Yksikin lapsimurha on liikaa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Yksikin lapsimurha on liikaa.

W

#101 Re: Kauhea mieli

01.09.2012 00:56

#88: Äiti 41 - Kauhea mieli

Kyllä ne nimet tulee vielä.


Vieras

#102 Re: Tässä viimeisimmät tiedot tekijöistä

01.09.2012 00:58

#86: Sanaton - Tässä viimeisimmät tiedot tekijöistä

Ei voi muuta kuin ihmetellä ja olla kauhuissaan, missä mennään, kukaan ei välitä ja ne joiden pitäs välittää suojelee siis sukuaan ? niinkö ? Eikö jo olisi aika ns. suojelijoiden herätä rodellisuuteen.

W

#103 Re:

01.09.2012 00:59

#90: Henna Wessman -

Jos ton virtsaa jakauksessa olevan p..kakasan mutsi on sekaantunut tähän ni kannattais mennä maan alle.

todella surullinen

#104

01.09.2012 01:03

vilkasin lehti juttuja mutta en eees pystynyt lukee kuin osan:(

Vieras

#105

01.09.2012 01:34

apua lapsille
minulla on saman ikäinen tyttärentytär
olisi kamaalaa...
Haukkis

#106 Aiheko?

01.09.2012 01:35

Kuolemantuomio samantien tollasille.. Murhaajilla ei ole sijaa yhteiskunnassa.
köden nokka

#107 selkärankaa sosiaaliin

01.09.2012 01:51

Tämä surullinen tapaus on varmasti vain jäävuoren huippu mitä tulee lastensuojelun kanssa tekemisissä olevien viranomaisten laiminlyönteihin. Asia on syytä tutkia myös tytön äidin vuoksi, hänhän on tässä myös viranomaisten uhri mielestäni.
meik

#108 Re: selkärankaa sosiaaliin

01.09.2012 03:10

#107: köden nokka - selkärankaa sosiaaliin 

 näin varmasti, siksi onkin erittäin tärkeää, että asiaan puututaan nyt ja kovalla kädellä.

budjettikeskustelu uudelleen auki ja tarvittavat määrärahat tulevaan budjettiin. minun mielipiteeni on; mielummin lastensuojeluun kuin vanhustenhuoltoon, jos näiden välillä pitää valita. ministeri mg:hän on ajanut vanhusten asiaa todella tarmokkaasti.

en ole nyt varma kuuluuko lastensuojelu saman ministeriön alaisuuteen, mutta kyllä tästä täytyy nostaa iso haloo nyt ja yrittää laittaa asioita paremmalle mallille. kuka muu viattomia lapsia viime kädessä puolustaa kuin siihen kohdennettu viranomainen.

LUIN JUURI ASIAAN LIITTYEN, ETTEI LÄÄKÄRIT VOI ILMOITTAA LASTEN PAHOINPITELYSTÄ SUORAAN POLIISILLE VAAN HEIDÄN PITÄÄ MENNÄ LASTENSUOJELUN KAUTTA. ja nämä pullamössö tantat eivät saa mitään aikaiseksi, no ei pitäisi yleistää, mutta kun vihastuttaa niin vietävästi!

en tiedä mikä tätä lastensuojelu viranomaistoimintaa vaivaa, luulisi siellä olevan kaikki empaattisimmat ja lähimmäisenrakkaudellisimmat ihmiset töissä, jotka antavat viattomille lapsille turvaisan olon heidän turvattomuudessaan ja hädässään. voiko ihminen turtua niin pahoin, ettei huomaa enää oikeaa hätää, vaikkain varmasti kaikissa tapauksissa on jonkin asteinen hätä kyseessä.

IHMISET RÄHINÄ PÄÄLLE LASTEN TURVALLISUUDEN PUOLESTA ELI TÄMÄ ASIA PITÄÄ OTTAA PÖYDÄLLE NYT EIKÄ VIIDESTOISTA PÄIVÄ! käytännössä sanoisin tämän tarkoittavan sitä, että asiasta pidetään ääntä eikä unohdeta, TÄMÄ ADRESSI ON LOISTAVA ASIA, ja iso kiitos Henna Wessmanille adressin alulle panemisesta! alan itsekin etsiä nyt osoitteita, joihin voisi olla yhteydessä (yllä kommentteja lukiessani sattuikin simään jo muutamia).

Ollaan aktiivisia, hyvät ihmiset, ja parannetaan Suomen turvattomien lasten arkea!

meik

#109 Re: Re: lastensuojelu syytteeseen

01.09.2012 03:31

#87: enkelinä nyt.. - Re: lastensuojelu syytteeseen 

 tää on kyllä kauheeta, urhea pieni tyttö! R.I.P., rauha hänelle suotakoon!

meik

#110 Re:

01.09.2012 03:46

#52: Henna Wessman -  

Henna,

Ensinnäkin kiitos adressin luomisesta, vaikkei tämä enää Erikaa autakaan, suomme Hänelle ansaitsemansa rauhan!

Toivoaksemme voimme vältää samankaltaiset tapahtumat olemalla aktiivisia asian suhteen!

Tässä olisi myös hyvä tarkastella, onko sukulaisuudella ollut mitään merkitystä asioiden hoidossa tässä asiassa eli tarkoitan Erikan isän äidin mahdollista sekaantumista asioiden hoitoon viranomaispuolella (lastensuojelu) eli maininta adressissa, että onko tätä tutkittu poliisin toimesta! Tämä liittyy myös viestiin numero 107 eli Erikan äitiin, kuinka häntä on asiassa kohdeltu!

Henna Wessman

#111

01.09.2012 08:14

Huomenta! Mietin jo eilen lisääväni saatekirjeeseen, että haluamme selvityksen murhaajaisän ja tämän oletetun äidin (joka tosiaan toimii johtavssa asemassa saman alueen lastensuojelussa) sukulaissuhteesta, sekä siitä onko mahdollista että hän on vaikuttanut näiden käsittämättömien päätösten tekoon, jollain lailla. Jos ei suoraan niin voihan sitä alaisilleen "uhkailla" tai sälyttää asioita tuossa asemassa. Nämä äskeiset olivat ihan omia arvailujani, mutta selittäisi joltain osin tätä JÄRJETTÖMYYTTÄ. Ja jos näin ei ole, eikä syytteitä nosteta, voisi lastensuojelun nimen muuttaa edes totuutta vastaavaksi, kuten pedofiiliensuojelu, murhaajiensuojelu tmv. Kyllä niin kiukuttaa. Mutta, kyllä lisään sen lähetekirjeeseen jonka oikeusasiamiehelle lähetän, ja julkaisen kirjeen vielä täällä teillekin ennen kuin sen lähetän, joten saatte vielä kertoa, jos siitä teidän mielestä jotain olennaista puuttuu. Mukava saada kiitoksia adressin perustamisesta, kiitos :) Yleensä, en tällaisia harrasta, mutta tämä aihe kosketti, ihan todella. Voin ihan fyysisesti pahoin lukiessani juttua, vaikken itseäni kovin herkkänahkaiseksi luekkaan. Halusin samantien ryhtyä toimeen, jotta voidaan yhdessä tehdä jotain asian eteen. Kiitos ihan jokaikiselle nimensä laittaneelle, kommentoijalle sekä teille, jotka olette adressia jakaneet, mahtavaa! Jatketaan samaan tahtiin, niin meillä on kasassa hyvä määrä allekirjoituksia 15.9 mennessä!

Eerikan puolesta

#112 raivostuttaa!

01.09.2012 08:18

Onko tosiaan näin että tämän hirviö-isän äiti toimii lastensuojelun/sosiaalipuolen johtotehtävissä? Sieltähän se syy löytyy, miksi lapsi palautettiin kaikesta tapahtuneesta huolimatta isälleen!!! Jos olisin tuon miehen äiti, en koskaan voisi näyttää naamaani enää ulkopuolisille! Nyt on todella selvitettävä myös tämän henkilön osallisuus päätösten tekoon. Toivon totisesti, että tästä lammasmaisesta Suomen oikeuskäytännöstä löytyy kerrankin jämeryyttä niin paljon, että kaikki tämän lapsen kuolemaan vähänkään millään lailla liittyvät henkilöt passitetaan oikeuteen ja syytteeseen. Eikä mitään suljettujen ovien oikeudenkäyntejä tms, kaikki naamat julkisuuteen, ei mitään armoa eikä nöyristelyä vaikka tämä muori olisi millainen johtaja tahansa. Voi että mua niiiiiiiiiiiiiin pistelee vihaksi!!!!!

Vieras

#113

01.09.2012 08:57

faktat esiin ja tekijät vastuuseen. Kuulopuheita, luottamusaseman väärinkäyttöä ja huonoja toimintatapoja käytti vastapuoli ja kaikki tietää miten kävi... iltapäivälehdet voisivat kantaa vastuunsa ja lopettaa retostelunsa, keskittyisivät FAKTOIHIN ja jättäisivät lynkkausmielialaa lisäävät karmeat yksityiskohdat kertomatta - tuohan on ihan K18-kamaa ja kaikki lapset lukee netistä mitä pienokaiselle tehtiin!

Salassapitovelvollisuudesta on tehty turvakilpi jonka taakse huonojen päätösten tekijät piiloutuvat. Salassapitovelvollisuuden pitäisi murtua sillä hetkellä kun syyttäjä päättää nostaa syytteen. Tytön äidin pitäisi kertoa kaikki rehellisesti julki, vaikka jostain syystä onkin itse menettänyt huoltajuuden.
inhimillisyys2050

#114 helsingin sosiaalijohtaja ulos

01.09.2012 08:58

sairas juttu mutta ennen kaikkea helsingin sosiaalijohtajan lausunnot asiasta olivat todella idioottimaisia ja törkeitä. miten asiaa ei huomattu lastensuojelussa ja miten seksuaalirikoksesta tuomitulle isälle myönnetttiin huoltajuus < täysin käsittämätöntä. mielestäni resursseja on paljon.  sosiaaljohtaja tulisi erottaa virastaan lopullisesti ja siirtää muihin tehtäviin.

-saara-

#115

01.09.2012 08:58

en ymmärrä, miksi lastensuojelu puuttuu asioihin,jotka eivät ole vakavia, vaan toisarvoisia tällaisen teon rinnalla.
sairasta aivan sairasta

#116 mielipuolisuus

01.09.2012 08:59

ennen kaikkea on mielipuolista että tästä jutusta ei todellakaan tiedetty helsingin lastensuojeluvirannomaisten toimesta.
inhimillisyys2050

#117 paavo voutilainen

01.09.2012 09:13

paavo voutilainen ja asiaa hoitanut lastensuojelu valvoja tulisi erottaa tehtävistään. helsingin lastensuojelusta tulisi aloittaa poliisitutkinta
Harri

#118 Mätä yhteiskunta

01.09.2012 09:15

Käsittämätöntä, ettei yhteiskunta puutu asioihin tarpeeksi ajoissa vaan yleensä sitten, kun ensin pitää tapahtua jotain. Näitä esimerkkejä on jo vuoden aikana aika monta siis aivan liikaa.

Toinen asia, mistä haluan esittää mielipiteeni on mielentilatutkimus, missä ei ole minkäänlaista järkeä. Tässäkin tapauksessa tyttöön on kohdistunut väkivaltaa jo monesti! Miksi siis pitäisi vielä käyttää yhteiskunnan varoja moiseen mielentilatutkimukseen. Kuolemantuomiokin olisi liian helppo ratkaisu kyseisille ihmisille. Tuollaiset ihmiset pitäisi tuomita samalla tavalla kärsien ja kituen, kuin tämä viaton tyttökin on joutunut kärsimyksensä kokemaan.

Tämä yhteiskunta Suomessa on muutenkin täysin MÄTÄ; rahaa syydetään maailmalle ja käytetään yhteiskunnan varoja järjettömiin asioihin, kuten aikanaan Ruandan presidentin oikeus käsittelyihin 5mij/€. Silläkin rahalla olisi jo saatu paljon helpotusta ja apua nuorten pahaan oloon! Ja tämä Ruandan presidentti tapaus on vain yksi älytön kohde.

Päättäjät herätkää jo vihdoin !!!!
Kuolemantuomio käytäntöön Suomeen rikollisia kohtaan. Mokomat mielentilatutkimukset eivät auta kuin rikoksentekijöitä ei uhreja.

Eikö olisi ensiarvoisen tärkeää, että oman maan asiat olisivat kaikilta osin kunnossa ennen, kuin rahaa syydetään maailmalle. (Vanhuksen, sotaveteraanit, lapset, nuoret ym. ym.)
Apache

#119 Huume.

01.09.2012 09:33

Työkaverini... Sairas sekopää. Entinen narkkari. Puheesta ei saanut mitään selvää. Huumeet ovat maailman syöpä.
Apache

#120 Re: helsingin sosiaalijohtaja ulos

01.09.2012 09:35

#114: inhimillisyys2050 - helsingin sosiaalijohtaja ulos

Voutilainen on muutenkin ollut melkoinen punkki tässä järjestelmässä. Tämä vain kertoo karua tarinaa siitä miten yksioikoisia ihmiset ovat. Olivat he millaisessa ryhmittymässä tahasa he aina haluavat lisää rahaa ja valtaa jos mahdollisuus siihen on.


Vieras

#121

01.09.2012 09:35

Eikä ole varmasi ainutlaatuinen tapaus. Tälläkin hetkellä varmasti tätä samaa tapahtuu jollekin lapselle jossain päin Suomeakin!
Justice

#122 ...

01.09.2012 09:36

Kaikki vaan tuomiolle ja hirteen!
Mummi

#123

01.09.2012 10:08

Näin ei saa tapahtua koskaan, ei kenellekään.
Ehdotus

#124 Re: Re: ehotus =) EHDOTUS

01.09.2012 10:09

#2: Henna Wessman - Re: ehotus =)

Otsikko kannattaa muuttaa tai ainakin korjata oikeinkirjoitus (ei ole yhdyssana), jotta saat viestisi paremmin perille. Hienoa, että kaltaisiasi, välittäviä, ihmisiä on olemassa!

Pitkään katsellut

#125 Re: Re:

01.09.2012 10:15

#76: W - Re:

Niinhän se juuri tuo eräs Hiekkanen kirjoitti, viestissä täällä nro 65

"Sinä velkarahalla kasvatat velkataakkaa - köyhien maksettavaksi.
Mutta valheiden liturgiaa toistat: - muuten kaatuu euro-taksi!
Sinä säästät rahaa, aina vain säästät – vanhustyöstä , tästä ja tuosta...
Mutta pelastat rahamafian roistoja - velkarahalla – ahneuden suosta!"

Alkaa siis olla kansan mitta täysi, kun rahamaailmaa tuetaan, surutta otetaan miljardivelkaa, ja taas ja taas, mutta oman kansan lasten, nuorten, vanhusten asioissa lasketaan euroja ja senttejä!

Hyi tätä nimellisen oikeusvaltion vääryysmielivaltaa! Hyi  sitä  Kataisenkin  ällöttävää  suitsutusta!  Hän paasaa kuinka on tuettava toisia euromaita, jotta työpaikat säilyisi, hyvinvointivaltio säilyisi!  Ja keitä siis tuetaan? Lähinnä Saksan ja Ranskan pankkeja, joilla suuria riskejä Kreikassa, jne. Pankkeja siis tuetaan. Rahamaailman pelureita, vastuuttomia, ahneuteen sairastuneita... Hyvinvointia koetetaan pönkkittää siis rikkaille, tärkeille, ahneille...

Eikä siis riitä rahaa ja intressejä kantaa vastuuta oman pienen maan kansalaisista!  Ei ole rahaa, rahaa...

Mutta rahaa tuntuu aina HETI löytyvän, kun euroopan pankkikelmit sitä tarvitsevat.

Hyi tätä tuplamoralismia,  valhetta, jota kansalle on syötetty ja syötetään, ja (sääli) että suuri osaa uskoo vallanpitäjiin kuin lapsi joulupukkiin!