Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Lumi

#19526 Re:

27.08.2013 07:53

#19523: -

Homokeskustelu on unohtanut erään vähemmistöryhmän aivan kokonaan, nimittäin ne ihmiset, jotka ovat päässeet eroon homotaipumuksestaan, ne, jotka ovat palanneet homoudesta takaisin ns. heteromaailmaan; menneet kristilliseen avioliittoon, perustaneet perheen ja saaneet lapsia.

 

Kyseessä ovat biseksuaalit, joille kuvailemasi tapahtumat ovat mahdollisia. Miksi muuten väität, että ne bit olisivat menneet juuri kristilliseen avioliittoon? Muutkin uskonnolliset yhteisöt vihkivät avioliittoihin, ja jatkuvasti suosiotaan kasvattava siviilivihkiminen on mahdollinen kaikissa demokratioissa. Vaikuttaa siltä, että tämä mainitsemasi "homokeskustelu" on vain sinun tarkoitushakuisesti typistämä kuvaus seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjenasemaa koskevasta keskustelusta.

 

 

 

 

vieras

#19527 Re:

27.08.2013 07:55

#19523: - Onkin hyvä kysyä: onko keskuudessamme tilaa myös niille, jotka ovat hyljänneet homoutensa, vai tuomitsemmeko heidät?"

Pitäisi enemmän keskustella siitä, jotka ovat hyljänneet homoutensa, Ei tuomita. Onhan niitäkin, jotka ovat voittaneet ja päässeet siitä homoudestaan irti. Ihmisethän voivat mennä monessa asiassa väärään suuntaan ja harhaan.

On erilaisia totuttuja tapoja elää, esim. syömisessä, juomisssa, rahan käytössä...jne.. Ihmisiähän ohjataan näistä erilaisista totutuista tavoista toisenlaiseen suuntaan/parempaan suuntaan esim. ohjelmassa "Rakas, sinusta on tullut pullukka.... syömishäiriöisiä ohjataan...masennuksissa olevia.... velkakierteessä asiantuntijat auttavat talouden saamiseksi kuntoon.. alkoholiongelmaisia... tätä voisi luetella vaikka kuinka monen asian kohdalla, niin miksei homojen "totutulle tavalle/vääristyneelle asenteelle", vai onko se "jokin muu" harhauttava kiinnostuksen kohteelle voisi tehdä jotain. Tästä pitäisi keskustella, miten autetaan homoudesta irti. Olisi hyvä tulla julki niiden homojen jotka ovat päässeet siitä.

sivusta seuraileva
Vieras

#19528 Re: Re:

27.08.2013 09:23

#19527: vieras - Re:

 

 

Joopa joo. Nyt "vieras" vertaa seksuaalista suuntaumista ylipainoisuuteen ja alkoholismiin ja tarjoaa hoidoksi kristillistä eheytyspuoskarointia, vaikka seksuaalista suuntautuneisuutta ei ole mahdollista muuttaa. Tämäkin asia on käsitelty jo moneen kertaan tässä ketjussa.

 

 

 

 

 

 


Vieras

#19529 Re:

27.08.2013 10:02

#19523: -

 

 

Entäpä jos toisten halveksintaan taipuvaiset voisivat harjoittaa vapaasti taipumuksiaan tai lähimmäisten syrjimiseen taipuvainen? Lista jatkuu, mutta huomaammme, miten kaukasi ollaan menty Raamatun ilmoituksesta.

Johanneksen evankeliumi:
17:14 Minä olen antanut sanasi, ja maailma vihaa meitä, koska he eivät ole maailmasta, niinkuin et sinäkään maailmasta ole.
Matteuksen evankeliumi:
24:12 Ja sentähden, että laillisuus pääsee valtaan, lämpenee useimpien rakkaus
2.Timoteuksen kirje:
4:3 Sillä tulee aika, jolloin me emme siedä tervettä oppia, vaan omien halujemme mukaan korvasyyhyyssä haalimme itsellemme opettajia

 

 


Vieras

#19530 Re: Re: Re:

27.08.2013 10:14

#19477: - Re: Re:

Vertailun vuoksi ajattelin tuoda esiin Lutherin kirjoitusta (jos olisi jollekin hyödyksi). Mielestäni tässä voisi löytyä kosketuspintaa tuohon kirjoittamaasi: "Ne, jotka sanojesi mukaan häivyttävät tietoisesti tunnustusperustaa, haluavat siirtää kristinuskon perussanoman tämän päivän ihmisten ymmärrettäväksi." Niin, miten lienee.

Autuaita ne, jotka uskovat, vaikka eivät näe.  Joh. 20:29

Lähde: Luther Martti Tienviittoja sivu 203: Rakas Philippeni (Melanchton)! Asian (uskonpuhdistuksen) lopputulos ja päätös huolestuttaa teitä. Minä kuitenkin sanon: Jos te voisitte tämän asian käsittää, minä en haluaisi olla siinä osallisena, enkä varsinkaan sen päänä ja alkajana. Jumala on asettanut sen sellaiseen paikkaan, jota te ette löydä puhetaidostanne ettekä filosofiasta. Tämä paikka on nimeltään usko, ja se sisältää kaiken sen, mitä me emme näe emmekä käsitä. Se, joka koettaa muuttaa tämän näkyväksi ja ymmärrettäväksi, niin kuin te teette, saa palkakseen surun ja itkun, niin kuin te olette saaneet, vaikka me  e m m e  sitä halunneet.

 

 

 

 


Vieras

#19531 Re: Re: Re: Re:

27.08.2013 10:26

#19530: - Re: Re: Re:

Autuaita ne, jotka uskovat, vaikka eivät näe.

 

 

Rakas pieni, ei tuollaista hölynpölyä voi ottaa Suomen eduskunnan lainsäädäntötyön periaatteeksi.

 

 

 

 

 


Vieras

#19532 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

27.08.2013 10:56

#19522: - Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

 

Pitää aloittaa täältä asti:  Toin tätä Matruusin ajatusta eteenpäin siinämielessä,   kun monet  asiaa omakohtaisesti tuntematta   kirjoittavat  homoseksuaalin valinnanvapaudesta  hiukan asian vierestä.  Kun valinnanvapaus pääasiassa on mahdollista  aluksi vain toteutuspuolella.
Tunnesisältö ihmissuhteissa   on erittäin voimakas tekijä.  Sitä ulkopuoliset eivät saata aavistaa.  Sehän on hyvin intiimi jokaiselle ihmiselle.
Toisin sanoen tämä alue olisi jollakin tavalla nähtävä sisältäkäsin myös niiden,  jotka kristittyinä kirjoittavat homoseksuaalisuudesta niille,  jotka sitä kaiken aikaa hengittävät.   Koska tässä on se villakoiran ydin.   Ja tässä kohdin ei se vastapuoli kyllä ole tullut varmasti kuulluksi.  Vai mitä?  
Mutta en mene tästä yhtään pidemmälle!     Tätä me voisimme uskovina pyytää anteeksi,  että monet ovat kirjoittaneet roisisti etenkin miesten välisistä fyysisistä seikoista,  ohi kaiken henkilökohtaisen tunnepuolen,   joka kuitenkin on voimakkain ja ainoakin yhteenliittävätekijä.  Tämä on sitä esineellistämistä mielestäni  jos olen oikein ymmärtänyt.





Vieras

#19533 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

27.08.2013 11:14

Välikommentti  : Nappaa talteen!


(Tässä välissä tärkeä:  Tuhansia yksinäisiä vanhuksia koskeva Helsinki Mission loistoidea:  Yhteislauluillat !
Asiasta Deillä klo kahteen mennessä enemmän)




Vieras

#19534 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

27.08.2013 11:50

#19533: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

Tuhansia yksinäisiä vanhuksia koskeva Helsinki Mission loistoidea:  Yhteislauluillat !

 

Liittyvätkö nämä yhteislauluillat tasa-arvoisen avioliittolain vastustamiseen vai miksi asiasta täällä kirjoitat? Kylläpä on Radio Deillä isot tilat, kun niihin tuhansia vanhuksia mahtuu. Lienee telttakokous kyseessä.

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#19535 Paha sai palkkansa

27.08.2013 12:02



Saarnatuolista epäasiallisten puheiden takia Imatralla poistettu pappi on irtisanottu seurakuntapastorin virasta.

Mikkelin hiippakunnan tuomiokapitulin tiistaina antaman päätöksen mukaan pastorin virkasuhde päättyy neljän kuukauden irtisanomisajan jälkeen.

Kapitulin päätöksen mukaan pastori on kesän 2013 aikana suorittanut virkatehtäviään epäasiallisesti ja hän on käyttäytynyt papille sopimattomalla tavalla.

Tuomiokapituli katsoo, että pastori on toiminnallaan ja käytöksellään vakavasti rikkonut virkasuhteeseen liittyviä velvoitteitaan. Hän on aiemmin saanut huomautuksen papille sopimattoman käyttäytymisen vuoksi.




vieras

#19536 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

27.08.2013 12:35

#19532: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia ! Tunnesisältö ihmissuhteissa   on erittäin voimakas tekijä.  Sitä ulkopuoliset eivät saata aavistaa.  Sehän on hyvin intiimi jokaiselle ihmiselle.

Pitää aloittaa täältä alusta alkaen. Avioliitto/lainsäädäntö on tarkoitettu naisen ja miehen väliseksi julkiseksi liitoksi. Se loukkaa meitä ja minua syvästi, kun ne joille se ei kuulu ollenkaan tulevat puuttumaan toisten asioihin. Avioliittolakia ei pidä muuttaa.


Vieras

#19537 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

27.08.2013 12:36

#19534: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !


No,  jestapojepulis!   Olet ainutlaatuinen!  mutta missä?

Hiukan joustoo jos sais, -  ja huumormieltä!    Varmaan hesalaisena tiedät kuinka paljon vanhukset tekevät itsemurhia yksinäisyyden takia.   H:KIMISSION IDEA  YHT.LAULUILLOISTA  on loistava levitettäväksi ympäri Suomen niemen.
Laulumieli ja kahvi kieli!  a vot!
Se tuli vain kerran ulos radiosta,  itse ehdin kuunnella peräti pari minuuttia,  joku muu toivottavasti enemmän!
p.



tuttu
Vieras

#19538 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

27.08.2013 12:50

#19536: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

Avioliitto/lainsäädäntö on tarkoitettu naisen ja miehen väliseksi julkiseksi liitoksi. Se loukkaa meitä ja minua syvästi, kun ne joille se ei kuulu ollenkaan tulevat puuttumaan toisten asioihin. Avioliittolakia ei pidä muuttaa.

 

Alusta pitää tosiaan alkaa - jälleen kerran. Avioliittolainsäädäntö sanelee avioliiton määritelmä, et sinä eikä kukaan muukaan Jeesuksella ratsastava aasi. Tasa-arvoinen avioliittolaki on voimassa mm. muissa Pohjoismaissa, Ranskassa, Espanjassa, Kanadassa, Uruguayssa ja Uudessa-Seelannissa. Suomen avioliittolainsäädäntö uudistuu lähiaikoina.

 

 

 

 

 

 


Vieras

#19539 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

27.08.2013 12:52

#19537: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

 

 

Mitä huumoria löydät väittämistäsi yksinäisten vanhusten itsemurhista? Onneksi olet varsin ainutlaatuinen tapaus.

 

 

vieras

#19540 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

27.08.2013 14:10

#19538: tuttu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia ! Alusta pitää tosiaan alkaa - jälleen kerran. Avioliittolainsäädäntö sanelee avioliiton määritelmä, et sinä eikä kukaan muukaan Jeesuksella ratsastava aasi. Tuttu 19538. Et myös sinäkään, eikä homoudellakaan! Avioliittolainsäädäntö sanelee vain naisen ja miehen välisestä julkisesta liitosta!

Sen tietävät kaikki, että avioliittolaki/lainsäädäntö avioliitosta sanelee avioliiton määritelmän. Ei sitä tarvitse toistaa jatkuvasti. Pääasia on, ettei sitä avioliittolainsäädäntöa pidä muuttaa toisenlaiseksi mitä se on tällä hetkellä.


Vieras

#19541 Re:

27.08.2013 14:28

#19523: -

Mistähän olet saanut päähäsi, että "eheytetyt" homot ovat "palanneet takaisin homoudesta".....? Ilmaisu antaa kuvan, että he olisivat olleet alun perin heteroja. Se myös antaa selvän kuvan siitä, että et ymmärrä asiasta pätkääkään.

Asia on täällä monesti jo kelattu, mutta vielä kerran: Kyse on vastaavasta, mitä tapahtuu heteroille, kun he ryhtyvät selibaattiin vaikkapa katolisessa pappis- tai munkkilupauksen yhteydessä. Lisäksi uskonnollisesssa yhteisössä elävä homo tai bi kokee suurta ahdistusta, jonka hänen homoseksuaalinen orientaationsa siellä aiheuttaa. Tällaisessa tilanteessa bi voi painostuksen vaikutuksesta suunnata kiinnostuksensa vain toiseen sukupuoleen pitkäksikin aikaa ja homo lakata toteuttamasta homoseksuaalista elämäänsä ainakin toviksi. Kun ympäristön painostus ja pelottelu lakkaa, siitä voi seurata ahdistuksen väheneminen ainakin vähäksi aikaa. Kannustuskin voi tuntua imartelevalta.

Olon paraneminen johtuu siis uskonnollisen painostuksen aiheuttaman ahdistuksen vähenemisestä, ei mistään sisäisestä "eheytymisestä". Homoseksuaalinen taipumus ei  nimittäin ole kadonnut ja se voi kuukausien tai vuosien jälkeen palata kuvioihin. Epäonnistuminen eheytyksessä joko heti tai myöhemmin tuottaa erittäin suuren riskin masennukseen ja jopa itsemurhaan.

Ei siis ole syytä vähätellä kenenkään kokemusta, ei kai kukaan hauku munkkia hänen selibaatistaankaan. Toisaalta jonkun houkuttelu tai painostaminen eheytykseen on totaalisen tuomittavaa ja moraalitonta; siinä leikitään vastuuttomasti toisten psyykellä ja hengellä. Sen takia ei ole myöskään syytä pitää tätä joukkoa kovasti esillä, ainakaan hoitoon kehoittamismielessä.


Vieras

#19542 Re:Kylväjävertaus ja sen selitys

27.08.2013 15:39

#19517: -

Kylväjävertaus Luukas 8:4-8

Kylväjävertauksen selitys Luukas 8:9-15

Nykyisen avioliittolain puolesta

#19543 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

27.08.2013 15:50

#19536: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia ! 

"Pitää aloittaa täältä alusta alkaen. Avioliitto/lainsäädäntö on tarkoitettu naisen ja miehen väliseksi julkiseksi liitoksi. Se loukkaa meitä ja minua syvästi, kun ne joille se ei kuulu ollenkaan tulevat puuttumaan toisten asioihin. Avioliittolakia ei pidä muuttaa.

Samaa mieltä!

Nykyinen tasa-arvoinen avioliittolaki on tarkoitettu naisen ja miehen väliseksi julkiseksi liitoksi. Se on jokaiselle naiselle ja miehelle tasa-arvoinen. Nykyistä avioliittolakia ei missään nimessä saa muuttaa miksikään muuksi kuin miksi se on tarkoitettu. 

SAKKE

#19544 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !

27.08.2013 15:59

#19538: tuttu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Taas pari aivan urpoa kommenttia !


Narsisti on hyvin itseriittoinen, eikä hän kykene ymmärtämään sitä, että muilla ihmisillä on identiteetti. Vaikka narsistit voivat näennäisesti pitää muista ihmisistä, vuorovaikutussuhteet eivät pääse kehittymään aidoiksi, sillä narsistilla on jo omat ennalta omaksutut mielipiteet muista ihmisistä ja heidän tekemisistään. Näin ollen narsisti ei koskaan tosissaan kysy, kuinka joku ihminen voi, koska hän tietää kaiken etukäteen. Loppujen lopuksi narsisti on tuskin edes kiinnostunut toisten asioista, ellei asia koske narsistia itseään.



Vieras

#19545 Re: Re: Re: Re: Re:

27.08.2013 16:19

#19531: - Re: Re: Re: Re:

Olet erehtynyt! Olen aikuinen ihminen enkä pieni.


Vieras

#19546 Homoraamatusta?

27.08.2013 16:19

#19529: - Re:

 

Eksytystä l. Valhetta:

"Johanneksen evankeliumi:
17:14  Minä olen antanut sanasi, ja maailma vihaa meitä, koska he  eivät ole maailmasta, niinkuin et sinäkään maailmasta ole.
Matteuksen evankeliumi:
24:12 Ja sentähden, että laillisuus pääsee valtaan, lämpenee useimpien rakkaus
2.Timoteuksen kirje:
4:3  Sillä tulee aika, jolloin me emme siedä tervettä oppia, vaan omien halujemme mukaan korvasyyhyyssä haalimme itsellemme opettajia"

 

Homoraamattuako, vai itsekö kehittelit?

Mitä tunsit, kun "tahdoit" tämän lähettää?

 


Vieras

#19547 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.08.2013 16:46

#19545: - Re: Re: Re: Re: Re:

älävälitä, meni aika pitkään taas ennenkun tunnistin mistä on kyse! se helpottaa kun pistää asiat niihin lokeroihin. n.saattaa myös suoriutua älyllisesti keskimääräistä paremmin koska häneltä puuttuu  inhimillisiä kontrollointi mekanismeja. Sellaisia ovat esim syyllisyyden ja häpeän tunteet.   Hän on mestaripuhuja,joka vakuuttaa JOPA UHRINSA  siitä että kaikki muut PAITSI HÄN ovat aina väärässä..totuudella ei ole hänelle merkitystä.

Rikottu ruukku

#19548 Ei siis KETÄÄN! Joka olisi tietoinen...

27.08.2013 17:33

tästä kaikille hyväksi, Totuuteen perustuvasta / kaikkia kohtaan ja kaikille Laillisen / Luvallisen Oikeuden mukaisesta, turvallisen / turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämänja tulevaisuuden mahdollistavasta ja takaavasta vaihtoehto mahdollisuudesta?!

Ihmiset ei tiedä, eikä ymmärrä näitä kaikille, ja kaikelle Luojan / Jumalan hyväksemme luomalle hyväksi puolen asioita, perustaa, tarkoitusta, ja sen turvallisen ja turvatun, kaikinpuolisen hyvinvointi elämän ja tulevaisuuden mahdollistavan päämäärää. Sitä kaikessa täydellisyys (kaiken oikean ja hyväksi olevan täyttymys) tavoitetta. Sen tähden, kun eivät tunne Totuutta ja sen kaikkia kohtaan Laillisen Oikeuden mukaisuuden perustaa / Lähdettä, joka sen vasta ja ainoastaan mahdollistaa.

Jonka voi tulla tuntemaan vain Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuviin ja mukaisiin, kaikille hyväksi Oikein elämän ja toimimisen / vaikuttamisen opetuksiin uskon kautta, niiden mukaisesti ojentautumaan / elämään ja toimimaan alkamalla. Siihen kaikille hyväksi vaihtoehtoon kun ei ole, eikä tule olemaan muuta tietä ja mahdollisuutta.

Vain tämä kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisuuden mukainen / vasta ja ainoastaan Oikeasti Laillinen, Lain / Laillisuuden täyttymyksen, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, Totuuteen, = kaikille hyväksi täydellisyyden lainalaisuuteen, = kaikille hyväksi Pyhän Jumalan sanan, = Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisuuteen perustuva ja mukainen vaihtoehto tie.

Kaikki muu ja muulla tavalla elämä, touhut ja politiikat vie siitä kaikille hyväksi täydellisyyden lähteestä yhä kauemmaksi poispäin, yhä suurempiin ja pahempiin ristiriitaisuuksiin ja sekasortoisuuksiin, onnettomuuksiin, sairauksiin, katastrofeihin, eritavoin toisiaan vastaan kilpailevasti taisteluihin ja sotimisiin, yhä suurempien ja pahempien kirousten / vitsauksien, SYYSTÄ (kaikki vääryys) pahaksi / kärsimyksiksi ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi, ja suurimääräisiksi ennen aikaisiksi kuolemiksi, seuraamusten ylle vetämisiin…

Johon tämän pahan vallassa olevan, vääryyden mukaisesti ja pahuuden puolesta, kaikille hyväksi Jumalan sanan ja tahdon Lain / Laillisuuden VASTAISESTI, = zaatanaa onnettomuuksikseen / tuomiokseen palvelevan maailman touhujen ja politiikan, kunkin valinnoillaan ja valtuuttamisillaan, ym. kaikin mahdollisin VÄÄRIN, Totuuden / kaikkia kohtaan Laillisen Oikeuden mukaisuuden Lain vastaisin tavoin YLLÄ, vallassa ja voimassa pitäminen vie ja johtaa. Jota zaatanan hyväksi ja puolesta kunkin tuhoksi ja tuomiokseen, ns. myllyä, lähes kaikki ihmiset maailmassa on mukana / osallisuudessa, kaikellaan pyörittämässä!!

Kaikkivaltiaan Kristuksen Jeesuksen nimessä muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi työhön kutsutun palvelijansa.


Vieras

#19549 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.08.2013 17:40

#19545: - Re: Re: Re: Re: Re:

 

Aikuinen ihminenkin voi olla henkisesti perin pieni.

 

 

Dreijaaja / keraamikko

#19550 Re: Ei siis KETÄÄN! Joka olisi tietoinen...

27.08.2013 17:53

#19548: Rikottu ruukku - Ei siis KETÄÄN! Joka olisi tietoinen...

Ei siis ketään joka pystyisi / osaisi selittään / tulkkaamaan tämä ruukunpirstaleet./? Olisi kiva tietää / ymmärtää, miksi kauttaviivaa / järkevää ajattelua pitää rääkätä noin pirusti