ilmasotakoulusta tulee sotatieteen maistereita, onpa siellä intetty ainakin yksi tohtoriväitöskin.
Hyvä liikuntainfra: Hallit ja loistavat maastot. - Liikuntavahvuus hyödynnettävä lukio-opetuksessa.
Mukavat ihmiset ja rento meininki.
Kyllä tällaisella kylällä on lukio oltava!

Nyt varmaankin estyy Tikkakosken lukion lopettaminen. Eli on ainakin mahdollisuus panna kampoihin.
Lopettamista ovat yrittäneet pitkään. Jo maalaiskunnan aikana opinahjoa koetettiin listiä. Tikkakoskea pidettiin kait takamaana, jos Vaajakoski- tai Palokka-kiikareiden läpi tiirailtiin.
Näyttää siltä, että kun on tarpeeksi hyvä niin se riittää.
On tämä tottavie koeponnistettu lujasti!
Tällä menolla saamme pitää jatkossakin kylämme hyvän lukion. Tähänkin asti monet ovat ymmärtäneet sinne tulla oman kylän lisäksi Etelä-Euroopasta, muualta Suomesta ja tästä ihan läheltä omasta kaupungista ja naapurikunnista.
Tervetuloa jatkossakin. Kannattaa olla ripeä, paikkoja on vähän. Valitettavasti mukaan mahtuu vain 60 opiskelijaa kerrallaan.
Mutta ei se mitään, koulumatkakaan ei ole este, koska päättäjien mukaan keskustankin lukioihin pääsee kylältä kuin kylältä. Onhan se päinvastoinkin!
Onneksemme tikkakoskelaisilla on hyvä yleislukio, joka on myös ymmärtänyt profiloitua fiksusti.
Näpit irti siitä!
Tänne haluavat kohta kaikki!


Vieras

#12

11.01.2012 19:25

Pienissä lukioissa on paljon etuja verrattuna suuriin jätti lukioihin. Itsekkin opiskelen pinessä lukiossa ja pidän sitä hyvänä että oppilaat tuntevat toisensa ja opettajat tuntevat opettajat, lisäksi pienessä lukiossa muodostuu helpommin myös hyvä yhteishenki (:
Smuli

#13 Re: Erittäin hyvin sanottu siellä perällä!

11.01.2012 19:35

#12: -

Tämä on juuri yksi niistä hyvistä syistä, miksi lukiota ei pitäisi lakkauttaa. Sen lisäksi että koulussa on erittäin hyvä yhteishenki oppilaiden ja opettajien kesken, on myös se että koulu on uniikki omalla tavallaan ilmailunlinjan vuoksi.
Jos ilmailuopinnot siirretään keskustaan siitä tulee vain yksi iso lukio lisää, jolla vain sattuu olemaan kurssitarjottimessa ilmailua. Kaupungissa asuminen tulee maksamaan paljon, eikä kaikilla ole mahdollisuutta muuttaa kaupunkiin.
Itse olen muuttanut tänne tampereelta asti vain siksi, että pääsen opiskelemaan ilmailulinjalle ja olen ollut todella tyytyväinen siihen, kuinka hyvin olen tullut toimeen muiden kanssa, vaikka en täältä ketään tuntenut.

gdsgfdgrgrehghf

#14

11.01.2012 19:51

Koulumatkani Tikkakosken lukioon n. 15 min yhteen suuntaan, kaupunkiin tulisi n. 1h 30min. Jokainen voi miettiä kuinka tasokasta opiskelu on, kun on herännyt kuuden aikoihin aamulla, mennyt polkupyörällä bussipysäkille, odottanut 25 asteen pakkasessa JKL:n liikenteen myöhässä olevia busseja ja sen jälkeen istunut tunnin ylitäydessä bussissa.
asd

#15

11.01.2012 20:22

Miksi Tikkakosken lukio pitäisi muka lakkauttaa? Rahat lopussa? Ennemmin otetaan ne helv*tin rahat joiltakin turhilta kansanedustajilta esim.. Ja miksi valitetaan, että rahat on lopussa kun juurihan me muutaman miljardin "lainasimme" Kreikallekin, joita tuskin tullaan saamaan takaisin.
Ja vielä valitetaan, nuoret eivät opiskele kunnolla? Kuka jaksaa noita tunnin matkoja suuntaansa kolme vuotta putkeen. Minä olen jo väsynyt, kun herään seitsemältä aamulla ja tuntia aikasemmin en aio herätä sen takia, että Oma lukiomme lakkautettaisiin jonkin tyhmän rahanpuutteen takia.. Rahaa saa aina lisää ja vaikka otettaisiin se Cygnaeus lukion ruokarahoista? Siellä vasta hyvät ruoat onkin.
suurta yksikköä läheltä seurannut

#16 Jättilukio ei ole oppilasta varten!

11.01.2012 20:23

Päättäjät näyttävät ajattelevat vain rahaa ja tehokkuutta. Saadaan laadukkaita välineitä ja hienoja seiniä. Varmasti opetuskin tehostuu kun puitteet ovat komeat. Mutta kiinnostaako ketään se, miltä oppilaista ja vaikkapa opettajista tuntuu? Onko koulussa hyvä olla? Oletko osa yhteisöä vai jotakin suurta massaa? Tuleeko suuressa massassa huomioitua, jos jollakin on huolia, masennusta ja tarvitsee apua? Yhteiskuntamme pahoinvointi näkyi viimeksi tänään uutisoidussa perhesurmassa. Milloin herätään huomaamaan, mikä oikeasti on tärkeää?
Iloinen positiivisuus kantaa

#17 Käsittämättömän hyvä alku

11.01.2012 20:35

Eka päivänä jo yli aika monta sataa allekirjoitusta. Mannaaaaa!!
Verratkaapa vaikka Lyskan allekirjoituksiin. Senhän piti olla suurta KSML:n mukaan.
Kulttuurisenilismiä.

Vieras

#18

11.01.2012 20:37

luuleekohan päättäjät, että Tikkakosken lukion vaihtoehto löytyy Jyväskylästä.Kyllä meidän perheen nuoriso lähtee pohjoseen suuntaan tai Laukaaseen, jos Tikkakosken lukio loppuu. Nelostieltä on hyvät kulkuyhteydet ja Vehniä-nelostie-leppävedentie kulkee bussi Laukaaseen. Me boikotoidaan Jyväskylään menoa sitten

Vieras

#19 Re: Käsittämättömän hyvä alku

11.01.2012 20:44

#17: Iloinen positiivisuus kantaa - Käsittämättömän hyvä alku

Kertoo jo paljon siitä kuinka hyvä paikka Tikkakosken lukio opiskelijoidensa mielestä on; pieni paikka, mutta allekirjoituksia saatu kasaan jo nopeammassa tahdissa kuin lyseolla. Linkkiä vaan eteenpäin myös opettajille ja muulle koulun henkilökunnalle!


Vieras

#20

11.01.2012 21:10

Saa viedä

Vieras

#21

11.01.2012 21:13

Todellakin lukio pitäisi säilyttää tikiksellä!

Vieras

#22

11.01.2012 21:32

Täällä syntyy hienoa keskustelua asiasta JES!!!Hyvä!!! :D Maanantaina 23.1 klo 17-18 järjestetään keskustelutilaisuus Tikkakosken lukion auditoriossa. Tulkaahan mahollisimman moni sinne myös(: Tätä lukiotahan ei 'lakkauteta' taikka siirretä mihinkään Jyväskylään 1200 oppilaan kampuksiin! Siitä pidetään kiinni - tai tehdään parhaamme asian eteen!
Valitse nimimerkki

#23 Otsikko

11.01.2012 21:50

Mites tuo perjantain(?) mielenilmausjuttu, eikös yläasteen ysitkin olisi fiksua ottaa siihen mukaan? Nehän mahdollisesta lopettamisesta eniten kärsivät.

Vieras

#24 Re: Otsikko

11.01.2012 21:55

#23: Valitse nimimerkki - Otsikko

Tuota täytyykin ehdottaa koululla vaikkapa huomenna:)

 

Joosua

#25

11.01.2012 21:57

No tärkeintähän on, että Markku Andersson saa täytettyä vatsansa päivittäisellä härän sisäfileellä. Mutta hän onkin ahne ja sydämetön (tunnetaan myös termillä "kokoomuslainen") ..