Adressi Suomen Itsenäisyyden ja kunnian palauttamiseksi

Suomalainen

#1 Miten?

18.08.2012 09:52

Miten itsenäisen valtion itsenäisyys palautetaan? Erotaanko EU:sta? Vaihdetaanko Niinistö? Otetaan Markka takaisin?

Entä miten kunniakkaan valtion kunnia palautetaan? Pitääkö elokuvan esitys kieltää Suomessa?
Kunnianpalautuksia tehdään kyllä muualla mutta ei Suomessa. Muualla esim. avionrikkojan kunnia
palautetaan tappamalla hänen vaimo. Avionrikontaan ja tappoon riittää huhu.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

18.08.2012 12:57


Alkuperäinen

#3 Re: Addressi Suomen Itsenäisyyden puolesta ja kunniasta

23.08.2012 00:19

#2: - Kysymys ei ole ihonväristä, vaikka sekin on kyllä väärä mitä tulee kun verrataan Mannerheimiin. Arvomailmasta on myös kysymys. Näyttelijä näyttääkin lähinnä afrikkalaiselta sotilasjuntalta. Vaikka nimeltään on elokuvassa Mannerheim, ei anna oikeutta mannerheimille. Mannerheim oli Suomen isämaan suoraselkäinen ystävä. Afrikka on kaukana joka mielessä kulttuurillisesti sekä ulkonaisesti meidän isänmaastamme Suomesta. Sillon ei voi esittää Suomen manneheimia olemalla jotain muuta jossain muualla... tai no voihan sitä esittää vaikka lyhtypylvästä, mutta tulos on yhtä kaukana alkuperäisestä aidosta presidentistämme.

 

Alkuperäinen

#4 Re: Addressi Suomen Itsenäisyyden puolesta ja kunniasta. Miten?

23.08.2012 00:54

#1: Suomalainen - Miten?

On totta, että emme ole täysin itsenäisiä enää (muutokset perustuslaissa).

http://riikkasoyring.nettisivu.org/ajatukset/artikkelit/suomen-perustuslain-muuttaminen-tiivistelmana/

Vielä on onneksi kansalaisia, jotka haluavat vaikuttaa lopputulokseen. EU:n liittovaltioon ollaan menossa, vaikka siitä ei sillä nimellä puhutakaan. Erotaanko EU:sta? Sen päättää suomalaiset viimekädessä kunhan vain saa ja uskaltaa tietää tarpeeksi perusteellisesti EU:sta ja sen toiminnasta. Mielestäni Niinistö on ihan hyvä presidentti, suomalaisten valitsema. Onhan markka ihan hyvä niminen suomalainen valuutta ja onhan markan arvoa ennekin muutettu. Minulle kyllä sopii.

Allekirjoittamalla nopeasti tämän addressin voit vaikuttaa lopputuloksiin isänmaasi eduksi.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.08.2012 01:33


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.08.2012 02:42


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

23.08.2012 10:41


Alkuperäinen

#8 Re:

23.08.2012 11:39

#5: -

Ilkeily ei auta tässä nyt yhtään. On hyvä, että vaalit lähestyvät. Nähdään kuka oikeasti ajattelee ja tekee parhaansa suomalaisten puolesta. Unohtamatta ns. maahanmuuttajia tai muita ulkomaalaisia, jotka käyttäytyvät kuten Suomen laki edellyttää, järjestelmän hyväksikäyttäjät poislukien. Olen virallisesti valittu kunnallisvaaliehdokas. Teen kaikkeni Suomen edun, suomalaisten sekä hyvin käyttäytyvien ulkomaalaisten hyvinvoinnin puolesta. Laki on huonosti käyttäytyviä ihmisiä varten oli he sitten suomalaisia tai ulkomaalaisia.

alkuperäinen

#9 Re: Re: Addressi Suomen Itsenäisyyden puolesta ja kunniasta

23.08.2012 13:28

#3: Alkuperäinen - Re: Addressi Suomen Itsenäisyyden puolesta ja kunniasta

Selvennykseksi! Kunnia kysymyksessä ei ole kysymys ihon väristä, mutta elokuvan sisältö ei anna oikeutta Mannerheimille ja on häpeällistä sekä loukkaavaa Suomen etua ajatellen. Taiteilija vetoaa taiteen nimissä tehneensä mitä teki, mutta tässä on menty liian pitkälle. Mannerheimin jäkeläisillä on oikeus jos vainajan kunnniaa häpäistää puuttua asiaan.

Hecula

#10 Addressi Suomen Itsenäisyyden puolesta ja kunniasta

23.08.2012 14:01

Olen samaa mieltä siinä, että katsojan on hieman vaikeaa samaistua päähenkilö Manneheimiin. Valittu näyttelijä edustaa aivan täysin erilaista antropologista rodullista taustaa. Näyttelijän valinta on tehty sekä tarkoituksellisesti että tahallisesti. Rikkomalla myös sitä yleistä elokuvissa noudatettavaa suuntausta, että päähenkilöä esittämään valitaan sekä ulkonäöltään mahdollisimman paljon alkuperäistä henkilöä muistuttava persoona. Näin ei tulevassa elokuvassa ole vaan tuhannella dollarilla näyttelijäntyöhön suostuteltu herra tahtomattaan häpäisee valtiomme merkityksellisimmän suurmiehen kunnian. Mielestäni Mannerheim on saatettu naurunalaiseksi. Olen sitämieltä että jokainen ihminen on itseisarvoltaan yhdenvertainen ja samanarvoinen. Mutta tässä elokuvassa haetaan julkisuutta halpamaisella tavalla.

 

 

 

#9: alkuperäinen - Re: Re: Addressi Suomen Itsenäisyyden puolesta ja kunniasta

 

Alkuperäinen

#11 Re: Addressi Suomen Itsenäisyyden puolesta ja kunniasta

23.08.2012 14:18

#10: Hecula - Addressi Suomen Itsenäisyyden puolesta ja kunniasta

Olen kanssasi aivan samaa mieltä! Sinä osasit sanoa sen vain perustellummin. Kiitos!


Vieras

#12 Re: Addressi Suomen Itsenäisyyden puolesta ja kunniasta

23.08.2012 20:41

#10: Hecula - Addressi Suomen Itsenäisyyden puolesta ja kunniasta

häpäisee valtiomme merkityksellisimmän suurmiehen kunnian.

 

Voitko ystävällisesti tarkentaa, että millä lailla hän häpäisee?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

24.08.2012 00:42



Vieras

#14 Heclalta vastaus:

05.09.2012 21:50

Kyllä voin ystävällisesti tarkentaa... :))) Mielestäni häpäisee sillätapaa, ettei edusta Marsalka Mannerheimia ollenkaan persoonaominaisuuksiltaan eikä muistuta ulkonäöltään sillätapaa, että katsoja voisi eläytyä Mannerheimin elämään ja itse Mannerheimiin persoonana.
Marsalkka Mannerheim tulisi esittää niin paljon omana itsenään kuin se on mahdollista ja niinpaljon ja yhtäpaljon pitäisi myös päähenkilön mukailla elokuvassa alkuperäistä päähenkilöä. Mikä järki on valita sellainen persoona esittämään päähenkilöä, joka ei muistuta millääntapaa Mannerheimia itseään edes ulkonäöllisesti?! Perustelen kernaasti lisää, -jos täytyy rautalangasta vääntää, miksi katsojan on siis vaikea eläytyä nykyiseen pääosan esittäjään. Tuollaiset kommentit ovat omiaan lisäämään rasismia ja eriarvoisuutta aivan samallatapaa, kuin joku mustaihoinen tulee parturiin ja kysyy miksei osata leikata mustaihoisten hiuksia. (Vastaus: Koska hiustyypistä ei ole kokemusta ja se ei ole samanlainen kuin valkoihoisten!!) Inhottaa kun jotkut Tampiot pyrkivät löytämään rasismia joka asiasta ihan tarkoituksella. Yrittäkää lukea uudelleen perustelut ja tajuamaan asiat ilman hyökkäyksiä tai ilman rasismia.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.09.2012 22:15


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.09.2012 04:04



Vieras

#17

06.09.2012 11:48

Kyllä kaikki muutkin elokuvat tai "jokin" mikä ei muistuta kohdettaan, ovat häpäiseviä niinkauan kun on kyse henkilöstä joka on kuollut ja joka ei näinollen voi enää itse vaikuttaa siihen minkälaista julkisuuskuvaa hänestä levitetään. Vaikka henkilö on kuollut, niin laki myös velvoittaa olla häpäisemättä häntä, - oli kyseessä sitten julkisuuden henkilö tai ei. Kaikenlaiset puhekuplat presidenteistä oletettuine kommentteineen tai sellainen tapahtuma, että henkilöön liitetään sellaisia arvoja tai piirteitä joita oletetaan ovat mielestäni loukkaavia. Elävän ihmisen on helppo puolustaa kunniaansa ja sitä myöskin millaisessa asiayhteydessä häntä voidaan siteerata tai esittää. Kuolleella on myös oikeuksia lain mukaan. Ja ihan noin hyvän tavan vuoksi...

Kyllä mielestäni loukkaa henkilöä (kuolluttakin..) jos on olemassa sellaisia elokuvia joissa puhetyyli, tukkamalli tai mikään muukaan seikka "On Päin Honkia". Tämän luulisi olevan aivan rinnastettava seikka siihen samaan kategoriaan että ihonvärikään ei täsmää.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.09.2012 14:45


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.09.2012 22:09


vieras

#20 Häpäistyn kuolleen omaisten oikeudet

10.04.2013 18:16

Tiesittekö, että kuolleen omaisilla on oikeus saattaa asia oikeuden käsitelväksi, joten olkaapa varovaisia, ettei mannerheeimin omaiset tee oikeusjuttuja häpäisijöistä.

Vieras

#21

10.04.2013 22:15

Täällä on kaikki eriävät mielipiteet poistettu näköjään vikkelästi. Hyvin näkee, että sensuuri ja rasismi ei ole rehellisten suomalaisten mieleen kun allekirjoittajiksi ei ole löytynyt kuin 17 hylkiötä. Suomen kansa puolustaa maamme kunniaa jättämällä tällaiset roskaadressit omaan arvoonsa. Hyvä!