Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#2701

25.03.2013 22:54

Minä myös vihaan homoja, koska Koraani käskee! Hirveää syntiä se sellainen on, sehän tiedettiin jo pronssilaudella, jolloin kaikki muukin tarpeellinen tieto oli jo saatu selville.

Kyllä asiat ovat menneet Profeetan (kunnia Hänelle ja Hänen perheelleen) ajoista vain huonompaan suuntaan. Kyllä muuten pommit paukkuisivat, mutta saastaiset sionistien kätyrit toimittivat minut tänne Paratiisiin, joten en voi osallistua synnin vastustamiseen muuta kautta.

Palakaa helvetissä vääräuskoiset koirat!

T. Osku Bin Lada

Vieras

#2702

25.03.2013 22:54

"Kiinnittäkää huomiota siihen miten kristityt..."

Eivät kaikki, vaan lähinnä nämä fundamentalistihihhulit.
uskopois

#2703 Minun raamattuni!

25.03.2013 22:56

Aloin selailla Aku Ankkaa heti, kun opin lukemaan. Ja mitä enemmän sitä luin, sitä enemmän uskoin sorsien osaavan puhua. Minulta puuttui kaikki tieteelliset todisteet, että Ankat olisivat hiljainen vaikuttava kansa laineiden päällä. Ja joka ilta istuin lehteni ääressä ja toivoin. Uskoin, että joskus ne minulle vastaavat, eivät vain lennä ohi ikkunani. Eihän kukaan ole koskaan asiaa vääräksikään todistanut.

Nyt kun joku tulisi ja kertoisi, ettei Smurffikansa eläkään metsän sienten alla murenisin palasiksi!

Vieras

#2704 Re: Minun raamattuni!

25.03.2013 23:00

#2703: uskopois - Minun raamattuni!

Niin... smurffeista en tiedä, mutta Frodo ja Klonkkuhan ovat olemassa! Siitä on tehty ihan dokumenttisarjakin!

taku

#2705 Re: Re: Re: Re: Re:

25.03.2013 23:01

#2695: - Re: Re: Re: Re:

Minä en ainakaan ole paasannut helvetistä mitään.Tässä on ollut puolin ja toisin epäasiallisia kommentteja.Jos viittaat niihin kommentteihin joissa homot rinnastetaan pedofiileihin niin niitä voisi ehkä jo kutsua hengelliseksi väkivalaksi. tosin idioottimaisuus voisi olla osuvampi.Saman asian voi ilmaista monin tavoin.Yritän itse valita sanani siten etten satuttaisi tai loukkaisi ketään.Olisi tärkeä mmärtää että seksuaalisuus on hyvin herkkä alue ja ettei kellekään ole helppoa myöntää että omaseksuaalisuus olisi viallinen.Muistutan myös siitä että olen ITSE nuorempana tuntenut homoseksuaalisia haluja.En tosin mitään kovin voimakkaita ja aikuistuttuani ne katosivat.Silti pystyn ymmärtämään homojen tunteita suhteellisen hyvin.


Vieras

#2706 Re: Seksuaalivähemmistöjen parisuhdeongelmat

25.03.2013 23:02

#2640: seksuaalivähemmistöjen parisuhdeongelmista - Seksuaalivähemmistöjen parisuhdeongelmat

”Homojen parisuhdeongelmista vaietaan. Homopariskunnat eroavat useammin, kuin heteropariskunnat.
http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194660905989/artikkeli/homopari+eroaa+heteroparia+useammin.html

Poliisi-TV -anonyymisti sinun artikkelissa on yhdysvaltalaistutkimuksesta:

"Yhdysvaltalaistutkimusten mukaan homoseksuaalissa suhteissa niin miehet kuin naisetkin kohtaavat väkivaltaa selvästi enemmän kuin avioliitossa vastakkaisen sukupuolen kanssa elävät. Lähes 40 prosenttia lesboista oli joutunut kumppaninsa kaltoinkohtelemaksi jossain elämänsä vaiheessa. Heteronaisista vain viidesosa oli kokenut saman. Yhdysvaltain oikeusministeriön tilastojen homomiehistä oli kokenut parisuhdeväkivaltaa reilu viidennes ja heteroista alle kymmenen prosenttia"
http://yle.fi/vintti/yle.fi/poliisitv/raportit0e0f.html?sivu=raportti_anon

Kun taas aloitteleva tutkija feministien vuoro palstalla:

"Homopariskuntien välisistä väkivallasta on hyvin vähän tutkimusta ja se on monimutkaisempaa, kuin heterosuhteissa. Suomessa ei ole olemassa tilastotietoa samaa sukupuolta olevien parien väkivallasta, mutta mm. Englannissa on tehty aiheesta laaja kyselytutkimus (Donovan et al. 2006). Kyselyyn vastasi 800 miestä ja naista (miehiä n. 40 % ja naisia n. 60 %), joista 38 % kertoi kokeneensa väkivaltaa suhteessaan samaa sukupuolta olevaan kumppaniin. Ongelmana tutkittaessa homo-, lesbo, bi- ja transsuhteissa tapahtuvaa väkivaltaa on kuitenkin, että edustavaa otosta on lähes mahdotonta saavuttaa, sillä ylipäänsä ei-heteroseksuaalisissa suhteissa elävien/jossain vaiheessa eläneiden henkilöiden määrää ei voida tarkasti määrittää. Kyselytutkimus kuitenkin osoitti ongelman olevan HLBTQ-yhteisössä [1] laaja. Naissuhteissa koettiin hieman miessuhteita useammin fyysistä väkivaltaa, kun taas miessuhteissa seksuaalinen väkivalta oli yleisempää. Väkivaltaa koettiin usein ensimmäisessä suhteessa samaa sukupuolta olevaan kumppaniin (myös Donovan & Hester 2008)."

Seksuaalivähemmistöjen on vaikea saada ylipäätään laillista tai poliisin apua järjestelmän homofobisuuden vuoksi. "Jos ei voi kertoa olevansa homoseksuaali, miten voisi kertoa partnerinsa
väkivallasta?"

Asiaa tulisi tutkia huolella vuosia ennen kuin mitään adoptio-oikeuksia edes harkitaan samaa sukupuolta oleville pariskunnille.”

Mielenkiintoinen havainto.

 

Minä

#2707 Re: Re: Re: Paljastettu strategia

25.03.2013 23:03

#2696: Älkää uskoko homoja - Re: Re: Paljastettu strategia

"Lehden nimi oli väärin, mutta homo-agenda löytyy alkuperäiskielellä täältä"

Ensinnäkin tuo oli 26 vuotta sitten Yhdysvalloissa, jossa oli tuohon aikaan vähän eri meininki kuin nyt täällä ja tämän hetken suomessa. Tuolloin homous oli joissain osavaltioissa rikos tai sairaus, riippuen osavaltiosta. Oikeuksia edes parisuhteeseen ei ollut ja homoviha vastasi lähes K.K.K.n järjestämiä hirttäjäisiä ja ristinpolttajaisia 50-luvulla.

Voinhan minäkin ottaa lehtileikkeen vuoden 1936 Berliner-lehdestä jossa kerrotaan faktatietona juutalaisten ali-ihmisyydestä, tai vuoden 1859 Richmond Timesista missä nauretaan kovaan ääneen sille että ne pohjoisten osavaltioiden jannut haluaa päästää negrot vapaaksi. Siis hei kamoon mitä vajukkeja! Eihän afrikkalaisia oo tarkotettu vapaaksi! :D

 

Vanhat lehtijutut heijastavat vain omaa aikaansa, ei nykyhetkeä.

taku

#2708 Re: Re: Re: Re: Paljastettu strategia

25.03.2013 23:05

#2700: - Re: Re: Re: Paljastettu strategia

En minä ainakaan ole väheksynyt  keskustelukumppaneitani.En tosin tykkää sellaisista joissa meitä haukutaan idiooteiksi mutta täällä on ollut paljon asiallisia keskustelijoita kiitän useita liberaaleja hyvästä ja sivistyneesä keskustelusta.Kunnioitan myös heidän näkemystään.Tarkoitukseni EI MISSÄÄN NIMESSÄ ole nolata tai syyllistää ketään.E missään nimessä myöskään väitä olevani parempi ihminen kuin muut

Vapaaksi päässyt

#2709 Lahkot

25.03.2013 23:06

Uskonnollinen liike tai ryhmä (tästä eteenpäin lyhyesti: "lahko") voi muuttua vaaralliseksi, missä on eri asteita. Jyrkimmässä päässä jäsenet päästetään päiviltä ennenaikaisesti. Eniten huomiota saavat joukko(itse)murhat, joissa fanaattisimmat jäsenet usein ennen omaa itsemurhaansa pitävät huolen siitä, ettei kukaan epäröijistä vain jäisi eloon ja vaille luvattua pelastusta.

Uskonnollinen liike tai ryhmä (tästä eteenpäin lyhyesti: "lahko") voi muuttua vaaralliseksi, missä on eri asteita. Jyrkimmässä päässä jäsenet päästetään päiviltä ennenaikaisesti. Eniten huomiota saavat uskonnolliset joukko(itse)murhat, joissa fanaattisimmat jäsenet usein ennen omaa itsemurhaansa pitävät huolen siitä, ettei kukaan epäröijistä vain jäisi eloon ja vaille luvattua pelastusta. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi amerikkalaisen Kansan Temppeli -lahkon joukkomurharituaali vuonna 1978, jossa kuoli yli 900 ihmistä; Auringon Temppeli -lahkon joukkosurmat Sveitsissä ja Kanadassa vuosina 1994-1996 , joissa kuoli yhteensä 74 ihmistä; ja maaliskuussa 1997 Taivaan Portti -nimellä itseään kutsuneiden kalifornialaisten ufointoilijoiden ryhmä, jonka 39 jäsentä tappoivat itsensä unilääkkeellä.

2000-luvulla ikävää traditiota on jatkanut ugandalainen kultti nimeltä Liike Jumalan 10 käskyn palauttamiseksi. Kultin johtaja Joseph Kibwetere ennusti maailmanloppua viime vuosituhannen viimeiselle päivälle. Kun ennustus ei toteutunut, Kibwetere houkutteli yli 300 kannattajaansa kirkkoonsa ”katsomaan Jeesusta” ja poltti kirkon ja seuraajansa 17. maaliskuuta 2000. Tutkimusten alettua kultin johtajien jäljiltä alkoi löytyä lisää murhattujen ruumiita, joiden kokonaismäärä on noussut 780:een, joukossa yli sadan lapsen ruumiit.

Hiukan erilainen tapaus oli japanilainen Korkein Totuus -lahko, jota luultiin vaarattomaksi ennen kuin se sai päähänsä jouduttaa maailmanlopun tuloa levittämällä myrkkykaasua Tokion metroon maaliskuussa 1995. Iskussa vammautui noin 5000 ihmistä, joista 12 kuoli. Tutkimuksissa paljastui, että jo ennen metroiskua lahko oli ehtinyt päästää päiviltä koko joukon ihmisiä. Myrkkyjen lisäksi lahkon korkeakouluja käyneet tiedemiehet näpräsivät rynnäkkökiväärien, bakteeriaseviljelmien ja utopististen tuomiopäiväaseiden parissa.

Vaikka vain harvat vaaralliset lahkot lopulta ajautuvat joukkotuhoon, erilaisista henkilökohtaisista syistä tehdyt murhat ovat olleet tavallisia lahkojen historiassa. Murha voidaan tehdä myös yllyttämällä: tiukassa yhteisössä pahoinvoiva, mutta irtautumaan kykenemätön jäsen saa ymmärtää, että itsemurha on ainoa mahdollinen ratkaisu. Oma lukunsa ovat sitten lahkojen jäsenet ja näiden lapset, jotka kuolevat vain sen takia, että lahkon johto kieltää länsimaisen lääkehoidon alamaisiltaan.

Lievemmässä tapauksessa jäsen säilyttää henkensä, mutta menettää mielenterveytensä joutuessaan johdon epäsuosioon tai murtuessaan lahkon liiallisten vaatimusten paineessa. Avuttomimmassa tilanteessa ovat lapset, jotka voivat joutua fyysisen tai seksuaalisen väkivallan kohteiksi. Hyvälaatuisenkin lahkon jäsen voi kärsiä pahoista ongelmista tunne-elämänsä alueella, jos hänen uskontonsa on esimerkiksi jyrkän seksuaalikielteinen tai muulla tavoin syyllistävä.

Kun pelissä on sellaisia käsitteitä kuin Ainoa Totuus ja Jumalan Oikeamieliset Palvelijat, uskonveljistä löytyy aina eteviä suostuttelijoita, jotka auttavat pääsemään eroon tarpeettomasta tai jopa syntisestä maallisesta omaisuudesta, kuten monet ovat saaneet katkerana huomata palattuaan järkiinsä. Samoilla ylimaallisilla argumenteilla perustellaan myös vaatimusta jättää opiskelu sikseen, jos siitä ei ole hyötyä lahkolle. Ylipäätään yksilön korkeimmaksi päämääräksi jää palvella nöyrästi ja innokkaasti lahkon johtohenkilöitä, jotka ovat niin armollisesti suostuneet ottamaan taakakseen Jumalan edustamisen maanpäällä.

Vaarallisuutta on siis eriasteista, joskin siihen liittyy aina todellisuuskäsityksen heikkeneminen, mitä pidetään yllä eristämällä jäsenet erilaisin psykologisin keinoin muusta yhteiskunnasta. Uskonlahkon jäsenyyteen voi kuitenkin liittyä myös myönteisiä piirteitä, kuten päihteistä pidättyminen, yhteistyö ja turvallisuudentunne. Lisäksi lahkoissa on suuria eroja, ne voivat muuttua ajan mukana ja samankin lahkon eri yhteisöissä voi olla hyvin erilainen ilmapiiri.
16 kriteeriä vaarallisuuden arvioinnin avuksi

Lahkon vaarallisuuden arvaamista voi helpottaa alla oleva luettelo. Jokaisen kohdan voi arvioida esimerkiksi asteikolla yhdestä viiteen: 1) ei juuri lainkaan, 2) vähän, 3) jonkin verran, 4) paljon, 5) erittäin paljon. Mitä korkeampi pistemäärä, sitä vaarallisempi ryhmä.

Sisäinen kontrolli: miten paljon lahko määrää jäseniensä henkilökohtaisista asioista, jäsenen velvollisuus raportoida tekemisistään ylemmässä asemassa oleville.
Johtaja(i)n autoritaarisuus: kuinka erehtymättöminä johdon määräyksiä on pidettävä, suljetaanko niiden arvostelija ulkopuolelle. Velvollisuus totella johtajan/johtajien käskyjä.
Opillinen dogmaattisuus: todellisuuskäsityksen ja oppien jäykkyys. Suvaitsemattomuus erilaista ajattelua kohtaan. Kuinka pitkälle oppi ajattelee jäsenen puolesta tarjoten valmiit mielipiteet.
Syyllistäminen: onko jäsenen etsittävä vikaa aina itsestään, jos ei sopeudu yhteisöön.
Vainoharhaisuus: kuinka paljon jäseniä pelotellaan todellisilla tai kuvitelluilla vihollisilla, joita voivat olla erilaiset viranomaiset, virallinen (lääke)tiede, ja ennen kaikkea lahkosta lähteneet ja siihen kriittisesti suhtautuvat entiset jäsenet.
Maailmankielteisyys: näkeekö lahko "maallisen" elämän lahkon ulkopuolella täysin arvottomana. Väittääkö se lahkoon kuulumattomien ihmisten joutuvan kuoleman jälkeen helvettiin tai syntyvän uudestaan huonoihin oloihin. Onko sillä apokalyptinen visio, jossa maailmanloppu on lähellä ja vain lahkon sitoutuneet jäsenet pelastuvat.
Sensuuri: missä määrin johto rajoittaa jäsenten mahdollisuutta tutustua ulkopuolisiin näkemyksiin lahkosta. Suoran kiellon lisäksi sensuuri toimii usein epäsuorana ryhmäpaineena: kunnon jäsenen ei odoteta haaskaavan aikaansa "maallisiin" tai "demonisiin” tiedonlähteisiin.
Ihmissuhteiden rajoittaminen: onko painetta hylätä eri tavalla ajattelevien ystävien ja omaisten seura, "entinen elämä" harrastuksineen ja ilonaiheineen.
Uusien jäsenien värväys: kuinka paljon painoa annetaan uusien jäsenien hankkimiselle ja lähetystyölle.
Peiteryhmät: kuinka suuri määrä lahkolla on sen määräysvaltaan kuuluvia ryhmiä, joilla on toinen nimi kuin lahkolla, esim. peiteyhtiöt ja "hyväntekeväisyysjärjestöt", joiden tosiasiallinen tarkoitus on tuoda lisää kannattajia ja rahaa.
Varakkuus: kuinka paljon rahaa ja/tai omaisuutta lahkolla on käytössään tai se pyrkii haalimaan; miten paljon jäseniä painostetaan lahjoittamaan omaisuuttaan lahkolle (esim. kymmenykset tuloista, "erikoiskolehdit", lahkolle testamentatut perinnöt).
Poliittinen vaikutusvalta: kuinka paljon poliittista vaikutusvalta lahko haluaa tai on pystynyt hankkimaan esim. sijoittamalla jäseniään vaikutusvaltaisiin asemiin yhteiskunnassa.
Seksuaalinen manipulaatio: kuinka tarkkaan johtajat määräävät alaistensa seksielämästä.
Eroa harkitsevien painostus: kuinka voimakkaasti jäseniä pyritään estämään lähtemästä liikkeestä tai kuinka paljon entisiä jäseniä painostetaan liittymään takaisin lahkoon, esim. yöllisten puhelinsoittojen avulla.
Väkivallan hyväksyminen kun johto harjoittaa sitä tai on kyse liikkeen edusta.
Totisuus: kyvyttömyys sietää ryhmään, sen johtajiin tai oppeihin kohdistuvaa leikinlaskua.
taku

#2710 Re:

25.03.2013 23:08

#2701: -

edusti taas sitä toista ääripäätä jota karsastan vähintään yhtäpaljonmutta sinänsä hauska kommentti

Joba

#2711 Re: Re: Re: Re:

25.03.2013 23:09

#2684: taku - Re: Re: Re:

Löytyy vieläkin enemmän liberaalimpia kantoja, kuten että naimisiin saisi mennä minkä tahansa asian tai esineen kanssa. Se, että jokin saattaa olla väärin, ei oikeuta mihinkään sen enempää, kuin että jokin saattaa olla oikein. Heteropareista syntyy elämä, ja homot ovat osa sitä. Homoparit voisivat myös auttaa elämän jatkumisessa, koska kaksi rakastavaa vanhempaa on aina parempi kuin ei ollenkaan vanhempia (tai vain yksi vanhempi, se on aika rankkaa ainakin aikuiselle, jos ei myös lapselle. Aina tapauksesta riippuen tietysti.).


Vieras

#2712 Re:

25.03.2013 23:13

#2687: -

Ja maailma syntyi sotkan munasta.


Vieras

#2713 Re: Re: Re: Re: Paljastettu strategia

25.03.2013 23:14

#2707: Minä - Re: Re: Re: Paljastettu strategia

Mutta kun agendaa noudatetaan pilkulleen. Kun katsoo ympärilleen sen huomaa. Yhdysvaltalaiset ilmiöt tulevat Eurooppaan viiveellä, niin hyvässä kuin pahassa. Meidän tehtävämme on välttää virheiden toistamista täällä.

1930-luvun Natsi-Saksa ja Yhdysvaltain rotuerottelu ovat kyllä historiaa. Siitä olemme yhtä mieltä.

taku

#2714 Re: Re: Re: Re: Re:

25.03.2013 23:18

#2711: Joba - Re: Re: Re: Re:

Ei tässä suhteessa.Huomaa että sanoin että lakialoite on ääriliberaali en sitä että kaikki sen kannattajat olisivat ääriliberaaleilla.Sama henkilö voi hyvin kannattaa esim jotain äärioikeiston esitystä ja jotain äärivasemiston esitystä.Useat ihmiset ovat homokysymyksessä hyvin liberaaleja mutta sisaravioliittoihin suhtautuvat varsin konservatiivisesti


Vieras

#2715 Re: Re: Re: Re: Paljastettu strategia

25.03.2013 23:19

#2700: - Re: Re: Re: Paljastettu strategia

Kaikuupa täällä. Mitä tekemistä kristityillä on tämän asian kanssa. Hekö ovat vihollisianne? Ei sentään.

Siunauksen saanut

#2716 Hyvä lähimmäinen,

25.03.2013 23:25

arvostan rohkeuttasi ilmaista mielipiteesi - arvostaisin sitä vieläkin enemmän, jos tekisit sen omalla nimelläsi. Hyväksyn täysin mielipiteesi ja ymmärrän kannanottosi. Katsomme elämää niin erilaisista näkövinkkeleistä. Mielipiteisiin meillä on kaikilla yhtäläiset oikeutemme. Se on suvaitsevaisuutta. Jumala oli, on ja tulee olemaan sama Jumala eilen, tänään ja huomenna. Jumalan luomana ihmisenä emme voi muuttaa Jumalan mieltä - uskova ihminen ei voi julistaa toisille ihmisille muuta totuutta Jumalan tahdosta ja mielestä kuin sen, jonka Hän on meille itse ilmoittanut Raamatussa. Jumala itse on ilmoittanut, että Hän tarkkaa omaa Sanaansa. Jeesuksen elämä ja vaellus ihmisten keskuudessa toteutui täysin ennalta ilmoitettujen Jumalan Sanojen mukaisesti, jotka Jumala oli ihmisille profeettojen suilla ilmoittanut ja jotka ihmiset olivat kirjanneet ylös. Jumalan Sanassaan ilmoittamat asiat tulevat toteutumaan Hänen vaikutuksestaan myös tulevaisuudessa Raamatun ilmoituksen mukaisesti. Kristityiksi itseään kutsuvien eli Raamatun ilmoituksen mukaiseen Jumalaan uskovien mukaan Raamattu on Jumalan Pyhä Sana. Uskovat pitävät Raamatun tekstejä Jumalan vaikutuksesta syntyneinä ja Raamattuun aikanaan valittuja tekstejä Jumalan Pyhän Hengen vaikutuksesta Raamattuun valikoituneina pyhinä teksteinä. Olen samaa mieltä muiden uskovien kanssa, että elävä ja kaikkivaltias Jumala on vaikuttanut Raamattuun tahtonsa mukaiset tekstit meille Häneen uskoville opiksi ja ohjaajaksi Jumalan tahdon tuntemiseen. Raamattu ilmoittaa, että kaikki ihmiset ovat syntisiä ja vailla pelastusta ilman Jumalan meille tarjoamaa sovitusta uskon kautta Jeesuksessa Kristuksessa. Homoseksuaalisuus ei ole sen merkityksellisempi ihmisen Jumalasta erottava synti kuin mikään muukaan Raamatussa luetelluista synneistä - olemme kaikki syntisiä. Ihmiselle oleellista on se, että synnintunnon synnyttyä ottaa Jumalan armosta meille valmistaman pelastuksen vastaan ja saa uskoa Jeesuksen veren syntisen ihmisen tekemistään synneistä puhdistavaan voimaan. Jumalan Hengestä uudelleen syntymisen kautta Jumala luo tänäänkin uskovassa ihmisessä uuden mielen - tässä ja nyt. Jeesus voi vapauttaa meidät synneistämme. Hän haluaa, että luomme Hänen kanssaan aidon suhteen rukoillen. Jeesus elää! Se ei ole hokema tai fraasi vaan todellisuus tässä hetkessä. Jumala ei ole legendaa vaan kaiken ylläpitävä todellisuus tässä hetkessä. Kristittyjen Raamattu on täysin ihmisen kirjoittama kirja, mutta tekstien sisältö on Jumalalta saatua ja valikoitunutta Jumalan Pyhän Hengen ilmoitusta. Raamatun tekstejä ei ole mormoonien tapaan valmiina jumalallisina teksteinä "kiveen hakattuna" taivaasta ihmisille annettuna löydetty, vaan ne on aikalaisten ylös kirjaamia kertomuksia ja historiankirjoituksia. Kirjoittajien joukossa on ollut niin oppimattomia kuin oppineitakin. Luukkaan evankeliumin ja Apostolien teot on kirjoittanut lääkäri. Minun mielestäni Raamatun tekstit ovat ajattomia. Totuus ei muutu ajankulussa. Raamatunkäännöstyössä on oltava erittäin tarkkana, ettei muuteta alkuperäistekstien sanontojen merkityksiä - vesitetä Jumalan Sanan ilmoitusta. Näin minä uskon ja ajattelen, mutta kuten totesin aiemmin mielipiteisiin meillä on kaikilla yhtäläiset oikeutemme. Se on suvaitsevaisuutta.

Vieras

#2717

25.03.2013 23:26

""Saksalaiset kristityt" vaati taistelua kansan- ja uskonnonvastaista marxilaisuutta vastaan. Myös katolista Zentrum-puoluetta vastaan hyökättiin. "Saksalaiset kristityt" korosti rodun, kansallisuuden ja kansakunnan merkitystä Jumalan säätämänä elämänjärjestyksenä. Liike hylkäsi myös pasifismin (rauhanaatteen). Liike ilmoitti kannattavansa elävää tekojen kristillisyyttä sekä rotutietoista saksalaiseen Luther-henkeen¹ perustuvaa työtä kotimaassa."

"Etelä-Afrikan apartheidin ideologiset juuret olivat 1800-luvun loppupuolella kehitetyissä rotuopeissa. Lisäksi sen syntyyn vaikutti afrikaanerien pääuskonnon, hollantilaisen reformoidun kirkon, piirissä syntynyt näkemys afrikaanerien muodostaman Volkin jumalallisesta oikeudesta Etelä-Afrikkaan." http://fi.wikipedia.org/wiki/Apartheid

Vieras

#2718 Re: Re: Re: Re: Re: Paljastettu strategia

25.03.2013 23:29

#2715: - Re: Re: Re: Re: Paljastettu strategia

Minulla ei ole vihollisia, uskovaisilla tuntuu sen sijaan olevan niitä mörköjä joka oven ja ikkunan takana.


Vieras

#2719 Re:

25.03.2013 23:30

#2717: -

Mikä tämän tietoiskun tarkoitus oli? Tuohan jo tiedetään. Kiitos kuitenkin.

taku

#2720 Re:

25.03.2013 23:35

#2717: -

Natsismi ei ollut kristillinen liike mitenkään vaan sekularistinen.Hitler oli ateisti.Itseasiassa yksi syy sille miksi monet kristityt hyväksyivät Hitlerin toimet oli se ajatus että uskonto ja politiikka pitäisi pitää erillään.Tämä käsitys johtuu siitä että kristityillä ja natseilla oli yhteinen vihollinen kommunismi jonka nimeen murhattiin 1900-lla reilusti yli sata miljoonaa ihmistä


Vieras

#2721 Re: Re:

25.03.2013 23:37

#2719: - Re:

Ole hyvä. Tietoiskun tarkoitus on antaa tietoa. Nämä historian tapahtumat ovat todennettavissa useista dokumenteista. Historia on mielenkiintoista ja opettavaista, myös kirkon historia. Kuinka paljon kaikkea "hyvää" onkaan tehty aikojen saatossa... http://fi.wikipedia.org/wiki/Inkvisitio


Vieras

#2722 Re: Re:

25.03.2013 23:39

#2720: taku - Re:

Aatu kuitenkin ymmärsi miten vahva ase uskonto on... Natsikortti vedettiin jo aikaisemmin kehiin, ajattelin vain täydentää. Kaikella ja kaikilla tuntuu olevan se "pimeä puoli".


Vieras

#2723 Lopettakaa ****** jauhaminen

25.03.2013 23:41

Mikä teitä ihmiset vaivaa? Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, oli se sitten tuon lakiehdotuksen puolesta tai ei.

Minä uskon Jumalaan ja Raamatun opetuksiin ja vaikka kuinka Raamatussa sanotaan että homous on syntiä, silti ei ole oikein kohdella toista ihmistä noin! Se ei ole meidän ihmisten tehtävä tuomita muita ihmisiä! Vaikka kuinka haukkuisitte homoja ja inhoisitte heitä, se ei silti vaikuta siihen mitä Jumalan silmissä saa anteeksi ja mitä ei.
LOPETTAKAA! Jokaisella ihmisellä on syntinsä! Käyttäkää mieluummin tuo energia siihen että keräätte lisää nimiä tähän adressiin älkääkä pilatko uskovaisten mainetta.

Sama koskee teitä puolestapuhujia, aivan turhaan tulette tänne meitä haukkumaan hihhuleiksi sun muiksi idiooteiksi! Te haukutte meitä siitä ettemme suvaitse homoja ja te ette itse suvaitse meidän näkemystä kumpi sitten on pahempi kun kumpikaan ei suvaitse toistaan? Ei kumpikaan! Ette te ole yhtään sen parempia ihmisiä sen takia että hyväksytte homouden. Osa meistä ihan oikeasti kunnioittaa pyhää avioliittoa ja solmii sen vain ainoastaan kerran elämässään ja uskoo siihen että avioliitto on tarkoitettu vain miehelle ja naiselle niin kuin Raamatussa opetetaan. Ja meillä totisesti on kaikki oikeus uskoa niin ja noudattaa tuon kirjan ohjeita. Jos kaikki noudattaisivat tuon kirjan tärkeimpiä ohjeita (kymmenen käskyä, rakkauden kaksoiskäsky, ym) ei tällaista typerää syyttelyä ja haukkumista tarvitsisi käydä vaan kaikki hyväksyisivät kaikki (oli sitten homo tai ei). Minä en voi todistaa teille että Jumala on olemassa, mutta ette tekään voi millään todistaa sitä etteikö Jumalaa olisi olemassa.


Kukaan ei varmasti täällä kirjoittamalla muuta toisen mielipidettä joten aivan turha kinastella täällä.

Vieras

#2724 Re: Re: Re:

25.03.2013 23:43

#2721: - Re: Re:

Kaikin mokomin, mutta eikö aihepiiri ole jo aika kaukana adressista, jolla toivotaan avioliiton säilyvän sukupuolten välisenä liittona, eikä minään muuna?


Vieras

#2725 Re: Lopettakaa ****** jauhaminen

25.03.2013 23:44

#2723: - Lopettakaa ****** jauhaminen

Älä nyt! Yksi on jo eronnut kirkosta, kyllä tämä kannattaa :)