Helsinkiin moskeija

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Helsinkiin moskeija.

Matti Meikäläinen
Helsinki

#26

01.03.2007 21:08

Seli seli Jouni Kauppi.Valetta KAIKKI, koko teksti. Tietääkseni sotilasliitto Nato ajoi serbit pois Yk:n luvalla, ei kristillinen maailma eikä Yhdysvallat. Vanhentunutta 80-luvun tietoa ;)

Hypit aiheesta aiheeseen eikä mielipiteilläsi ole kunnollisia perusteita.

HANKI ELÄMÄ!!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

02.03.2007 01:03


Matti Meikäläinen
Helsinki

#28

03.03.2007 00:17

''Neekerisanaa käytän , -----koska kävin kouluni 80-luvulla---- ja silloin se oli normaalissa koulukäytössä.'' Lainaus Jouni Kaupin kommentista. Hän kun ei tajua mitä tarkoitan.
kai haavisto
helsinki

#29

05.03.2007 11:42

Ei moskeijaa verovaroin.

Jos ylimääräistä rahaa on niin haluan ensin valtion varoin oman pyhätön... ja siihen 200 neliön luksus edustus asunnon ja muuta öky kivaa...
Maria S
Helsinki

#30

05.03.2007 13:49

Älähän toki tulistu Kauppi, kai me voidaan yhdellä palstalla väitellä ilman sotaa? Ja suo anteeksi, etten ole jumittunut 80-luvulle.

Kaupilla taas kerran meni koko viestin pointti ohi. En ole väittänyt, etteivät muslimit olisi tehneet mitään, väitän, että kaikki osapuolet ovat tehneet oman osansa. Srebrenicnasta kuulin jo monia vuosia sitten, mutta se ei muuta asiaa milloin olen kuullut, on vain yksi raakuus tuhansien joukossa.

Mainitset muslimien tappaneen toisiaan, mutta kuitenkin olet viestisi alussa kirjoittanut: "Kristitty USA pommitti kristityn Serbian maantasalle suojellakseen kosolaisia." Eli tekin tapatte toisianne.

Ayan Hirsi Alille en anna arvoa, enkä liioin muillekaan mustavalkoisille ihmisille. Asioita ei taaskaan voi perustella sillä, että tietty ihminen tai tietty valtio on sanonut niin. Islam ei alista naisia. Ne jotka tätä tekevät ovat hyvin pieni osa maailman muslimiväestöä, eivätkä ole oikein kunnolla ymmärtäneet Islamin sanoman. Ali ei määrää mitä n. 2 miljardin noudattama Islaminusko on. Vaikka hänellä olisi minkälaisia kokemuksia tahansa. Olen nainen
ja en koe että Islam alistaa minua. Jos muut naiset eivät tuntisi samoin niin miksi he jättivät mieluummin koulun kuin huivinsa (Turkki, Ranska)????

On kuitenkin hyvä, että paljastit itsesi ja sen mitä oikeasti haluat: "Mielestäni ei ole väliä oletko "hyvä" muslimi, jollet esim nouse islamia vastaan ja ilmoita että valtio on erotettava islamista."

Eli muslimien on jätettävä uskontonsa, se tässä on koko ajan ollut ongelmana. Se tässä on ollut ongelmana yli 1400 vuoden ajan. Jättäkää uskontonne. Onneksi meitä on jo varoitettu tästä, meitä on varoitettu tästä yli 1400 vuotta sitten. Tuolla lauseella vain vahvistit sen, että Koraani on oikeassa; "They but wish that ye should reject Faith, as they do, and thus be on the same footing" Ja usko pois, minulla on paljon kokemusta tästä (on lopetettu ystävyyssuhde, kun en ole luopunut uskostani).

"Koraania on uudelleentulkittava samoin kuin Raamattua on tulkittu. N.1400 vuotta sitten kirjoitettu koraani on vanhentunut ja pitää muslimimaat takapajuisina(en tarkoita taloudellisesti) esim naisten olemattoman tasa-arvon takia."

Emme tee sitä virhettä :) Koraani ei ole vanhentunut, mutta totta, se on alkuperäinen sana sanalta. Sen takia siinä ei ole yhtäkään virhettä. Tiesitkö, että Islam antaa niin täydellisen tasa-arvon, että sana "nainen" esiintyy Koraanissa täsmälleen yhtä monta kertaa kuin sana "mies"? Et varmaan, ja varmasti ohitat kaiken minkä kerron.

"Irakin sota oli virhe, olisi pitänyt hyökätä Iraniin. Iranin presidentin lausunnot ovat käsittämättömiä. Saddam oli ok maallistunut diktaattori, parempi kuin Iranin nykyinen diktaattoripapit."

Juu, hyökätään Irakiin, heillä on ydinaseita>>>satoja tuhansia kuolleita siviilejä, raiskattuja naisia, moninkertaisesti enemmän pakolaisia>>>no olipa virhe ei sieltä löytynytkään mitään millä voisimme oikeuttaa sodankäynnimme, "korjataan" virheemme, vetäydytään ja hyökätään Iraniin, on Iranin siviilien aika kohdata kärsimys.

Fleetwood Arakawa
Nakkila

#32

03.10.2007 20:16

Jos tällä adressilla on jotain tekemistä islamin merkityksellä jossain muualla niin kysymys kuuluu: Onko Jouni Kauppi uskonpuhdistuksen isä? Eli toisin sanoen: Jos uskonto on sen alaisilta ihmisiltä pois, niin uudistavatko sen he vai Jouni Kauppi?
Jani Saari
Espoo

#33 ei ikinä

12.10.2007 18:31

Suomi on kristitty maa, ja tänne ei rakenneta muslimeille moskeijoita.
Piste.
Muslima M.
Vantaa

#34 hello

16.11.2007 18:18




jouni kauppi vaikutat mielestäni islamin vastaiselta henkilöltä!! ja mitä olen lueskellut sinun kommentteja turha edes alkaa väittelemään, ainoa mitä voisin kehoittaa sinua tekemään on edes kerran kytkeä pois se sinun ennakkoluulosi islamia kohtaan ja etsiä vaikka lähi kirjastoista suomeksi käännetty koraani. Ihmiset joista olet saanut väärän kuvan ovat saattaneet harjoittaa islmia väärin islam itsessään oikea ainoa ja täydellinen uskonto.

allah(swt) sanoo koraanissa että jos epäilette koraania niin haasteena ihmiskunnalle tuottakaa edes yksi kappale jota voi verrata koraaniin ja tiedoksi vain sinulle pienin kappale koraanissa on n. kymmenen sanan pituinen!!! ja kukaan ei tänä päivänäkään ole siihen haasteeseen kyennyt

toivon että löydät totuuden ja rukoilen puolestasi että saat johdatuksen ainoaan pelastukseen eli islamiin!!
Lauri Wirén
Helsinki

#35 Keskustelu lähti lapasesta

01.01.2008 14:11

Adressissa puhutaan moskeijan rakentamisesta Helsinkiin yhteiskunnan varoilla ja keskustelussa ollaan jo käännyttämässä ihmisiä islamiin rukouksen voimin. Kysymys muslimeille: Miksi ette ole saaneet aikaan oikeaa moskeijaa Helsinkiin? Täytyy tietenkin muistaa, että Helsingissä on ollut oikea moskeija jo yli 100 vuotta, mutta nämä vast´ikään maahan saapuneet muslimit eivät tunnu saavan sen vertaa kortta kekoon, että uusi moskeija tai uusia moskeijoita nousisi. Veronmaksajia tässä maassa ei kiinnosta ryhtyä tukemaan uskonnollisia yhteisöjä jumalanpalvelus- tai kokouspaikkojen rakentamisessa. Mikäli tähän ryhdyttäisiin, niin näitä paikkoja jouduttaisiin rakentamaan kaikille mahdollisille uskonnollisille yhteisöille. Näen asian niin, että muslimien ilmoittamat jäsenmäärät ovat suuresti liioiteltuja ja muslimit ovat ryhmänä niin hajanainen, että mitään yhteistyötä ei oikeasti synny. Pienet muslimiryhmät eivät kykene saamaan aikaan kellarimoskeijoita kummempia kokoontumistiloja ja tätä on monen muslimin vaikeaa hyväksyä.

Jehovan todistajilla ei näytä olevan mitään vaikeuksia hankkia itselleen tontteja saleja varten ja talkootyönä pystyttää näitä saleja muutamassa päivässä. Mormoonit pystyttivät Espooseen suuren temppelin ilman meteliä ja itkua yhteiskunnan tuesta. Muslimeilta puuttuu yritystä tehdä mitään konkreettista, mutta suuruudenhulluja haaveita kyllä riittää.
Jouko Maijala
Oulu

#37 LAURI WIRÉN KIRJOITTAA ASIAA

23.01.2008 22:02

Olematta sen kummemmin uskonnollis-tai poliittisfanaatikko totean, kuinka tuo Wirénin Lauri kiteyttää ajatuksensa ihan tappiin. Meidän valtiokirkkomme on evankelisluterilainen ja ortodoksinen, eikä tähän tarvita mitään välihälppäreitä veromaksajien varoin.

Islamistit kerätköön kolehtinsa tyyten rauhassa kupoleidensa kirjailemiseen. Vertailuna vaan, että omat salinsa tekevät talkootyönä jehovat, mormoonit sekä tietääkseni myös roomalaiskatoliset jne. sekoittamatta veromaksajia touhuihinsa.
Toisaalta näyttäisi siltä, että muslimeilla on eripuraa keskenään niin paljon, ettei siitäkään tule mitään.
Emme ole shiioja tai sunneja.

arvelee
Jouko Maijala
Heinäpää (Oulu)
Suomen Tasavalta
Harri Heiskanen
vaasa

#38 Just!

17.02.2008 23:21

Todettakoon, että 1. Muslima M:llä ei oo kaikki inkkarit kanootissa mukana. 2. Kaikki uskonnot ovat syvältä!
Teemu vähäsarja
oulu

#39 blaah

19.02.2008 11:31

islam on yksi ongelma muiden uskontojen joukossa.
aivopesu-instituutiot pitäisi kieltää lailla.
aiheuttavat vain sotia ja riitoja.
historia sen on jo näyttänyt.
Katinka Huovinen
Helsinki

#42 Jaa että verovaroin

18.12.2008 09:29

Itse olen sitä mieltä että sellainen uskonto, puolue, seura joka ei itse pysty itseään ja omaa toimintaansa kannattamaan olkoon sitten ihan ilman kaikkea! Miksi ihmeessä yksille pitäisi antaa mahdollisuus saada kaikki kuin manulle illallinen? Jos kannattaa niin kovasti ko. hanketta menköön ja tehköön töitä että sen sitten rakentaisivat. Niin muuten tekee monet monet muut uskonnot, seurat. Eikun keräystä omilta ja kaikki vapaa-ajat käytöön.
Tommi Salenius
Tuusula

#43

16.03.2009 14:28

Ei todellakaan mitään moskeijaa, Suomi on muutenkin ihan liikaa kiinni uskonnoissa.

Islam pysyköön lähi-idässä ja muslimit palatkoon/menkööt sinne jos he kovasti haluavat tuputtaa sitä muille. Islam on tällä hetkellä Euroopan pahin syöpä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

21.07.2009 17:10


Antti Pulkkinen
Espoo

#45

18.10.2009 18:25

Painukaa vittu takasin sinne sodan raiskaamille maille, minkä ootte itse uskontonne pohjalta luonut ja missä voitte ehkä paljon miellummin raiskata naisia, ettei täällä tarvitse ihmetellä, että miksi siitä rangaistaan(ja eikä edelleenkään rangasita vieläkään tarpeeksi).
Ei tarvitse tuhansia kilometrejä matkustaa tullakseen tänne vain väärennetyn passin kanssa sanomaan, että minä, minä ja MINÄ. Islam ei ole mitään muuta kuin turhan päivästä muille vittuilua, sovinismia ja väkivaltaa.

casimir nykopp
jyväskylä

#46 suomalainen

20.10.2009 21:24

Menkää tekemään moskeijanne vaikka hki-vantaa lento-aseman viereiseen metsään. meidän suomalaisten ei tarvi rahoittaa teijän paskaanne ja itsemurha halujanne tyydyttää
Teemu vähäsarja
oulu

#47

21.10.2009 14:05

rahat mielummin ihmisten koulutukseen, kuin satuihin ja aivopesuun.

Vieras

#48

27.09.2010 09:57

no ainakaan ite en oo maksamassa senttiäkää minkään moskeijan saamikseks tänne.. jos jotai moskeijaa haluutte tänne niin omista pusseistanne saatte maksaa koko lystin niinku muutki uskontokunnat. omilla rahoillanne saatte rakentaa niitä mihin lystää mutta suomi ei oo rakentamassa niitä teille..

Amin
Vieras

#49 ei moskeijaa Suomessa!

30.12.2010 21:40

Itselläni on huonoja kokemuksia Islamin kanssa. Pyydän Suomalaisilta , että vastustavat sitä, älkää antako lupaa kenellekään rakentaa moskeijaa, älkää toistako Ruotsin kokemuksia, Moskeijassa kasvatetaan terrorismia ja itsemurhaajia.

Amin
Vieras

#50 Lähi-itä ihmisille on iso vainkila !

30.12.2010 21:55


Lähi-idässä ihmiset eivät ole muslimeja, se on iso virhe jos ihmiset luulisivat näin, jos siellä Lähi-idässä olisi sanavapautta samanlailla kuin Suomi ja EU:n maissa niin yhdessä päivässä, eroaisivat miljoona ihmistä islamin uskonnosta,Lähi-itä on ihmisille kuin iso vankila.