Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

vieras

#10451 Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

17.04.2013 17:48

#10442: vieras -

Hyvä, kun allekirjoitat. Toivon monien osallistuvan tämän hyvän asian puolesta allekirjoittamaan nimensä adressiin.

 


Vieras

#10452 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

17.04.2013 17:50

#10449: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Kirjoittajahan juuri kirjoitti että Hiv tarttuu MYÖS ns. normiseksissä! Mikä mättää?

Mitä Setalla on asian kanssa tekemistä?

Ja se kirous EI todellakaan siitä alkanut. Voisit hieman lukea kommentteja niin oppisitkin jotain!


Vieras

#10453

17.04.2013 18:02

Jumalan Sana ja luontokin sen vahvistaa

Vieras

#10454

17.04.2013 18:06

mutteri ja pultti pitää liitoksen lujassa - miten vaikka kaks mutteria tai pulttia sen tekkee...Think that
Päivi

#10455

17.04.2013 18:06

Andrew Chambers, " pääeheyttäjä " - Parantaja - paranna itsesi!
Annina Huhtalan raportti suomalaisen/ tamperelaisen Riku Kauppisen matkasta  homomiehenä Jyväskylän eheytys tapahtumaan.

Tamperelaisen pojan outouden kokemus erittäin ymmärrettävää. Kokonaan toisenlaiseen hengelliseen ilmapiiriin tottunut Riku orpona ylistysmusiikilla höystettyyn hengelliseentilaisuuteen yhtäkkiä tulleena ei  ehkä koe tilannetta muutenkaan  turvallisena, jo silkka tottuminen aivan  erilaiseen ympäristöön vie ensikertalaisen energian. Siksi varsin. asia ei ehkä ole  vielä kypsä käsiteltäväksi näissä puitteissa, ja tuntemukset ovat pelonsekaisia.

Riku Karppisen ja Chambersin keskinäisessä ajatusten vaihdossa tulivat esiin "sateenkaarimessu - sävyisen "  elämänkäsityksen ja Chambersin keskinäiset jännitteet.  Sanavaihdosta kävi ilmi, että Rikulla kenties vielä on joku obtio avaamatta Jumala-yhteyden syventämiseksi.

 

Lappeenrannan evankelisluterilaisen seurakunnan tiloissa järjestetyssä paneelikeskustelussa.  
Andy Chambersin levolliset kommentit kertovat nöyrän rehellisesti eheydestä ja rauhasta, joka ei ole välttämättä koko homoseksuaalisen identiteetin muuttumista heteroseksuaaliseksi. Vaan erityisesti sovitetuksitulemista, vapautumista sidoksista ja elämän suunnan muutoksesta.
Chambers kertoo vihan siemenistä omassa elämässään (the seeds of bitterness). Siemenet kylvi lastenkodin hoitaja, joka pieksi Chambersin lapsena. Katkeruus tästä säilyi, kasvoi ja laajeni koskemaan koko naisasukupuolta. Samanaikaisesti hän kaipasi elämäänsä läsnäolevaa miestä. Kasvaessaan tämä kaipuu seksualisoitui.       Chambers löysi jossainvaiheessa seurakuntaan. Ja koki monenlaista takapakkia ja taistelua.  Kerran syvän pettymyksen kohdatessa palasi mielessään tuohon tolkuttomaan hakkaamiseen lastenkodissa. Nyt, hän,sensijaan ,että olisi itse lyöntien kohteena, näki Jeesuksen ottavan nuo iskut vastaan.

http://m.youtube.com/#/watch?v=NW2WPC8m1pU&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DNW2WPC8m1pU

 

 

 

Oikean miehen vaimo mielellään

#10456 Re: lempi raamatunkohtani

17.04.2013 18:12

#22: burdo - lempi raamatunkohtani 

 Voi kun tällaisen miehen löytäisikin. Niitä ei vain taida olla paljoakaan jäljellä.

Virgo92

#10457 Re: Peltikroppako?

17.04.2013 18:14

#10454: -  

 Tai jos puuttuu ruuvi päästä... (silloin onnistuu tuollaisten vertausten esittäminen hyvin !)

vieras

#10458 Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

17.04.2013 18:22

#10453: - Jumalan Sana ja luontokin sen vahvistaa.

Se on tosi! Luonnollisuuden puolesta nimiä tarvitaan lisää! Luonnottomuuteen saadaan apua ja ohjausta muiden tahojen, viranhaltijoiden, asiantuntijoiden kautta kuin avioliitolain rikkomisen ja muuttamisen kautta.
Tämä avioliitolain rikkominen ei ole oikea tie korjata heidän asioitaan ja oloaan. Omaislääkärille joku aikaisemmin on kehoittanut. Toivon heidän löytävän oikean tien, jossa he voisivat eheytyä, jotka luonnottomuuteen menevät, ne todella tarvitsevat apua.
Marska

#10460 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

17.04.2013 18:31

#10426: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Tutkimusten mukaan lapset eivät ole minkäänsortin vaarassa sateenkaariperheissä varttuessaan"

Kysynpä vaan, kuinka pitkä tarkastelujakso tuollaisilla tutkimuksilla on. Miehen ja naisen välisissä avioliitoissa kasvaneista lapsista on kokemuksia tuhansien vuosien ajoilta. Homovanhempien lapsista tuskin edes sukupolven verran. Koekaniineja näistä lapsista tulee.

Kiirjoittaja on muutenkin sekoittanut käsitteet "tutkimus" ja "kannanotto" .

VIESTIÄ ETEENKIN PÄIN

#10461 Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

17.04.2013 18:32

#10451: vieras - Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Koitetaas saada mahdollisimman paljon väkeä mukaan taisteluun tämän hyvän asian puolesta miettien jokainen tahoillamme mitä voisimme tehdä; avauksia keskustelupalstoille, viestiä tai sähköpostia ystävälle, allekirjoituksia tulostettuun adressi-paperiversioon, ehdotusta lehtijuttu ideaksi, mainintaa paikallislehden ilmoitusosioon tms. Tärkeää olisi saada mahdollisimman moni tietoiseksi tästä asiastamme.

Jumala siunatkoon työmme!

 


Vieras

#10462 Re: Re: Re: Re: Re:

17.04.2013 18:35

#10389: - Re: Re: Re: Re:

"Enkä minä väitä ettikö homopari olisi yhtä hyvä kuin heteropari kasvattamaan. Väitän vaan että minä HALUAN äidin ja isän, ja uskon että moni muukin lapsi haluaa myös."

Et väitä, mutta siis väitätkin. Ja lopulta uskot. Olipas tyypillinen pistää päänsä piiloon -kommentti kristityn vastuulta, jälleen. Tätä logiikkaa kun ei seuraa edes Polvijärven perillinenkään.

Haluta saa ihan mitä vaan, mutta lapsi tuskin itse haluaa päättää millaiseen perheeseen hän syntyy.


Vieras

#10463 Re:

17.04.2013 18:37

#10401: Nuorten ääni -

Nimenomaan hyvä oli nuoren kirjoitus. Heissä on tämän maan suunta, eikä näissä muutamassa tekokristityssä, jotka näyttävät käyttävän aikaansa (eläkeläisillähän on)  täällä meuhkaamiseen. No sen nyt arvasi, kun katsoo tämän adressin taustalla olevaa porukkaa.


Vieras

#10464 Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

17.04.2013 18:43

#10431: - Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Takulle ei kannata takoa mitään.koska hänelläon  jäänyt koulut kymättä.ainakin kirjoituysasusta selviääkin se.

 

Juu olin inhottava ja henkilökohtaiseen puuttuva, mutta jos mies/nainen nim. taku ei halua, kuten moni muukaan hänen laillaan täällä päästelevä turbosuukristitty haluaa jauhaa sitä samaa, jauhaa saa.

Takulaiset ovat jo käsite sinänsä täällä, että kyseenalaista onnea vaan.


Vieras

#10465 Re: Re:

17.04.2013 18:47

#10463: - Re:

Hetken olikin rauhallista, sitten nämä rienaavat totuutta vääristelevät pöhähtää jostain kun herhiläiset. Taitaapi ...jätän kirjoittamatta.

taku

#10466 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

17.04.2013 18:49

#10446: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Minun täytyy vielä tutustua tarkemmi tuohon ylläolevaan linkkiin.Mutta joka tapauksessa en kiistä etteikö myös normiyhdynnässä olisi mahdollista saada HIV. Mutta riski on anaaliyhdynnässä  vaan paljon suurempi.Tämä johtuu

ymmärtääkseni siitä että takalisto repeää paljon herkemmin.Tällöin syntyy verikontakti.Toki voi olla muitakin.Edelleen miksi luulette HI viruksen koskaan yhdistetyn homoseksuaaliuuteen ja miksi SPR ei vieläkään anna homojen luovuttaa verta?


Vieras

#10467 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

17.04.2013 18:50

#10460: Marska - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miehen ja naisen välisissä avioliitoissa kasvaneista lapsista on kokemuksia tuhansien vuosien ajoilta.

Meillä on myös kokemuksia jo tuhansien vuosien ajoilta mielisairaista, alkoholisteista, monella tavalla traumatisoituneista ja jopa niistä homoseksuaaleista, joita nämä mies-nais- parit ovat onnistuneet kasvattamaan. Joten mitä tämän pitäisi todistaa?

Jos otettaisiin otanta kaikista heteroperheissä kasvaneista lapsista edes nyky-Suomessa, niin tulos ei välttämättä olisi kovinkaan hyvä. Tässäkin ketjussa on arvosteltu "nykynuorisoa" ja jatkuvasti puhutaan lasten lisääntyneestä pahoinvoinnista. Silti kukaan ei menisi väittämään, että syy on vanhempien heteroseksuaalisuudessa, eikä tällaisella väitteellä olisikaan minkäänlaista tieteellistä todellisuuspohjaa.

Ainoa varma asia, jota lasten kasvatuksesta voidaan sanoa, on se, että hänellä täytyy olla turvallinen suhde edes yhteen aikuiseen ja mieluummin tietenkin useampaan. Nähdäkseni mikään ei estä sen toteutumista perheessä, jossa vanhemmat ovat samaa sukupuolta. Jos viettäisitte päivän jonkin isomman kaupungin lastensuojelussa, niin saisitte perspektiiviä siihen, mitä se on kun lapsella on oikeasti asiat huonosti.


Vieras

#10468 Re: Re:

17.04.2013 18:51

#10463: - Re:

Olen rukoillut Sinunkin puolestasi, kaikkien homojen ja lesbojen puolesta, että Vapahtajamme kutsuisi kaikki parannuksen-

tekijän paikalle ja uskomaan ilosanoma omakohtaisesti synnit tunnustaen ja anteeksi saaden.

 


Vieras

#10469 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

17.04.2013 18:53

#10462: - Re: Re: Re: Re: Re:

Niin uskon että homoparit ja heteroparit voivat olla ihan yhtähyviä kasvattajia, toiset huonompia toiset parempia sukupuolella tuskin on väliä. Minä kuitenkin haluan itselleni isän ja äidin, ja väitän etten ole ainoa joka näin haluaa. Joten en hyväksy sitä että homoparit hankkivat hedelmöityshoitoja, enkä myöskään hyväksy kohdunvuokria tai Suomessa tapahtuvia ulkoisia adoptioita (ehkä ne eivät heti toteutuisikaan). Sillon vanhemmat päättävät lapsen puolesta että hänellä ei ole oikeutta äitiin tai isään.


Ja pointtihan tässä on että se vastuu on sillä vanhemmalla tai vanhemmaksi haluavalla. Erittäin iso vastuu ja päätösvalta toisen ihmisen elämästä. Jos on vanhemmaksi valmis osaa pistää omat typerät halunsa syrjään ja kykenee ajattelemaan mitä lapsi haluaa. Kyse ei ole vanhempien oikeudesta lapseen, vaan lapsen oikeudesta vanhempiin.


Jokainen meistä on ollut lapsi ja on aina jonkun lapsi. En usko että kovin moni ihminen valitsisi (kuvitteellisesti) homoparin vanhemmaksi heteroparin tilalle. Olettaen siis että nämä parit ovat yhtä hyvät kasvattajat. Joku voi valitakkin, mutta luulen että valtaosa haluaa isän ja äidin.


Sinäkin voit miettiä sitä olisiko kivaa jos olisi kaksi isää tai kaksi äitiä äidin ja isän tilalla. Jos olisit adoptoitava lapsi Suomesta ja vaihtoehtoina olisi heteropari ja homopari, tai jos odottaisit koeputkessa laboratoriossa hedelmöitystä ja vaihtoehtoina on homopari ja heteropari.

Tietenkään kukaan ei pysty tälläistä valintaa itse tekemään, vastuu on meillä ihmisillä jotka on jo olemassa. Minä valisten isän ja äidin joten laitan nimeni tähän adressiin. Vaikka tämä tuskin mitään muuttaakaan, mutta ainakin mielipiteeni on sanottu ääneen.

taku

#10470 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

17.04.2013 18:54

#10464: - Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

kirjoitusasujohtuu aspergerista mutta olen kyllä ylioppilas.Oikeinkirjoitus on heikkouteni se on totta.Edelleen toivoisin että ihmiset jotka eivät minua tunne eivät sepittelisi minusta perättömiä juttuja.Myönnän etten ole lääkäri mutta en jaksa uskoa että väite olisi perätön.Kiistätkö muuten sen että  aanus repeää herkemmin ja että verikontaktin syntyminen on anaalissa suurempi riski


Vieras

#10471 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

17.04.2013 18:54

#10464: - Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Mikä sinä olet Takua mollaamaan, paremman kirjoitustaidon hän omaa kuin sinä! Anteeksi, mutta oliko sinulla jotain sanottavaakin avioliittolaista?

vieras

#10472 Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

17.04.2013 18:55

#10461: VIESTIÄ ETEENKIN PÄIN - Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Näin on ja viestejä on mennyt eteenpäin! Adressi-paperiversioonkin on tulossa nimiä! Hyvän asian puolesta.


Vieras

#10473 Re: Re: Re:

17.04.2013 18:55

#10465: - Re: Re:

Juu, ei jätetä rauhaan tuollaisia totuuden rienaajia, joilla ei viime päätteeksi ole mitään perustetta asialleen, kun kyse siis on ja on ja on maallisesta laista. Kukaan ei ole viemässä edelleen, edelleen ja edelleen kirkkojenne oikeutta seremonioihin.

Mutta kun ei millään ilveellä mene joidenkin vastaanottoon.

P.

#10474 Re: Re:

17.04.2013 18:55

#10459: - Re:

KIITTi KIITTI,   kuinkas mie onneton suasin sen siirretyks siihen kohtaan?  Kehtasin kyssyy,

Kehtaasikkos  auttoo ??


Vieras

#10475 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

17.04.2013 18:57