Stop police crime

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Stop police crime.


Vieras

#1 Sama laki, eri tulkinta..

14.08.2012 19:36

Hallinnon viranhaltijoidenkin pitää noudattaa lakia ihan kuten kansalaistenkin..
HD

#2

14.08.2012 20:11

No tässäpä vähän miettimistä ketkä sortaa keitä. Ja syyllistää turhaan liian heppoisin perustein.
Mctoiseen Tykkyläinen

#3 Perussuomalainen

14.08.2012 21:07

Itse olen Perussuomalainen, kannan kerholiivejä, olen ilmoittanut Perussuomalaisille jättäväni puolueen, jos Packalen (PS) ei rauhoitu ja lopeta moista uhoamista.
J.

#4 HIENOA!!!

14.08.2012 21:30

Olisi varmaan aika tajuta että tätä menoa moottoripyöräily kielletään kerhoon kuuluvilta liivien kanssa ja loputkin ihmisoikeudet karsitaan pois. Pala kerralla rakennetaan kansalaisille kuva vaarallisista jengilisistä mutta ei katsota pintaa syvemmälle asioiden todellisuuteen! Nyt alkaa olla viimeinen aika puolustaa perusoikeuksia ja tehdä asioille jotain!
Top1

#5

14.08.2012 22:27

Maassa jossa julistetaan kokoajan ihmisoikeuksien puolesta ja niihin vedoten otetaan maahan pakolaisia, "elintasoturisteja" ja loput mitä verovaroista sattuu jäämään syydetän pitkin maailmaa, milloin mihinkin hätäapuun tms. näennäiseen huuhaa hommaan, johon varoista ei päädy todellisuudessa kuin murto-osa(tämäkin perustuu kuulo-, luulo- ja mediapuheisiin/teksteihin)... no mutta asiaan. Tällaisessa maassa poliitikot ja poliisiylijohto ajaa eteenpäin lakeja ja esityksiä, jotka syrjii ja suorastaan työntää ulos kansalaisten perusoikeuksista yhtä harrastajajoukkoa. Pelkästään omien pelkojen, kuulo(=pa**a)puheiden ja luulojen valossa esitetyt asiat(asiat joista ei ole olemassa olevaa tuomiota tms. todistetta) tulisi tuomita oikeudessa herjauksesta = kunnianloukkauksesta, kun taas ihmisoikeuksien penääminen ja julkisuudessa harrastajien maineen mustaaminen ja pahimmassa tapauksessa asiaan liitettävien yksilöiden elämän vaikeuttaminen on vakava ja tuomittava asia, jota ei saa jättää huomiotta!!!! Ei liene kenellekään tapauksesta mitään tietävälle ole tuntemattomia kuullut lauseet, "niitä liiviukkoja, taatusti rikollisia", "Eikö ne kaikki harrikkakuskit oo jotai rosmoja" tms. letkautuksia? Poliitikot ja poliisiylijohto on median rumputulella syöttänyt ihmisten mieliin kuvan ja pelon, rajoituksia lisäämällä ja kerhojen, kuin harrastavien ihmisten maineen mustaamalla ja syyttämällä mielivaltaisesti milloin mistäkin yrittävät vain kerätä irtopisteitä omiin nurkkiin. NYT loppu tälle ddr-mallille, elämme kuitenkin 2012 vuotta!!!

Samuli

#6 Oikealla asialla

14.08.2012 23:06

Perusoikeuksien rajoittaminen on aina paheksuttavaa.
Tästä asiasta pitääkin metelöidä.

Allekirjoitan heti kun teksti on oikoluettu ja korjattu julkaisukelpoiseen kuntoon.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.08.2012 01:11


ylpeys

#8 Re:

15.08.2012 06:12

#7: - kyllähän asia menee näin: mies tekee liivit eikä liivit miestä, jotenka on mielestäni aivan turha ruveta vastoin parempaa tietoa paasaamaan itsetunnosta/uskottavuudesta ihmisille, jotka siitä jotain jopa ymmärtävät .

 

ducati

#9

15.08.2012 07:37

Prosentti on ehkä joskus ennen tarkoittanut jotain muuta, mutta kyllähän se kaikkien tiedossa on, millä punavalkea koneisto rattaitaan voitelee.
Top1

#10 Re: Re:

15.08.2012 09:00

#8: ylpeys - Re:

Juuri näin!! Mieleen juolahtaa näiden #7 ja #9 vastausten kohdalla hyvin pian että, mihin perustatte näkemyksenne?? Kuulo-, luulo- vaiko mediapuheisiin/teksteihin?? Tuollaista huttua on syytä heitellä ainoastaan, niin kauan kuin pystytte todistamaan asian varmaksi ja sen varjolla noin kärkkäästi yleistämään.
Oletettavasti moottoripyöräilijöiden seassa on myös rikollisia, mutta niitä löytyy kaikista muista ihmisryhmistä täysin samanlailla. Pitäisikö arkadianmäki lakkauttaa sen vuoksi, koska sielläkin istuu rikollisia??? Tuskin tulee tapahtumaan, eihän täkähikiän lentipallojoukkuettakaan syrjitä ja/tai revitä pelipaitoja jos yksi jäsen käy paskomassa pastorin postilaatikkoon ja varastaa naapurin auton?!?!? Joko nyt alkaa valkeneen mistä on kyse, jos ei niin suosittelen perehtymään muuhunkin kuin aku ankkaan.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.08.2012 11:50


HD

#12 Yleistäminen

15.08.2012 17:14

Yleistäminen on vaarallista. Osa liivejä käyttävistä kerhoista ilmoittaa olevansa rikollisjärjestöjä, heillä on julkisesti tiedossa olevat rekrytointimenettelyt ja kansainväliset oikeus- ja poliisiviranomaiset ovat hyvin tietoisia näiden järjestöjen organisoituneesta osallistumisesta rikolliseen toimintaan. Tällaisten kethojen kohdalla on perusteltua puuttua kerhotilakyltteihin ja jengitunnuksiin. Sen sijaan jos heikolla itsetunnolla... tai vaikka vahvallakin varustetut takahikiän mopopojat haluavat laittaa nahkaliivit pääkallokoristeineen päälle ja olla "jengiläisiä" - se pitää sallia. Vaikka se kovin naurettavalta usein näyttääkin. Mutta se ei ole sen rikollisempaa tai enemmän tai vähemmän huvittavaa tai tuomittavaa kuin pitää FHRA tarraa tai Lions Clubin merkkiä auton takaikkunassa.
ACAB!!!!

#13 Re: Heitä ne liivit roskiin.

15.08.2012 19:48

#7: -

Olen harrastaja ja käyttänyt erilaisia liivejä yli30v. Minkä takia ne pitäisi heittää roskiin? Mihin laitan passin ja lompakon?

Jokainen harrastaja tietää, ettei liivit tee rikollista. Se on vain kyrlpänaamojen joutavaa horinaa....

 

Mika Mahlavuori, Nurmes

#14 Ihmisten pitäisi osata jo tajuta..

16.08.2012 09:58

..ettei tässä puhuta nyt vaan moottoripyöräjengeistä, vaan yksityisyyden suojasta. Ensin kielletään liivit, jos tällainen laki aikaan saadaan. Luuletteko että se rajoittuu vaan moottoripyöräjengeihin? Saman lain nojalla tullaan kieltämään jotain muuta, joltain muulta väestönosalta, ryhmältä tai yhteisöltä.

Ottakaa jo säkki pois päästä. Ettekö te tajua mihin suuntaan tällaisilla asioilla maatamme ollaan viemässä. Poliisivaltio, totalirismi, sitäkö täällä halutaan?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.08.2012 11:41


Silli

#16 Rikollisjengi

16.08.2012 11:58

Pitäiskö kuitenkin ensin määritellä se "rikollisjengi"? Käsittääkseni yhtäkään mp- kerhoa ei Suomessa ole määritelty rikollisjärjestöksi...vaikkakin yritys poliitikkojen taholta on ollut kovaa!
Top1

#17 Hohhoijjaa...

17.08.2012 09:44

Luuletteko te pässit että vaikka jokainen kerhostatus, nimenlausuminen ja sähköpyöriä lukuunottamatta kaksipyöräiset kielletään lailla suomessa, niin se lopettaisi rikosten tekemisen?? Oletetaan että johonkin kerhoon kuuluu rikollinen, niin ei se siitä miksikään muutu vaikka kerhotoiminta loppuisi tai kuin pahasti mediassa haukuttaisiin!!
Mutta sen tuo kaikki kieltäminen, herjaaminen yms. aiheuttaa et, kaikkien moottoripyöräharrastajien päälle maalataan ihmisten mieliin tietynlainen kuva, joka kärjistyy aina pahemmaksi mitä enemmän sitä mediassa julistetaan... kunnes ollaan siinä pisteessä että, työtä hakiessa katsotaan vaan pintaa ja todetaan "meillä ei rikollisjengiläiset työskentele" tms. ja mitä tulee tähän viimeisimpään poliisien tuomarointi touhuun en jaksa edes alkaa enää kirjottaan.
Jos joku on niin s****nan sokea et, haluaa ja uskoo kaiken mitä media ja hallitus suoltaa tulemaan, niin onnea valitsemmallesi tielle... älä ylläty joku päivä, jos huomaat olevasi pe**sraiskattu samalta taholta mitä olet peruskallionasi pitänyt.
Adressin kannattaja

#18 Re: Re: hah, kyllä se vaan usein on niin että liivit tekee miehen eikä miehet liiviä

18.08.2012 11:40

Massive

#19

19.08.2012 02:33

Moottoripyöräjengiläisenä kannatan rikollisjärjestöjen liivien ja asusteiden kieltämistä. Tavallinen moottoripyöräharrastaja ei tarvitse yhtään pelätä, että menettää oikeuksiaan. Moottoripyöräkerho ei muutu rikollisjärjestöksi, jos siellä joku kaahailee ja harrastaa tankojuopumuksia.

Jollain Gospel Ridersilla ja Bandidosilla on vain moottoripyörät yhdistävä tekijä. Suomen poliisi on listauttanut rikollisjärjestöjä ja sinne ei ihan mikään perähikiän mummonhakkaaja -järjestö pääse.

Riisukaa ne foliohatut.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

19.08.2012 04:37


ylpeys

#21 Re: Re: Re: hah, kyllä se vaan usein on niin että liivit tekee miehen eikä miehet liiviä

20.08.2012 06:02

#18: Adressin kannattaja - Re: Re: hah, kyllä se vaan usein on niin että liivit tekee miehen eikä miehet liiv

jokseenkin järjenvastaista väittää että jotenkii ihmeellisesti liivit rupeis tekemään äijiä??? kyllähän koulutushaaran merkit pittää ite ommella Suomen armeijassakii, käsittääkseni :D

motoristi 35 vuotta

#22 joo jooo

22.08.2012 13:07

Se on niin ihmeellistä tämä moottoripyöräilijöiden ajatusmaailma vai haluavatko vain samaistuu niihin joille tämäkin liivin kielto juttu on. Se on tarkoitettu rikollisjengeille,ei ns moottoripyöräilyä harrastaville .Onko pakko itsensä lukea rikollisjengiin vain mikä teitä vaivaa. Minusta tämä asia ei kuulu meille harrastajille yhtään. Mutta harrastajissa on paljon jotka puuttuu joka asiaan vaikka ei heitä koske. Menkää ihmeessä vaikka pressa ehdokkaaksi Uruguaan jos olette noin vailla huomiota.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.08.2012 10:41


Mika Mahlavuori, Nurmes

#24 Re: joo jooo

23.08.2012 11:09

#22: motoristi 35 vuotta - joo jooo

Oletko ajanut liivit päällä 35 vuotta? Me haluamme pukeutua haluammallamme tavalla, ilman että sinä tai kukaan muukaan puututte pukeutumiseemme. Kyse on yksilön vapaudesta valita. Vain se että ajamme liivit päällä aiheuttaa aiheettomia pysäytyksiä, henkilötietojen tarkastuksia yms. eli virkavalta on ottanut silmätikukseen tunnuksellisten liivien käyttäjät hyvinkin selkeästi, merkkeihin katsomatta.

 

Toinen ongelma on ettei kukaan päättäjistä ole kovin tarkkaan määritellyt keneltä liivit tulisi kieltää? Eli todennäköisesti kielletään kollektiivisesti kaikilta. Huomaa että päättäjien ja poliisijohdon lobbaaminen kansalaisten ajatuksenvirran muokkaamiseksi on ollut tehokasta.

On totta että on olemassa liivikerhoja, jotka eivät liity moottoripyöräilyyn millään tavalla, mutta heillä liiveissä ei olekaan MC -tunnusta. Eivätkä he aja moottoripyörillä. Mutta se siitä, se on kokonaan erillinen asiayhteys.

 

On hienoa että täällä(kin) voi kirjoitella anonyymisti, mutta henkilökohtainen toiveeni on että sen tyyppinen kirjoittelu pysyy suoli24 osastolla. Tänne kun voi kirjoittaa ihan omalla nimellään, mielestäni.

 

En ymmärrä kuka suomalainen ihminen, joka ajattelee omilla avoillaan, haluisi kansalaioikeuksia rajoitettavan..?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

25.08.2012 07:01