Allergisille lapsille enemmän puhtaita valmisruokia!


Vieras

#1

31.05.2012 11:23

Mahdollisimman moni allekirjoittamaan kiitos :)

Vieras

#2

31.05.2012 12:51

Puhdasta ruokaa haluavia 'normaaleitakin' on nykyään paljon ja lisääntyvästi allergisia (ja keliaakikkoja), en käsitä, miten valmistajat eivät ole nähneet tätä markkinarakoa vielä!
A.Ä= allergisen äiti :)

#3 Muistakaa

31.05.2012 16:59

vahvistaa allekirjoituksenne sähköpostissa tulevasta linkistä
Allergisen äiti

#4 En ymmärrä

04.06.2012 10:18

Ihmettelen vaikeasti allergisen lapsen äitinä tätä adressia,näitähän on jo vaikka kuinka paljon markkinoilla? Yhdestä marjasta/hedelmästä tehtyjä soseita ilman lisättyä tärkkelystä on lastenruokien lisäksi mm. Bonnen ja Saton soseet (löytyy Cittareista ja prismoista). Maidottomia puuroja löytyy kaura (Muksu, Nalle, Holle merkeissä), neljän viljan (Nalle), Muksulla muutama maustettu maidoton puuro (luumu-omena-ohrapuuro ja kuningatarpuuro ainakin lisäksi Piltin mangokauraherkku ja on noita joku muukin Bonalla vissiin). Luontaisesti gluteenittomia mm.Muksun riisipuuro, Hollen hirssipuuro, Hollen täysjyväriisipuuro, Nestlen sinlac, Hollen 3-viljan puuro (maissi, riisi,hirssi). Lisäksi Hollella on monta muutakin puurojauhetta,useimmat vielä luomuakin. Allermiina nettikauppaa suosittelen, samoin luontaistuotekauppoja kuten www.ekolo.fi ja ruohonjuuri, niistä löytyy Hollen tuotteita. Hollella ja Babynatilla on maidottomia ja allergiaystävällisiä ruokia mm. hirssi-vihannessoseita ja jotani soseita quinoastakin. Ja saksalaisista nettikaupoista löytyy Hippiltä montaa vihannessosetta ihan sellaisenaan ja Hippillä lihasoseitakin naudan, kalkkunan ja broilerinlihasta missä siis tätä pelkkää lihaa. http://babynahrunggreat.blogspot.fi/2012/03/hipp-bio-rindfleisch-puriert-6-er-pack.html

Näistä yllämainituista löytyy jokaiselle kovinkin allergiselle valmisjuttuja esim. reissuja varten ja muutenhan kannattaa puurotkin keitellä ihan hiutaleista ja soseita tehä ite isompia eriä pakkaseen niin on paljon ravinteikkaampia ja turhaan liian teolliseen ja sileään totuttelee. Nykyään kun on netti niin ei tarvii ees kaupoille lähteä kun noita voi tilata postitse kotiinkin.


Vieras

#5 Allergisen äidille

05.06.2012 07:44

Riippuu paljon allergioista. Meillä yhden lapsen kanssa meni 2 vuotta, ennen kuin ensimmäinen kaupan sose alkoi sopimaan, se oli kuningatarsose muistaakseni. Muiden lasten kanssa hedelmä- ja marjasoseista on helpoiten löytynyt meille sopivia. MUTTA varsinaiset lämpimät lasten valmisruoat ovat aina olleet niin iso ongelma, ettei meillä ole koskaan käytetty yhtä ainutta purkkia. Lähes jokaisessa on joko porkkanaa tai tomaattia, tai ellei niitä, niin sitten jotain selleriä, palsternakkaa tai muuta juuresta, jolle meillä ollaan allergisia.

Olisi joskus vaan kiva, jos voisi reissuun ottaa valmiin purkin evääksi, eikä aina kulkea kylmälaukkujen kanssa ja miettiä kesähelteillä ruoan säilyvyyttä. Saa kai sitä aina toivoa helpompaa elämää. ;)

kahden allergisen äiti

#6 Allergisen äidille

05.06.2012 10:01

Nyt on tosiaankin puhe valmiista ruuista, joita on helppo käydä äkkiä ostamassa ja antaa heti, ilman että menet kotiin valmistamaan. Esim nuo mainitsemasi Bonnen soseet on aika isoissa purkeissa syötäväksi kahvilassa...

Sekä sitten tuo toisen vieraan kommentti kuvaa tätä tavoitetta erittäin hyvin: "Olisi joskus vaan kiva, jos voisi reissuun ottaa valmiin purkin evääksi, eikä aina kulkea kylmälaukkujen kanssa ja miettiä kesähelteillä ruoan säilyvyyttä. Saa kai sitä aina toivoa helpompaa elämää. ;)"
??

#7

16.06.2012 00:33

Minäkin ihmettelen tätä adressia..

Siskoni lapsi oli allerginen vaikka mille...siis sitä oli ISO lista, mitä ei saanut syödä.
Ja tästäkin on nyt jo 5vuotta ku allergiat puhkesivat, silloin jo oli vaikka mitä "puhtaita" valmis ruokia lapsille.

Ja jos tuotteessa on vain jokin tietty prosentti (määrää en nyt muista) jotain, niin sitä ei tarvitse mainita tarkasti.
Ja valmistajatkaan eivät aina hoksaa, että jokin mauste, esim. ihan normaali suolakin, voi allergisoida jotain.
Kun ei sitä dieettikokkikaan aina tiedä......

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.07.2012 09:20



Vieras

#9 Re: Minä en ihmettele

02.08.2012 17:39

#7: ?? -

Minun lapseni (ja tiedän monta muutakin lasta) ovat moniallergisia ja vielä niin, että ne allergiat sulkevat pois juuri nämä "allergisille suunnatut" ruoat. Yhden hedelmän tai kasviksen tai juureksen soseita ei todellakaan ole paljoa! Eikä joka puolella Cittareissa myydä Santoako se nyt oli, Bonnea on yleens, mutta eihän niitä makuja ole kuin muutama, mitäs jos on allerginen niille, eipä se auta. Noissa Bonan yms purkeissa on omenaa lukuunottamassa (en nyt tähän muista mikä merkki on 100% täyttä omenaa ilman tärkkelystä, se kun ei meille käy) KAIKISSA tärkkelystä. ja siitä tässä juuri puhutaan, siitä, että olisi 100% jotain se valmistuotepurkki. Ilman tärkkelystä, ilman askorbiinihappoa jne jne. Ja ne puurot, niin nehän ovat allergisille, mikä se on, että aina luullaan, että maidoton on esim. allergiselle hyvä juttu, joo on, mutta miksi hemmetissä suurin osa peruskaupoista olevista ei sitten ole myös vehnättömiä, mitä multiallerginen tekee maitoallergiselle tarkoitetulla puurolla? Ja maissi- ja riisi ovat erittäin allergisoivia todella monille, no, niitähän ne gluteenittomat sitten sisältää. ja olisi edes JOKO maissia tai riisiä, siitä tässä on nimenomaan kyse, YHTÄ ainetta per tuote.