Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Jeesuksen opetuslapsi, Pyhän Hengen ohjauksessa

#2801 Homous ja lesbous

26.03.2013 06:06

Kommentin 2513 Jeesuksen seuraaja - Profetia kohdalta löytyy video, joka näyttää hyvin sen, mitä tapahtuu näiden asioiden puolustajille. On jokaisen oma valinta, mitä tietä aikoo kulkea. Kuolema sitten vain sinetöi asian.
Googlesta löytyy videoita, joissa ihmisille on näytetty Taivas ja Uusi Jerusalem (Heaven and New Jerusalem) sekä Helvetti (Hell).
elämää tukeva laki

#2802 Re: En ikuna

26.03.2013 06:11

#2793: no en todellakaan allekirjoita - En ikuna

tämä adressi tukee tasa-arvoista miehen ja naisen avioliittoa, mutta syrjii syntiä, haureutta, moniavioisuutta. Tasa-arvo ei tarkoita sitä kun joku saa jotakin niin minäkin haluan sen kun se on muoti ilmiö ja kaverillakin on sellainen. Homous ja lesbous ei ole tervettä kehitystä kun ajatellaan lapsia, perheitä, yhteiskuntaa. Homo ja lesbo porukoissa kumppanin vaihtaminen on tilastojen mukaan 30 kertaa tiheämpää kuin muissa. Tämä altistaa hiv:n, aidsin,peräsuolisyövän leviämisen entistä nopeammin ja tätä ei laki voi sallia. On mentävä eheytyshoidon suuntaan eli järjestettävä asianmukaista hoitoa. Ei ole mitään järkeä tehdä laki, joka tuhoaa yhteiskuntamme tervettä rakennetta. Tätäkää laki ei saa oikeuttaa.


Vieras

#2803 Re: Re: Re: Kummastuneelle

26.03.2013 06:28

#2778: - Re: Re: Kummastuneelle 

"Kysymys ei kuitenkaan ole mistään marginaali-ilmiöstä, vaan meitä HLBT-ihmisiä tosiaan on kaikkialla, kaikissa ammateissa ja sosiaaliluokissa, näkyvissä ja näkymättömissä."

Kaikki nuo prosentin luokkaa olevat marginaalit nukkuvat vielä tähä aikaan aamusta...

suurperheen isä

#2804 Re: Re: Re: Re: Kummastuneelle

26.03.2013 07:06

#2803: - Re: Re: Re: Kummastuneelle

Meitä ihmisiä on kaikkialla ja jollekin marginaali porukalle ei avioliitto lakia lähdetä aukaisemaan vaan sen takia kun kaverilla on ja mulla ei ole. Tasa arvosta ja suvaitsevaisuudesta tässä ei ole kyse vaan homojen ja lesbojen ja himojen ja halujen täyttämisestä. Tässä on kyse luonnottoman tekeminen lain kautta luonnolliseksi, joka on epäonnistunut ajatus ja teko. Lain tarkoitus on suojella. Tässä laki aukaisisi tuhoavan toiminta tavan pitkällä aikavälillä. Tätä laki ei saa tehdä. Kaikkein eniten tästä kärsisi lapset, jotka ovat heikoin lenkki suojelua ajatellen. Sateenkaariperheissä moniavioisuus johtaa väistämättä lasten heitteille jäämiseen. Malliesimerkkejä Euroopasta löytyy Ranskasta ja tämä on tulosta siitä että tehdään lakeja jotka syntyvät himosta luonnottomuuteen, jossa kukaan ei kanna vastuuta. Heikoin jää heitteille.

Nykyistä järjetelmää tulee kehittää perheiden oikea aikaiseen tukemiseen ja eheytyshoidon järjestämiseen, jotta erityistarpeiset pääsevät elämän tielle.

Suomessa meillä ei ole vara tehdä tyhmiä päätöksiä, jossa kärsijöinä olisivat meidän omat lapsemme. Vapaus on ennen kaikkea vastuun kantamista päätöksistä ja lähimmäisistä.

Lasten puolesta

#2805 Re: Re: Re: Re: Re: Kummastuneelle

26.03.2013 07:30

#2804: suurperheen isä - Re: Re: Re: Re: Kummastuneelle 

"Suomessa meillä ei ole vara tehdä tyhmiä päätöksiä, jossa kärsijöinä olisivat meidän omat lapsemme. Vapaus on ennen kaikkea vastuun kantamista päätöksistä ja lähimmäisistä."

JUURI NÄIN.

Avioliitto-oikeus tulee säilyttää nykyisessä muodossa yhden miehen ja yhden naisen julkisena liittona, jonka puitteissa lapsilla on turvallinen, hyvä ja luonnollinen kasvuympäristö, ja jossa he saavat sekä isän että äidin mallin.

Kahden samaa sukupuolta olevien perheessä lapsi kasvaa kieroon, koska ei hän ymmärrä miksi hänellä on kaksi "äitiä" tai kaksi "isää". 


Vieras

#2806

26.03.2013 07:42

Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, mieheksi ja naiseksi hän heidät loi.
Jumala antoi miehelle avun, naisen.
Vain nainen ja mies voi solmia avioliiton ja pyytää siihen siunausta Jumalalta.
Jeesuksen opetuslapsi, Pyhän Hengen ohjauksessa

#2807 Taivas ja Helvetti

26.03.2013 07:47

Angelica Zambrano second video (2 nd experience ) Heaven and Hell, julkaistu 9.4.2012, katselukertoja 623338, Heaven and Hell is real, you tube, kuvaa mitä hänelle näytettiin Taivaasta ja Helvetistä. Video on englanninkielinen, mutta kuvatkin kertovat aika paljon.
Stara

#2808 Re:

26.03.2013 08:05

#2688: - Pitää sanatarkasti paikkansa. Meitä kristittyjä ei tarvitse hakea-löydät vastaantulevasta 10 henkilön joukosta meitä 9. Saattaa olla, että sinulla on vaikeuksia "luokitella" keskusteluunosallistuvia. Älä piittaa, sillä on hienoa, jos ei kaikkea ymmärräkään. Ymmärsitkö-no, se on hienoa!

 


Vieras

#2809 Re: Re: Raamatussa on totuus.

26.03.2013 08:25

#19: Kirin - Re: Raamatussa on totuus.

Onnellinen lapsi ,jos hän jatkaa samanlaista perheelämää kasvattajista ei tule Isovanhempia ,mistä he aikovat jatkossa saada lapsia vai käyvätkö vieraissa ? Koko mailma on sairastumassa tähän sairauteen ,EI HYVÄ


Vieras

#2810

26.03.2013 08:27

Avioliiton pyhyys on kansamme tuki.

Vieras

#2811

26.03.2013 08:41

Tässä tuli nyt huolimattomuuksissani allekirjoitettua väärä adressi sikäli, että avioliitto on kahden ihmisen välinen oikeus, ei pelkästään kahden eri sukupuolta olevien välinen oikeus.
Heikki

#2812 Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

26.03.2013 08:42

#4: Vieraampi - Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan 

 

>>>SEA:n kannanotto oli hyvä ja asiallinen. Ehkä se saisi kuitenkin olla tasapuolisempi. Homoseksuaalit tarvitsevat mielestäni myös jonkin liittomuodon, mikäli haluavat sitoutua toistensa elämään ja yhteisen talouden ylläpitoon.<<< Ihmisjärjellä ajatellen asia voi äkkiseltään vaikuttaa tuolta, mutta kristittyjen on ajataltava myös homojen pelastusta. Kristityt eivät kuitenkaan voi olla hyväksymässä tai sallimassa homojen liittoja, koska kristitty tekee silloin jopa homoutta pahemman synnin, ja noista synneistä on Raamatun mukaan palkkana kuolema, jos kristitty tietoisesti tekee tuossa asissa vastoin Jumalan tahtoa! (Room 1:24-32) Jos taas me kristityt rakastemme lähimmäisiämme, meidän velvollisuutemme on varoittaa myös homoja siitä, mikä heitä odottaa jos he eivät tee parannusta synneistään ja ota vastaa evankeliumia: Hesekiel 3:17-21 "Ihmislapsi, minä olen asettanut sinut Israelin heimolle vartijaksi. Kun kuulet sanan minun suustani, on sinun varoitettava heitä minun puolestani. Jos minä sanon jumalattomalle: sinun on kuolemalla kuoltava, mutta sinä et häntä varoita etkä puhu varoittaaksesi jumalatonta hänen jumalattomasta tiestänsä, että pelastaisit hänen henkensä, niin jumalaton kuolee synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi. Mutta jos sinä varoitat jumalatonta ja hän ei käänny jumalattomuudestansa eikä jumalattomalta tieltänsä, niin hän kuolee synnissänsä, mutta sinä olet sielusi pelastanut. Ja jos vanhurskas kääntyy pois vanhurskaudestansa ja tekee vääryyttä ja minä panen kompastuksen hänen eteensä, niin hän kuolee - kun et sinä häntä varoittanut, niin hän synnissänsä kuolee, ja vanhurskautta, jota hän oli harjoittanut, ei muisteta - mutta hänen verensä minä vaadin sinun kädestäsi.,Mutta jos sinä vanhurskasta varoitat, ettei vanhurskas tekisi syntiä, ja hän ei tee syntiä, niin hän totisesti saa elää, koska otti varoituksesta vaarin, ja sinä olet sielusi pelastanut." Edellinen Raamatun kohta osoittaa, että Jumala laittaa meidät kristityt vastuuseen, jos emme kerro totuutta myös homoillle. Tuo vastuu on kova, sillä kohtalonamme on iänkaikkinen ero Jumalasta eli toinen kuolema, jos emme varoita heitä siitä mikä heitä odottaa, jos he eivät tee parannusta!

Vieras

#2814

26.03.2013 08:48

...se on Jumalan tahto.
Heikki

#2815 Re: Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan

26.03.2013 08:48

#2812: Heikki - Re: Enimmäkseen sukupuolineutraalia avioliittoa vastaan 

 

Edellisessä kommentissani unohdin mainita nuoret, joita homoliittojen mahdollinen hyväksyminen, tai hyväksynnän osoittaminenn homoudelle eniten koskisi. Homojen vaatiman lain, jossa heille annettaisiin erivapauksia avioitumisen suhteen, hyväksyminen johtaisi tuhansia nuoria harhaan. Kristittyjen vastuu on myös huolehtia siitä ettei nuoria eksytetä haureuden harjoittamiseen: Matt 18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

Vieras

#2816

26.03.2013 08:58

Nämä asiat pitää hoitaa Raamattun sanaan perustuen eikä ihmisjärjen mukaan.
Heikki

#2817 Re:

26.03.2013 08:58

#2813: -  

 

Avioliittolaki on jo nyt täysin tasa-arvoinen kaikille. Kaikille on annettu aivan samat ehdot, jotka tulee täyttää päästäkseen avioon. Ei sokeillekaan anneta ajokorttia tasa-arvon perusteella, eikä kleptomaanin sallita varastaa vain siksi, että varastelemininen on turmeltuneissa geeneissä. Ei muillekaan perversioille anneta aviotumisoikeutta, miksi siis homoille tulisi tuo erivapaus sallia? Arkkipiispan kommentti osoittavat sen, ettei hän voi olla Jumalan palvelija, koska kieltää Jumalan sanan. Hän on jo eläessään kuollut (hengellisesti): Room 1:24-32 "Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin JUMALA HYLKÄSI HEIDÄT HEIDÄN KELVOTTOMAN MIELENSÄ VALTAAN, TEKEMÄÄN SOPIMATTOMIA. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, OVAT KUOLEMAN ANSAINNEET, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan VIELÄPÄ OSOITTAVAT HYVÄKSYMISTÄ niille, jotka niitä tekevät."

Vieras

#2818

26.03.2013 09:05

Homot eivät saa mennä naimisiin ja heteroille avioliitto on näin tärkeä ja kunnioitettava pilari?

http://www.demi.fi/keskustelut/suhteet/onko-mulla-pokkaa-menn%C3%A4-naimisiin#.UVFGuBzjdxU

Jospa vaan lakkautetaan koko instituutio.
Heikki

#2819 Re:

26.03.2013 09:08

#2811: -  

 

>>Tässä tuli nyt huolimattomuuksissani allekirjoitettua väärä adressi sikäli, että avioliitto on kahden ihmisen välinen oikeus, ei pelkästään kahden eri sukupuolta olevien välinen oikeus.<< Tuon lisäksi että rajasit sen olevan kahden ihmisen välinen oikeus, laki suojelee avioliitoa muillakin rajauksilla, mm. että aviopuolisoiden tulee olla täysi-ikäisiä ja heillä ei saa ennestään olla puolisoa, lisäksi avioituvien tulee olla eri sukupuolen edustajia. Haluaisitko poistaa myös nuo muut lain asettamat rajoitukset, joilla avioliittoa halutaan suojella? Eikö laki ole kirjoitettu juuri siksi tuollaiseksi, että se antaa avioliitolle käsiteeenä suojan kaikenlaisilta perversioilta? Laissamme on paljon rajoituksia ja ehtoja, mikä ei suinkaan tarkoita että lakimme ei olisi sama, tai tasa-arvoinen kaikille. Laissa olevien rajoitusten ja ehtojen tarkoituksena on turvata kansalaisten elämää vahingollisilta asioilta.
digger

#2820

26.03.2013 09:15

mielestäni avioliitto kuulu miehelle ja naiselle se on mielstäni ihan selvä asia.johan luoja kiin sano että se on miehen ja naisen välinen asia ei kahden miehen tai naisen.

Vieras

#2821

26.03.2013 09:15

kyllä..

Vieras

#2822 Re:

26.03.2013 09:15


Vieras

#2823 Re: Re: Kummastuneelle

26.03.2013 09:26

#2777: taku - Re: Kummastuneelle

Hieno luokitus! Sehän tukee kristittyjen käsitystä siitä, että homoseksuaalisuus on omaa valintaa. Että  mennäään joidenkin tuntemusten mukaan luonnottomaan suuntaan.

rohkeat lukekoot

#2824 Paljastettu stratgia!

26.03.2013 09:30


Vieras

#2825 Kiitos

26.03.2013 09:31

tästä addressista!