Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Järjen ääni

#5826 Re: Re: Re: Re: Re:

03.04.2013 11:09

#5822: - Re: Re: Re: Re:

 

Tuohan on aivan aivotonta toimintaa. Yritä nyt ymmärtää tämä: "Kansalaisaloite voi sisältää joko lakiehdotuksen tai ehdotuksen lainvalmisteluun ryhtymisestä. Aloite voi koskea myös voimassa olevan lain muuttamista tai kumoamista. Jos aloite tehdään lakiehdotuksen muotoon, sen tulee sisältää säädösteksti. Aloitteen tulee kohdistua yhteen asiakokonaisuuteen ja siinä tulee aina olla mukana perustelut."

 

Minkä avioliittolakia koskevan aloitteen te jeesushihhulit voisitte laittaa vireille kansalaisaloitteen kautta? Senkö, että nykyinen laki olisi pidettävä voimassa? Ikävä kyllä tuollainen aloite ei täytä kansalaisaloitteen vaatimuksia.


Vieras

#5827 Re: Re: Re: Matematiikkaa

03.04.2013 11:11

#5817: blokki - Re: Re: Matematiikkaa

täyttä valetta. Enemmistö ei varmaan kannata haureuden laillistamista tasa-arvon nimissä. Älä unta nää. Vihreät ja seta ovat valehdelleet alusta lähtien tasa-arvo asialla.

Jeesuksen oma

#5828 Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 11:13

#5824: ei tälle adressille! - Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Kehotan tutkimaan Sanaa.  Sielä löytyvät kyllä vastaukset kaikkiin kysymyksiin ja elämänohjeet kaikkiin tilanteisiin!

Lue ensin 10 käskyä, mikä on kaikkein ensimmäinen käsky.  Sitten aloita vaikka Uudesta testamentista.  Asioiden ymmärtäminen edellyttää jatkuvaa Sanan tutkistelua.

 

 

ei tälle adressille!

#5829 Re: Terolle!

03.04.2013 11:18

#5825: Jeesuksen oma - Terolle!

Mitä hyötyä uskosta on, jos ei ole mitään todisteita siitä, että uskot johonkin todelliseen? Ja mitä armoa on "usko tai joudut kidutettavaksi ikuisiksi ajoiksi"? Ja mitä tässä pitää rukoilla, jos ei usko, että on ketään "kuuntelemassa"? Rukous vaatii ensin uskon johonkin kuuntelijaan. Ja mistä tiedät, että jos Jumala on olemassa, se olisi juutalaisuuden/kristillisyyden/islamin jumala? Oon lukenu raamattua, ja suurimmalta osalta melko julmaa luettavaa, insestiä, kansanmurhia, ihmisurhrauksia, raiskauksia, yms. Ja raamatun Jumala kaikkea muuta kuin ihmisiä rakastava jumala.

Raamatusta, Jumalasta ja teismistä

#5830 Re: Re: Terolle!

03.04.2013 11:38

#5829: ei tälle adressille! - Re: Terolle!

Lähden itse siitä että ns. kaiken takana on oltava yleensä jotain elämää suurempaa. Mielestäni keskustelun tai väittelyn Jumalan tai korkeamman voiman suhteen pitäisi käsitellä vain sitä onko tämä voima persoonallinen vai ei, ei sitä onko sitä yleensä olemassa. Mielestäni se, että kaiken takana olemassaolon, materian ja ajan alullepanijana ei ole yhtään mitään, ei ole vaihtoehto. Mutta toki tästäkin voi keskustella ja olla eri mieltä.

Mitä Raamattuun tulee, niin mielestäni Raamattu ei anna täysin autenttista kuvaa Jumalasta, minkä huomaa mm. psalminteksteissä. Psalmit kuvastavat lähinnä sitä millainen kirjoittaja toivoisi Jumalan olevan. Eli, kuten tekstistä voi lukea, niin kirjoittaja omassa kostonvimmassaan toivoisi Jumalan olevan sellainen joka tuhoaa vihamiehet jne. Todella rumaa tekstiä paikoittain.

Olen sen verran radikaali uskova, että mielestäni myös VT:n kertomukset Israelin kansan vallitusretkistä kuvastavat tällaista jumalakäsitystä, ja ovat rankasti liioiteltuja. Israelilaiset valloittavat ja tuhoavat Jumalan avulla kokonaisia kaupunkeja ja tappavat kaikki asukkaat.

Näkee että hiffattuaan olevansa Jumalan "valittu kansa", erityisasema Jumalan edessä nousi israelilaisille lievästi sanottuna hattuun. Suhtaudun myös varauksella siihen mitä kaikkea Jumala sanoo esiintyessään näiden kertomusten henkilönä.

Tämän vuoksi pidän erityisesti profeettojen kirjoista, alkaen Jesajasta. Profeetat laittoivat ylimielisille ja omaan paremmuuteensa lähes pakahtuneille israelilaisille jäitä hattuun, ja luettelivat melkoisia tuomionsanoja, "koska kätenne ovat veren tahrimat".

Vanhan liiton aikana Pyhä Henki annettiin vain profeetoille ja kuninkaille. Koska useimpien VT:n kirjoittajasta ei ole takeita tai edes viitteitä, suhtaudun niihin siksi varauksella. Profeettojen kirjoissa Jumala lukee tuomiota omalle kansalleen ja armahtaa vieraita kansoja, jotka tekevät sitä mikä on oikein.

Lopullisen ja oikean kuvan ja ilmoituksen Jumalasta antoi kuitenkin Jeesus, joka korjasi kerta toisensa jälkeen ihmisten käsitystä julmasta, kostonhimoisesta ja vastoinkäymisillä, lapsettomuudella, sairauksilla ym. rankaisevasta Jumalasta.

Sen, vaikuttaako Jeesus nykypäivänä, ja miten uskottava Raamatun todistus Jeesuksesta, ylösnousemuksesta ym. on, voi koetella ja niin pitääkin tehdä. Mutta Jumalasta ilmoittivat ensin profeetat ja sitten Jeesus. Lue niitä.

 

Jeesuksen oma

#5831 Re: Re: Terolle!

03.04.2013 11:38

#5829: ei tälle adressille! - Re: Terolle!

Jumala kuulee kaikki meidän rukouksemme, jopa hiljaiset huokauksemme.  Hän tuntee kaikki meidän ajatuksemme, sanamme ja tekomme.  Tiedän tämän, koska olen tehnyt matkaa Herran kanssa jo muutaman vuoden.  Kun tulin uskoon, meni muutamia kuukausia, ennenkuin Pyhä Henki tuli elämääni.  Sen jälkeen elämä on ollutkin ihmeitä ja todisteita täynnä - ja myös siunauksia! Jokaisen on löydettävä se henkilökohtainen suhde Jumalaan, sillä pelastuu ja pääsee Taivaaseen! Ja sehän se vasta mahtava juttu on!!! Jumala on ihan oikeasti olemassa! Älä nyt luovuta ja pullikoi koko ajan vastaan vaan ala etsiä! Kyllä Herra tulee sinua vastaan ja on lähempänä kuin arvaatkaan.

Siunausta sinun elämällesi!

 

Tämän paremmin en osaa sinua neuvoa.

 

veryxyl

#5832 Päivän sana Länsi-Savo lehdessä

03.04.2013 11:52

Hoos,6:1

1 "Tulkaa, palatkaamme Herran luo! Hän on raadellut, mutta hän myös parantaa, hän on lyönyt, mutta hän myös sitoo haavat. [5. Moos. 32:39; 1. Sam. 2:6 : Job 5:18]
Ja jatkuu:
2 Vain päivä tai kaksi, ja hän virvoittaa meidät, kolmantena päivänä hän nostaa meidät ylös, ja niin me saamme elää ja palvella häntä. [Jes. 26:19]
3 Ottakaamme opiksemme, pyrkikäämme tuntemaan Herra! Hän tulee, se on varmaa kuin aamun koitto. Hän tulee kuin sade, kuin kevätsade, joka kastelee maan."

Room.10:17
Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.

Siunausta kaikille ja menestystä adressille!
Kannatatko tasa-arvoa (pedofileille?)

#5833 Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 11:53

#5800: ei tälle adressille! - Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN 

 En ole koskaan ajatellut, että avioliitto olisi vain niiden kahden asia, jotka menevät naimisiin. Se koskettaa kaikkia ihmisiä, jotka elävät heifdä lähellään ja ennen kaikkea liitosta mahdollisesti syntyviä lapsia.

Homot tuntuvat ajattelevan länsimaiseen tapaan, että yksilöt saavat tehdä mitä vain eikä se kuulu kellekään. Mutta totuus on , että jokainen yksilö, joka elää sellaisessa paikassa kuin yhteiskunta, on velvollinen huomioimaan omien yksilöllisten ratkaisujen vaikutusta muihin. Tämä ajattelu on idän maissa yleisempää.

Eduskunnassa homoliittoja on kannattanut alle 100 - oliko se 76 henkilöä. Eduskunta säätää lait ja eduskunnan valitsee kansa. Gallupit eivät säädä lakeja eivätkä ne edes voita vaaleja.

tero p.

#5834 Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 11:57

#5818: - Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Näinkin toki voi sanoa, tietysti voimme mennä vielä pitemmälle ja todeta että olen yhtä vanha kuin se energia josta materia koostuu.

 

Syntymäpäivääni vietän pilllusta tulemisen vuosipäivänä.


Vieras

#5835

03.04.2013 12:00

Hyvä adressi!
ei tälle adressille!

#5836 Re: Re: Re: Terolle!

03.04.2013 12:02

#5830: Raamatusta, Jumalasta ja teismistä - Re: Re: Terolle!

Lähden alkuun taas kysymyksellä. Minkä vuoksi kaiken takana pitäisi olla jotain elämää suurempaa? Onko uskosi tähän vain sitä, ettet pysty ajattelemaan maailmankaikkeutta ilman jotain suurempaa? Jos näin, niin ei ole mitään syytä miksi pitäisi olla, et vain pysty ajattelemaan sellaista tilannetta ja se ei tee jumalan olemassaolosta yhtään sen todellisempaa.

Eikös raamatun pitänyt olla Jumalan erehtymätön sana? Näin ainakin olen kuullut kaikkien muiden kristittyjen sanovan. Ja VT:ssä Jumala käskee Israelilaisia tappamaan, valloittamaan ja alistamaan muut kansat. Ja noissa profetioissa saa kyllä melkolailla käyttää mielikuvitusta, että niistä saa jonkinlaisen ennustuksen. Ja vaikka näistä saisikin sen, koko raamattu on koottu siten, että profetiat näyttäisivät toteutuneen.

Jeesus saattoi korjata kuvaa tuollaisesta Jumalasta, mutta antoi vastineeksi sen "usko tai sinua kidutetaan ikuisuus" version, ja tämä jumala vielä julmempi kuin elinaikasilla vaivoilla kiusaava jumala.

 


Vieras

#5837 Re: Hyvä adressi

03.04.2013 12:04

#5835: -  

 Minustakin on hyvä saada ilmaista mielipiteeni nykyisen avioliittolain puolesta. Siinä laissa ei ole ollut mitään vikaa.

ei tälle adressille!

#5838 Re: Re: Re: Terolle!

03.04.2013 12:04

#5831: Jeesuksen oma - Re: Re: Terolle!

Etsitään etsitään, mutta ku tuo pirulainen on unohtanu jättää mitään todisteita itsestään. Kyllä sitä mielellään uskottaisiin, jos olisi jotain mihin uskoa. Palvonta ja kunnioitus on sitten aivan toinen asia.

ei tälle adressille!

#5839 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 12:11

#5833: Kannatatko tasa-arvoa (pedofileille?) - Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Nimimerkin kysymys pahasti ladattu kysymys. Kannatan tasa-arvoa kaikessa, mutta pedofiliassa kyse ei ole tasa-arvoisesta "suhteesta". Tässä lapsi tulee aina alistetuksi ja vahingoitetuksi.

Mutta homoliitoista: miten se voi vahingoittaa ketään, jos lapsella on vanhemmat (isä ja äiti tai isä ja isä tai äiti ja äiti), jotka rakastavat tätä ja haluavat tämän parasta? Muilla tämän perheen ulkopuolisilla henkilöillä (myös sukulaiset) ei ole merkitystä tässä kontekstissa.


Vieras

#5840 TÄLLE ADRESSILLE

03.04.2013 12:16

#5833: Kannatatko tasa-arvoa (pedofileille?) - Re: Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Eduskunnssa enemmistö on naisen ja miehen avioliiton kannalla. Tasa-arvoinen suomi ei tarvitse homoutta ja lesboutta ollakseen tasa-arvoinen itsenäinen valtio. Tasa-arvolla pelleily ja valehtelu vie vihreiden uskottavuuden. Valehtelihan Heidi Hautalakin pimeän työn teon. Mitä rötösnaiset edellä sitä vihreä puolue perässä. Puolue ottaa mallia puoluepomoista ja valehtelevat tasa-arvolla.

Suomalainen poika ja tyttö, mies ja nainen tarvitsee esimerkejä, jotka rakentavat kestävää kehitystä. Isä ja äiti ovat yhteiskunnan perusta, jos perheet voi pahoin myös yhteiskunta voi pahoin.

HOLLANNISSA HOMOT SAA HILLUA KÄYTTÄEN LAPSIA SEKSI ORJINAAN. HOMOT KÄYTTÄVÄT USEIN HOLLANTIA HOMOJEN PARATIISINA, JOTEN OTTAVAT MALLIA MYÖS PEDOFILIASSA.

NYT ON AIKA PYSÄYTTÄÄ TÄMÄ TASA-ARVOLLA VALEHTELU JA KIKKAILU. AINA PAHA TULEE VALKOISEEN VALHEESEEN PUETTUNA JA NÄYTTÄÄ NIIN HYVÄLTÄ, MUTTA ON VASTOIN IHMISYYTTÄ.

ISÄT,ÄIDIT, PAPAT JA MUMMIT NYT ON AIKA VAIKUTTAA LASTEMME JA PERHEIDEN PARHAAKSI.

VIEKÄÄ VIESTIÄ ETEENPÄIN TÄSTÄ KAMPANJASTA JA VIHREIDEN JA SETAN TASA-ARVOLLA VALEHTELUSTA, KOSKA KANSAN TULEE SAADA TIETÄÄ TOTUUS HOMOUDEN JA LESBOUDEN LIITTO EHDOTUSTEN MORAALITTOMUUDEN.

 

 


Vieras

#5841 Re: TÄLLE ADRESSILLE

03.04.2013 12:18

HOLLANNISSA HOMOT SAA HILLUA KÄYTTÄEN LAPSIA SEKSI ORJINAAN. HOMOT KÄYTTÄVÄT USEIN HOLLANTIA HOMOJEN PARATIISINA, JOTEN OTTAVAT MALLIA MYÖS PEDOFILIASSA.

mistähän keksit nämä "faktat"? lähdettä tälle?


Vieras

#5842

03.04.2013 12:22

Nämä CAPSEILLA kirjoittavat hurupäät ovat ehdottomasti parasta mainosta adressin edustamalle ajatusmaailmalle. Screenshot-kansio laulamaan.
taku

#5843 Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 12:26

#5794: ei tälle adressille! - Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Useimmat mainitsemistasi asioista ovat Vanhasta testamentista.Mitä orjuuteen taas tulee niin siinä tulee vastaan ihan käytännön ongelma.JOSkorostan jos tulisimme siihenlopputulokseen että orjuus olisi oikein niin pitäisi miettiä millä perusteella jollakulla on oikeus vapauteen ja jollakulla toisella ei


Vieras

#5844

03.04.2013 12:29

Männistön aloitteen allekirjoittamatta jättäneistä peräti 38 kansanedustajaa kertoi vaalikoneissa kannattavansa jossain muodossa tasa-arvoista avioliittolakia. Ylen vuoden 2010 gallupissa lakia tuki 54 prosenttia vastaajista.

Vieras

#5845 Re: Re: Terolle!

03.04.2013 12:36

#5829: ei tälle adressille! - Re: Terolle!

Tiedätkö sinä mitä varten usko on? Siihen täytyy USKOA. Se on sana jota sinä et näytä ymmärtävän. "se jota hän ei rankaise, ei hän rakasta." Sinä todellakin luet kuin piru Raamattua. Se ääni mikä sinulla päässäsi pyytä tekemään jotakin moraalitonta? Tiedätkö mikä/mitä se ääni on?? Sano yksi kohta, jossa Raamatussa käsketään tekemään pahaa?? Siis Luku; Jae; Kuka kirjoitti, niin tarkistan asian.


Vieras

#5846 Re: Re: TÄLLE ADRESSILLE

03.04.2013 12:39

#5841: - Re: TÄLLE ADRESSILLE

Tiesitkö, että tuota vastaan on tehty myös kansalaisaloite. Hatun nosto sinulle kun tulet huutelemaan tänne. Se kansalaisaloite on jo vedossa. Hieman myöhäiset onnitteluni. Siis hollantilainen puolue NVD. Tutki asiaa ja tule sitten huutelemaan. Sieltä faktat ovat peräisin.


Vieras

#5847 Re: Re: TÄLLE ADRESSILLE

03.04.2013 12:42

#5841: - Re: TÄLLE ADRESSILLE

Monet homot tässäkin adressissa on monesti avoimesti kertonut että kun muissa maissa 11 Euroopan valtiota on hyväksynyt homoliitot mm. Hollannissa saa tehdä sitä ja tätä, mutta Suomi on niin takapajula. Homouden jälkeen useissa maissa on pedofilia ollut seuraava haureus ja askel kohti täyttä moraalittomuutta ja syrjäytymistä yhteiskunnasta.

Raskaimman taakan tästä homojen himojen täyttämisestä kantaa viattomat LAPSIUHRIT, jotka ovat joutuneet homojen ja pedofilien raiskaamiksi vuosia.

Nämä lapset eivät voi elää normaalia lapsen elämää koskaan. TÄMÄN VUOKSI HOMOJEN JA LESBOJEN HAUREUDEN TUKEMISTA LAILLA TULEE EDUSKUNNAN TEHDÄ KAIKKENSA, JOTTA LAKIA EI TULE. KOSKA SEURAAVA ASKEL SUOMESSAKIN OLISI SE ETTÄ TASA-ARVON NIMISSÄ VOISI TAPAHTUA VIELÄ KAUHEAMPIA ASIOITA.

Tämä ketju pitää nyt katkaista.


Vieras

#5848 Re: Re: TÄLLE ADRESSILLE

03.04.2013 12:43

#5841: - Re: TÄLLE ADRESSILLE

Tietoisku. Hollannissa joka kymmenes lapsi on hyväksikäytetty. (Siis lukuna on 10%) Et varmaan. No nyt tiedät. Ärsyttääkö eikö ärsytäkin??

ei tälle adressille!

#5849 Re: Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

03.04.2013 12:46

#5843: taku - Re: Re: Re: Re: HESARI TÄNÄÄN

Ja Jeesus sanoi: ""Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan." Matt. 5:17-20. Eli mikä minä olen tuota lakia sitten rikkomaan.

Millä perusteella sinä haluat rajoittaa muiden oikeuksia? Minkä takia homoseksuaaleilla ei voisi olla samoja avio-oikeuksia mitä heteropareilla?


Vieras

#5850 Niin ja vielä

03.04.2013 12:47

“A ban just makes children curious,” van den Berg told the Algemeen Dagblad (AD) newspaper.
Suomeksi (korjatkaa jos olen väärässä), "Rajoite tekee lapsista uteliaita".
Tällaisella argumentilla he pyrkivät alentamaan suoja-ikärajaa.