Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#20651 Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

16.09.2013 20:02

#20648: pelastunut - Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

Kiitos teille, kiitos Jeesukselle, kiitos Jumalalle, kiitos kiitos! Elämä on ihanaa!

Ihanaa, että joku muukin tuntee samoin.  Voiko päivän enää ihanammin päättää ja herätä aamulla uuteen ekstaasiin!


Vieras

#20652 Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

16.09.2013 20:17

#20651: - Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

 

Täällä taas ei olla kyllä erinomaisen juhlatuulella,  VOI TAMPERE MINKÄS TEIT!

Tässä kohtaa kuitenkin Kiitos Vasemmisto,  ne Demarit jotka olivat,  Perussuomalaiset sekä KD:n Satu Sipilä.  Suuri raha voitti valitettavasti ja kaupunki kuoli.   Nyyh.   Lohdutuksena oli ainoastaan se,  että tekniikka ainakin pisti vastaan niin paljon kuin pystyi,  ja kaikki äänestykset jouduttiin tekemään vanhanaikaisesti.  Tamperelaiset olivat tätä vastaan.  Todella masentavaa. 

vieras vaan

#20653 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen v

16.09.2013 20:27

#20649: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välin

Kommentoit kirjoittajaa, joka kommentoi minulle #20638 kommenttiini. Todellakaan en kommentoinut omaa kirjoitustani, voit olla huoleti siitä asiasta. Tämän väärän tiedon levittäminen ei ole asiallista sinulta itseltäsi.
Hyvää yötä, Jeesus myötä!

 


Vieras

#20654 Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

16.09.2013 20:27


Vieras

#20655 Minäkään en kommentoinut sitä kommenttia, josta

16.09.2013 20:33

kerrottiin, että olin kommentoinut jonkun toisen kommenttia ikäänkuin omaani ja sitten vielä vastannut omaan kommenttiini ja kommentoinut, että joku oli kommentoinut minun kommenttiani minun nimissäni minkä jälkeen muka olisin vielä vastannut viimeksimainittuun kommenttiin vastakommentilla. Palataan asiaan!
Hautaa turha pelottelu ja uhittelu

#20656 Taakse jäänyttä manipulaatiota

16.09.2013 20:41

Miten on mahdollista että keskustelupalstasta saadaan aikaiseksi pitkään jatkuva uskonnon jankute. Mitään uutta valaisevaa ei tästä voi syntyä. Jeesus jupina on niin kulunut loppuun eikä lopulta vie eteenpäin keskustelua hedelmällisellä tavalla. Mikään merkki ei osoita että Jumala olisi luonut absoluuttiseksi totuudeksi jakeiden vääristynyttä jankkaamista. Ei myöskään sitä että Jeesus olisi kristinuskon tulkinnalla ainoa tie.
Kyllä te sitten näette viimeisinä päivinä mihin joudutte -kommentti on epävarman, pelokkaan ihmisen uhkailua ja itsensä ylösnostamista, lapsekasta noppapeliä jonka tarkoituksenmukaisuus on kyseenalaista, ihmisten omaa valtapeliä jolla ei ole mitään tekemistä mestarin kanssa. Kun oma tahto ei mene läpi on ylevämpää todeta ettei hengen elämä ole vielä kovin kehittynyt. Onko se kehittynyt silloin kun lait ja jakeet vievät sinua sen sijaan että eläisit elämää kaikkine kirjoineen. Elämän kirjo sisältää kaiken, kokemuksia jotka vievät kohti olevaa ei suinkaan ihmisten keksimät säännöt. Ymmärrettävää että toiset kokevat turvaa kun säännöt kahlitsevat mutta elämän yksi väistämättömyyksistä on löytää aito vapaus ja riippumattomuus kokemuksien kautta. Aitoa väärää ei ole, on vain hallitsemisen halua. Jumala on rakkaus ja täydellisyys joten miksi rakkaus haluaisi mitään mikä olisi jotakin muuta. Jos laajentaisi näkökulmaa, näkisi enemmän eikä siitä seuraisi muuta kuin laajentumista joka jo sinällään olisi avain heräämiselle.

Vieras

#20657 Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

16.09.2013 20:53

#20652: - Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon Täällä taas ei olla kyllä erinomaisen juhlatuulella,  VOI TAMPERE MINKÄS TEIT!

Tässä kohtaa kuitenkin Kiitos Vasemmisto,  ne Demarit jotka olivat,  Perussuomalaiset sekä KD:n Satu Sipilä.  Suuri raha voitti valitettavasti ja kaupunki kuoli.   Nyyh.   Lohdutuksena oli ainoastaan se,  että tekniikka ainakin pisti vastaan niin paljon kuin pystyi,  ja kaikki äänestykset jouduttiin tekemään vanhanaikaisesti.  Tamperelaiset olivat tätä vastaan.  Todella masentavaa.

 

Tampereen kaupunginvaltuuston tunnelipäätökset ovat olennainen osa tätä avioliittoadressia, joten niistä täytyy kirjoittaa oikein paljon. Myös Jeesus, Jumala, Pyhähenki, Neitsytmaria, Päiviräsänen ja Hentunliisa olivat tunnelia vastaan.

 

 

 

 

 


Vieras

#20658 Re: Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

16.09.2013 20:54

#20654: - Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

 

No kiitti vaan,  ei oo koskaan tullu se Frangen täällä vastaan.  


Vieras

#20659 Re: Re: Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

16.09.2013 21:02

#20658: - Re: Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon No kiitti vaan,  ei oo koskaan tullu se Frangen täällä vastaan.

 

Ei ihme, sillä Simo ei osallistu minkään seurakunnan tilaisuuksiin.

 

 


Vieras

#20660 Re: Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

16.09.2013 21:06

#20657: - Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

 

No niin määkin aattelen,  että toi Hentun Liisa on ja Jumala tietenkin vastaan tollasta mammonan kujanjuoksua pilkkopimmeessä putkesa, -  takuulla,  sano Tampereen likka,  ja taas valehteli.

Ei Vainenkaa!  Mutta tairetaan tuntee jo toistemme mielipiteet erestä taakse ja takanta eteen.  Eks menny komiasti?

Tairan laittaa tästä lähtien pipan päähän pispalanmäellä ja vetää sen vielä silmien eteen. Ja tunneliin en kylä me,   vaikka maksettas!  

Ei vainenkaan,  rakentavat mielettömän suunnitelmatalouren asuintalomonumenttijonomuurin koko ihanan näsijärvenrannan eteen.  Joka ikinen neliö käytetty. mani,  mani!     Mistään ei enää nää avaruutta,  ei kaukaisuuden sineä,  ei järven selkää,  ja purjeiden hohtoa kimalluksessa.   Ja sitten sanovat,  että ranta tulee kaupunkilaisten käyttöön.
Turvall.riskit tolkuttomat.   Mutta tästä asiasta ei sitten enempää,  sori!




Vieras

#20661 Re: Re: Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

16.09.2013 21:09

#20660: - Re: Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

 

Ja tällä vuodatuksellasi haluat siis vastustaa tasa-arvoista avioliittolakia. Tyylillään kukin, mutta perustelut eivät vakuuta.

 

 


Vieras

#20662 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

16.09.2013 21:09

#20659: - Re: Re: Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

Kyllähän sille Simolle liperit passais kaulaan komeesti.   Täältähän se vihreä liike alkunsa sai.  Tuli oltua perustavassa kokouksessa aikoinaan Pyynikin rinteillä.


Vieras

#20663 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

16.09.2013 21:14

#20659: - Re: Re: Re: Re: Re: Kiitos kaikista kommenteista, ne ovat merkinneet minulle äärettömän paljon

 

Parhaimmillansa pidän kyllä sun komiikastasi tosi paljon.  Siinä on tietty totisuus ja tragikoomisuus,  ja siinä sulla on myös hyväntahtoista humööriä joskus mukavasti!

...kunnes läjähtää!


Vieras

#20664 Re: Homouden pimeä puoli järkyttävä

16.09.2013 21:23

#20498: PetriP - Homouden pimeä puoli järkyttävä

 

Ja tässä hieno analyysi Amadeuksen oudosti muuttuneesta kertomuksesta hänen alettuaan ns. eheytysliikkeen mannekiiniksi:

 

http://eheytys.fi/sivut/index.php/2013/09/14/miksi-eheytystarinat-ja-niiden-yksityiskohdat-muuttuvat-matkalla/

 

 

janus

#20665 Onko homouden vastustamisessa pimeää puolta?

16.09.2013 21:31

Riippuu siitä, keneltä kysyy. (Raivokkaassa vastustamisessa minun havaintojeni mukaan on enemmän pimeää kuin valoista puolta.)

Vieras

#20666 Re: Re: Homouden pimeä puoli järkyttävä

16.09.2013 21:55

#20664: - Re: Homouden pimeä puoli järkyttävä

Tuosta oman kokemusmaailman kuvaamisesta voi tulla tahtomattaan ristiriitainen kertomus,   koska ihmisen kokemusmaailma on niin monipolvinen ja siinä Kulkee niin paljon sisäkkäin asioita,  että ulkopuolelle sen kuvaaminen voi tuottaa juuri tällaista tulosta.   Niin että kuvaus alkaa näyttää epäluotettavalta. 

Elä'män kaaren tietyistä kehitysalueista  ovat välillä pinnalla toiset tekijät ja välillä toiset.   Kuitenkin kaikki ovat siellä  olemassa, mutta vain yksi alue tietoisuudessa kerrallaan vallitsevana.   Tämä liittyy tunne-elämän kehitykseen,  ja se ei oikein antaudu yhdelle  aikajanalle. 

En kokenut itse siinä jutussa homovastaisuutta ollenkaan, jollakin tavalla tuollaista julkituloa olisi vaikea tehdä,  jos olisi kovin negatiivinen asenne. Tarkoitan homovastaisuudella asennetta siihen liittyviin  ihmisiin,  en itse asian ytimeen. 
Pimeä puolihan ei tarkoita näitä ihmisiä,  vaan sitä,  mikä mahti on kaiken takana.  Mutta täytyy lukea se vielä virkkeenä,  kaikilla hoksottimilla.



Vieras

#20667

16.09.2013 23:02



Jeesus oli viimeisellä viikolla pannut fariseukset ja samalla opetuslapset miettimään Ps 110:n alkua: "Herra sanoi minun herralleni: 'Istu minun oikealle puolelleni, kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi astinlaudaksi.'" Tulevassa Jumalan valtakunnassa Daavidkin tunnustaa messiaan herrakseen. Seurakunta uskoo siksi, että Jumala on nostanut ristillä kuolleen Jeesuksen oikealle puolelleen, ei tosin maalliselle vaan taivaalliselle valtaistuimelle. Hänen tuloaan takaisin maan päälle täytyy ikävöidä, sillä hän ei voi tulla heti. Hänen täytyy viipyä, kunnes Jumala näkee hyväksi alistaa viimeisenkin vihollisen hänen jalkojensa alle; Paavali kirjoittaa, että viimeinen vihollisista on kuolema. Sanan kunnes on KR-92 paha kyllä jättänyt psalmin käännöksestä pois. Se vihjaisee kokemuksen vahvistamana, että korottamisen ja paluun välillä on odotusaika. Kristus tulee vasta silloin, kun kaikki viholliset nujerretaan.

Napattu Jukka Thturenilta, prof.evp

Vieras

#20668 Re: Onko homouden vastustamisessa pimeää puolta?

17.09.2013 03:16

#20665: janus - Onko homouden vastustamisessa pimeää puolta? 

Riippuu siitä, kuka vastaa. (Raikkaassa vastustamisessa minun havaintojeni mukaan on enemmän valoista kuin pimeää puolta.)


Vieras

#20669

17.09.2013 05:00

Päivän Sana

Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan.

Matt. 6:7 (KR33/38)

Vieras

#20670 Re: Re: Onko homouden vastustamisessa pimeää puolta?

17.09.2013 06:04

#20668: - Re: Onko homouden vastustamisessa pimeää puolta?

 

Onko vasenkätisyyden tai tummaihoisuuden vastustaminen valoisaa? Aika outoa, että ihmisen jotain ominaisuutta pitäisi tai edes voisi vastustaa.

 

 

Valhe, emävalhe, gallup

#20671 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

17.09.2013 06:08

#20633: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

"Tosiasissa valtaosa äänioikeutetuista Suomen kansalaisista kannattaa sitä, kuten mielipidekyselyistä on käynyt ilmi."

Niin jos tehdään tarkoitushakuisia, kohderyhmän valikoivia, vastaajaa ohjaavia gallupeja. Kysymyksen voi asettaa miten haluaa, esim. "oletteko tyhmä vai yksinkertainen?" jos halutaan saada vastaaja näyttämään yksinkertaiselta. Tai "vieläkö herra tuomari ottaa lahjuksia?" jos halutaan saada tuomari näyttämään lahjotulta. Että sellainen on näiden gallupien rehellisyysaste.


Vieras

#20672 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

17.09.2013 06:38

#20671: Valhe, emävalhe, gallup - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

 

Nettipersuille on tyypillistä asettaa Taloustutkimuksen tekemien mielipidemittausten tulokset kyseenalaiseksi silloin, kun tulokset eivät vastaa omaa impivaaralaista maailmankuvaa. Taloustutkimus on ammattilainen, joka käyttää tutkimuksissaan edustavia, tarpeeksi suuria otantoja.

 

 

 

 


Vieras

#20673 Helluntailaisia epäillään syrjinnästä

17.09.2013 06:47



Näyttää siltä, että veronmaksajien rahoja menee syrjintää kannattavalle helluntailaisjärjestölle - mutta kuinka kauan?

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/12477-fidan-homokanta-yhae-epaeselvae-ministerioe-kiinnostunut

Vieras

#20674 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja mieh

17.09.2013 07:10

#20653: vieras vaan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen v

Juuri näin. Olet oikeassa. Et todellakaan kommentoinut omaa kirjoitustasi, koska minä olen kirjoittanut tuon kommentin #20645, joka alkaa: Sivusta päin. Ja jossa kirjoitetaan myös aivoödeemasta.

 

Kokonaan toinen asia on tämä: #20649 kirjoittaja on oikeassa ainakin siinä väittämässä, että olen valitettavasti itse aikaisemmin syyllistynyt pieneen lisävahvistuskommenttiin, joka on kohdistunut omaan edelliseen kommenttiini. Tässä on se vääryys, että muille annetaan ymmärtää lisävahvistuskommentoijan olevan eri kommentoija. Anteeks. Itse olen kirjoittanut useimmiten ilman nimimerkkiä.

Useammalla nimimerkillä kirjoittelusta ei ole minulla tietoa. Samoin keskustelusta viimeisenkin asiallisuuden viemiseen en itse ole syyllistynyt mutta sitä yritystä olen muuten havainnut laajassa mittakaavassa.

Summa summarum: Näin vajavainen mutta rehellinen on ihminen..

 


Vieras

#20675 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja

17.09.2013 07:12

#20674: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja mieh Samoin keskustelusta viimeisenkin asiallisuuden viemiseen en itse ole syyllistynyt mutta sitä yritystä olen muuten havainnut laajassa mittakaavassa.

Se siitä rehellisyydestä.