Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

07.04.2014 16:28



Vieras

#33577 Re: Re: Re: homoilulle loppu

07.04.2014 16:37

#33570: - Re: Re: homoilulle loppu

Luulo ei ole edelleenkään tiedon arvoista.


Vieras

#33578 Re: Re: homoilulle loppu

07.04.2014 16:46

#33569: Utelias keltainen... - Re: homoilulle loppu

Tuo liika uteliaisuus on vain sinulle haitaksi. Aiemminkin olen havainnut täällä olevan erään uteliaan, sinäkö siis. Jatkuvia kyselyjä, vaikka ei ole varsinainen kysymyspalsta. Vastauksen voi saada, jos sellaisen joku suo.


Vieras

#33579 Re: Re: Re: Re: homoilulle loppu

07.04.2014 16:50

#33577: - Re: Re: Re: homoilulle loppu

Niinpä! Ja usko on hyvin sitkeän oloista luuloa, jota tosiasiatkaan ja terveen järjen ääni eivät käännä miksikään.

Mutta tuosta eheytyjästä puheen ollen ei kyllä tarvitse luulla, tarinan falskiuden näkee kuka tahansa ja kirjoittajan kyllä tunnistaa samaksi satuilijaksi, joka näitä on ennenkin tänne kynäillyt - siinä kuuluisassa uskiksen ehdottoman rehellisyyden puuskassaan.


Vieras

#33580 Re: Re: homoilulle loppu

07.04.2014 16:51

#33569: Utelias keltainen... - Re: homoilulle loppu

Tutkintatuomariko siellä kysyy kysymyksiään vai poliisi.


Vieras

#33581 Re: Re: Re: homoilulle loppu

07.04.2014 17:02

#33580: - Re: Re: homoilulle loppu

Voi olla, että jossain vaiheessa poliisin olisi syytä vähän kysellä...

Tuollainen vakavilla asioilla pelleily voi viedä jonkun herkkäuskoisen ja nurkkaan ahdistetun homon mielenterveyden tai hengen, kun joku täällä valehtelee ratkaisseensa eheytyksen avulla ne "ongelmat", jotka hänen ahdasmielinen yhteisönsä väittää myös hänellä olevan.

Mutta eihän sillä väliä, pikku leikkimielinen juttuhan se vain oli ja kaikkien homojen hyväksi tehty kristillisen rehellinen huijaus! Kummallista vaan, kun nuo homot ovat niin herkkänahkaisia, että eivät jaksa ponnistella loppuun asti ja rupeavat tekemään kaikenlaista itselleen.... Liian heikko usko varmaan syynä.....


Vieras

#33582 Re: Re: Re: Re: Re: homoilulle loppu

07.04.2014 17:13

#33579: - Re: Re: Re: Re: homoilulle loppu

Kunnioitan tuota sinun sananvapauttasi. Eipä meidän tarvitse olla samaa mieltä. Tuo on sinun määritelmäsi uskosta ja sinun määritelmäsi luulosta ja näiden kahden keskinäisestä suhteesta. Samoin myös sinun määritelmäsi totuudesta ja sinun määritelmäsi järjestä ja noista kaikista olet saanut ympättyä tuollaisen paketin, johon uskot. Tuo on sinun pakettisi ja omani on aivan toisen näköinen. Näillä mennään.

Tältä illalta täytyy taas lopettaa.

res.matr.

#33583 Re: Re: Re: Re: homoilulle loppu

07.04.2014 17:26

#33581: - Re: Re: Re: homoilulle loppu 

 Vähän samantapaisia tuntuvat nuo ´eheytymistarinat´ olevan ,kuin entisajan ufo-havainnot. Jos joku esim. tutkija niistä kiinnostui liikaa, niin kerrottiin raporttien olevan niin suuria salaisuuksia sisältäneitä, ettei NASA luovuttanut niitä julkisuuteen, joten kyseessä olleiden(yleensä)  sotilaslentäjien tärkeät havainnot (...ja samalla  noiden lentäjien henkilöllisyyskin) jäivät verifioimatta.Eli uskoi kuka halusi-pääasiahan oli että lehden myyntiluvut kasvoivat,tai ainakin että  säilyivät ennallaan ja että ufo-seminaarien ´asiantuntijoille ´riitti innostuneita kuulijoita...

Panty-boy

#33584 Re: Re: Re: trollailulle loppu

07.04.2014 18:08

#33575: - Re: Re: homoilulle loppu 

 Eli ei siis kannattaisi kysellä minkään ´eheytymis-ihmetarinan´tarkempia yksityiskohtia tai pyrkiä liikaa niitä tarkastelemaan-kannattaisi vain uskoa kaikki -sanasta sanaan- kun vain  joku anonyymi niitä kertoo jossain joskus sattuneen jollekin ,josta hän ei sitten  kuitenkaan kerro, ei -pyydettäessäkään- suostu kertomaan yhtään   mitään ...Näinkö ne siis  pitäisi ottaa?


Vieras

#33585

07.04.2014 18:09


"6 Tahaton lapsettomuus

Uusi tavoite: Hedelmöityshoitoihin pääsy ja hoitojen sairausvakuutuskorvaukset toteutuvat vailla seksuaaliseen suuntautumiseen, sukupuoli-identiteettiin tai perhemuotoon kohdistuvaa syrjintää.

Eduskunnan oikeusasiamies ja tasa-arvovaltuutettu ovat lausuneet, että hedelmöityshoitojen epääminen sukupuoli-identiteetin perusteella on kiellettyä syrjintää.

7 Raskausaika, 8 Synnytys ja synnytyksen jälkeinen aika

Raskauteen, synnytykseen ja niitä seuraavaan aikaan liittyvissä palveluissa on muistettava, että raskaana oleva ja synnyttävä henkilö voi olla myös esimerkiksi transtaustainen mies, ja toisaalta se, että lapsella voi olla useita äitejä, jolloin synnyttäjä ei ole lapsen ainoa äiti. Suosittelemme ilmaisujen ’raskaana oleva henkilö’, ’synnyttäjä’ tai ’synnyttävä vanhempi’ käyttöä raskaana olevasta tai synnyttävästä henkilöstä (raskaana oleva / synnyttävä nainen -termien sijaan).

9 Raskauden ehkäisy

S. 85 Uusi tavoite: Raskauden ehkäisyyn ja perhesuunnitteluun tähtäävässä toiminnassa huomioidaan sensitiivisesti sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuus ja tarkoituksellinen lapsettomuus.

Raskauden ehkäisyn automaattinen tarjoaminen esimerkiksi naisille, joilla ei ole seksiä miesten kanssa, tai toisaalta raskauden kiirehtiminen naisille, jotka eivät suunnittele lasten hankintaa, voi tuntua loukkaavalta ja vähentää luottamusta terveydenhuoltoon.

11 Seksitaudit

Toivomme, että ohjelmassa kiinnitettäisiin vielä enemmän huomiota matalan kynnyksen palveluiden tarjontaan eri kohderyhmille, kuten miesten kanssa seksiä harrastaville miehille ja naisten kanssa seksiä harrastaville naisille, sekä hiv-stigman vähentämisen merkitykseen."


http://seta.fi/lausunto-seksuaali-ja-lisaantymisterveyden-edistamisen-toimintaohjelmaluonnoksesta-thllle/


Vieras

#33586 Some circumstantial evidence to the case of lieing

07.04.2014 18:24

´Bepanthen´-voiteen nimi kirjoitetaan näin-sanan kolmas kirjain ei siis ollut B...
Rohkaisua muillekin kärsiville

#33587 Totuus on tie mi elämään vie

07.04.2014 19:38

Lopettakaa syyttely ja antakaa homojen tehdä itse päätökset valinnoistaan, jos joku on saanut eheytyshoidoista avun on syytä antaa hänen jatkaa valitsemallaan tiellä, eikä hakea muita syitä.
On pelkästään positiivista, jos joku aloittaa uuden elämän ja voi hyvin uudessa liitossaan, eikä enää hae keinotekoista ònnea`itselleen.

Vieras

#33588 Re: Totuus on tie mi elämään vie

07.04.2014 19:45

#33587: Rohkaisua muillekin kärsiville - Totuus on tie mi elämään vie

Jos päättäisit ruveta homoksi, koska ympärilläsi oleva yhteisö pitäisi heterouttasi syntinä, aloittaisit tietysti pienen totutteluvaiheen jälkeen elämän oman omaa sukupuoltasi olevan kullan kanssa, etkä enää etsisi itsellesi keinotekoista onnea vastakkaisen sukupuolen turmelusta tuottavasta seurasta...?

Ja tätä niin itsenäistä ratkaisuasi sitten käyttäisivät lähipiirisi muidenkin heteroiden painostamiseen homouteen, koska se sinultakin niin hienosti sujui.

Tuntuuko teksti järjelliseltä? Jos ei, niin tiedät suunnilleen, miten käsittämätöntä tekstiä tuo eheytyshöpinä on homon korvissa -  paitsi niiden, jotka olette saaneet uhreiksenne uskonnollisella pelottelulla.

 

Onni odottaa edessäsi

#33589 Biologiaa

07.04.2014 19:54

Anatomia kertoo asiat aika tarkkaan, mikä on luonnon vastaista ja mikä luonnollista. Jos miespuolinen henkilö on saman sukupuolen peräreillä, niin siinä ei ole mitään luonnollista. Taudin sieltä voi saada ja haiskahtaakin aika pahalta. Suosittelisin terveempää vaihtoehtoa ja itsetutkiskelua kriittisesti.

Vieras

#33590 Re: Biologiaa

07.04.2014 19:55

#33589: Onni odottaa edessäsi - Biologiaa

Nyt on aika jeesupersun mennä nukkumaan katselemaan noita ruskeita toiveuniaan!

New life

#33591 Biologiaa

07.04.2014 20:03

Kannattaa ottaa asia asiana ja hyväksyä tosiasiat. Relevantti kysymys on mitä mies tekee toisen miehen peräreiällä. En suosittele kenellekään, terveempiäkin vaihtoehtoja on maailma pullollaan, kannattaa ottaa mahdollisuuksista kiinni.

Vieras

#33592 Re: Biologiaa

07.04.2014 20:05

#33591: New life - Biologiaa

Ota sitten äläkä täällä valita!

Huolestunut Pönttölän Iisakki

#33593 Re: Biologiaa

07.04.2014 20:49

#33591: New life - Biologiaa 

 Entä mitä miehinen mies tekee naisellisen naisen peräreiällä? Onhan selvä tosiasia ettei nuoren  tytön peppu ketään nuorta miestä ajatuksena kiihota yhtään, kaikki  kuvamateriaalikin tukee juuri tätä faktaa. Sehän ei  sitäpaitsi ole sallittua eikä hyväksyttyäkään...ps* Etelän lomamatkat  Suomesta olisi nyt nekin  kiellettävä kokonaan ja kaikki palaavat matkailijat pantava vankilaan lasten suojelemiseksi dengue-kuumeelta, joka nyt uhkaa levitä. Turistidengue leviää turistien kautta ja se tulee kunnollisille isänmaallisille veronmaksajille kalliiksi. Matkatoimistovirkailijat olisi kai parasta vangita heti ja matkailuelinkeino julistettava  heti laittomaksi yhteiskuntamme suojaamiseksi.Eihän kunnon ihminen mitään matkoja tarvitse,työ isänmaan hyväksihän tuo kaikille riittävän hyvän tunteen.


Vieras

#33594

07.04.2014 23:00



Körttiriveissä kannetaan huolta liikkeen linjasta


– Olemme olleet yhteydessä Herättäjä-Yhdistyksen johtoon ja yrittäneet saada keskustelua aikaan herännäisyyden sisällä. Olemme tehneet jutun aiheesta Hengelliseen Kuukausilehteen, mutta emme ole saaneet sille julkaisulupaa. Olemme ottaneet aiheen esille Herättäjä-Yhdistyksen tapahtumissa, ja joka paikassa on ilmaantunut uusia, joilla on sama huoli herännäisyyden tämän hetken tilanteesta, Jouko Kukkonen kertoo.

Kukkosen mukaan aito hengellinen ja körttiläinen elämä ei enää heijastu seurapuheissa entiseen tapaan.

– Aito hengellinen körttiläinen elämä on hyvin Kristus-keskeistä. Siinä on olennaista lyhyt armojärjestys, jossa on syntinen ihminen ja ristiinnaulittu Kristus. Jos ristiinnaulittu Kristus puuttuu puheitten sisällöstä, silloin se ei ole aitoa körttiläistä, eikä hengellistäkään. Tätä suuntausta, joka körttiläisyydessä nyt on, voisi kuvata sanalla 'yhteiskunnallisuus', Kukkonen sanoo.

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/4404/korttiriveissa_kannetaan_huolta_liikkeen_linjasta

Suvaitsevainen vaan ei uskovainen

#33595 Suvaitsemattomien hölmöjen adressi

08.04.2014 05:38

Tämä adressi on suvaitsemattomuuden huippu! toivottavasti lisää runsaasti kirkosta eroamista.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.04.2014 05:50



Vieras

#33597

08.04.2014 07:10

Päivän Sana

Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa.

1. Tim. 2:1-2 (KR33/38)
http://raamattu.uskonkirjat.net/daily.html

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

08.04.2014 07:14


Panseksuaali kolmannen sukupuolen edustaja

#33599 Loppu väkivallalle, tilaa rakkaudelle

08.04.2014 08:00

Te homojen syrjijät, oletteko koskaan edes tunteneet ketään homoseksuaalia tai muuta seksuaali- tai sukupuolivähemmistöjen edustajaa?

Jos olisitte, tietäisitte, että seksuaalivähemmistöjenkin edustajat ovat ihan tavallisia ihmisiä. Käyvät töissä, ostavat ruokaa, opiskelevat, viettävät aikaa ystäviensä kanssa... Rakastuvat. Rakkauden kohde on ihminen, sellainen ihminen, joka on tärkeä, erityinen. Ja mitä seksiin tulee, seksi on kuulkaas pariskunnan yksityisasia. Se, mitä jotkut toiset harrastavat makuuhuoneessaan, ei kuulu muille. Seksi on tapa osoittaa rakkautta, vain harvemmin sen avulla tehdään lapsia. Miksi te homojen syrjijät olette niin huolissanne homomiehen, jota ette edes tunne, peräsuolesta? Eiköhän kukin homomies ihan itse pidä huolen omista asioistaan, mm. seksuaaliterveydestään. Oli kyseessä sitten homo- tai heteropari, sitä anaaliseksiä voi harrastaa varovaisesti ja kondomin kanssa, niin pysyy paikat ehjinä eikä taudit tartu.

Kun kaksi ihmistä, sukupuolesta riippumatta, rakastaa toisiaan (nyt siis puhutaan itse rakkaudesta, ei seksistä), he ovat onnellisia. Rakkaalta saa tukea, turvaa ja läheisyyttä, mikä auttaa arkielämässä. Se, että kaksi samaa sukupuolta olevaa rakastavat toisiaan, ei vahingoita ketään.

Sen sijaan se vahingoittaa, että homonvihaajat kiusaavat, puhuvat pahaa, lyövät tai jopa tappavat. Se on väkivaltaa ja väkivalta luo surua, vihaa ja masentuneisuuta. Väkivallalla ei luoda parempaa maailmaa.

Eläköön vapaus, rakkaus, veljeys ja tasa-arvo ja välittäköön ihmiset vain omista asioistaan!
Huutamallako suvaitsevaisuutta?

#33600 Massachutettsin "tasa-arvo ja suvaitsevaisuus"!?

08.04.2014 09:34

#33599: Panseksuaali kolmannen sukupuolen edustaja - Loppu väkivallalle, tilaa rakkaudelle

 

Sitä vaan olen ihmetellyt, että mitä tuo  homojen yhäti jatkuva äänekäs esilläolo ja ainavain sairaammaksi käyvä touhu, esim. tuolla Massachutettsissa ajaa perimmältään takaa!?

Mitä nyt VIELÄ puuttuu, kun pitää kummallisia kulkueitakin ainavain järjestää
- ja tuo lapsiin kohdistuva "opettaminen"..!?

Pitäisikö kaikkien olla jotenkin heterosta poikkeavalla tavalla suuntautunut,  ennen kuin saavuttavat kuvitellun rauhan sisimpäänsä!?

 

Homoliittolain vaikutukset Massachusettsin osavaltiossa
http://www.youtube.com/watch?v=bSXFb6ULsCg