Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

taku

#10826 Re: Re: selvennystä

20.04.2013 11:49

#10822: - Re: selvennystä

vaikka toinen olisikin väärässä toisten haukkuminen ei ole soveliasta.monien mielestä se että kunnioittaako toista kertoo jotain kyseisen henkilön älykkyydestä.Minä en ole solvannut tai haukkunut ketään paitsi silloin kun minua loukataan.Meillä on sekin ero että minut on kasvatettu niin etä osaan käyttätyä sinlla ei varmaan ole mittään käsitystä myöskään käytöstavoista


Vieras

#10827 Re:

20.04.2013 11:51

#10823: -

Ihmettelinkin äsken, että kas kun et ottanut "lähteeksesi" tuota Petri Paavolan "artikkelia". Tässäkin kyse on Paavolan omasta harhaisesta pohdinnasta, sillä jokainen, jolla on silmät päässään, voi lukea hänen sivuiltaan, että hänellä on ääretön tarve demonisoida ja tuomita homoseksuaalisuus. Olen lueskellut noita mainittuja artikkeleita. Lääketieteessä 80-luvulla tehdyt tutkimukset ovat auttamattomasti vanhentuneita, etenkin kun otetaan huomioon ajallinen ilmapiiiri ja "tarve" todistella homoseksuaalisuuden sairausleimaa. Muutoin Petri Paavolakaan ei osaa lukea tieteellisiä artikkeleita, vaan etsii niistä joitain yksittäisiä väärin ymmärtämiään kohtia todisteeksi omalle ennakkoluulolleen. Käyttää niitä siis niin kuin raamattuakin, ja sehän on tieteessä väärä keino.

Paavola ei ole alan ihmisiä, eikä hänen sanomaansa nyt valitettavasti voi pitää lähteenään. Koitahan vielä etsiä parempia lähteitä, jos et vieläkään ymmärrä. Kyllä se siitä. Joskus vaan ottaa niin koville myöntää, ettei se oma valhe olekaan totta.

taku

#10828 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.04.2013 11:53

#10825: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Myös sanat kummitus ja peikko tarkoittavat jotain.väitätkö että ne ovat sama asia.Myös sellisille olennoille joita ei ole olemassa on kaksi eri merkitystä.Jumala merkitsee samaa kuin Kaikkivaltias.


Vieras

#10829 Re:

20.04.2013 11:57

#10823: - Archives of Sexual Behaviorin tutkimuksessa havaittiin selvä ero homoseksuaalien ja heteroiden lasten seksuaalisten hyväksikäyttäjien välillä. Tutkimuksessa oli 260 pedofiilia kolmessa ryhmässä: 152 pedofiili heteroita jotka hyväksikäyttivät tyttöjä, 65 homoseksuaali pedofiilejä jotka hyväksikäyttivät poikia sekä 43 biseksuaalia pedofiiliä jotka hyväksikäyttivät tyttöjä ja poikia. (Ray Blanchard, et al., "Fraternal Birth Order and Sexual Orientation in Pedophiles," Archives of Sexual Behavior 29 (2000): 471.)

Ja tässä artikkelissa puhutaan taas siitä, miten nämä pedofiilimiehet ovat suuntautuneet suhteessaan lapsiin. Ei siitä, miten he ovat suuntautuneet suhteessa aikuisiin. Tämäkin on yksi todiste sille, että jostain syystä heteromiehet, jotka ovat sillä tavalla sairaita, että ovat kiinnostuneet myös lapsista seksuaalisella tavalla, ovat kiinnostuneet useammin oman sukupuolensa lapsista kuin vastakkaisen sukupuolen lapsista.

Mikä todistaa Petri Paavolan täydellisen kysyttömyyden lukea ja ymmärtää tieteellistä tekstiä. Tekee ihan mieleni nyt rukoilla, että Jumala ota nämä hullut jo luoksesi, sillä helvettikään ei ole mitään verrattuna elämään heidän keskuudessaan.


Vieras

#10830 Re: Re: Re: selvennystä

20.04.2013 12:00

#10826: taku - Re: Re: selvennystä

"vaikka toinen olisikin väärässä toisten haukkuminen ei ole soveliasta.monien mielestä se että kunnioittaako toista kertoo jotain kyseisen henkilön älykkyydestä.Minä en ole solvannut tai haukkunut ketään paitsi silloin kun minua loukataan.Meillä on sekin ero että minut on kasvatettu niin etä osaan käyttätyä sinlla ei varmaan ole mittään käsitystä myöskään käytöstavoista"

No enpä tiedä käytöstavoistasi. Kovasti olet mesonnut viimeisen puoli vuorokautta.

Muuten, jos et kestä keskustelua, niin kuka käskee sinua päivystämään täällä? Ihan on oma valintasi.

(Kiihko)Uskovaisten jutut ovat järjettömiä ja minä tulen tätä asiaa mainostamaan aina kun asia tulee esille hautaan asti. En voi suositella kenellekään (kiihko)uskovaisten vahvasti epätervettä elinympäristöä. Nuo jutut ovat aiheuttaneet paljon vahinkoa ihmisille kautta ihmiskunnan historian.

 

taku

#10831 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.04.2013 12:02

#10825: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Eli ymmärrän täysin mitä ajat takaa.Enkä muuten ole sanonut ettei näitä pienen j n jumalia ole olemassa.Ja tosiaan väitätkö ettei sana kummitus tarkoita mitään vai uskotko kummituksiin. Monet muut uskovaiset (jotka eivät myöskään tajua tätä) ovat myös hyökänneet minunkimppuuni samasta asiasta.Se on tosiaan uskon asia onko Jumala olemassa sitä ei voi tiede todistaa mutta sen voimme kyllä todistaa että sana tarkoittaa jotain.

taku

#10832 Re: Re: Re: Re: selvennystä

20.04.2013 12:06

#10830: - Re: Re: Re: selvennystä

Kun ihminen loukkaantuu niin silloin saattaa käyttäytyä eri tavalla.Jos tapaat jonkun ihmisenkadulla joka kysyy kelloa varmaan reagoit eri tavalla kuin jos hän alkaa haukkua sinua.Ja kestän kyllä kekustelun mutta toisten herjaamista en siedä.Täällä käytin hyvää ja asiallista keskustelua ennen kuin tulit tänne häiriköimään.


Vieras

#10833 Re: Re: Re: Re: Re: selvennystä

20.04.2013 12:10

#10832: taku - Re: Re: Re: Re: selvennystä

Pyydän anteeksi yöllisiä kommenttejani. Ne eivät kohdistuneet erityisesti sinuun vaan (kiihko)uskovaisiin yleisemmin.

Silti olen sitä mieltä, että keskimäärin (kiihko)uskovaiset ovat enemmän tai vähemmän heilahtaneita ja monelle terapia tekisi hyvää ja moni sellaisen tarpeessa onkin.

 

 

 

taku

#10834 Re: Re: Re: Re: Re: Re: selvennystä

20.04.2013 12:24

#10833: - Re: Re: Re: Re: Re: selvennystä

Arvostan sitä että pyydät anteeksi.Se on jo paljon.Et ole suinkaan ensimmäinen joka ymmärtää minut väärin.Sinänsä jännää että monet fundamentalistit ovat hyökänneet minua vastaan samasta aiheesta.Ja täysin samasta syystä kuin sinä nyt.Ja mainittakoon että kiihkouskovaisuus on määrittelykysymys.Minä en esimerkiksi usko että Raamattu olisi kirjaimellisesti totta enkä kiistä evoluutioteoriaa.Mutta meitä uskovaisiakin on niin monenlaisia.Mutta todella hienoa että osaat pyytää anteeksi ja saatan minäkin olla hieman herkkähipiäinen.Minultakin meni muuten useita vuosia ennen kuin oivalsin eron noiden kahden sanan välillä.Jos tapaat joskus jonkun uskontotieteen professorin kysypä häneltä eroa Jumalan ja jumalan välillä ehkä hän osaa selittää sen minua paremmin.

taku

#10835 Re: Re: Re:

20.04.2013 12:35

#10778: Päivi - Re: Re:

Tai sitten Paavalikaan ei tajunnut näiden sanojen merkitystä.


Vieras

#10836 Re:

20.04.2013 13:06

#10823: -

Tässä on kyse klassisesta määrittelyongelmasta: Onko pedofiili primääristi pedofiili vai homo/hetero? Varsin yleisen tutkijoiden käsityksen mukaan pedofiilit ovat suuntautuneet ensisijaisesti lapsiin ja toissijaisesti joko tyttöihin, poikiin tai molempiin, jolloin koko tuo statistinen tarkastelu on vailla pohjaa.

lapsia ei homoille.

#10837 Re:

20.04.2013 13:09

#10818: -

Homous kiihkoilijat ovat ajaneet Hollannissa samaa asiaa Eli pedofilian laillistamista ja lapsen sekaantumista. Suomessa tämä asia on yritetty peittää tasa-arvon sanan alle. Adoptiossa lapset olisivat vailla äidin turvaa, jos kaksi homouteen höyrähtänyttä pedofilio adoptiolastaan. Kukaan ei pidä silloin lasten ihmisoikeuksista kiinni. Tämä on valitettavasti Totta.

Jankutusta vai keskustelua?

#10838 Yhteenvetoa väliin

20.04.2013 13:19

Olen tä'hän koonnut nyt melkoisen määrän täällä esitettyjä vaitteitä ja vastauksia niihin. Jospa väittely voisi jatkua tästä, eikä taas palata saman jankuttamiseen, ikään kuin kukaan ei olisi mitään asiasta huomauttanutkaan. Vastaukseni ovat kovin lyhyitä, perusteellisemmat tarkastelut ovat aiemmassa keskustelussa.

Homoseksuaalisuus on Raamatun vastaista

Mooseksen laeissa ja Paavalin teksteissä esiintyy homoseksuaalisen käytöksen tuomitsemista. Molemmissa konteksti on selkeästi toisen uskonnon tapojen tuomitseminen. Samoissa yhteyksissä mainitaan myös suuri määrä muita syntejä, joista täällä ei samanlaista meteliä pidetä ja osin ei edes synteinä pidetä.

Homoseksuaalisuus on luonnonvastaista.

Luonto on kuitenkin täynnä eri lajeissa ilmenevää homoseksuaalisuutta, joten voidaan sanoa, että homoseksuaalisuus on luonnonmukaista. Väite sisältää luonnosta äärimmäisen yksinkertaistetun ja sellaisena tarkoitushakuisen mallin. Osalla se perustuu ymmärtämättömyyteen, osalla taas tahalliseen valehteluun ymmärtämättömille uskonveljille ja –sisarille.

Sodoma ja Gomorra-argumentti

Raamatussa ei ole tässä kohtaa mainintaa homorakkaudesta, heteromiesten suorittamasta vihollismiehen häpäisystä raiskaamalla kylläkin. Tapa on edelleen olemassa, esimerkiksi Balkanin sodassa 1990-luvulla.

Homoseksuaalisuus on portti pedofiliaan

Mikään vakavasti otettava tutkimus ei osoita homoseksuaalisuutta ”portiksi” pedofiliaan (vakavasti otettava = vertaisarvioitu, koko tiedeyhteisön tarkastettavissa oleva tutkimus). Pedofilia ja homoseksuaalisuus ovat tutkimusten mukaan eri asioita. Pedofiili on ensisijaisesti pedofiili ja sen lisäksi suuntautunut joko tyttöihin tai poikiin. Pedofiileillä voi olla normaaliväestöä useammin kohteena oma sukupuoli. Homoseksuaalinen suuntautuminen taas on siinä suhteessa samanlaista kuin heteroseksuaalinenkin, että se kohdistuu aikuisiin ja lapsiin suunnilleen samassa suhteessa kuin heteroseksuaalinen suuntautuminen. Viime aikojen kohahduttavimmat tapaukset (Kotka, Itävalta, vanha-lestadiolaiset uskonjohtajat…) ovat olleet tapauksina pääsääntöisesti heteroseksuaalisia. Poikkeuksena tästä ovat katolisen kirkon pedofiiliskandaalit.
Homoavioliiton hyväksyminen johtaa pedofilian ja/tai eläimiin sekaantumisen tai sukurutsan hyväksymiseen
Homoliitossa on kyse kahden omista asioistaan päättämään kykenevän henkilön liitosta. Pedofiliassa ja eläimiin sekaantumisessa toinen osapuoli on aina alisteisessa asemassa eikä niitä voi pitää tämän takia hyväksyttävinä. Sukulaisten välinen seksi on ehdottoman tuomittavaa, jos ehkäisyä ei käytetä, koska on suuri riski tuottaa vammoista kärsiviä jälkeläisiä. Jos ehkäisy on hoidettu, perusteet kiellolle ovat kulttuurisia - olemme oppineet kavahtamaan asiaa joka tapauksessa. Katsoisin, että riski ehkäisyn pettämiseen riittää perusteeksi sille, että tälle tielle ei ole syytä lähteä lainsäädännössä.

Homoseksuaalisuus on valinta

Paavalin ihmistietämykseen näyttää liittyvän tällainen ajatus. Nykytiede ei tue ajatusta. Homot ovat homoja jo siitä lähtien, kun heidän seksuaalinen suuntautuminen voidaan ajatella kehittyneen. Monet eivät tätä heti välttämättä tiedosta, koska heiltä odotetaan muuta ja sen takia he odottavat sitä myös itseltään.

Homoseksuaalisuus on henkinen trauma

Tutkimukset eivät tue ajatusta. Suuntautuminen on syntynyt todennäköisimmin jo varhaisessa sikiönkehityksen vaiheessa ja saattaa liittyä ns. epigeneettiseen geenien aktivaatioon. Myös perinteisemmin geneettisillä tekijöillä näyttää olevan vaikutusta homoseksuaaliseen altistumiseen, vaikka mitään selkeää homogeeniä ei ole löydetty. Tällä kaikella ei ole mitään tekemistä varhaislapsuuden traumojen kanssa.

Homoseksuaalisuus on vaurio/sairaus

Homoseksuaalisuus on lajin sisällä tapahtuvan vaihtelun yksi aspekti, kuten esimerkiksi vasenkätisyyskin. Se ei tee ihmisestä toimintakyvytöntä tai uhkaa lajille. Sitä esiintyy ihmispopulaatiossa likimain vakiomäärä eikä se vähennä jonkin ryhmän kykyä säilyä eloonjäämistaistelussa. Sen määrän voisi ajatella lisääntyvän jossain määrin, jos homoseksuaaliset parit innostuvat kovasti lisääntymään, mutta koska geneettinen linkki periytymiseen on monimutkainen ja ylivoimainen enemmistö homoparien lapsista on heteroja, ei ole huolta suuresta homojen määrän kasvusta.

Homoseksuaalisuus on mahdollista ja hyödyllistä eheyttää heteroseksuaalisuudeksi

Homoseksuaalisuutta on yritetty kitkeä, ennen kaikkea nk. eheytyshoidoilla. Hoidoilla on onnistuttu siirtämään biseksuaalien aktiivista suuntautumista vastakkaiseen sukupuoleen ja onnistuttu tukahduttamaan homoseksuaalien seksuaalisen toimintaa ainakin joksikin aikaa. Vastaavanlaisiin tuloksiin kykenevät hurskaat heterot selibaattilupauksissaan. Missään ei ole vakuuttavaa tieteellistä näyttöä homoseksuaalisen vietin kääntämisestä heteroseksuaaliseksi. Eheyttämisen päägurut ovat jopa itse todenneet, että pieleen meni ja että ovat erittäin pahoillaan homoille aiheuttamistaan henkisistä kärsimyksistä.

Eheyttämisen hyödyiksi on mainittu eheytetyn taivaaseen pääsy. Viitaten aiempaan taivasosuus ei Jeesuksen oppien mukaan tästä riipu. Sen sijaan vaikuttaam että eheyttäjät petaavat itselleen business-luokan paikkaa taivasmatkalleen.

Homoseksuaalisuus tarttuu, kun homopropagandaa levitetään

Kun homopropagandaa levitetään, yhä useampi homo uskaltaa tulla näkyviin ja elää avoimesti sellaisena kokonaispersoonana, jollainen hän on jo ollut. Homoseksuaalisuuteen normaalina asiana suhtautuminen kyllä tarttuu; mitä useampi on tutustunut normaalia elämää elävään homoon, sitä useampi suhtautuu asiaan positiivisesti.
Sen sijaan väitteet, että homous tarttuisi, ovat käsittämättömän tietämättömyyden ilmauksia ja perustunevat kai siihen ajatukseen, että homous on tahdon asia (ks. yllä).

Homoavioliitto hajottaa avioliittoinstituution

Avioliittoinstituutio todella muuttuisi, jos myös mies-mies- tai nais-naisparin muodostamat perheet saavat samat oikeudet kuin mies-naisparit. Tämä muutos antaa samalla turvaa sekä jälkeläisille että puolisoille esimerkiksi perintöasioissa. Instituution hajoamisen suhteen on yhtä järkevää väittää vaikkapa, että jonkun yrityksen instituutio hajoaa, jos sinne päästetään naisia, jos siellä ei olisi heitä aiemmin ollut. Muutos ei myöskään muuta mitään mies-naisparien avioliiton juridisessa statuksessa. Jos joku ajattelee, että se, että homoavioliitot saastuttavat hänen pyhää avioliittoaan, on se tasan hänen ongelmansa, ei muiden.

Tässä yhteydessä on syytä edelleen muistuttaa, että lainsäädäntö ei estä uskonnollisia ryhmiä pidättäytymästä homoliittojen siunauksesta. Kirkolla ei siis ole asian kanssa mitään tekemistä.

Lapsella täytyy olla isä ja äiti, muuten hän traumatisoituu

Rakastavat vanhemmat on tutkimusten mukaan avainkysymys, ei vanhempien sukupuoli.

Lapsi joutuu helvettiin, kun hän hyväksyy vanhempiensa homouden

Todella pitkälle johdettu teologinen väittämä, ja se on täysin ristiriidassa Jeesuksen oppien kanssa, joiden mukaan lapset ovat viattomia ja heidän on Taivasten Valtakunta. Lapsella on kyllä sitten aikuisena mahdollisuus tehdä omia arvovalintojaan, jotka eivät enää kuulu tähän probleemaan.

Lapsi joutuu kiusatuksi, jos vanhemmat ovat homoja

Asiaan voi kukin vaikuttaa pidättäytymällä homojen leimaamisesta ja tuomitsemalla moinen käytös lasten kuullen.
Moni muukin asia on sellainen, josta lapsi voi tulla kiusatuksi. Yksi tällainen on fundamentalistivanhemmat. Pitäisikö tällä perusteella kieltää avioliitto ja lapsenteko fundamentalisteilta…?

Homoavioliitto levittää AIDSia

HIV leviää pääasiassa SUOJAAMATTOMAN seksin ja toisaalta kierrätettyjen huumeneulojen kautta. Anaaliyhdyntä on tässä suhteessa lähetyssaarnaajaseksiä jossain määrin alttiimpi, mutta suojaamattomuus on paljon merkittävämpi selittäjä.
AIDS levisi Afrikasta ja leviää edelleen voimakkaasti kehitysmaissa ja pääasiassa heteroseksin kautta. Sen leviämistä lisäävät heimouskomukset ja erilaisten uskonnollisten ryhmien aggressiivinen ehkäisyvälineiden vastustus. Homoyhteisöön tauti pääsi aikanaan iskemään pahasti, koska siellä ehkäisyllä ei ollut samaa merkitystä kuin heterojen parissa. Tällä hetkellä HIV:iä on toki edelleen homoyhteisössä, mutta Suomessa sen merkittävimmät levittämisreitit ovat suojaamaton heteroseksiturismi ja suonensisäisten huumeiden käyttö
Homoavioliitto on osaltaan stabiloimassa homojen parisuhde-elämää ja vähentäisi heilläkin siten riskiä irtosuhteisiin ja HIV-tartuntoihin.

Vieras

#10839 Re: Re:

20.04.2013 13:21

#10837: lapsia ei homoille. - Re:

Sama kirjoittaja taas asialla, kuin tuossa juuri käydyssä pedofiili-keskustelussa. Uusi nimimerkki ei valitettavasti peitä tyyliäsi eikä harhauta ketään. Sinulla ON ongelma. Paha ongelma.

Juuri todistin sinulle, että nykytiedon mukaan homoseksuaalisuudella ei ole mitään tekemistä pedofilian kanssa. Ei ollut myöskään Hollannissa. Pedofiliapuolue oli siellä pedofiilien oma juttu, eikä liittynyt homoseksuaaleihin millään lailla. Se puolue on jo lopetettu, minkä olet ilmeisesti pystynyt sisäistämään.

Muuten olet kyllä ihan harvinaisen sekaisin ja tarvitsisit oikeasti hoitoa. Toistat tuota samaa ja samaa ja samaa.... ja samaa... samaa aina uudelleen kuin laite, josta patterit ovat loppumassa. Toivottavasti sinulla on muitakin keinoja sairautesi kanssa toimeen tulemiseksi kuin tänne kirjoittelu, sillä tuo on jo huolestuttavaa. Sääliksi käy...

Muoks. Auts, huomasin nyt vasta, että olit "vastannut" omaan viestiisi :/ Voi sinua.

Stara

#10840 Re: Re: selvennystä

20.04.2013 13:26

#10822: - Re: selvennystä

Room. 5-8:  "Lihan mukaan elävillä on lihan mukaiset pyrkimykset, Hengen mukaan elävillä Hengen mukaiset. Lihan pyrkimykset tuottavat kuoleman, Hengen pyrkimykset elämän ja rauhan. Lihan pyrkimykset sotivat Jumalaa vastaan, sillä ne eivät alistu Jumalan lakiin eivätkä voikaan alistua. Ne, jotka elävät turmeltuneen luontonsa mukaisesti, eivät voi olla Jumalalle mieleen."

Room. 26-28: "Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan. Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi."


Vieras

#10841 Miksi avioliitto käsittenä yritetään muuttaa?

20.04.2013 13:27

Miksi homoilla on tarve muuttaa avioliitto-käsitettä?
Avioliittohan tarkoittaa juuri miehen ja naisen välistä liittoa.
Miksi koko sanakirja pitäisi muuttaa yhden vähemmistöryhmän takia?

Eikö homoille kelpaa jokin muu nimitys? Avioliitto-nimitys on jo varattu käsitteenä, eikö homot voisi keksiä itselleen oman liitoutumis käsitteen, jos sellaista ei kulttuurimme tunne entisestään? Onko kyse huonosta itsetunnosta vai mistä? Eivätkö homot uskalla seistä homoutensa takana?

Vieras

#10842 Re: Re:

20.04.2013 13:31

#10827: - Re:  

 

Homot ovat saaneet ihmiset joukkohypnoosiin. Ilmiö on sama kuin natsi saksassa. Ihmiset eivät pysty enää erottamaan pahuutta oikeudenmukaisuudesta. Homous vahingoittaa ja turmelee ihmistä henkisesti, joten homouden levittäminen pitäisi kriminalisoida.
Stara

#10843 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.04.2013 13:31

#10825: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Room. 5-8:  "Lihan mukaan elävillä on lihan mukaiset pyrkimykset, Hengen mukaan elävillä Hengen mukaiset. Lihan pyrkimykset tuottavat kuoleman, Hengen pyrkimykset elämän ja rauhan. Lihan pyrkimykset sotivat Jumalaa vastaan, sillä ne eivät alistu Jumalan lakiin eivätkä voikaan alistua. Ne, jotka elävät turmeltuneen luontonsa mukaisesti, eivät voi olla Jumalalle mieleen."

Room. 26-28: "Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan. Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi."


Vieras

#10845 Re: Re: Re:

20.04.2013 13:42

#10839: - Re: Re:

Haukut väärää puuta!


Vieras

#10846 Re: Re:

20.04.2013 13:43


Vieras

#10847 Re: Re: Re:

20.04.2013 13:43

#10842: - Re: Re:

Trolli. Koetahan petrata.


Vieras

#10848 Re: Re:

20.04.2013 14:46

#10837: lapsia ei homoille. - Re:

Uskonkiihkoilijat ovat käsittämättömässä hurskastelussaan käsittämättömiä.... Eivät lukemattomien korjaustenkaan jälkeen käsitä, että aiemmin on osoitettu tuo yhteys homojen ja Hollannin pedofiilipuolueen välillä valheeksi.

Tässä viime aikoina meitä muita on järkyttänyt HETEROmiehen kaappaaman pikkutytön tapaus ja HETEROparin tekemä kaamea pikkutytön pahoinpitely ja murha. Nämäkin ovat valitettavsti totta.

Olisiko jälkimmäisessä tapauksessa syytä tuomita kaikki HETEROUTEEN höyrähtäneet äidit, koska hän ei sitä perään kuuluttamaasi äidin turvaa antanutkaan....?

 

Virgo 92

#10849 Sind wir alle ganz Untermenschen fur dich ?

20.04.2013 15:02

#10842: - Re: Re:  

 Kukahan ja ketkähän tässä nyt yrittävät saada ihmisiä hallintaansa? Onkohan ilmiö nyt tosiaankin ihan sama, kuin kansallissosialistisessa Saksassa ? Saivatko homot siellä ihmiset ja kansan joukkohypnoosiin ? Minä taas olen tullut siihen käsitykseen( lukemani, näkemieni dokumenttien yms. perusteella), että heidät lähetettiin junien karjavaunuissa sen nimisiin paikkoihin kuin esim. (KZ)-lager Buchenwald ,Sachsenhausen, Belsen tai ( mahdollisesti myös ) Ravensbruck...Siellä he saivat vaaleanpunaisen kolmion  talon puolesta annettuihin erityisiin vaatteisiinsa ja sitä vaatetta he pitivät niissä paikoissa kunnes liittoutuneet tulivat ja vapauttivat heidät (...tai siis ne jotka heistä vielä olivat jäljellä!) mielipiteestäsi  päättelen , että sinulla ei oikein taida olla nyt (ihan näin kohteliaasti sanottuna ) käsitystä siitä ,mistä puhut.Olet puheessasi kääntänyt asian aivan päälaelleen ja haluaisit (jos sinulla olisi valta ) kriminalisoida kaikki , jotka eivät sinun´ luoviin historian uudelleentulkintoihiisi´halua nyt lähteä mukaan tai  uskaltavat edes epäillä niiden totuusarvoa....


Vieras

#10850 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.04.2013 15:37

#10843: Stara - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Vuoden 1776 raamatun esipuhe selventää sinullekin lihan ja hengen merkitystä: Liha ja henki ei pidä tässä niin ymmärrettämän, että liha on ainoastaan, mitä haureuteen tulee, ja henki ainoastaan, joka sisällisesti sydämessä vaikuttaa. Vaan lihaksi Paavali kutsuu, niinkuin Kristuskin Joh.3:6, kaiken sen, mikä lihasta syntynyt on, koko ihmisen sielun ja ruumiin, toimen ja kaiken taidon, jotka kaikki lihallisia pyytävät. Niin että sekin mahdetaan kutsua lihalliseksi, joka ilman armoa korkeista hengellisistä asioista paljon puhuu ja opettaa: niinkuin ymmärtää taidetaan lihan töistä, Gal. 5:19, kussa hän eriseurat ja kateuden myös kutsuu lihan töiksi. Ja Rom 8:3. sanoo hän: laki tulee lihan kautta heikoksi. Joka ei ainoastaan ole sanottu haureudesta, mutta myös kaikista muista synneistä, erinomattain epäuskosta, joka kaikkein suurin hengellinen synti on. Mutta hengelliseksi ihmiseksi kutsutaan se, joka kaikki asiat hengellisesti toimittaa, vaikka hän on ulkonaisissakin asioissa, niinkuin Kristuskin opetuslasten jalkoja pestessänsä. ja Pietari venhettä soutaessansa ja kaloja pyytäessänsä. Niin että liha on se ihminen, joka sisällisellä ja ulkonaisella työllä elää ja toimittaa sitä, mikä ruumiin ja ajallisen elämän tarpeeksi tulee. Henki on se ihminen, joka sisällisellä ja ulkonaisella työllä toimittaa sitä, mikä hengen ja tulevaisen elämän tarpeeksi tulee. Paitsi senkaltaista näiden sanain ymmärrystä, kuin tähän asti selitetyt ovat, et sinä ikänä tätä epistolaa eli jotakuta muuta Pyhän Raamatun kirjaa ymmärrä. Sentähden karta kaikkia niitä opettajia, jotka näitä sanoja toisin vääntelevät, olis se kuka ikänä tahtois. Nyt me tahdomme itse Epistolaa katsoa.